27 Απριλίου 2020

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Παρακολουθούμε καθημερινώς έναν δημοσιογραφικό οχετό, ειδικότερα από τα τηλεοπτικά κανάλια, εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Όταν τα ίδια αυτά κανάλια “ενημέρωσης” αποκρύπτουν καταγγελίες κατά της Χίλαρι Κλίντον, όπως πρώην φιλενάδας του Μπιλ Κλίντον (σε βρετανική εφημερίδα) που κατήγγειλε πως η κ. Κλίντον είναι Μπαϊσέξουαλ. Δυστυχώς αυτοί οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν βάζουν ποτέ μυαλό και εξακολουθούν στα “τελευταία” τους να παίζουν μονόπλευρα την κάθε θεματολογία, ενισχύοντας έτσι την “δημοκρατικότητά τους”…

Η εκλογική αναμέτρηση Τραμπ – Κλίντον ήταν μια διαφορετική αναμέτρηση…

Τα παραπάνω έγραφα στις 23 Οκτωβρίου 2016 σε άρθρο μου, λίγο πριν τις Προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016 στις ΗΠΑ:
ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ 


Όταν όλα τα Συστημικά ΜΜΕ (τηλεοπτικοί σταθμοί, ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες και ιστοσελίδες που ανήκουν σε μεγαλοδημοσιογράφους – μεγαλοεκδότες) της Πατρίδος μας έσταζαν χολή κατά του μετέπειτα Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Καθημερινώς υπερθεμάτιζαν υπέρ της διεκδικήτριας της Προεδρίας των ΗΠΑ, επιλογής των “Δημοκρατικών”, Χίλαρυ Κλίντον! 

Ήμασταν την εποχή εκείνη από τις ελάχιστες φωνές και τις επίσης ελάχιστες πένες που υποστηρίζαμε την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, παρ΄ ότι όλες οι δημοσκοπήσεις μιλούσαν για σαρωτική νίκη της Χίλαρυ Κλίντον! 

Άλλωστε πώς ήταν δυνατόν εμείς να υποστηρίζουμε την Χίλαρυ Κλίντον, από την στιγμή που εκείνη άνηκε στο βαθύ κράτος των ΗΠΑ (Τζορτζ Μπους, Μπιλ Κλίντον, Μπάρακ Ομπάμα), που εξέφραζε τη ΝΤΠ, που χρηματοδοτείτο από όλους εκείνους που έλεγχαν το παγκόσμιο τραπεζικό Σύστημα, όπως Τζορτζ Σόρος, Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Μπιλ Γκέιτς κ.α.;

Αλλά πριν προχωρήσω στο σημερινό άρθρο μου, αξίζει νομίζω να επισημάνω κάποια ακόμη σημεία, από εκείνο το προ τεσσάρων περίπου ετών άρθρο μου, που είναι εξ ίσου επίκαιρο σήμερα: 
«Μήνες τώρα έχουμε χαρακτηρίσει ως κομβικό σημείο για τον Πλανήτη τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2016. Όπου διεκδικητές είναι από πλευράς Ρεπουμπλικάνων ο Ντόναλντ Τραμπ και από πλευράς Δημοκρατικών η Χίλαρι Κλίντον, η εκπρόσωπος της ΝΤΠ, που ευελπιστεί πως επί των ημερών της στην Προεδρεία των ΗΠΑ θα ολοκληρωθεί η Παγκοσμιοποίηση στην Πλανήτη μας.

Ωστόσο, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν μαίνεται ένας πόλεμος μεταξύ ηγετών δυο κομμάτων. Μεταξύ δυο κομμάτων που μέσες - άκρες επί δεκαετίες εξύφαιναν πάνω – κάτω την ίδια εξωτερική πολιτική.

