29 Απριλίου 2020

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.  
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com 

Στην Ελλάδα τού ψευτορωμέϊκου ζούμε στιγμές τής πιο σκληρής και απάνθρωπης τυραννίας που έχει υπάρξει ποτέ σε καιρό ειρηνικό. Το πνεύμα τού φόβου έχει επιβληθεί στο λαό με την μορφή πειθαρχικών μέτρων και την επέκταση ενός κλίματος απόλυτης φτωχοποίησης. Απαίτηση τής ελληνόφωνης νεοταξικής δικτατορίας είναι η υποταγή τού ελληνικού λαού στην αναγκαιότητα τάχα μιας ακόμη ξένης κηδεμονίας. Μιας παγκόσμιας κηδεμονίας που θα επιβληθεί επάνω στα ερείπια των εθνικών κρατών. Θέλουνε να υποταχθούμε στον παγκόσμιο αντίχριστο. 

Το ζήτημα τού κατευθυνόμενου και σκοπίμως ασύδοτου κορονοϊού έχει τύχει πλέον αισχρής και υβριστικής καπηλείας ενάντια σε Θεό και άνθρωπο. Ακόμη και δημοσιογραφικές φωνές τού παρόντος καθεστώτος και συγκεκριμένα αυτή τού Γιώργου Τράγκα μάς λέει ότι όπως όλα τα δεδομένα δείχνουν, φάρμακα για την αντιμετώπιση των παρενεργειών τού κορονοϊού και μάλιστα εγνωσμένης κατασταλτικής δράσης υπάρχουν. Το διαλυμένο ωστόσο σύστημα υγείας έχει πέσει θύμα κι αυτό των μνημονίων, όταν το ιατρικό προσωπικό και οι μονάδες θεραπείας δεν επαρκούν ένεκα τής μειώσεως προσωπικού και κρατικών δαπανών.

Είναι γεγονός ότι πολλοί ιατροί ανάμεσα σε μεγάλο ποσοστό Ελλήνων έχουν καταφύγει στο εξωτερικό για λόγους ξεκάθαρα βιοποριστικούς, όντας εξαιρετικής ποιότητας χαρισμάτων. Την ίδια στιγμή οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν αφεθεί μονάχοι στην σκληρή μοίρα τής οικονομικής καταστροφής που έχουν υποστεί από την εκμηδένιση τής παραγωγικής δραστηριότητας. Το ψευτορωμέϊκο κράτος επιδιώκει ξεκάθαρα και μεθοδευμένα την πτώση τής ελληνικής οικονομίας και την έλευση τής φτώχειας που θα δυναμιτίσει την ελληνική κοινωνία, όταν στο εσωτερικό υπάρχει πάντα ο δούρειος ίππος τής λαθρομετανάστευσης και στην γεωπολιτική αυλή μας καραδοκεί απειλητικά η Τουρκία.

Παράλληλα, βρώμικη και ανέντιμη είναι η επίθεση που δέχεται και η ελληνοορθοδοξία μας. Η ελληνική ψυχή εξεγείρεται στο άκουσμα τής κρατικής επιχείρησης απαγόρευσης τής περιφοράς τής εικόνας τής πολιούχου Ζωοδόχου Πηγής Παναγιάς μας στο Αίγιο, τής θαυματουργής Παναγίας τής Τρυπητής με την παρουσία τού μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου. Όπλο τής κρατικής καταστολής η αφαίρεση των πινακίδων τού αγροτικού οχήματος όπως μάθαμε που μετέφερε την εικόνα τής Παναγιάς μας και η επιβολή χρηματικής ποινής. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για μουσουλμάνους, λαθρομετανάστες και υμνητές τού μισελληνικού ψευδοκράτους.

Πολύ ορθά λοιπόν έλαβε θέση για τα φρικώδη γεγονότα που βιώνουμε από ένα αντίχριστο ψευτορωμέϊκο ο Γέροντας Ευθύμιος από την Καψάλα στο Άγιο Όρος, πνευματικό παιδί τού Αγίου Παϊσίου τού Αγιορείτου. Ο Γέροντας Ευθύμιος είπε πως ο διωγμός στον οποίο υπόκειται η Ορθοδοξία στο συγκεκριμένο ύπουλο και δόλιο βαθμό δεν έγινε ούτε επί Διοκλητιανού ούτε επί γερμανικής κατοχής ούτε επί σοβιετικού καθεστώτος. Και έχει απόλυτο δίκιο ο Γέροντας, αφού άλλο είναι να έχεις έναν διακηρυγμένο εχθρό απέναντί σου να αντιμετωπίσεις και άλλο είναι να σε διώκει ένα φίδι που ζει καταχρηστικά μέσα στον κόρφο σου.

Ο Γέροντας Ευθύμιος χαρακτήρισε τον φόβο που καλλιεργείται από το κράτος ως χειρότερο τού ιού, καταγγέλλει τα αντισυνταγματικά κυβερνητικά μέτρα, αναφέρεται στις ορθόδοξες χώρες που κράτησαν ανοικτές τις εκκλησίες, προειδοποιεί τούς ευσεβείς χριστιανούς να μην κάνουν το αντίχριστο υποχρεωτικό εμβόλιο και ελέγχει τούς πολιτικούς που υποστηρίζουν την παγκόσμια κυβέρνηση και το τσιπάρισμα. Είναι όντως αυτοί οι προδότες πίστης και πατρίδος που θέλουν να μάς οδηγήσουν στην σκλαβιά τού αντίχριστου, όταν το μόνο ασφαλές φάρμακο ενάντια στην παγκοσμιοποίηση είναι η πίστη μας.

