13 Δεκεμβρίου 2012

Πήραμε την δόση... "σωθήκαμε".

Γράφει ο Θάνος

Η είδηση: 

Μετά από συνεδρίαση-εξπρές, που κράτησε λιγότερο από δυο ώρες, το Eurogroup ενέκρινε την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα. Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για εκταμίευση δόσης 34,4 δισεκατομμυρίων ευρώ την επόμενη εβδομάδα, και συνολικά 52,4 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2013.

Από τα χρήματα αυτά, τα 49,1 δισεκατομμύρια ευρώ θα προέρχονται από την Ευρώπη, και τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Μια τέτοια οικονομική βοήθεια θα μας έκανε όλους να ανακουφιστούμε.... αλλά όταν οι όροι είναι προδοτικοί και όροι υποτέλειας και απώλειας εθνικής κυριαρχίας κι όταν η κρίση προήλθε με τεχνητό τρόπο ώστε η πατρίδα μας να χάσει την ουσιαστική εθνική ανεξαρτησία της, αυτό μόνο θλίψη μπορεί να φέρει.

Ολα αυτά τα τελευταία 30 χρόνια που πέρασαν οι προδότες διεφθαρμένοι πολιτικοί φρόντισαν η Ελλάδα να χάσει την οικονομική της αυτοτέλεια κι αυτονομία και να οδηγηθεί σε δανεισμούς που είχαν στόχο συγκεκριμένες τσέπες....
Και αυτή η δόση που έρχεται φίλοι μου εφόσον θα την διαχειριστούν πάλι οι γνωστοί διεφθαρμένοι προδότες που κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια (τώρα μάλιστα σε συνδυασμό ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) να είστε βέβαιοι ότι θα καταλήξει στους φίλους τους τραπεζίτες και σε οποιονδήποτε άλλο εκτός των κατεστραμμένων ελληνικών οικγενειών.

Πανηγυρίζει η σιχαμερή ανίερη συγκυβέρνηση την χορήγηση της δόσης μαμούθ την οποία χρησιμοποίησε σαν αφορμή για να εξαθλιώσει ακόμα περισσότερο τους Ελληνες πολίτες της κατώτερης και της μεσαίας τάξης.

Πανηγυρίζει η ανίερη προδοτική συγκυβέρνηση την ανταπόδοση στην εσχάτη προδοσία της, που αποδείχθηκε περίτρανα όταν τα ψεύτικα εκβιαστικά λόγια του πρωθυπουργού καλούσαν τους βουλευτές να υπερψηφίσουν τα προδοτικά ανθελληνικά μέτρα του Μνημονιού 3 διότι τα μετρητά έφθαναν μέχρι την 16η Νοεμβρίου!!!!
Φυσικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα φθάσαμε περιέργως τις 13 Δεκεμβρίου.....

Αδέρφια μου εφόσον επιλέξαμε να σιωπήσουμε κι εφόσον οι πλειοψηφία επέλεξε για μια ακόμα φορά να ελπίζει ότι κάτι θα αλλάξει στον τόπο μας μετά από αυτήν την εξέλιξη τότε δεν έχετε παρά να περιμένετε να έρθει η ανάπτυξη....

Κι εμείς όπως όλα αυτά τα 3 χρόνια θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να σας ξυπνήσουμε.

Δεν είναι πως όλοι εμείς οι πατριώτες που προσπαθούμε να σας πείσουμε για την προδοσία που έχει στηθεί θέλουμε το κακό της αγαπημένης μας Ελλάδας. Ούτε και χαιρόμαστε μέσα από την κοινωνική καταστροφή που βλέπουμε να εξαπλώνεται μέρα με την μέρα γύρω μας. Τα άρθρα μου αλλά και τα άρθρα όλων των φίλων ακομμάτιστων πατριωτών ιστολόγων είναι αποδείξεις για την οδύνη όλων μας για το κακό που βρήκε την πατρίδα μας ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια...