Αυτή η αναμέτρηση Τραμπ – Κλίντον διαφέρει από όλες τις άλλες αμερικανικές εκλογικές αναμετρήσεις. Γιατί, έχουμε έναν πόλεμο μεταξύ του κρατισμού και της επιχειρηματικότητας. Η Χίλαρι Κλίντον είναι η επόμενη επιλογή της κρατικιστικής νοοτροπίας και των Τραπεζών, πιστεύοντας ότι ο κρατισμός θα εφαρμόσει μερικό σοσιαλισμό, αλά Ομπάμα με σιδηρά πυγμή, όπως επί εποχής Μπους. Όπου μετέρχεται σκληρής ρητορικής και η δημιουργία πολέμων είναι το επιστέγασμα της πολιτικής της. Δηλαδή, όπως ακριβώς έπραξε ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον στα χρόνια της δικής του Προεδρίας…

Από την άλλη πλευρά ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει στη δύναμη του κεφαλαίου και της επιχειρηματικότητας. Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο προκειμένου μαζί με τους Ρώσους να απομονώσουν το μεγάλωμα της Κίνας. Αντίθετα, η Χίλαρι θέλει την Κίνα για να απομονώσει τη Ρωσία. Δεν είναι τυχαίο ότι η Κίνα επενδύει σε Γερμανία, όπου πολλές τράπεζες είναι εκτεθειμένες σε τοξικά χρέη των ΗΠΑ. Ο Τραμπ ως επιχειρηματίας πιστεύει σε συμφωνίες του δούναι και λαβείν. Με λίγα λόγια ο Τραμπ πιστεύει στον πόλεμο του χρήματος και σε αποτελεσματικές γρήγορες λύσεις. Δεν σταματά να υπενθυμίζει στη Γερμανία ότι, οι ΗΠΑ ενίσχυσαν παλαιότερα το Μάρκο και με τη βοήθεια των ΗΠΑ πάλι δημιουργήθηκε το Ευρώ.

Έχει δηλώσει ότι δεν θα ανεχθεί παιχνίδια Σόιμπλε και θα πει εάν χρειασθεί ένα τεράστιο “άντε στο διάολο” στη Γερμανία. Αυτό υπονοεί όταν λέει: “κάτι προβληματικό το διορθώνεις κάνοντας νέο Deal και διαγράφεις την παλιά υποχρέωση”. Που για τους γνωρίζοντες είναι μια σιωπηρή ενίσχυση λύσεως του προβλήματος της Ελλάδος. Και ο Τραμπ είναι σε θέση να εφαρμόσει de facto λύση, ώστε να κόψει τον γόρδιο δεσμό του ελληνικού προγράμματος που είναι σίγουρα η γερμανική ακαμψία των Μνημονίων στην Ελλάδα.

Από την άλλη πλευρά η Χίλαρι Κλίντον εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κρατισμού στη Γερμανία και τη Γαλλία επενδύοντας στον νέου τύπου ψευδό-σοσιαλισμού – καπιταλισμού…»!

Τρεις πρώην πλανητάρχες μαζί -Εξοδος Κλίντον, Μπους και Ομπάμα για ...
Το “βαθύ κράτος των ΗΠΑ” κατά του Ντόναλντ Τραμπ, με “όπλο” την πανδημία…

Πιστεύω ότι, αυτή η πολιτική μου ανάλυση στο σύνολό της επαληθεύτηκε, παρ΄ ότι όσον αφορά στο ζήτημα της Γερμανίας, ο Ντόναλντ Τραμπ στην τετραετία του δεν μπόρεσε εξ ολοκλήρου να στείλει “στο διάολο” την Άγκελα Μέρκελ και την πολιτική της! Όμως εξακολουθεί να είναι πολέμιός της και εάν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου 2020 στις ΗΠΑ, σύμφωνα και με ακριβείς πληροφορίες μας, θα “τελειώσει” τη Γερμανία και την Άγκελα Μέρκελ! Βλέπετε η πρώτη τετραετία Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, ήταν ένας πόλεμος με θεούς και δαίμονες, κυρίως στο εσωτερικό των ΗΠΑ! Ένας ανηλεής πόλεμος που δεχόταν από το “βαθύ κράτος των ΗΠΑ”, που είχε βγάλει επί δεκαετίες βαθιές ρίζες στο αμερικανικό Σύστημα και που ήταν πολύ δύσκολο να ξεριζωθεί από την μια ημέρα στην άλλη! Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ άντεξε και εφάρμοσε το πρόγραμμά του παρά τις τεράστιες παγίδες που του έστηνε συνεχώς αυτό το “βαθύ κράτος”! Αυτό το “βαθύ κράτος”, το οποίο γνώριζε πως μια επανεκλογή Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, θα σήμαινε το οριστικό τέλος του! 
Μια επανεκλογή, που προ της ελεύσεως της πανδημίας, φάνταζε απόλυτα σίγουρη! 

