5 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί ο Ζελένσκι: Eπιστρατεύει οροθετικούς, άτομα με νευροεκφυλιστικές ασθένειες και ψυχικά νοσήματα- Ζητά πίσω 160.000 πρόσφυγες

Απλοποίησαν και τις απαιτήσεις υγείας για Αλεξιπτωτιστές και Πεζοναύτες! 
 
Η Ουκρανία κατέρρευσε πλήρως: Πριν λίγες ώρες ο Β.Ζελένσκι με διάταγμα επιστρατεύει από οροθετικούς μέχρι άτομα με νευροεκφυλιστικές ασθένειες και ψυχικά νοσήματα.
 
Η λίστα προκαλεί παγκόσμιο σοκ καθώς δείχνει το βαθμό γενοκτονίας ενός λαού. 
Δεν μιλάμε πλέον για το αν η Ουκρανία “έφτασε στα όρια της” αλλά για “ολική κατάρρευση”. 
Οι πληροφορίες του WarNews247 δυστυχώς επιβεβαιώνονται και ξεπερνούν κατά πολύ και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις. Επιστρατεύονται οι πάντες! 
 
Από φοιτητές, μαθητές – κόβονται αναβολές για δεύτερο πτυχίο – μέχρι χιλιάδες πρόσφυγες που έφυγαν από την χώρα! 
Ο Ζελένσκι άλλαξε ολόκληρη την λίστα σχετικά με τους υποκείμενους στη γενική επιστράτευση, σύμφωνα με τον Ποντόλιακ. 
 
Ukraine adopted a bill to abolish the right to deferment from mobilization for students 
People’s Deputy Venislavsky said that this decision will apply to those students who receive a second and third higher education.
Venislavsky specified that those who used admission to… pic.twitter.com/l3lDdft5Ev 
— Sprinter (@Sprinter99800) September 3, 2023 
 
Γενική επιστράτευση: Καλούν οροθετικούς, άτομα που πάσχουν από Πάρκινσον-Αλτσχάιμερ κτλ 
 
Τα ουκρανικά στρατιωτικά γραφεία θα αρχίσουν να κινητοποιούν άνδρες που είναι περιορισμένα ικανοί για στρατιωτική υπηρεσία. 
 
Τροποποιήσεις έγιναν στους Κανονισμούς για τη στρατιωτική ιατρική εξέταση στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (εντολή του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας αρ. 402) με νέα διαταγή του κύριου στρατιωτικού τμήματος με ημερομηνία 18 Αυγούστου 2023 αρ. δύναμη στις 25 Αυγούστου). 
 
Σύμφωνα με την εντολή, ο κατάλογος των ασθενειών έχει ενημερωθεί για την αξιολόγηση της ικανότητας του στρατιωτικού προσωπικού. 
 
Τώρα οι νεοσύλλεκτοι με τις ακόλουθες ασθένειες που αναφέρονται στον κατάλογο των άρθρων θα θεωρούνται κατάλληλοι για υπηρεσία (μιλάμε για τα άρθρα 2-γ, 4-γ, 5-γ, 12-γ, 13-γ, 14-γ , 17 -c, 21-c, 22-c). 
 
Όσοι έχουν περιορισμένη ικανότητα θα γίνουν πλήρως ικανοί για συγκεκριμένη στρατιωτική ειδικότητα με απόφαση της ουκρανικής στρατιωτικής ηγεσίας. 
 
Κατάλογος ασθενειών που δεν αποτελούν πλέον λόγο για την αναγνώριση ενός Ουκρανού ως ακατάλληλου για στρατιωτική θητεία: 
 
2-c – κλινικά θεραπευμένη φυματίωση, 
4-c – ιογενής ηπατίτιδα με μικρή δυσλειτουργία, 
5-c – ασυμπτωματικός HIV, 
13-c – ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος με μικρές δυσλειτουργίες, 
14-c – ήπιες βραχυπρόθεσμες επώδυνες εκδηλώσεις ψυχικών διαταραχών , 
17-c – νευρωτικές, σχετιζόμενες με το στρες και σωματόμορφες διαταραχές (φοβικές, άγχος, ιδεοψυχαναγκαστικές, προσαρμοστικές, σωματόμορφες και άλλες νευρωτικές διαταραχές, νευρασθένεια, αντιδράσεις σε έντονο στρες) με μέτριες, βραχυπρόθεσμες εκδηλώσεις, 
21- γ – αργά εξελισσόμενες ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος, 
22-in – επεισοδιακές και παροξυσμικές διαταραχές. 
 
