27 Νοεμβρίου 2018

Βίντεο Ορθοδοξίας: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ - Ετοιμαστείτε, η φίμωση του διαδικτύου ξεκινάει (Άρθρο 13 Ε.Ε.) (βίντεο)

Κανάλι YouTube "Βίντεο Ορθοδοξίας" - Νοέμβριος 2018. 

Έχοντας φθάσει τους 1500 συνδρομητές και τις 200.000 προβολές, θα θέλαμε ως κανάλι, να σας πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να σας ευχηθούμε καλό Πνευματικό Αγώνα και καλή δύναμη στα δύσκολα που έρχονται στην πατρίδα μας και παγκοσμίως. Το Ευχαριστώ αυτό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, διότι μέχρι να φτιαχτεί αυτό το βίντεο, οι συνδρομητές ξεπέρασαν τους 1600.! 

Ευχαριστούμε όλους εσάς, που με την εμπιστοσύνη σας, πενταπλασιάστηκαν μέσα σε 9 μήνες οι συνδρομητές και οι προβολές του καναλιού μας. 

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλες τις ιστοσελίδες και τα κανάλια που αναμετέδωσαν βίντεο από το κανάλι μας και ζητάμε ταπεινά συγγνώμη εάν παραλείψαμε κάποια να αναφέρουμε στο παρόν βίντεο. 

Ο Κύριος μας μας λέει: "Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶνδοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν" (Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο κεφ.12, στ.32) δηλαδή: "μη φοβάστε εσείς που είστε το μικρό ποίμνιο, εν συγκρίσει προς το πολύ πλήθος των απίστων, διότι ο Πατέρας σας ευαρεστήθηκε να δώσει σε σας, τη Βασιλεία των Ουρανών." 

Μέσα από το κανάλι μας, προσπαθούμε καταρχήν να σας μεταφέρουμε συγκεντρωμένα τα βασικά θέματα που κάθε ορθόδοξος χριστιανός οφείλει να γνωρίζει για τον καθημερινό Πνευματικό του Αγώνα. 

Ως βαπτισμένοι ορθόδοξοι χριστιανοί, δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι σε καίρια θέματα της εποχής μας, που σχετίζονται άμεσα με την πίστη μας, την αγάπη προς την πατρίδα μας και γενικότερα με τη σωτηρία της ψυχής μας, όπως η επιδιωκόμενη συνεχής διάλυση όλων των αξιών της ΗΘΙΚΗΣ, της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας, το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ και ΦΑΚΕΛΩΜΑ, καθώς και η νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που μας οδηγεί στο ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, αλλά και το ξεπούλημα και η παράδοση της ΕΛΛΑΔΑΣ μας στα χέρια των εχθρών της πίστης μας, το οποίο θα οδηγήσει στη διάλυση της πατρίδας μας, αρχής γενομένης από τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας. 

Αγαπητοί φίλοι του καναλιού, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να κατεβάσετε όσα βίντεο σας αρέσουν για να τα έχετε, διότι από το 2019, εκατομμύρια κανάλια στο YouTube ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ, λόγω του ΑΡΘΡΟΥ 13 της Νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί "πνευματικής ιδιοκτησίας", μιας νομοθεσίας που προμηνύει την επερχόμενη φασιστική εποχή του Αντιχρίστου τον οποίον ετοιμάζουν ως παγκόσμιο κυβερνήτη (αν θα προλάβουν στη φάση αυτή). 

Το άρθρο 13 λοιπόν, που θα ψηφιστεί σύντομα ως Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, απειλεί να απαγορεύσει τη δυνατότητα εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ευρώπη να ανεβάζουν περιεχόμενο σε πλατφόρμες, όπως το YouTube, εάν υπάρχουν αμφισβητούμενες πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων σε οπτικό υλικό, μουσική, λογισμικό, αποσπάσματα βιβλίων κλπ. 