Μια πανδημία όμως και στην οποία επενδύει το “βαθύ κράτος των ΗΠΑ” προκειμένου να επιτύχει την μη επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ! Μια πανδημία που είναι βούτυρο στο ψωμί του “βαθέως κράτους των ΗΠΑ”, αφού αυτή η ευκαιρία είναι μοναδική για την εκλογή του “Δημοκρατικού” υποψηφίου! 

Βεβαίως και δεν θα στοιχηθώ απόλυτα με όσους λέγουν ότι την πανδημία την “δημιούργησαν” εκείνα τα παράκεντρα Εξουσίας του Πλανήτη, που στα σχέδιά τους δεν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ματέο Σαλβίνι και άλλοι πολιτικοί που διατηρούν ψήγματα πατριωτισμού στις καρδιές και στο κορμί τους! 

Ωστόσο υπάρχουν πολλές σκιές που ενισχύουν αυτούς, που επικαλούνται ότι η πανδημία και η εξάπλωσή της είναι δημιούργημα σατανικών μυαλών, που ως στόχο έχουν τον φασιστικό ολοκληρωτικό έλεγχο των λαών της γης, αλλά και του αβγατίσματος των χρημάτων στα θησαυροφυλάκιά τους επιτυγχάνοντας τον έλεγχο του παγκόσμιου χρήματος! 

“Πόλεμος” του Ντόναλντ Τραμπ κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)… 

Αυτό το ύπουλο και απάνθρωπο παιχνίδι του “βαθέως κράτους των ΗΠΑ”, μάλλον το αντιλήφθητε πολύ καθυστερημένα ο Ντόναλντ Τραμ, κάνοντας το λάθος να μην ανταποκριθεί αμέσως κατά του “αόρατου εχθρού”!

Όμως από την στιγμή που κατάλαβε τι ακριβώς παίζεται, αντέδρασε αμέσως και πέρασε σε σφοδρή αντεπίθεση, που εξ όσων φαίνεται παρά την απώλεια χιλιάδων Αμερικανών από τον κορονοϊό, γυρίζει πάλι το παιχνίδι έναντι του “Δημοκρατικού” αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου!

Εξαπολύοντας ο Αμερικανός Πρόεδρος, δριμύτατη επίθεση κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), κατηγορώντας τον ότι, απέτυχε στην αποστολή του η οποία ήταν να ενημερώσει έγκαιρα την διεθνή κοινότητα για το μοιραίο που ερχόταν! Αλλά τον κατηγόρησε και για κωλυσιεργία στην εξάπλωση της νόσου, με τον ατιμωτικό όρο του “κινεζοκεντρισμού”! Δηλαδή, πως τα έκανε πλακάκια με το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας, αποκρύπτοντας τα πραγματικά στοιχεία των κρουσμάτων και των θανάτων στην Κίνα, που γέννησε τον θανατηφόρο ιό!

Έτσι μετά από όλα αυτά αποφάσισε ο Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει να χρηματοδοτεί τον ΠΟΥ, δηλώνοντας συγκεκριμένα:
«Διατάσσω την αναστολή της χρηματοδότησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για όσο θα διενεργείται έρευνα για να εξεταστεί ο ρόλος του ΠΟΥ στην κακή διαχείριση και στη συγκάλυψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού»!

