31 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα(;) 2019…

Όχι δεν είμαστε πεσιμιστές, απλώς δεν έχουμε καμία διάθεση να βαυκαλιζόμαστε ότι το 2019 θα ανατείλει ο ήλιος της λύτρωσης πάνω από την Ελλάδα. Ούτε φυσικά να βομβαρδίζουμε με φρούδες ελπίδες... αναστάσεως τον κόσμο όπως κάνουν κυρίως τα κόμματα εξουσίας. Των οποίων ο στόχος μακάρι να ήταν η καλυτέρευση της ζωής των πολιτών κι όχι η λαγνεία για την εξουσία και τα οφίτσια.

Αυτή είναι η πραγματικότητα όσο κι αν προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από το χαλί της πολιτικής τους ματαιοδοξίας.

Μια... ένθεν κακείθεν ματαιοδοξία που νέμεται τον τόπο εδώ και σαράντα χρόνια μεριμνώντας αποκλειστικά για τα συμφέροντα των φέουδών τους κι όχι του λαού και της πατρίδας.

Καθώς αν είχαν έστω κι ένα μικρό ψήγμα πατριωτισμού είναι δεδομένο ότι δεν θα συμπεριφέρονταν ούτε στην Ελλάδα ούτε στους Έλληνες κατά αυτόν τον τρόπο.

Δεν θα τους σκλάβωναν αμφότερους με τα μνημόνια που τους σέρβιραν ως λύση για να διατηρήσουν τα προνόμια που πηγάζουν από την εξουσία, αναγκάζοντάς τους με το πιστόλι στον κρόταφο να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, ώστε αυτοί να συνεχίζουν να τρώνε απτόητοι σαν αδηφάγα.

Αλλά θα πάλευαν σαν τους ήρωες που έβγαζε κάποτε αυτή η γη, θα σήκωναν την σημαία ψηλά και... γαία πυρί μειχθήτω. Κι έτσι ίσως η Ελλάδα να ξαναέγραφε ένδοξη ιστορία.

Αντίθετα προτίμησαν να εγκλωβίσουν τόσο τη χώρα όσο και τον λαό σε έναν αέναο φαύλο κύκλο αφαίμαξης και αβεβαιότητας, υποδυόμενοι τους σωτήρες.

Σωτήρες, που ό, τι είχαν καταφέρει οι πατριώτες ηγέτες του παρελθόντος το θυσίασαν στον βωμό της λιποψυχίας και τον ψεμάτων με μοναδικό γνώμονα τον σφετερισμό της διακυβέρνησης προς ίδιον όφελος.

Σφετερισμός, που έβαλε ταφόπλακα στην πατρίδα με την παράδοσή της στα κοράκια – αποικιοκράτες.

Τα οποία δεν ήλπιζαν ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους ότι θα υπήρχαν «ηγέτες» που θα πέταγαν τη χώρα τους στα σκουπίδια για να επιβιώσουν.

Ίσως να είμαστε υπερβολικοί και να θολώνει την κρίση μας η άδολη αγάπη για την Ελλάδα.

Τα γεγονότα όμως δυστυχώς μας δικαιώνουν.
Όσο κι αν κάποιοι συνεχίζουν να εθελοτυφλούν θεωρώντας ότι υπήρξαν και υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που νοιάστηκαν και νοιάζονται για τον τόπο, το ξεπούλημα της Ελλάδας που ξεκίνησε από το 10’ τους διαψεύδει.

