15 Μαΐου 2009

Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Ποιοί είναι αυτοί που αποφασίζουν για εμάς; Και με ποιό δικαίωμα; Αντισταθείτε στην πλουτοκρατία.

Θα πώ την αλήθεια.......
Ειχα σκοπό να μην αναρτήσω (όσο κι αν συμφωνώ) το μήνυμα που μου έστειλε το PATRIA MEDIA. Κι όχι γιατί είμαι αρνητικός σε τέτοιου είδους αναρτήσεις αλλά γιατί δεν επιθυμώ να εμφανιστώ ότι εξάπτω τα ήθη ή προκαλώ τους συμπατριώτες μου σε εξέγερση κλπ....

Ομως μετά από την εκπομπή του Παυλόπουλου στο Alter όπου αυτός ο παγκοσμιοποιημένος άθεος, κ. Βέλιος (μην ξεχνάτε τις λίστες προδοτών) είπε του κόσμου τις αηδίες για να μας αποδείξει ότι όσοι κατηγορούν την Λέσχη Μπίλντεμπέργκ είναι γραφικοί συνομωσιολόγοι αποφάσισα ότι μια απάντηση τέτοιας έντασης είναι ίσως η πιο θεμιτή.

Ετσι λοιπόν.............



ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
==============================
===========

Το Σάββατο 16/05/2009 θα γίνει πορεία ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ! των υπόγειων σκοτεινών μασονικών «εγκεφάλων» που δρουν για την ισοπέδωση και των αφανισμό των Εθνών!

Προσκαλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, όπου και αν ανήκουν να δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ένα ισχυρό μήνυμα σε αυτούς τους υποχθόνιους γραβατάκιδες, όπως επίσης και στους ντόπιους δοσίλογους, γνωστούς πλέον υπηρέτες τους ,που αποφασίζουν για το μέλλον της Πατρίδας μας και των παιδιών μας ότι δεν θα «περάσουν» από τα χωματά μας τόσο εύκολα, ΟΣΟ! ΧΡΗΜΑ και να ρίχνουν στα ντόπια τσουτσέκια τους!

ΤΟ Σαββατο λοιπόν 16/05/2009 και ώρα 3μμ θα βρισκόμαστε όλοι μας στο "Αγνάντι" της Βουλιαγμένης απο όπου θα ξεκινήσει και πορεία προς το ξενοδοχείο Astir Palace οπου λαμβάνει χώρα η παραπάνω συνεδρίαση.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ!

Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Για να πάρουν αυτό που τους αξίζει!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ και ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ
Κι επειδή μπορεί να θεωρήσετε ότι αυτά όλα είναι παρατραβηγμένα και ίσως αρκετοί από έσας να θεωρείτε ότι θα ήταν πιο σωστή μια ήπια άποψη για το θέμα, θα σας παραθέσω και μέρος του άρθρου του Κώστα Παπαχλιμίντζου στον Ελεύθερο Τύπο όπου τονίζεται ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ στο ξενοδοχείο που συνεδριάζει η Λέσχη, στους πάντες............!!!!!!!! Γιατί άραγε; Τι έχουν να κρύψουν; Τι αποφάσεις θέλουν να πάρουν;
Ποιοί είναι αυτοί που αποφασίζουν για εμάς τους φτωχούς και απλούς ανθρώπους; Τι ρόλο παίζουν οι Ελληνες συμμετέχοντες;


Μυστική παγκόσμια κυβέρνηση, ισχυρό διεθνές φόρουμ ή μια απλή σύνοδος ηγετών της οικονομίας και της πολιτικής; Οπως και αν την αποκαλέσει κανείς, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ βρίσκεται στη χώρα μας και συνεδριάζει από χθες το πρωί στο Λαιμό της Βουλιαγμένης. Ή καλύτερα, στο «αυτόνομο κρατίδιο» του Λαιμού, γιατί αυτή την εικόνα έδινε χθες η περιοχή! Στην είσοδο, γωνία Ποσειδώνος και Απόλλωνος, εν είδει συνοροφύλακα, στεκόταν ένας ειδικός φρουρός. «Πού πάτε, κύριε;», η κοφτή ερώτηση. «Για μπάνιο!». Ευτυχώς που ο υδράργυρος πλησίαζε τους 30 βαθμούς και η απάντηση έγινε πιστευτή. «Περάστε, αλλά απαγορεύεται να παρκάρετε οπουδήποτε επί της οδού Απόλλωνος», ήταν οι οδηγίες του «φύλακα» της Βουλιαγμένης. Πώς να παρκάρουμε άλλωστε, όταν κάθε δέκα μέτρα ήταν ακροβολισμένος ένας αστυνομικός και τα περιπολικά ανεβοκατέβαιναν διαρκώς το δρόμο. Στο Σαρωνικό τα σκάφη του Λιμενικού διασφάλιζαν την αποτροπή κάθε πιθανού από θαλάσσης κινδύνου.

«Απαγορεύεται η είσοδος»
Επιχειρήσαμε να μπούμε στο ξενοδοχείο «Ναυσικά Αστήρ Παλάς», όπου διαμένουν -και συνεδριάζουν- οι υψηλοί προσκεκλημένοι. «Το ξενοδοχείο είναι κλεισμένο μέχρι και τη Δευτέρα. Απαγορεύεται η είσοδος στους επισκέπτες. Λυπάμαι», μας ενημερώνουν.