Αυτής της έντονης και πρωτοφανούς αντίδρασης του Αμερικανού Προέδρου, ποιοι θεωρείτε ότι αντέδρασαν πρώτοι; Μα η Κίνα και η Γερμανία αντέδρασαν στην αναστολή της χρηματοδότησης του ΠΟΥ! Άλλωστε ο ΥΠΕΞ της Γερμανίας Χάικο Μάας υπερθεματίζοντας υπέρ του ΠΟΥ, είπε, πως η ενίσχυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αποτελεί μια από τις καλύτερες επενδύσεις (;;;)!

Αλλά την ίδια ώρα που και άλλες χώρες συντάσσονται με την αμερικανική πλευρά και τον Πρόεδρο Τραμπ, περί έρευνας για να αποκαλυφτεί η αλήθεια για την πανδημία, η Κίνα ανακοινώνει μέσω της εκπροσώπου της στο ΥΠΕΞ της, ότι κάνει δωρεά 30 εκατομμυρίων δολαρίων στον ΠΟΥ για την στήριξη του αγώνα κατά του θανατηφόρου ιού! 

Madata.GR - Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Έκρυβαν τρόφιμα στο υπόγειο ...
Άνευ ορίων ο “πόλεμος” του Μπιλ Γκέιτς κατά του Ντόναλντ Τραμπ… 

Βέβαια στην απόφαση του Προέδρου Τραμπ για αναστολή της χρηματοδότησης του ΠΟΥ, αντέδρασε εντονότατα ο πολυεκατομμυριούχος (ο πλουσιότερος Αμερικανός) Μπιλ Γκέιτς! Έτσι, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο ABC, ο Μπιλ Γκέιτς με τη σύζυγό του είπαν, ότι η απόφαση της διακοπής της χρηματοδότησης είναι εξόχως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Ανακοινώνοντας πως ο “μέγας φιλάνθρωπος” Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του θα δώσουν επιπλέον 150 εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμά τους, στον ΠΟΥ για να τον ενισχύσουν στην διαδικασία παρασκευής εμβολίων και φαρμάκων, στην αντιμετώπιση της πανδημίας!

Να σημειωθεί ότι καταγράφεται ότι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ ετησίως είναι ο Μπιλ Γκέιτς!

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης της Microsoft, μιας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες λογισμικού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές! Ο οποίος δεν έτρεφε ποτέ τρυφερά αισθήματα για τον Ντόναλντ Τραμ και τους Ρεπουμπλικάνους γενικότερα! 

Η αντιπάθειά του, που ενίοτε γινόταν με κακεντρέχεια υποκρύπτοντας στοιχεία γελοιοποίησης του Ντόναλντ Τραμπ, ήταν συνεχής! Σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις του ο Μπιλ Γκέιτς δεν έχανε την ευκαιρία να αναφερθεί υποτιμητικά στον Αμερικανό Πρόεδρο!

Όπως ακριβώς έκαναν όλοι εκείνοι της ΝΤΠ (“του βαθέως κράτους των ΗΠΑ”, του αλαζονικού Χόλυγουντ με τους αστέρες του κλπ.), που πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2016, αλλά και στα επόμενα χρόνια προσπάθησαν και προσπαθούν να απαξιώνουν τον Ντόναλντ Τραμπ στον αμερικανικό λαό! 

Σε μια τέτοια δημόσια εκδήλωσή του ιδρύματός του το 2018 ο Μπιλ Γκέιτς, είχε προσπαθήσει να προξενήσει τα γέλια των παρευρισκομένων, όταν ισχυρίστηκε, ότι σε δύο συναντήσεις τους, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν γνώριζε να ξεχωρίζει τον ιό HIV (ιός ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας) από τον HPV (ιός σεξουαλικώς μεταδιδόμενος που προκαλεί καρκίνο του τραχήλου της μήτρας)!