Ξεπούλημα που υπηρέτησαν σαν γιουσουφάκια όλοι οι τιμονιέρηδες των μνημονίων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:
- 2010: Υπογράφεται η παράδοση της Ελλάδας στα κοράκια.
- 2011: Τα κοράκια τρώνε τον τότε σωτήρα και τον αντικαθιστούν με έναν προσωρινό πιστεύοντας ότι θα υλοποιήσει τα θελήματά τους.
- 2012: Δεν τραβάει το πουλέν και το αντικαθιστούν με αυτόν που έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια αλλά στην πορεία επειδή προφανώς του τράβηξαν το αυτί, σε μια ξαφνική κρίση αυτοκριτικής, ανακάλυψε ότι ήταν αμαρτωλός. Τα κοράκια όμως τον συγχώρησαν νομίζοντας ότι βρήκαν τον ιδανικό άνθρωπο για να κάνουν την δουλειά τους.
- 2014: Ο ιδανικός άνθρωπος φτάνει στα όριά του όταν του ζητάνε εκτός από την οικονομική υποδούλωση να προχωρήσει και στην εδαφική. Εκεί αναγκαστικά... όρθωσε ανάστημα και όπως διαπιστώθηκε του έδειξαν την πόρτα της εξόδου, ακριβώς όπως και στους προηγουμένους, συνάπτοντας συμμαχία με έναν νέο σωτήρα.
- 2015 – 2018: Επιτέλους βρήκαν τον άνθρωπό τους. Κατάφερε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι να υπηρετήσει τις ονειρώξεις τους, με τους προγενέστερους να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο κραυγάζοντας συνάμα , πως ένας αμόρφωτος μπαχαλάκιας τους πήρε τα σκαλπ.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να συμμαχήσουν με πολιτικούς που μισούσαν μπας και τον φάνε.

Αυτός όμως συνεχίζει δυναμικά το ξεπούλημα, κουνώντας τους επιδεικτικά το δάχτυλο. Εκ του ασφαλούς βεβαίως, καθώς απολαμβάνει ακόμη την εμπιστοσύνη των αποικιοκρατών. Κι αυτοί σαλτάρουν ακόμη περισσότερο.

Αν καταφέρει δε να ολοκληρώσει το ξεπούλημα, δηλαδή την ψήφιση του εκτρώματος των Πρεσπών, την παράδοση της Κύπρου και του Αιγαίου για να μπορέσουν τα κοράκια να ρουφήξουν ανενόχλητα τα κοιτάσματα, που αυτομάτως θα οδηγήσει σε περαιτέρω στήριξη στο πρόσωπό του, εκεί να δείτε τι θα πάθουν.

Βέβαια ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην τα καταφέρει ο προστατευόμενός τους. Την λύση ωστόσο την έχουν έτοιμη. Θα βάλουν να κυβερνήσουν αυτούς που μισούσαν οι σωτήρες του 14’ που αίφνης γενήκαν αδέρφια και λύθηκε το πρόβλημα. Θα έχουν παραλάβει όμως τόσο καμμένη γη, που είναι σίγουρο ότι οι μέρες τους θα είναι μετρημένες. Και κάπου εκεί θα τους αναγκάσουν να σύρουν το κουφάρι της Ελλάδας παρέα με το αγαπημένο τους παιδί για να ολοκληρώσουν τα βρώμικα σχέδιά τους.

Έτσι με μαθηματική ακρίβεια λόγω της οργής που θα έχει προκαλέσει στον κόσμο η υποτέλεια και η μειοδοσία τους, θα οδηγηθούν όλοι μαζί στα πολιτικά Τάρταρα. Οι σωτήρες όμως του 14΄ για ακόμη μια φορά θα συνεχίζουν να αυταπατώνται ότι έφτασε η στιγμή της επιστροφής δίχως να μπορούν να κατανοήσουν γιατί ο λαός θέλει να τους κατασπαράξει όπως και τους υπόλοιπους.

Τώρα αν θα πληρώσουν όλοι μαζί ή θα μείνουν στο απυρόβλητο απολαμβάνοντας τους καρπούς που τους πρόσφερε το ξεπούλημα της πατρίδας όπως αναφέραμε στην αρχή, θα εξαρτηθεί από τις τότε ορέξεις των κορακιών.

Το σίγουρο είναι ότι ήδη έχουν αποφασίσει να τελειώσουν το υπάρχον πολιτικό σύστημα με αυτά που το βάζουν να κάνει, αντικαθιστώντας το με νέους σωτήρες. Όπως κάνουν άλλωστε κατά κόρoν από την αρχή της σύστασης του νεοελληνικού κράτους.

Όσο για εμάς τους υπόλοιπους; Θα συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα ξημερώσει μια νέα χρονιά που όντως θα μπορούμε να πούμε καλημέρα!!!

Όφις Ιοβόλος 
AntiNews



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.