Από τη χώρα μας, το παρών φέτος φέρεται πως δίνουν (επίσημη λίστα φυσικά δεν ανακοινώνεται) η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Αλογοσκούφης, η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Παναγής Βουρλούμης του ΟΤΕ, ο Γιώργος Δαυίδ της Coca-Cola και ο Τάκης Αράπογλου της Εθνικής Τράπεζας. Από το εξωτερικό, οι φήμες θέλουν τον αθηναϊκό ήλιο να λούζει από χθες μεταξύ άλλων τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας Ρόμπερτ Ζέλικ, τον υπουργό Οικονομίας των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ, τον επικεφαλής της Deutsche Bank Τζο Ακερμαν και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ.

.......................

Η ατζέντα των συζητήσεων δεν γίνεται ποτέ γνωστή, αλλά ο ρεπόρτερ Ντανιέλ Εστούλιν, συγγραφέας του βιβλίου «Η αληθινή ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ», υποστηρίζει ότι φέτος την έχει πληροφορηθεί.

Οι «πεφωτισμένοι» (κατά τις θεωρίες συνωμοσίας) συζητούν λοιπόν για το «αν πρέπει να υποστηρίξουν την προοπτική μιας παρατεταμένης ύφεσης που θα οδηγήσει στην παρακμή και στη φτώχεια ή αυτή μιας πιο έντονης αλλά συντομότερης ύφεσης, που θα ανοίξει το δρόμο σε μια βιώσιμη διεθνή οικονομική τάξη, με περιορισμένη εθνική κυριαρχία, αλλά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα». Επιπλέον, σύμφωνα με το Ρώσο δημοσιογράφο, τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ εκτιμούν ότι η ανεργία στις ΗΠΑ θα φτάσει μέχρι το τέλος του έτους στο 14%, ενώ συναινούν στην ανάγκη προώθησης της Ευρωπαϊκής Συνθήκης, με πρώτο βήμα το «ναι» στο ιρλανδικό δημοψήφισμα του φθινοπώρου. Ανακοινωθέν, πάντως, για τα πεπραγμένα της συνάντησης, μην περιμένετε να εκδοθεί…

Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου ............

Το 1991, στη λίστα των προσκεκλημένων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, δίπλα στα ονόματα εστεμμένων, πρωθυπουργών, διπλωματών και επιχειρηματιών, βρισκόταν και το όνομα του –άσημου τότε– κυβερνήτη του Αρκάνσο Μπιλ Κλίντον. Δύο χρόνια αργότερα ένας φέρελπις πολιτικός από το Εδιμβούργο, ο βουλευτής των Εργατικών Τόνι Μπλερ δήλωσε παρών στο ραντεβού των Μπιλντερμπέργκερς στη χώρα μας, στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Είναι μόνο δύο παραδείγματα πολιτικών που κλήθηκαν σε συνεδριάσεις της Λέσχης και μέσα σε λίγα χρόνια είδαν την καριέρα τους να απογειώνεται. Το μυστήριο που περιβάλλει τις δραστηριότητες της Λέσχης και η «αναρρίχηση» των «εκλεκτών» της σε κορυφαία αξιώματα… εξάπτουν τη φαντασία και «δίνουν τροφή» στους «σεναριογράφους». Αλλωστε, εκτός από έναν πυρήνα 30 – 35 μονίμων μελών, η σύνθεση των προσκεκλημένων της Λέσχης μεταβάλλεται κάθε χρόνο, με κριτήριο ποιες προσωπικότητες μπορούν να επηρεάσουν τις διεθνείς εξελίξεις. Από τις συνεδριάσεις των Μπιλντερμπέργκερς έχουν «παρελάσει» κατά καιρούς οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, Κόλιν Πάουελ και Κοντολίζα Ράις, η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ, οι πρώην πρόεδροι της Γαλλίας Ζακ Σιράκ και Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, ο τραπεζίτης Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο χρηματιστής Τζορτζ Σόρος και δεκάδες εκπρόσωποι πολυεθνικών εταιριών – ΙΒΜ, Shell, Fiat, BP, Nokia, Morgan Stanley κ.λπ. Από ελληνικής πλευράς ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής μυήθηκε στα μυστικά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ το 1998 στη Σκοτία ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου το 1995, όταν ήταν ακόμα υπουργός Παιδείας. Σε συνεδριάσεις της Λέσχης έχουν συμμετάσχει μεταξύ άλλων ο Γιάννος Κρανιδιώτης ως υφυπουργός Εξωτερικών, ο υπουργός Πολιτισμού κ. Αντ. Σαμαράς (ως βουλευτής της Ν.Δ. στις αρχές της δεκαετίας του ’90), οι πρώην υπουργοί Ανδρ. Ανδριανόπουλος, Στέφανος Μάνος και Γερ. Αρσένης, αλλά και ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκης, λίγους μήνες πριν από την πτώση της κυβέρνησής του και τη συντριβή της Ν.Δ. στις εκλογές του 1993.

Πολλές περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες για την περιβόητη λέσχη και την δράση της μπορείτε να βρείτε και στο αξιόλογο ιστολόγιο Taxalia

Νεότερη ενημέρωση Μάιος 2018

Φυσικά το άρθρο του κ. Παπαχλιμίντζου.... έκανε φτερά....
Τέτοια άρθρα δεν έχουν αντοχή στο διαδίκτυο για ευνόητους λόγους....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.