2 Ιουλίου 2016

Ιταλία: Ανασύρθηκε το ναυάγιο με τα 300 πτώματα μεταναστών. Θα τους πενθήσει κανένας υποκριτής Ευρωπαίος;

Δεν τη χωρά ο νους – φυσιολογικού – ανθρώπου την τραγωδία στα ανοιχτά της Λιβύης, καθώς μετά από πολιτική απόφαση, οι ιταλικές αρχές κατέβαλαν ένα κόστος σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ και ανέσυρα αλιευτικό καράβι που μετέφερε άτυχους μετανάστες και είχε βυθιστεί τον Απρίλιο του 2015. 

Μέσα υπήρχαν τα πτώματα τουλάχιστον 300 άτυχων συνανθρώπων μας… Από το φρικτό ναυάγιο είχαν διασωθεί μόλις 28 άνθρωποι. Άλλοι 169 είχαν περισυλλεγεί νεκροί από τα νερά της Μεσογείου. Οι υπόλοιποι είχαν παγιδευτεί στο σκάφος… Οι μετανάστες προέρχονταν από την Αίγυπτο, από τη Γκάμπια, τη Νιγηρία και τη Σομαλία.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Εννοείται ότι για αυτές τις άτυχες ψυχές δεν χύνεται το παραμικρό ευρωπαϊκό, σε επίπεδο ΜΜΕ και κρατών αλλά και διεφθαρμένων οπαδών της Νέας Τάξης, δάκρυ....
Θυμάστε τα θύματα του Μπατακλάν στην Γαλλία;
Ολοι οι νεοταξίτικοι καραγκιόζηδες είχαν ξεσκιστεί με γαλλικές σημαίες και αφιερώματα σε facebook και τα σιχαμερά νεοταξίτικα ΜΜΕ που όλη μέρα μιλάνε για αντιρατσισμούς, διαφορετικότητες και πολυπολιτισμικές αηδίες, μας είχανε πρήξει τότε με το πένθος....

Τώρα που είναι όλα αυτά τα υποκείμενα της Νέα Τάξης;
Χθες καθόμουν κι έβλεπα τον αγώνα Πορτογαλίας και Πολωνίας στην Γαλλία για το Euro 2016 και τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τα 40 θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη....
Αυτές οι 469 ψυχές των αφρικανών συνανθρώπων μας έχουν λιγότερη αξία από τους Τούρκους ή οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο;

Αυτή είναι η υποκρισία της Νέας Τάξης....
Σε βρίζουν για αντιρατσιστή, για φασίστα, για ότι θέλεις.... και μετά δίνουν παγκόσμιες ή πανευρωπαϊκές εντολές πένθους επιλεκτικά για όποιον τους γουστάρει....
Γιατί το θέμα είναι να υπακούσουν ΟΛΟΙ....

Και όπως έχουμε πει επανειλλημμένως και πρέπει να το εμπεδώσουμε, όλες οι μεγάλες παγκόσμιες οργανώσεις (ΟΗΕ), και ομοσπονδίες, οικονομικές (π.χ. ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα κλπ), καλλιτεχνικές (π.χ. Eurovision κλπ), αθλητικές (FIFA, UEFA, FIBA, FIA, Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, κλπ), φιλανθρωπικές (π.χ. UNISEF κλπ), πολιτιστικές (π.χ. UNESCO κλπ), υγείας (π.χ. Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κλπ), θρησκευτικές (π.χ. Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών κλπ), περιβαλλοντικές (π.χ. Green Peace), κοινωνικές, εκπαιδευτικές κλπ.... ελέγχονται πλήρως από την Νέα Τάξη. 

Και για όσους συνεχίζουν να έχουν απορίες στο προηγούμενο να υπενθυμίσω μερικά παραδείγματα
α) ότι σε Ουκρανία και Ουγκάντα η Παγκόσμια Τράπεζα για να δανείσει χρήματα απαίτησε πριν μερικά χρόνια να νομιμοποιήσουν την ομοφυλοφιλία και να προσαρμόσουν νομοθεσία και παιδεία αναλόγως!!!!!!  
β) ότι υπάρχει ρητή εντολή να προωθούνται με κάθε τρόπο ομοφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ στην Eurovision η οποία πλεόν έχει μετατραπεί σε πανηγυράκι της ανωμαλίας....
γ) ότι φέτος η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να συμμετέχουν και τρανσέξουαλ αθλητές (απλά δεν μας διευκρίνησε μαζί με ποιό φύλο θα αγωνίζονται...)

Φυσικά στην Ελλάδα τα φέρνουν όλα αυτά (τις νεοταξίτικες εντολές τους), σχεδόν όλα τα κόμματα του συνταγματικού ή δημοκρατικού τόξου.... 

Και τα τρώμε στην μούρη ένα-ένα εδώ και χρόνια.... (π.χ. πολιτικούς γάμους, αποποινικοποίηση μοιχείας, εκτρώσεις, αυτόματα διαζύγια, απαλειφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, ιθαγένεια στους αλλοδαπούς, καύση νεκρών, πολιτικές κηδείες, πολυπολιτισμική παιδεία, σεξουαλικές διαφορετικότητες και σύμφωνα συμβίωσης, εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού με λαθρομετανάστες, bullying, κλπ) και έπονται και πολλά άλλα "προοδευτικά" (ηλεκτρονικό φακέλωμα, κατάργηση μετρητών και υποχρεωτική χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, ευθανασίες, ελεύθερη πώληση ναρκωτικών, οικοδόμηση ισλαμιστικών τεμένων, κλπ)

Κατρακύλα χωρίς τέλος......  

ΘΑΝΟΣ Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.