22 Ιουλίου 2020

Όταν ο Ελληνικός Λαός μαθαίνει από την Bild ότι η Μέρκελ σταμάτησε την στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων πρέπει να ανησυχεί ή να πάει να κάνει τα μπάνια του;

Φώτο από https://www.protothema.gr/ 

Τώρα απομένει να πούμε και ένα « ευχαριστούμε την Γερμανία» και να ενθυμηθούμε ημερών αρχαίων με το «ευχαριστούμε την Αμερική»; 
Κάθε ειρηνική πρωτοβουλία είναι ευπρόσδεκτος αρκεί να μην καταπατώνται σιγά – σιγά αδιαμφισβήτητα κυριαρχικά δικαιώματα. 

Όλοι αυτοί μας σέρνουν σε διάλογο για Ελληνικά δικαιώματα που τα γκριζάρισαν εκ των προτέρων. 
Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει τι έρχεται …και δεν χρειάζεται να μάθει από την Bild τα καθέκαστα. ΑΠΛΩΣ αρχίζει και καταλαβαίνει ποιοι είναι πρωταγωνιστές και ποιοι κομπάρσοι στην θεατρική σκηνή που στήθηκε στο ΑΙΓΑΙΟ και την Αν. Μεσόγειο. 
Όπως διαβάσαμε από την Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/bild-i-merkel-stamatise-ti-stratiotiki-sygkroysi-metaxy-toyrkon-kai-ellinon 

«Το βράδυ κατέστη σαφές: 18 τουρκικά πολεμικά πλοία κατευθύνθηκαν προς το Καστελόριζο, όπως πληροφορήθηκε η “Bild” από ελληνικούς στρατιωτικούς κύκλους. Αλλά και ελληνικά πολεμικά πλοία έπλευσαν προς το νησί. Μια κατάσταση που θα μπορούσε να οδηγήσει ανά πάσα στιγμή σε κλιμάκωση μεταξύ των δύο χωρών του ΝΑΤΟ», συνεχίζει το δημοσίευμα. 

«Μετά ήρθε η Μέρκελ» αναφέρει η Bild, υπογραμμίζοντας ότι η Γερμανίδα καγκελάριος είχε τηλεφωνικές επαφές, την τελευταία στιγμή, με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και με τον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι επαφές ολοκληρώθηκαν «με επιτυχία!» προσθέτει ο αρθρογράφος. Ο τουρκικός στόλος γύρισε και κατευθύνθηκε προς άλλη κατεύθυνση, εξηγεί. 

Γερμανικό ΥΠΕΞ: Θέλουμε να υπάρχει συνετός διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας 
«Δεν επιθυμούμε καμία κλιμάκωση» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά «αντιθέτως, θέλουμε να υπάρχει συνετός διάλογος», δήλωσε εντωμεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Κρίστοφερ» 

Εν τω μεταξύ την ώρα που μας σώζουν οι Γερμανοί. 
«Καλά κρατεί ο πόλεμος NAVTEX μεταξύ Τουρκίας, Ελλάδας, Κύπρου, καθώς, μετά τις δύο αντι-NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος, ακυρώνοντας τις προγραμματιζόμενες έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από το Oruç Reis, η ωκεανογραφική υπηρεσία της Αττάλειας ανταπάντησε με νέα NAVTEX, ακυρώνοντας τις δύο προηγουμένως εκδοθείσες.» https://www.capital.gr/diethni/3469897/me-nea-navtex-i-tourkia-akuronei-tis-navtex-elladas-kai-kuprou


Εν τω μεταξύ την ώρα που μας σώζουν οι Γερμανοί ο τούρκος φαίνεται να μην αποσύρει το όγκο της αρμάδας που κατέβασε, απλώς κάτι βάρκες κούνησε για να κάνει τον καλό στην Μέρκελ. 


Αφήνει τα πλοία εκεί για να δείχνει πλάνα τους μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ότι έχει να πάρει και άλλα από τους Έλληνες. 
ΞΥΠΝΑΤΕ μας ετοιμάζουν πολλά εν μέσω ΘΕΡΟΥΣ. 
Ευχαριστούμε τους Αμερικάνους το είπαμε σε λίγο και στους Γερμανούς. 

Όμως εκείνο το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ θα πιάσει κανονικά τόπο 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.