Τελευταίες αναρτήσεις

12 Οκτωβρίου 2017

Κομματισμός και πατριωτισμός…

Του παπαΗλία Υφαντή

Το Ευαγγέλιο όλοι το καπηλεύονται, μέχρι εκεί που τους παίρνει, αλλά κανείς στην πραγματικότητα δεν το θέλει. Επειδή απλά το Ευαγγέλιο υποστηρίζει την αλήθεια και την πραγματική δικαιοσύνη. Πράγμα που δεν αρέσει σε κανένα. Γι’ αυτό παρατηρούμε ότι παραμονές των εκλογών όλοι «το παίζουν»  θρήσκοι. Αλλά, όταν παίρνουν την εξουσία, γκρεμίζουν «πετραδάκι-πετραδάκι»  τα θεμέλια της θρησκείας. Άλλοτε υποκινούμενοι από ξένα ανθελληνικά κέντρα και άλλοτε από δικές τους μυωπικές προκαταλήψεις. Αλλά και κάποιοι εκπρόσωποι  της θρησκείας αλληθωρίζουν προεκλογικά προς τη μια ή την άλλη κομματική στρούγκα. Και βέβαια αδιαφορούν για το χαλασμό που μετεκλογικά γίνεται γύρω τους. Επειδή ακριβώς στερούνται πατριωτικής συνειδήσεως. Γι’ αυτό και στρέφονται εναντίον όσων πονούν και μιλούν για την σύγχρονη πολιτική αθλιότητα.
Πράγμα που δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό συμβαίνει στις μέρες μας…

Θυμηθείτε τις μέχρι τώρα κατά συρροή εκθεμελιωτικές ενέργειες σε βάρος του πολιτισμού μας και της θρησκείας μας. Στον καιρό του Σημίτη, για παράδειγμα,  έγινε η εξαφάνιση του θρησκεύματος απ’ τις ταυτότητες, υποκινούμενη, όπως ειπώθηκε, από μισελληνικά κέντρα του εξωτερικού. Προφανώς προκειμένου να παραμένει άγνωστη η ταυτότητα αυτών, που απεργάζονται δολιοφθορές σε βάρος μας. Κι ακόμη η ψήφιση του περί «προσωπικών δεομένων» νόμου. Και πάλι υποκινούμενη απ’ τα ίδια κέντρα. Έτσι ώστε να μη μπορεί κάποιος να καταγγείλει την εθνική και θρησκευτική προέλευση εκείνων που υπονομεύουν την εθνική και θρησκευτική μας υπόσταση. Κι ύστερα ο διαβόητος «αντιρατσιστικός», προκειμένου ο λαός να μην τολμούμε να κατονομάζουμε  τους αθλιότερους διαχρονικά ρατσιστές, που μας τον επέβαλαν, για να μας στιγματίσουν ως ρατσιστές. 

Και τέλος στα χρόνια του Σαμαρά κι αργότερα του Τσίπρα, που καθιερώθηκε σιγά-σιγά η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Όταν, πέραν της θρησκευτικής δεοντολογίας, όλοι εκείνοι, που βγάζουν το ψωμάκι τους με τον ιδρώτα τους, γνωρίζουν την τεράστια σημασία της αργίας για την σωματική, ηθική και πνευματική ανάπαυση. Με το πρόσχημα να ενισχυθούν τάχα οι εμπορευόμενοι, που βέβαια καταστράφηκαν οικονομικά εξαιτίας της δολοφονικής λιτότητας εκ μέρους των κανιβαλικών θεσμών. Οι οποίοι θεσμοί είναι βέβαια κι αυτοί όργανα των ίδιων μισελληνικών κέντρων. 

Έτσι, θέλοντας και μη θέλοντας, όλα τα κόμματα μεταβάλλονται κάτω απ’ την ασφυκτική πίεση της μαφίας των παγκόσμιων δολοφόνων  σε παγίδες σε βάρος του λαού μας. Συνιστώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο έναν φαύλο κύκλο, που με διάφορα δολώματα ρίχνει το λαό αενάως απ’ τη Σκύλλα στη Χάρυβδη και τανάπαλιν. Τρέφοντάς του την ελπίδα ότι κάποτε θα βρει την ουδέποτε ευρισκόμενη διέξοδο. Με αποτέλεσμα να μεταπίπτει σε ολοένα και μεγαλύτερες απογοητεύσεις. Και βέβαια οι κομματάρχες, προκειμένου να αναρριχηθούν σε θώκους εξουσίας δίνουν τα διαπιστευτήριά τους στους θανάσιμους εχθρούς μας και υπόσχονται τυφλή υποταγή στα ολέθρια κελεύσματά τους. Οπότε στην πραγματικότητα οι οποιεσδήποτε προεκλογικές φιέστες είναι απλά στάχτη στα μάτια των αφελών και βούτυρο στο ψωμί των καραδοκούντων εγκαθέτων. Οι οποίοι, όταν κάποιοι επισημαίνουν αυτές τις αθλιότητες, μιλούν για συνωμοσιολογίες και φαντασιοπληξίες.

