11 Σεπτεμβρίου 2024

Σχολείο = Δάσκαλος, Δημήτρης Νατσιός πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ

Δελτίο Τύπου 11.09.2024
Σχολείο =Δάσκαλος, Δημήτρης Νατσιός πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ  
 
Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Γερακαρούς στο Λαγκάδα Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός στην ακολουθία του αγιασμού για το νέο σχολικό έτος.
 
Έχοντας ο ίδιος υπηρετήσει 35 χρόνια το υψοποιό λειτούργημα του δασκάλου ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά, αναφέροντας πως με τόσους μαθητές που είχε αισθάνεται υπερπολύτεκνος! 
 
"Σχολείο ίσον δάσκαλος", είπε χαρακτηριστικά και περιέγραψε τα πολλαπλά οφέλη της μάθησης. Απευθυνόμενος στους γονείς, τους προέτρεψε να ασχοληθούν με το ζυμάρι, τα ίδια τα παιδιά τους, μεταγγίζοντάς τους αξίες και πρότυπα και προέτρεψε ιδιαίτερα τις μητέρες να αναλάβουν να διδάξουν τα παιδιά με τον τρόπο της ζωής τους.
 
«Ας προσφέρουμε στα παιδιά την αγάπη μας, τη χαρά και κυρίως το παράδειγμά μας» είπε καταλήγοντας. Στην επίσκεψη του τον συνόδευε και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Νικόλαος Παπαδόπουλος.
 
Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ
2310 232999 Press@NIKH.gr
 
Δελτίο Τύπου 11.09.2024
Χείμμαρος από τη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Νατσιός. Μίλησε για όλους και για όλα στη ΔΕΘ και κέρδισε τις εντυπώσεις
 
Εφ' όλης της ύλης ο Πρόεδρος της Νίκης κ. Δημήτρης Νατσιός σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ άφησε άριστες εντυπώσεις παρουσιάζοντας θέσεις και προτάσεις σε όλα τα ζητήματα. Ξεχώρισε η παρατήρησή του σε μια αποστροφή της ομιλίας του ότι «Το μόνο γαλάζιο που θα δουν οι Τούρκοι θα είναι ο βυθός του Αιγαίου" δίνοντας το στίγμα της αποφασιστικότητας που τον διακρίνει!
 
Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μίλησε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός. Στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες στην καθημερινότητά τους, σε ένα «κράτος σκαντζόχειρο, αφού όπου κι αν το αγγίζεις πονάς».
 
Αρχικά μίλησε με στοιχεία για τις παράδοξες πρωτιές αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν από τα τρία μνημόνια τα οποία υπέγραψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Τονίζοντας πως όλοι οι άνθρωποι της Νίκης προέρχονται από τα σπλάχνα του λαού έκανε ιδιαίτερες αναφορές στην ακρίβεια που μαστίζει την χώρα μας, αναφέροντας τους πραγματικούς λόγους που οδηγούν σε αυτή την κατάσταση. Ταυτόχρονα κατέθεσε τις προτάσεις της Νίκης για τις άμεσες μειώσεις των συντελεστών ΦΠΑ, όπως έχει γίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ ζήτησε ουσιαστική ρύθμιση των κόκκινων δανείων αλλά και την κατάργηση του χρηματιστηρίου ενέργειας που έχει ωθήσει στην άμεση αύξηση των τιμών.
 
Στάθηκε επικριτικός τόσο στην τακτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός στέλνοντας απλώς επιστολές στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όσο και στην προσπάθεια να γίνουν στα σχολεία μας τα πάντα ψηφιακά. Έχοντας ο ίδιος 35 χρόνια εμπειρίας ως δάσκαλος, αναφέρθηκε στα ζητήματα παιδείας, τα σχολικά βιβλία, τα κινητά τηλέφωνα και έκανε πρόταση επαναφοράς της μαθητικής ενδυμασίας.
 
