26 Απριλίου 2020

Αναβάλλεται η συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ. (Φέτος δεν χρειάζεται καθώς έχει γίνει όλος ο κόσμος.... μια λέσχη Μπίλντεμπεργκ...)

Η λέσχη Μπίλντεμπεργκ εδώ και 68 χρόνια αποτελεί σημείο συνάντησης και συζήτησης μερικών από τους πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο, με πολλούς να υποστηρίζουν πως πρόκειται κάτι πολύ παραπάνω από αυτό.

Ενδιαφέρον είναι πως για το 2020 είχαν για θέμα συζήτησης την οικονομική ύφεση, ενώ υπήρχε ανάπτυξη, τουλάχιστον στις μεγάλες οικονομίες του κόσμου. Τελικά μέσα σε ένα μήνα με τον κορωνοϊό, ήρθαν τα «πάνω-κάτω» και η λέσχη Μπίλντεμπεργκ... επιβεβαιώθηκε.

Με την ολιγόλογη αναφορά “THE MEETING 2020 IS POSTPONED” ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης πως η καθιερωμένη συγκέντρωση που λαμβάνει χώρα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε κάποιο ξενοδοχείο κάθε χρόνο περί τα τέλη Μαϊού με αρχές Ιουνίου, φέτος αναβάλλεται!

Οι εργασίες της 68ης ετήσιας συνάντησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ με εκατοντάδες προσωπικότητες από δεκάδες χώρες, πολιτικούς, βασιλείς, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, οικονομολόγους κλπ δεν θα πραγματοποιηθεί προς το παρόν για φέτος.

Η πρώτη συνάντηση έγινε το 1954 στην Ολλανδία, στο ξενοδοχείο Bilderberg, εξού και το όνομα της Λέσχης. Πολλές πηγές υποστηρίζουν ότι η Λέσχη έχει τις ρίζες της στον Πολωνό Γιόζεφ Ρέτινγκερ (φίλος του συγγραφέα Τζόζεφ Κόνραντ), τον πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου Πολ Γκιγιόμ βαν Ζέελαντ και τον πρώην πρόεδρο του ομίλου Unilever Πολ Ράικενς. Ανήσυχοι για τις εντάσεις μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ, σχεδίασαν τη διάσκεψη ώστε να φέρουν πιο κοντά την ελίτ από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Βέβαια στη συνέχεια μετατράπηκε σε κάτι πιο «σκοτεινό»...

Τον Δεκέμβριο η γνωστή ερευνήτρια της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ Cristina Martín Jiménez με αφορμή ένα πρωτοσέλιδο του γνωστού περιοδικού Economist “ξετρύπωσε” τα θέματα της συνεδρίασης της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ το 2020!


Η ίδια σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook αφού χαρακτηρίζει τον Economist «ένα από τα κύρια μέσα της Μπίλντερμπεργκ» υποστηρίζει πως το πρωτοσέλιδό του «μας λέει ποια θα είναι τα θέματα του 2020 για τον κόσμο: Τραμπ, Brexit, τεχνητή νοημοσύνη, Τόκιο, Άρης, ο καιρός, η ύφεση, η Ρωσία».
Δεν διευκρινίζει τι εννοεί με το «Τόκιο» και το «καιρός».

Υπενθυμίζεται πως στην τελευταία συνεδρίαση 30/5-2/6 του 2019 στην ατζέντα της Λέσχης βρέθηκαν:

1. Μια σταθερή στρατηγική τάξη
2. Ποια η συνέχεια για την Ευρώπη;
3. Η κλιματική αλλαγή και η αειφορία
4. Κίνα
5. Ρωσία
6. Το μέλλον του καπιταλισμού
7. Brexit
8. Η Ηθική της Τεχνητής Νοημοσύνης
9. Η Οπλοποίηση των Κοινωνικών Μέσων
10. Η σημασία του διαστήματος
11. Απειλές στον κυβερνοχώρο  

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Να τονίσουμε εμείς ότι καλεσμένη ανάμεσα στους ελάχιστους Ελληνες πέρυσι ήταν η Νίκη Κεραμέως... όπου και έλαβε τις σχετικές εντολές για τα όσα αισχρά κάνει στην πατρίδα μας... (δείτε ΕΔΩ)

Και επίσης ότι τον Μάιο 2009 και πριν ξεσπάσει η τρομακτική και καταστροφική δεκαετία των μνημονίων, η Λέσχη συνεδρίασε όπως πάντα κεκλεισμένων των θυρών στον Αστέρα Βουλιαγμένης... και μέσα στα τότε θέματα της ήταν ότι η Ελλάδα μπαίνει σε μια εποχή οικονομικής κρίσης...

Αυτό είναι απόφαση της Νέας Τάξης κι όχι διαπίστωση... για να μην μπερδεύεστε...
Η κρίση που μετά εξελίχθηκε σε κοινωνική και ανθρωπιστική και εντέλλει οδήγησε σε απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας, ήταν πλήρως τεχνητή... 

Και άλλα για την Λέσχη ΕΔΩ

Μην ξεχνάτε ότι κι ο Τσίπρας είχε πάρει ανάλογες ευλογίες από μια άλλη Ιταλική Λέσχη πριν γίνει πρωθυπουργός το 2014.... ΕΔΩ 

Ετσι λειτουργούν οι νεοταξίτες με μυστικές λέσχες και στοές....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.