Παρότι το ποιος έχει δίκιο και ποιος φαντασιοπληξίες δεν περιμένουμε να τ’ ακούσουμε απ’ τους εγκάθετους και τα εξωνημένα ΜΜΕ, αφού το φωνάζει η ίδια η πραγματικότητα. 
Που, σε τελική ανάλυση, σημαίνει ότι οι αξιότιμοι «σωτήρες» μας πέρα απ’ την οικονομική μας εξαθλίωση απεργάζονται πυρετωδώς και και την πνευματική και ηθική μας εξαχρείωση. Έτσι διαπιστώνουμε  εδώ και κάποια χρόνια την πολύμορφη υπονόμευση της παιδείας μας και την προσπάθεια για την παντοειδή αποκοπή του λαού μας απ’ τις προγονικές ρίζες. Αντικαθιστώντας μέσα στα βιβλία τον πατριωτικό και θρησκευτικό τους προσανατολισμό με την πνευματική και ηθική αποχαύνωση. Σε τρόπον ώστε να καταστούμε έρμαιο της παγκόσμιας αποσύνθεσης, την οποία προωθεί η παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη. Αποσκοπώντας στην πολτοποίηση  της ιστορίας και των πολιτισμών των λαών και ιδιαίτερα του δικού μας. Άλλωστε έχει επισημανθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια αναθεώρησης της ιστορίας μας, με απώτερο στόχο την υπονόμευση του πατριωτισμού μας. 

Μια πτυχή του προωθούμενου πολιτισμικού και ιστορικού θανάτου του λαού μας είναι και το προσφυγικό, το οποίο τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ιδιαίτερη έξαρση με την αθρόα συρροή χιλιάδων ή και εκατομμυρίων μεταναστών. Βεβαίως σε μεγάλο βαθμό δεν φταίνε οι πρόσφυγες για την επιλογή τους αλλά εκείνοι, που κατέστρεψαν τις πατρίδες τους. Και αυτοί δεν είναι άλλοι απ’ τους χριστιανικούς, κατά το πλείστον, λαούς της Δύσης. Οι οποίοι μας εγκαλούν, επειδή δεν δείχνουμε απέναντι στους πρόσφυγες την απαραίτητη συμπαράσταση. Ωσάν οι δικές μας δυνατότητες να είναι ανεξάντλητες. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν ακριβώς οι κανίβαλοι αυτοί φρόντισαν με τον αμείλικτο οικονομικό πόλεμο να μας καταστήσουν ανίκανους, προκειμένου να συντηρήσουμε ακόμη και τις οικογένειές μας.

Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά το ότι οι παγκόσμιοι αυτοί δολοφόνοι επιχειρούν να μας μεταλλάξουν, εκτός από πολιτισμικά, και φυλετικά. Σε τρόπον ώστε να απαμβλυνθεί και εξαφανιστεί ολοκληρωτικά ο πατριωτισμός του λαού μας. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι, που έρχονται τώρα στον τόπο μας και αύριο μπορεί να είναι πλειοψηφία δεν είναι δυνατόν να έχουν καμιά σχέση με την πολιτισμική και ιστορική μας συνέχεια. Και θα συνιστούν συνεπώς μια εκ των πραγμάτων αδιάφορη μάζα για τους οποιουσδήποτε επίβουλους εχθρούς μας…. 

Νομίζω ότι με τα όσα προαναφέρθηκαν αποδείχτηκε επαρκώς ότι η ευθύνη των κομμάτων είναι τεράστια και αποκλειστική. Δεδομένου ότι απαρέγκλιτα πάνω απ’ το πατριωτικό καθήκον έχουν τοποθετημένο το κομματικό τους συμφέρον. Το οποίο είναι ολοφάνερα αλληλέγγυο με τα σχέδια της εταιρίας των παγκόσμιων δολοφόνων, που μας έφεραν στο σημερινό κατάντημα και διακαώς επιθυμούν  και παντοιοτρόπως επιδιώκουν την εξαφάνισή μας απ’ τον παγκόσμιο χάρτη… 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.