28 Σεπτεμβρίου 2017

Το Παρακράτος επιτίθεται ωμά & απροκάλυπτα. Ηρθε η ώρα: ή ταν ή επί τας. ή αυτοί ή εμείς.

Σήμερα το πρωί, έβαλα 100 ευρώ στον νεοσύστατο λογαριασμό της κόρης μου που βρίσκεται Θεσσαλονίκη φιλοξενούμενη, σπουδάζοντας στην Κτηνιατρική ΑΠΘ. Είχε φύγει εχθές με 5 ευρώ, καθώς περιμέναμε να πληρωθούμε για να της τα στείλουμε σήμερα.

Πηγαίνοντας στην Τράπεζα διαπίστωσε ότι είχαν δεσμευτεί από την ΔΟΥ Πολυγύρου, ενώ η εκκαθαριστική δήλωση που έκανε της ήρθε μηδενική. Στο βιβλιάριο δεν υπάρχει κανένας συνδικαιούχος, για να μένουν τα χρήματα απείραχτα ώστε να την τροφοδοτούμε με 100 ευρώ τον μήνα για να σπουδάσει, έχοντας στέγη φιλοξενία και φαγητό στην λέσχη.

Πηγαίνοντας στην ΔΟΥ Πολυγύρου και ενώ το βιβλιάριο δεν είχε μέσα τίποτε πριν της βάλω τα 100 ευρώ, διαπίστωσα ότι την έχουν χρεωμένη με 2000 ευρώ για ΕΝΦΙΑ του 2014, 2015, 2016, 2017, επειδή όταν ήταν ανήλικη της κάναμε γονική παροχή 2 σπίτια και ένα αγρόκτημα. Εναν άνθρωπο που δεν δούλεψε ποτέ, παρά σε δουλειές του ποδαριού με 400 ευρώ τον μήνα, που της έχει βγει η ψυχή για να εξοικονομήσει χρήματα να σπουδάσει για δεύτερη φορά, φέρνοντας βαθμούς αριστείας με χίλια δυό εμπόδια.

Το βιβλιάριο δεσμεύτηκε απροειδοποίητα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, μια ιδιωτική εισπρακτική εταιρεία χωρίς νομική υπόσταση παράνομη και αντισυνταγματική, και έστειλαν την λίστα στην ΔΟΥ Πολυγύρου η οποίοι πάτησαν το κουμπάκι και επιβεβαίωσαν την δέσμευση, χωρίς να μου δώσουν κανένα έγγραφο δέσμευσης.

Ζήτησα να αποδεσμεύσουν τα χρήματα και είπα στην Εφορο ότι το παιδί βρίσκεται χωρίς χρήματα στον δρόμο, έξω από την Τράπεζα και εγώ είμαι ανήμπορος να το βοηθήσω αφού δεν έχω άλλα χρήματα, αυτά δε, ήταν το μηνιάτικο του Οκτωβρίου.

Η Εφορος μου συνέστησε να κάνω τον λογαριασμό ακατάσχετο για να μην ξανασυμβεί μέχρι του ποσού των 1200 ευρώ, λέγοντάς μου ότι τα 100 ευρώ που δεσμεύθηκαν, δεν μπορούν να αποδεσμευθούν, και το πρόβλημα είναι δικό μου.

Της είπα ότι αυτό είναι ωμή βία που θέτει σε κίνδυνο την ζωή του παιδιού μου, παράνομο και αντισυνταγματικό και ζήτησα επί τόπου Αστυνομική συνδρομή από το Α.Τ. Πολυγύρου που είναι ακριβώς δίπλα, ζητώντας την σύλληψη της Εφόρου ως φυσικού αυτουργού σε εγκληματική παράνομη κατακράτηση χρημάτων και έκθεση σε κίνδυνο του παιδιού μου και των σπουδών του.

Παρουσία των Αστυνομικών που έφτασαν άμεσα, (δίπλα ακριβώς ήταν) και μάλιστα γύρω στα 6-7 άτομα με εξάρτηση καταστολής, η Εφορος επικαλέστηκε ότι εκτελεί εντολές και υπακούει στους μνημονιακούς νόμους. Πήρε μάλιστα και τον Περιφερειάρχη προϊστάμενό της και μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο εξηγώντας του τα συμβάντα, και τονίζοντας ότι υπακούνε σε αντισυνταγματικές διαταγές σε μια ιδιωτική εισπρακτική εταιρεία, που είναι οι ηθικοί αυτουργοί ενώ οι ίδιοι είναι φυσικοί αυτουργοί εγκληματικών ενεργειών.