Θα χαθεί δηλαδή πλέον η πρόσβαση σε δισεκατομμύρια βίντεο και άλλο ψηφιακό υλικό από όλο τον κόσμο, αλλά το κακό δεν είναι μόνο αυτό. ΔΙΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, διότι θα χαρακτηρίζεται ως "αμφισβητούμενη πνευματική ιδιοκτησία" και θα μπλοκάρεται. 

Κατ΄επέκταση, θα γίνει δύσκολη και η δωρεάν διάθεση έργων από δημιουργούς, αλλά ακόμη χειρότερα θα απαγορεύεται κάθε δημόσιος λόγος στο διαδίκτυο χωρίς αποδείξεις ταυτοποίησης, διότι και ο λόγος εν δυνάμει είναι πνευματική ιδιοκτησία. 
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.!

Υπολογίζεται οτι το 2019 θα μπλοκαριστούν με το νόμο αυτό 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. 

Και μη βιαστείτε να πείτε οτι είναι αδύνατο να γίνει αυτό, με το σκεπτικό οτι η Ευρώπη θα χάσει δισεκατομμύρια ευρώ, διότι η αλήθεια είναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ, διότι αφενός έχει ήδη μαζέψει όλο το χρήμα του πλανήτη σε 10 τραπεζίτες, οπότε όπου και να πάει το χρήμα, πάλι στους ίδιους καταλήγει και αφετέρου αυτό που θέλουν διακαώς όλοι αυτοί, είναι Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, και η καταστροφή των ψυχών τους από τον αρχηγό τους το Σατανά.!

Βαδίζουμε δηλαδή φανερά πλέον σε μια πρωτόγνωρη φασιστική εποχή και μια παγκόσμια σκλαβιά του Αντιχρίστου, όπου εκ προοιμίου ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ και θα πρέπει ΝΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. 

Γι αυτό και θα είναι τότε απαραίτητο το σφράγισμα πάνω στο σώμα, που η απαρχή του είναι η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, διότι μόνο έτσι θα μπορούν πρακτικά οι άνθρωποι να δίνουν παντού το στίγμα τους, για να αποδεικνύουν την αθωότητά τους. 

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, διότι αν αυτοί έχουν αρχηγό τους το Σατανά, 
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, γνωρίζοντας καλά οτι μετά από τη Σταύρωση, ακολουθεί η ένδοξη Ανάσταση.! 

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΛΦΟΙ. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.! 
Μουσική βίντεο: Stan Ridgway - Camouflage (instrumental) One Man's Dream - Yanni THIS IS A NON-PROFIT VIDEO 

Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για ανέβασμα σε άλλα κανάλια. 
Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός...

ΣΧΟΛΙΟ

Κι εμείς σας ευχαριστουμε παιδιά.
Και για την αναφορά στο ιστολόγιο μας στο 13.07 του βίντεο...



Share

1 σχόλιο:

Dimitris D είπε...

Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Απλά θα πρέπει να αναφέρονται οι πηγές, να ζητάτε άδεια από τους δημιουργούς, να χρησιμοποιήσετε έργα με ληγμένο copyright ή με άδεια χρήσης creative commons-ανοιχτού λογισμικού.
Η ψηφιακή βιβλιοθήκη anemi έχει πολλά χριστιανικά βιβλία με ληγμένο copyright, σε δημοτικές βιβλιοθήκες και βιβλιοθήκες χριστιανικών συλλόγων υπάρχουν βιβλία χωρίς copyright. Σε άλλες περιπτώσεις θα πρέπει να ζητάτε άδεια του συγγραφέα, του ομηλιτή ή του μοναστηριού που άφησε την κληρονομιά του ο ομιλητής, πχ το μοναστήρι που ήταν ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος ή την άδεια του π. Κονάνου ή του Αθανασίου Λεμεσού. Στην περιγραφή του βίντεο θα πρέπει να αναγράφεται ή ληγμένο copyright του 1940 ή με την άδεια του "όνομα".

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.