Οι αργά εξελισσόμενες ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος περιλαμβάνουν νευροεκφυλιστικές ασθένειες – μια ομάδα θανατηφόρων ασθενειών του νευρικού συστήματος, κατά την οποία υπάρχει προοδευτικός θάνατος νευρώνων στον εγκέφαλο. 
 
Οι πιο συχνές είναι η νόσος του Πάρκινσον, η νόσος του Αλτσχάιμερ, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση.  
 
Until the last Ukrainian
In Ukraine, there will be mobilization of all eligible men, including those with HIV infection. The updated list of diseases for assessing the fitness of servicemen, according to Order No. 490 of the Ministry of Defense, includes the following… pic.twitter.com/orkA5qAS9r 
— Nothing to see (@Wagnersfamily) September 3, 2023
 
Healthy people are running out at the front, disabled people are needed! 
The Ministry of Defense of Ukraine has authorized the mobilization of men with HIV and mental disorders. 
The Ministry of Defense of Ukraine has updated the health requirements for military personnel,… pic.twitter.com/yv7Gr8NJil 
— dana (@dana916) September 3, 2023
 
Απλοποίησαν και τις απαιτήσεις υγείας για Αλεξιπτωτιστές και Πεζοναύτες! 
 
Ακόμη και οι απαιτήσεις υγείας για τις παραδοσιακά ελίτ στρατιωτικές μονάδες έχουν απλοποιηθεί. 
 
Στις 25 Αυγούστου, τέθηκαν σε ισχύ άλλες αλλαγές που εισήχθησαν με το Διάταγμα Νο. 456 του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, οι οποίες προβλέπουν την απλοποίηση των απαιτήσεων για υπηρεσία σε μονάδες αερομεταφερόμενης επίθεσης, πεζοναύτες, Μονάδες αεροπορικής επίθεσης, μονάδες ειδικών δυνάμεων του πεζικού καθώς και ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού. 
 
Η απόφαση του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας να καλέσει άτομα με περιορισμένη ικανότητα υποδηλώνει μεγάλη έλλειψη προσωπικού στο μέτωπο. 
 
Η στρατολόγηση ατόμων με ιατρικούς περιορισμούς, είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν μεγαλύτερο βάρος για τις στρατιωτικές μονάδες. Τότε η έλλειψη προσωπικού στον ουκρανικό στρατό γίνεται καταστροφική. 
 
Ζητούν 160.000 πρόσφυγες που πήγαν στην Γερμανία!
 
“Οι Ουκρανοί υπόχρεοι για στρατιωτική θητεία που εγκατέλειψαν τη χώρα με πλαστά πιστοποιητικά ακαταλληλότητας για υπηρεσία ενδέχεται να εκδοθούν στην πατρίδα τους” αποκάλυψε ο επικεφαλής της παράταξης “Υπηρέτης του Λαού” στη Βερχόβνα Ράντα της Ουκρανίας Ντέιβιντ Αραχαμία.
 
Νωρίτερα, μια σειρά από πηγές ανέφεραν ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας είχε ήδη επισήμως θέσει το θέμα στις γερμανικές αρχές. 
 
Σύμφωνα με το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών, που επικαλείται η γερμανική ταμπλόιντ Bild, μετά την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, περισσότεροι από 160.000 πρόσφυγες εισήλθαν στη Γερμανία από την Ουκρανία. 
 
Το γερμανικό δημοσίευμα τονίζει ότι στην προκειμένη περίπτωση γίνεται λόγος μόνο για όσους υπόκεινται σε επιστράτευση. Αυτοί είναι περισσότεροι από το ήμισυ του ουκρανικού στρατού αυτή τη στιγμή. 
 
Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η γερμανική κυβέρνηση δεν βιάζεται να ικανοποιήσει το αίτημα του Ουκρανού προέδρου. 
 
Όπως επίσης και οι αρχές της Πολωνίας και των χωρών της Βαλτικής, στις οποίες ο Β.Ζελένσκι απηύθυνε παρόμοιο αίτημα.
 
The Ministry of Defense of Ukraine published a decree according to which certain categories of persons with limited abilities are now also subject to conscription into the Armed Forces of Ukraine. 
The new mobilization includes people with diseases: 
– tuberculosis,
– hepatitis,… pic.twitter.com/VMehF64mLs 
— Sprinter (@Sprinter99800) September 3, 2023
 
“Give us deserters!”: German authorities can return more than 160,000 refugees to Ukraine as part of mobilization — Bild 
Since the beginning of hostilities in Ukraine, according to the Ministry of Internal Affairs of Germany , 163,287 draft-age refugees have arrived in the… pic.twitter.com/8G5et0XfGi 
— Sprinter (@Sprinter99800) September 2, 2023 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.