13 Απριλίου 2020

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Ρεσιτάλ πολιτικής αλαζονείας και υποκρισίας Μεγάλη Δευτέρα και 13 από τον απερχόμενο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που αρνήθηκε να παραδεχτεί την ήττα της Ελλάδας και την καταστροφή της εξαιτίας της αθέτησης της εντολής του λαού και της συνέχισης της ίδιας πολιτικής με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα. Αποτέλεσμα της υποταγής τους σε ξένους και ανθέλληνες εντολοδόχους είναι η Ελλάδα των επιδομάτων φτώχειας. Αυτό εξήγγειλε σήμερα και θα συνεχίσει επί μακρόν, υπηρετώντας το Βαθύ Κράτος που κυβερνά τον τόπο μας.

Κρυμμένος πίσω από τα γκάλοπ θανάτου, με τους Έλληνες έγκλειστους και χωρίς λατρεία του Θεού τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει μία εικονική πραγματικότητα και ένα ψεύτικο ενδιαφέρον για τη ζωή των Ελλήνων. Μοναδική εξαίρεση ειλικρίνειας η αυλή του και η νομενκλατούρα της ελίτ που έμαθε να μετατρέπει κάθε ήττα της σε ψεύτικη νίκη. Ας πάει να πει τα παραμύθια του στο 65% των ξενοδόχων που χρεοκοπούν και των εργαζομένων τους ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους που δεινοπαθούν και βλέπουν τους κόπους μίας ζωής και της τελευταίας σκληρής δεκαετίας να εξαϋλώνονται. Για τα κλειστά εργοστάσια και τις τελειωμένες επιχειρήσεις κουβέντα, ο κ.Μητσοτάκης. Μας χρεώνει 4 δις ευρώ κάθε εβδομάδα αχρείαστου εγκλεισμού για να μας πει μετά για οικονομική ανάταξη και θυσίες από το λαό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδειάζει το μισό μαξιλάρι από τα πούπουλα για να κρύψει την αποτυχία της πολιτικής του και θα σπεύσει σε εκλογές πριν ο λαός συνειδητοποιήσει την καταστροφή του και τα ποσοστά έγκρισης των αποφάσεών του αντιστραφούν ανάλογα. Με μοίρασμα έτοιμων χρημάτων μέχρι τέλος Μαΐου θα κρύψει τη φτώχεια και μιζέρια που οι δανειστές και τα αφεντικά μας έχουν ετοιμάσει για την αποικία τους. Έλληνες και οικονομικοί μετανάστες εξομοιώνονται οικονομικά από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη σε ένα εθνικό έγκλημα. Αυτός είναι ο αυτοσκοπός της εθνικής πολιτικής του. Αφρικανοί, Ασιάτες και γηγενείς Έλληνες το ίδιο, χωρίς χρήματα, χωρίς εργασία, χωρίς ζωή, χωρίς Θεό.

Εγγύηση της καταστροφής η πολιτική ανυπαρξία πολιτικών αντιπάλων με τις πολιτικές καρικατούρες Τσίπρα, Γενηματά, Βαρουφάκη και Βελόπουλου που υπηρετούν το ίδιο πολιτικό σύστημα της φτωχοποίησης της Ελλάδας με εναλλάξ εξουσίες. Μοναδικό ενέχυρο για ξεπούλημα το "χρυσοφόρο" Καστελόριζο που αποτελεί την έξοδο κινδύνου για ώρα ανάγκης ενός αυταρχικού και άθλιου πολιτικού συστήματος που έμαθε πάντα να επιβιώνει εις βάρος του λαού και της πατρίδας μας. Το αλαλούμ των Υπουργών Μητσοτάκη με τις αντιδιαμετρικά αντίθετες δημόσιες θέσεις στην απειλή απόβασης ιογενών μεταναστών στα νησιά μας αποδεικνύει την πολιτική υποκρισία τους και την πολιτική ιδιοτέλειά τους. Ο ένας δεν βλέπει τίποτα, ο άλλος πολλούς και το Μαξίμου αναλόγως αποτελέσματος επιβεβαιώνει ή διαψεύδει. Υπεύθυνη εθνική πολιτική με ήρωες για θυσία στο μέτωπο προς τον εξαγνισμό τους στο βωμό των αφεντικών τους. 

Ζητείται επειγόντως Έλληνας Πρωθυπουργός που θα διαθέτει ένα μόνο χαρακτηριστικό, την ειλικρίνεια για τη σωτηρία και ευημερία της ζωής μας. Καλές εκλογές τον Ιούνιο πριν τελειώσουν τα πούπουλα από το μισό μαξιλάρι του ονείρου του κ.Μητσοτάκη και συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες βγαίνοντας από το καβούκι μας πόσο φτωχοί και άθλιοι γίναμε σε όλα μας από διορισμένους ηγέτες των επιδομάτων της φακής. Τότε που θα χρειαστούμε ηγέτη, σχέδιο, δουλειά και αποτέλεσμα για να μην μείνουμε η παρία του κόσμου στον 21ο αιώνα.

Το πιο όμορφο ανέκδοτο πάντως του κ.Μητσοτάκη ήταν η αξιοκρατία του. Ευτυχώς που δεν είδε καρτέλ πουθενά ούτε στον πυρήνα του της Ελλάδας. Ευτυχώς που το Επιτελικό του Κράτος μελετάει τη θέση της Ελλάδας στις παγκόσμιες λίστες και τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχιση της ίδιας ανθελληνικής πολιτικής. Ας είναι καλά τα καθεστωτικά και παρακρατικά μέσα ενημέρωσης που βλέπουν μόνο επιτυχίες και υψηλά ποσοστά αποδοχής, γεμάτα ευφορία για τις μπίζνες τους.

Κοντός ψαλμός αλληλούια και ο λογαριασμός της πολιτικής Μητσοτάκη θα φθάσει στη θυρίδα μας, αμέσως μετά τις κάλπες φυσικά... 

πηγή

Δείτε το βίντεο με το διάγγελμα:




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.