21 Φεβρουαρίου 2014

Ζητείται άρση ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου με έγγραφό τους ζήτησαν άρση ασυλίας για όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε σχετικά με το αίτημα άρσης ασυλίας των μη υποδίκων βουλευτών: «Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά βλέποντας ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις ευρωεκλογές, στους δήμους και τις περιφέρειες έδωσε εντολή σε κάποιους αλήτες που λυμαίνονται το δικαστικό σώμα να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές μας. Μετά από όλα αυτά η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων και θα σαρώσει στις εκλογές του Μαΐου. 

Ολοι αυτοί οι προδότες, πολιτικοί και δικαστικοί που διαπράττουν εσχάτη προδοσία έναντι του του Ελληνικού Λαού, του Πολιτεύματος και της Πατρίδας θα τιμωρηθούν σκληρά».

Η άρση της βουλευτικής ασυλίας - με την κατηγορία της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης - ζητήθηκε με έγγραφο 100 σελίδων που διαβιβάζεται στη Βουλή, και για τους υπόλοιπους εννέα βουλευτές της ΧΑ – που μέχρι σημερα δεν είναι υπόδικοι - απο τις ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται τις έρευνες για τη ΧΑ. 

Πρόκειται για τους βουλευτές: 

Ελένη Ζαρούλια
Νικόλαο Κούζηλο
Αντώνιο Γρέγο
Πολύβιο Ζησιμόπουλο
Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση
Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο
Δημήτριο Κουκούτση
Αρτέμη Ματθαιόπουλο
Μιχαήλ Αρβανίτη

Οι ειδικές ανακρίτριες ζητουν απο τη βουλή να αρθεί η ασυλία των 9 βουλευτών προκείμενου να διωχθούν ποινικά για το αδίκημα της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης καθώς θεωρούν και αυτούς ως εμπλεκόμενους στην παράνομη δράση της ΧΑ.

Επίσης οι ανακρίτριες ζητουν να δοθεί άδεια απο τη βουλή για να απαγγελθούν προσθετές κατηγορίες στο Νίκο Μιχαλολιάκο για οπλοκατοχη και κατοχή εκρηκτικών με σκοπό τον εφοδιασμό της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ την ίδια κατηγορία αποδίδουν και στους βουλευτές Μίχο, Λαγό, Κασιδιάρη και Γερμενη. 

Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές που είναι ήδη προφυλακισμένοι είναι οι

Νικόλαος Μιχαλολιάκος
Χρήστος Παππάς
Γεώργιος Γερμενής
Ιωάννης Λαγός
Ευστάθιος Μπούκουρας
Παναγιώτης Ηλιόπουλος 

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ
Με λίγα λόγια το πλέον διεφθαρμένο και προδοτικό πολιτικό κατεστημένο της πατρίδας μας τα τελευταία 180 χρόνια, αποφάσισε να κλείσει στην φυλακή ολόκληρη την ΧΑ....
Δηλαδή εγώ προσωπικά δεν έχω καταλάβει που το πάνε....
Θέλουν με το στανιό να μας κάνουν να ψηφίσουμε όλοι ΧΑ;

Αλήθεια σας το λεω φίλοι μου...
Με αυτό που συμβαίνει, έχω γνωστούς αριστερών πεποιθήσεων που έχουν αρχίσει να έχουν προβλήματα συνείδησης....
Σου λέει "για να κλείνουν αυτοί οι ξεπουλημένοι όλους αυτούς στις φυλακές με γελοίες προφάσεις κάτι συμβαίνει εδώ...."
Ξέρετε ότι οι αριστεροί έχουν κι ένα θέμα με τις φυλακίσεις και τις εκτοπίσεις....

Εντάξει να πούμε ότι κάποιος ή κάποιοι εκεί στην ΧΑ ήταν εγκληματικές φυσιογνωμίες (από αυτές που βρίσκονται σωρηδόν και στις υπόλοιπες πλευρές στου κοινοβουλίου) και να τους άρουν την ασυλία και να τους φυλακίσουν....
Αλλα όταν θέλεις να τους κλείσεις ΟΛΟΥΣ στην φυλακή ανεξαιρέτως τότε το πράγμα βρωμάει.... πολύ.
Φαντάσου τι ανακαλύπτουν στις κρυφές πραγματικές δημοσκοπήσεις....

Εγώ προσωπικά μόνο για ένα πράγμα θα δεχόμουν να πάει μεγάλος αριθμός εγκληματιών και προδοτών βουλευτών στην φυλακή....
Την υπογραφή των μνημονίων....
και εκείνο το περιβόητο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ....

Αυτοί ναι να πάνε μέσα και να σαπίσουν....
Αυτοί ευθύνονται για χιλιάδες θανάτους συμπατριωτών μας....
Το κατάντημα των δικαστών και των εισαγγελέων...
Τέτοιες παρωπίδες;



Share

2 σχόλια:

Fon Dolofon είπε...

Σου είχα πει παλιά, ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα στην πολιτική.
Εγώ, στα 85 τώρα, διέθετα την ευστροφία πνεύματος και τάχθηκα με τον "μονόφθαλμο".
Μου ανταπάντησες, ότι και οι "άλλοι", είναι πατριώτες.
Eπέλεξε την αλήθεια και κήρυττε αυτήν, χωρίς φόβο.
Μην αποποιήσε την πραγματικότητα!
Οι "φίλοι" σου,[από το άλλο block], θα γίνουν εχθροί σου...οσονούπω!!!

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ!


Ενας πεθαμένος...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Οι πεθαμενοι δεν γραφουν... ευτυχως φιλε μου.
Τα θυμαμαι παντως παντα τα λογια σου.

Και τις δικες μου ομως αποψεις τις ξερεις.

Σε ευχαριστω για το μηνυμά σου.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.