Μακάρι το ενιαίο ευρωπαικό νόμισμα το ευρώ να είχε φτιαχθεί για το καλό όλων των Ευρωπαίων πολιτών κι όχι για την εξαθλίωση των φτωχότερων και την οικονομική κι εθνική υποτέλειά τους στους Γερμανούς.
Μακάρι η Ε.Ε. να είχε δημιουργηθεί για την πρόοδο των Ευρωπαίων πολιτών μέσα στα ανεξάρτητα ισότιμα εθνικά κράτη-μέλη κι όχι για την πολτοποίηση και τελική εξαφάνιση των αδύνατων οικονομικά και πολιτικά χωρών.
Μακάρι η Ευρώπη να ήταν μια ήπειρος πολιτισμού και ανάπτυξης κι όχι μια ήπειρος όπου θα κάνουν κουμάντο φιλοχρήματοι τραπεζίτες και μασωνικές στοές και που η ανεργία θα καλπάζει και η λαθρομετανάστευση θα προκαλούσε πολυπολιτισμικό και κοινωνικό σοκ.

Η θλίψη μας απλά γιγαντώνεται όταν διαπιστώνουμε ότι ο λαός μας κουράστηκε να διαμαρτύρεται....
Είναι ένα παράδοξο κοινωνικό φαινόμενο. Οσο η εξαθλίωση, η ανεργία και η οικονομική καταστροφή μεγαλώνουν ο λαός μας αντί να αγριεύει όλο και περισσότερο, τόσο φαίνεται να μουδιάζει...
Φυσικά υπάρχει μια εξήγηση για όλο αυτό.

Τα 2 πρώτα χρόνια 2010-2011 της τεχνητής κρίσης έγιναν τεράστιες πορείες και διαδηλώσεις. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου βγήκαν στις πλατείες. Εφαγαν χημικά και δεν πέτυχαν τίποτα.... στην κυριολεξία. 
Η χούντα που κυβερνάει δεν καταλαβαίνει πλέον τίποτα από διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες.... Εχει αναλάβει βλέπετε "το ιερό έργο της σωτηρίας της πατρίδας"... 
  
Πορείες που άλλοτε θα έριχναν κυβερνήσεις δεν είχαν κανένα πολιτικό αποτέλεσμα.
Κι αυτό γιατί; Διότι η εντολή της Νέας Τάξης πραγμάτων είναι μαζική προς όλους τους πολιτικούς: "Μην σκεφτεστε το πολιτικό κόστος για τις ενέργειές σας. "Κι αν η κυβέρνησή σας πέσει έχουμε ετοιμάσει τον διάδοχό σας που θα συνεχίσει το έργο της καταστροφής της Ελλάδας. Κι αυτό το φροντίζουμε βάζοντας τον αμέσως επόμενο πρωθυπουργό να ψευδεται ασυστόλως και να παριστάνει τον αντιμνημονιακό και τον πατριώτη μέχρι να ξεγελαστεί ο ηλίθιος λαός και να του δώσει την εξουσία....."

Πολύ φοβάμαι φίλοι μου αυτό που κι εσείς σκέφτεστε... 
Οτι αυτός που ετοιμάζουν να διαδεχθεί τον Σαμαρά ψεύδεται κι αυτός και μόλις βγεί θα "διαπιστώσει" δήθεν ξαφνικά ότι όσα έλεγε όταν ήταν στην αντιπολίτευση είναι ανεφάρμοστα....

Το 2012 ο χρόνος που τώρα φθάνει στο τέλος του μας έδωσε 2 εκλογικές αναμετρήσεις κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς ό λαός μας σε μια αναμονή μπας και έρθει μια καλύτερη μέρα. Ταυτόχρονα βέβαια η κόπωση από τις διαδηλώσεις μεγιστοποιήθηκε...
Κι ετσι φέτος είδαμε μόνο μικρές διαδηλώσεις οι οποίες διαλύθηκαν εύκολα με τα χημικά από τα κομμάτικά επιλεγμένα ΜΑΤ (κατά δήλωση φίλου αστυνομικού), με την βοήθεια των "γνωστών άγνωστων" κουκουλοφόρων και των μολότωφ... 

Μετά ήρθε σχεδόν αναίμακτα το τρίτο Μνημόνιο και πλέον πορευόμαστε ακόμα πιο βαθιά στο δίχως πάτο βαρέλι της εξαθλίωσης....

Προσωπικά μια ελπίδα μου έχει μείνει.
Μπας κι αυτή η αδράνεια του ελληνικού λαού κρύβει μια ηφαιστειακή έκρηξη που θα ανατρέψει το σκυλολόι της προδοσίας.

Είμαι όμως εξαιρετικά απαισιόδοξος...  

Οσοι δεν με πιστεύετε μπορείτε πολύ απλά να ετοιμάζεστε για την ανάπτυξη που έρχεται το 2013.

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.