Είναι καιρός επιτέλους να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Να λάβουμε γενική απόφαση εθνικής αφύπνισης. Να καλέσουμε και να προκαλέσουμε μια βαθύτατη επανάσταση συνειδήσεων. Να αντιληφτούμε και να ενεργοποιήσουμε την εθνική μας αποστολή. Να ορίσουμε το πλαίσιο και τα δεδομένα τής πλέριας λευτεριάς μας. Τότε θα κατανοήσουμε ότι ελεύθερο το Ελληνικό Έθνος δεν υπήρξε ποτέ. Διότι ελευθερία δεν είναι μονάχα η αποτίναξη τού ξένου ζυγού και μάλιστα εν μέρει. Ελευθερία είναι να βαστά τα κλειδιά τού κράτους το ίδιο το Ελληνικό Έθνος. Κι αυτό μέσα σε καθεστώς ξενοκρατίας και προδοτοκρατίας είναι απλά αδύνατο. Διότι το καθεστώς αυτό είναι η νέα Κερκόπορτα που θα φέρει την νέα άλωση τής Ελλάδος, εάν δεν γκρεμιστεί το κακό θεμελιακά και οριστικά.

Ελευθερία σημαίνει εθνική κυριαρχία, σημαίνει εθνική και θρησκευτική ταυτότητα, σημαίνει κοινωνική συνοχή, σημαίνει εθνική αυθυπαρξία, πίστη στο Θεό και λευτεριά Ελλήνων. Ελληνισμός σημαίνει, ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας και την καρδιά μας επιτέλους, Αγία και Μεγάλη Ελλάς. Ελευθερία σημαίνει Ισχύς Ελλήνων. Δεν παζαρεύουμε καμία απολύτως αξία μας, καμία απολύτως παράδοση πατρογονική, καμία απολύτως νόμιμη απαίτησή μας. Η Πίστη μας είναι ο ασύλητος ναός μας και το Κράτος Φρούριο τού Έθνους. Οι δούρειοι ίπποι και οι εισβολείς, ιερόσυλοι και καταπατητές χωμάτων και προσκυνημάτων ελληνικών θα αφανιστούν. Για να ζήσει και να μεγαλουργήσει η Ελλάς, θα σβήσουμε από προσώπου γης τούς εχθρούς της.

Η Ελλάς είναι κράτος λαϊκό και εθνικό. Είναι κράτος ορθόδοξο και φυλετικό. Είναι κράτος αυτεξούσιο που ορίζει την εθνική και την οικονομική του πορεία δίχως ξένες και ξενόδουλες παρεμβάσεις. Απαρτίζεται στην εξουσία και στην κοινωνία από ψυχωμένους Έλληνες που έχουν ως σκοπό τους ανάπτυξη και ανεξαρτησία. Είμαστε οι ίδιοι πάντα Έλληνες που αγωνιζόμαστε υπέρ πίστεως και πατρίδος. Είμαστε οι Έλληνες που θα κάνουμε την Γη τού Φωτός που μάς ανήκει πλατύτερη και το Φως τού Πολιτισμού μας σκέπη τής οικουμένης. Με την Ευλογία τού Αρχηγού μας Ιησού Χριστού και τής Υπερμάχου Στρατηγού Παναγιάς μας να μάς ανοίγουν την οδό τής αναγεννημένης Πατρίδος μας δια των χειρών μας.

Είμαστε οι μαχητές τής αληθείας που παραλάβαμε από τον Ιησού Χριστό. Είμαστε η γενιά μαρτύρων και ηρώων, το Έθνος που νικά με την ζωογόνο δύναμη τού Τίμιου Σταυρού τον σκοτεινό εχθρό Θεού και ανθρώπου. Το κάναμε κάθε φορά που βρισκόμασταν απέναντι στο θράσος και την κατοχή. Θα το κάνουμε και σήμερα που η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι ο διακηρυγμένος στόχος τού σατανικού τυράννου. Είναι η υπέρτατη μάχη στην οποία ο ένας ζει και ο άλλος πεθαίνει. Και νικητής τής ζωής θα αναδειχθεί ο ακατάβλητος Ελληνισμός μας, η ανίκητη Ορθοδοξία μας. 

Ξεκινάμε από την αποβολή τής ξενοκίνητης κατοχικής αστικής δημοκρατίας των νεοταξιτών. Ξεκινάμε από το ξερίζωμα τού ελληνόφωνου ψευτορωμέϊκου δια παντός και έως εσχάτου προδότη. Το Κράτος ανήκει στο Έθνος και την Διοίκηση τού Έθνους την ασκούν αποκλειστικά οι Εθνικές Δυνάμεις. Οι οικονομικοί πόροι και οι συναλλαγές γίνονται σε ελληνικές αξίες και επί ωφελεία τού ελληνικού λαού. Η ελληνική κοινωνία επανδρώνεται από Έλληνες πολίτες στο αίμα, την πίστη και τη συνείδηση, όχι απλά ως λόγος, αλλά στην πράξη, άμεσα και ασυμβίβαστα.

Η Ορθόδοξη Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα ταυτίζονται, υπηρετώντας την Θεία Αλήθεια και τον Οικουμενικό Ελληνισμό και όχι τον οικουμενισμό και την παγκοσμιοποίηση. Η δε γεωπολιτική μας αυλή εντάσσει τον έως σήμερα αλύτρωτο Ελληνισμό ως την φυσική συνέχεια και επέκταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Κανείς Έλληνας μόνος του, κανείς Έλληνας σκλάβος. Ο Έλλην είναι Επαναστάτης και Κατακτητής. Ορθώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και εξαπλώνει την Ελληνική Φυλή. Διαδίδει το Δίκαιο τού Θεού και κάμει τις εθνικές του κοινότητες ένα συμπαγές σώμα που προκόβει και μεγαλουργεί.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.