Τους είπα ότι συνεργάζονται με δυνάμεις κατοχής που λυμαίνονται την Πατρίδα μου με παράνομους φόρους τους οποίους δεν αναγνωρίζω καθώς αντιβαίνουν το Σύνταγμα και είναι παράλογοι και επαχθείς αφού υπερβαίνουν την φοροδοτική μου ικανότητα.

Ζήτησα από τους Αστυνομικούς να θέσουν στην διάθεσή μου, τα Εθνόσημά τους και τα όπλα τους και να προβούν στην σύλληψη της Εφόρου και να προσαχθεί ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πολυγύρου Χαλκιδικής, για παράνομη παρακράτηση χρημάτων και έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του παιδιού μου διατάραξη της προσωπικής μας ειρήνης και προσβολή της αξίας του Ανθρώπου.

Τους κατέστησα όλους υπεύθυνους για την ακεραιότητα του παιδιού μου που βρισκόταν χωρίς χρήματα στην Θεσσαλονίκη.

Ο επί κεφαλής των Αστυνομικών διέταξε την βίαιη προσαγωγή μου στο Α.Τ. Πολυγύρου, προκαλώντας την οργή μου, και αφού τους είπα ότι πρέπει να προσαχθεί η Εφορος και να μεριμνήσουν για την άμεση απόδοση των 100 ευρώ που παρακράτησαν παράνομα, η Εφορος μου έδωσε την εικονιζόμενη αίτηση να συμπληρώσω στην οποία ζητώ την αποδέσμευση και απόδοση των 100 ευρώ άμεσα, η οποία στάλθηκε με φάξ. Στην συνέχεια προσαχθήκαμε στο Α.Τ. Πολυγύρου αμφότεροι για τα περαιτέρω.

Στην επιμονή μου να προσαχθεί η Εφορος στον Εισαγγελέα και εάν θέλουν να προσαχθώ και εγώ, τονίζοντάς τους ότι ο Εισαγγελέας ενεργεί με βάση το Σύνταγμα και δεν έχει καμιά υποχρέωση να συμμορφώνεται με νόμους που το αντιβαίνουν, αρνήθηκαν παροτρύνοντάς με να δοθεί μια λύση επί τόπου.

Οι Αστυνομικοί, αναγνώρισαν το δίκιο μου, δηλώνοντας αδυναμία να λύσουν το πρόβλημα. Μου προσέφεραν νερό και προσφέρθηκαν να στείλουν περιπολικό να περιθάλψει την κόρη μου σε ασφαλές μέρος στο κατάλημμά της όπου φιλοξενείται.

Τους ζήτησα να σπάσουν την αλυσίδα της υπακοής σε εγκληματική οργάνωση, διαφορετικά είναι συνεργάτες δοσιλογικών δυνάμεων κατοχής και να θέσουν τα όπλα και τα Εθνόσημά τους στην διάθεσή μου, και επέμενα στην προσαγωγή της Εφόρου ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Εκείνη την ώρα δέχθηκα τηλεφώνημα από την σύζυγό μου, και μου γνωστοποίησε ότι ένας καθηγητής της κόρης μου της έδωσε 20 ευρώ για το τριήμερο, ώστε να βγει από την δύσκολη θέση που βρισκόταν. Ετσι καταλήξαμε να περιμένουμε την απάντηση για την αποδέσμευση των 100 ευρώ με συνέχεια αύριο.

Φεύγοντας τους είπα ότι αύριο θα είμαστε πάλι εδώ, καθώς αυτά θα τα ανακοινώσω δημόσια καλώντας σε αντίσταση τον κόσμο και όπου χρειαστεί και ένοπλη.

Την ίδια στιγμή, η αποδεδειγμένη εγκληματική οργάνωση του κ. Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής με υπαλλήλους που υπακούνε σε προδήλως παράνομες και καταχρηστικές εντολές, μου παρακρατούν 6000 ευρώ, με αναδρομική ισχύ νόμου, προσχηματικές διώξεις, παρακώλυση καθηκόντων, βλαπτική μεταβολή συνθηκών εργασίας, εμποδίζοντάς μας σε πρόσβαση στην γνώση και σπουδές για δεύτερη φορά, με αποδεδειγμένα κακουργήματα ενώ συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους αχυράνθρωποι. Σχετικές φρικαλεότητες θα αποκαλυφθούν εν καιρώ.

Δεν πάει άλλο, δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω άλλο έτσι. Φτάνει πιά. Μας σκοτώνουν κάθε μέρα οι μαφιόζοι με τα λευκά κολάρα και κυκλοφορούν ελεύθεροι έστω και κρυμμένοι.