Και ο ηρωποιημένος – και από τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας – φιλεύσπλαχνος και ανθρωπιστής Μπιλ Γκέιτς δήλωσε στον τηλεοπτικό πρόγραμμα “The Daily Show” ¨μεταξύ άλλων πολλών, αναφερόμενος στο ανθρωπιστικό του έργο για την ανακάλυψη του εμβολίου του θανατηφόρου ιού:
«…Θα διαθέσουμε μερικά δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα σπαταλήσουμε για το εμβόλιο. Αλλά μερικά δισεκατομμύρια δεν είναι τίποτε, όταν υπάρχουν τρισεκατομμύρια δολάρια, που χάνονται στην παγκόσμια οικονομία! Αξίζουν νομίζω τον κόπο…»! 

Ρόμπερτ Κένεντι κατά Μπιλ Γκέιτς…

Ο Μπιλ Γκέιτς ήταν πάντα φίλος των “Δημοκρατικών”, της παγκόσμιας πηγής κακού! Των “Δημοκρατικών” των πολέμων και της παγκόσμιας πείνας και δυστυχίας! Των “Δημοκρατικών” που αιματοκύλησαν και διέλυσαν χώρες, όπως την πάλαι ποτέ κραταιά Γιουγκοσλαβία! Των “Δημοκρατικών” που μετέρχονται όλων των κακών προκειμένου να μην είναι ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, παρ΄ ότι δεν έχουν κάποιον αξιόλογο υποψήφιο να αντιπαρατάξουν απέναντι από τον Τραμπ! Αλλά ναι, είναι σε συνεχή παράκρουση και σκέφτονται ακόμη και να ανατρέψουν τις διαδικασίες και να δώσουν το χρίσμα στη σύζυγο του Μπάρακ Ομπάμα, Μισέλ. Στο δρόμο δηλαδή, που χάραξε ο Μπιλ Κλίντον με τη σύζυγό του Χίλαρυ! 

Ωστόσο, η φωνή υποστήριξης για τον Ντόναλντ Τραμπ, ήλθε από το Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ, της εμβληματικής οικογένειας των Κένεντι, ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Τα εμβόλια, για τον Μπιλ Γκέιτς είναι μια στρατηγική φιλανθρωπίας που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση ταυτότητας εμβολιασμού) και να του δώσει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας – η αιχμή του εταιρικού νεοϊμπεριαλισμού. Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσαιωνική πεποίθηση ότι έχει χρισθεί να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και μια θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τη ζωή των πιο αδύναμων ανθρώπων…»

Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος Τραμπ κινεί όλες τις διαδικασίες για αγωγές μαμούθ (πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων) κατά της κυβέρνησης της Κίνας, του Επιτελείου Στρατού της, του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν κλπ. 
Μεταξύ των άλλων κατηγοριών είναι η κατηγορία της συνέργειας και συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητας με το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων! 

Θα συνταχτεί με τον Τραμπ η Ευρωπαϊκή Κοινότητα;

Σήμερα καλούνται οι Ευρωπαίοι ηγέτες να επιδείξουν τόλμη και αποφασιστικότητα! Καλούνται να συνταχτούν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά της παγκόσμιας συνωμοσίας! 
Θα επιδείξουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες ότι διαθέτουν ελάχιστα ψήγματα πατριωτισμού; 
Τι θα κάνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης; 
Θα μείνει πιστός στις οικογενειακές παρακαταθήκες, στήριξης των “Δημοκρατικών” των ΗΠΑ; 

Το δίλλημα, το ξέρουμε είναι μεγάλο! Στους δυο δρόμους, έχεις μια επιλογή! Ο πρώτος δρόμος της “κακίας” θα του δώσει λίγα χρόνια ακόμη Εξουσίας. Ο άλλος, ο δεύτερος και δύσκολος της αρετής, πιθανώς θα τον κατατάξει μελλοντικά στους ιστορικούς ηγέτες της Δύσεως! 
Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να υπερβάλλει τον εαυτόν του και όπως ανέφερα να ξεπεράσει τις οικογενειακές διαχρονικές παρακαταθήκες!
Τι λέτε εσείς ότι θα πράξει;;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.