Προανήγγειλε τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Νίκης για την κατάργηση του νόμου που επιτρέπει σε 15χρονα παιδιά με μία απλή δήλωση να αλλάζουν φύλο και την αναστολή της διδασκαλίας της woke ατζέντας με ό,τι αυτή επιφέρει στα μικρά παιδιά.
 
Για το έγκλημα των Τεμπών είπε πως θα έπρεπε να συσταθεί Ειδικό Δικαστήριο «και για τις αβελτηρίες του κράτους αλλά και για το μπάζωμα στον τόπο του εγκλήματος». Αναφέρθηκε στην επερχόμενη κάρτα του πολίτη, για την οποία κανένας νουνεχής πολίτης δεν θα ήθελε τα προσωπικά του δεδομένα να αποθηκεύονται κάπου και να είναι προσβάσιμα από κάποιους. «Υποχρεωτικότητα και ελευθερία αποτελούν αντίφαση και αυτό που επιχειρείται είναι καταστρατήγηση απροκάλυπτη της ελευθερίας μας, για την οποία η Νίκη θα αντισταθεί να μην περάσει αυτό το ανοσιούργημα. Είναι ένα ύπουλο ηλεκτρονικό φακέλωμα».
 
Τόνισε πως ο κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος μετά την θεσμοθέτηση του ψευτογάμου των ομοφυλοφίλων. «Χρειαζόταν να γίνει; Αλλά είναι υποχείριοι της woke ατζέντας». Αναρωτήθηκε μήπως ετοιμάζονται να καταργήσουν όλες τις παρελάσεις για να κρατήσουν μόνο τις παρελάσεις υπερηφάνειας!
 
Με εκτενείς αναφορές μίλησε για τα εθνικά μας θέματα ως προς την προκλητικότητα της Αλβανίας και των Σκοπίων αλλά και την επιθετικότητα της Τουρκίας. Για το τουρκικό αφήγημα της Γαλάζιας Πατρίδας, που θα διδάσκεται στα σχολεία της γείτονας χώρας, είπε χαρακτηριστικά: «Το μόνο γαλάζιο που θα δουν οι Τούρκοι, είναι ο βυθός του Αιγαίου, έχοντας υπ’ όψιν την αξιοσύνη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού». 
 
Επιπλέον αποδόμησε όλες τις προτάσεις στην «αξιοθρήνητη» συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ καταθέτοντας τους πραγματικούς απόλυτους αριθμούς των δήθεν αυξήσεων που προανήγγειλε. «Αύξηση 6 με 8 ευρώ το μήνα, μην την δίνεις καθόλου».
 
Καταλήγοντας ανέφερε το ενορχηστρωμένο σχέδιο που οδηγεί στην κατακόρυφη αύξηση των αφίξεων παράνομων μεταναστών στη χώρα το τελευταίο εξάμηνο.
 
Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μίλησε για το «παιδομάζωμα» που επιτελείται σήμερα στα σχολεία, χωρίς να προσφέρονται στα παιδιά πρότυπα και ιδανικά, για την έντονη νεανική παραβατικότητα που καταγράφεται, στηλίτευσε τον νέο πατριωτισμό της ομοφυλοφιλίας και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που δεν θέλει ουσιαστικά να βοηθήσει τον λαό. Υπεραμύνθηκε του αυτοδιοίκητου του Αγίου Όρους, του μεγαλύτερου πνευματικού κέντρου της Πίστεώς μας, ενώ τόνισε ξανά την απόρριψη της υποχρεωτικότητας των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και πρόσθεσε πως με όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα η Νίκη θα θέσει το θέμα των φωτοβολταϊκών και των ανεμογεννητριών που έχουν κατακλύσει την ύπαιθρο.
 
Τέλος, απέκλεισε με ένα μεγαλοπρεπές όχι το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η καλύτερη πλευρά της ιστορίας για τον κ. Μητσοτάκη είναι να σηκωθούν να φύγουν και να ξεκουμπιστούν και να γλυτώσει ο λαός μας από αυτούς».
 
Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ
2310 232999 Press@NIKH.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.