Καλώ όλους τους αγωνιζόμενους και Ελεύθερους Ελληνες σε αγώνα αντίστασης ακόμη και ένοπλο όπου χρειαστεί, ενάντια στην ωμή βία του παρακράτους που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα μας σε σφαγείο.

Καλώ τους Εισαγγελείς να ασκήσουν επί τέλους τις ποινικές διώξεις που οφείλουν σε αποδεδειγμένα κακουργήματα και να μου δώσουν την ιδιότητα του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος που έχω ζητήσει και νομίμως και αποδεδειγμένα δικαιούμαι.

Καλώ τους Αστυνομικούς να θέσουν στην διάθεσή μας τα Εθνόσημα και τα όπλα τους όπως το Σύνταγμα ορίζει. 

Αύριο θα είμαι σε δημόσιους χώρους, να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μας στην ζωή και την λευτεριά. Σε όποιον δεν αρέσουν τα γραφόμενά μου να έρθει να με συλλάβει. Δεν κρύβομαι.

Για τους άλλους ας κάτσουνε στα πληκτρολόγια, ραγιάδες αυτοί, ραγιάδες τα παιδιά τους, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών τους.

Θα μείνω Ελεύθερος και όρθιος έστω και μονάχος μου, επικαλούμενος το άρθρο 120 του Συντάγματος. Ο τράχηλός μου δεν αντέχει άλλο.

Φωτιά και τσεκούρι σε κάθε προδότη δοσίλογο τσιράκι υπάλληλο, αξιωματούχο και εργαζόμενο.

Ιάκωβος Τίγκας 

πηγή



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το να παρακινείται ο κόσμος σε ένοπλο αγώνα, είναι κάτι παραπάνω απο "δελεαστικό" θα έλεγα για τους κατσαπλιάδες της πατρίδος.
Για να πολεμηθεί το σύστημα, πρέπει να γίνει με τα δικά του όπλα.
Και πολύ περισσότερο με το όπλο του νόμου.
Δεν λέω οτι είναι εύκολο ή γρήγορο. Είναι επίπονο και δαπανηρό.
Αλλά όποιος κατέφυγε στην δικαιοσύνη διαβασμένος και ενημερωμένος, ποτέ δεν έχασε.
Αν αρχίσει το ξεθεμελίωμα απο τους "ταγματασφ-αλήτες" των αστυνομικών τμημάτων - φρουρών των κατσαπλιάδων, πολύ σύντομα αυτά τα "παληκάρια" θα βάλουν την ουρα στα σκέλια.
Τρία πράγματα χρειάζονται.
Υπομονή, επιμονή, και διάβασμα.

Καλή λευτεριά

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Συμφωνω με το οτι ακομα δεν ειναι λυση τα οπλα....
Και πρεπει να προσδιορισουμε οταν μιλαμε για ενοπλο αγωνα προς ποιον θα στρεψουμε την κάνη του οπλου...
Το θεμα ειναι οτι η δικαιοσύνη και ειδικα στα υψηλα επιπεδα (Αρειος Παγος και ΣΤΕ) εχει ξεπουληθει στους μνημονιακους προδοτες...
Περασαν ΟΛΑ τα ανθελληνικά και αντισυνταγματικά νομοσχέδια περιορισμού της εθνικης ανεξαρτησίας χωρις να ανοιξει ρουθουνι....
Επισης κι εγω θεωρω ωμη βία οσα κανουν στον λαο οι εξουσιαστες.... ραγιαδες των ξενων επικυριαρχων δανειστων....

Χρειαζεται λοιπον υπομονη επιμονη και διαβασμα αλλα και ενεργεια....
Κατι πρεπει να γινει...
Δεν ειναι δυνατον να υποθηκευεται το μελλον τον παιδιών μας...
Και για μενα ειναι εχθρικη ενεργεια η ταλαιπωρία ή και ο θανατος των συνανθρωπων μας απο ελλειπή δημοσια υγεια....

Ο κ Τιγκας γενικως ειναι λιγο γραφικος ειδαλλως οφειλε να προστατεψει το παιδι του οντως κανοντας τον λογαριασμο ακατασχετο και φυσικα αν δεν αγνοουσε τους ΕΝΦΙΑ 4 ετων εφοσον εγραψε στο παιδί του ακινητα...
Εκτός αν ζει σε άλλη χωρα....

Μεχρι να τους ανατρεψουμε πρεπει να μαθουμε να κολυμπαμε αναμεσα στους καρχαρίες...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.