23 Δεκεμβρίου 2012

Οι ορφανοί βρυκόλακες του σχεδίου Ανάν περιφέρονται στην Κύπρο.

Γράφει ο Κριός Πολιορκητικός
 
Στο φως έγγραφα που καταδεικνύουν στήριξη του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αναστασιάδη σε επαναφορά του σχεδίου Ανάν.

Έγγραφα που διέρρευσαν στον ιστοτόπο Wikileaks και τα οποία αναφέρονται σε κατ` ιδίαν αναφορές του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη για το σχέδιο Ανάν, παρουσίασε  την Παρασκευή 21/12/2012 η Πρωτοβουλία Νέων για το Μέλλον Μας, που στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα.

Ο κ. Αγγελίδης παρουσίασε έγγραφο με κωδικό 06NICOSIA766 ημερομηνίας 23ης Μαΐου 2006, σύμφωνα με το οποίο ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε ότι το κόμμα του έχει υποφέρει τα μάλα για την επιλογή του "ναι" στο σχέδιο Ανάν για το δημοψήφισμα και για αυτό το λόγο το κόμμα του δεν μπορεί δημόσια να υποστηρίξει το σχέδιο. Ο κ. Νεοφύτου, σύμφωνα πάντα με το έγγραφο, πρόσθεσε ότι κατ` ιδίαν είναι.. διατεθειμένος να ομολογήσει ότι το σχέδιο Ανάν παραμένει η μόνη βιώσιμη βάση για επανένωση.

Ενισχυτική σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, των αναφορών αυτών είναι και η αναφορά εγγράφου με κωδικό 05ANKARA799 με ημερομηνία 11 Φεβρουαρίου 2005 για την συνάντηση μεταξύ του κ. Αναστασιάδη και του Αμπτουλάχ Γκουλ στην Τουρκία, σύμφωνα με το οποίο "ο Ντισλί είπε ότι ο Αναστασιάδης ανέφερε στον Γκιουλ ότι εάν υπάρχουν "ορισμένες αλλαγές" στο σχέδιο Ανάν ο ΔΗΣΥ θα έσπρωχνε εκ νέου το σχέδιο Ανάν στους Ε/κ (would again push the plan with the Greek Cypriot public)".

Έγγραφο που παρουσίασε ο κ. Αγγελίδης με κωδικό 08NICOSIA273 ημερομηνίας 30 Απριλίου 2008 για τα σχόλια του τότε Αμερικανού Πρέσβη για συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, αναφέρει ότι "ο Αναστασιάδης κατ` ακρίβεια υποστήριξε την επαναφορά (retabling) του σχεδίου Ανάν με στόχο αλλαγές σχεδιασμένες να καταπραΰνουν τις ανησυχίες των Ε/κ"¨.

Παράλληλα, ο κ. Αγγελίδης κατέθεσε έγγραφα, τα οποία, όπως ανέφερε, "αποκαλύπτουν με βεβαιότητα τη διαχρονική συμμαχία μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ". Συγκεκριμένα έγγραφο με κωδικό 09NICOSIA317 ημερομηνίας 3 Μαΐου 2009 αναφέρει ότι "ο Αναστασιάδης ανέφερε ότι το κόμμα του εξακολουθούσε να θέλει να δημιουργήσει συμμαχία με υπέρ το υπέρ της λύσης ΑΚΕΛ για να μπορέσει να δημιουργηθεί μια δυναμική (momentum) για να επιτευχθεί το "ναι" σε ένα μελλοντικό δημοψήφισμα".

"Τα έγγραφα υπάρχουν και αποκαλύπτουν τη μόνη αλήθεια, ότι το παιγνίδι είναι στημένο. Παρά τις σημερινές του προεκλογικές δηλώσεις, αποδεικνύεται ότι ο κ. Αναστασιάδης επιμένει σε λύση τύπου σχεδίου Ανάν με απλές ωραιοποιήσεις", κατέληξε ο κ. Αγγελίδης.
Οι πληροφορίες προέρχονται από το Φιλελεύθερο

Σχόλιο Συντάκτη: Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον κυπριακό Ελληνισμό, μετά από την τραγικά ανεπαρκή σε όλα τα επίπεδα προεδρία Χριστόφια, έρχονται στο φως απίστευτες καταγγελίες για έναν εκ των τριών υποψηφίων προέδρων.

Για τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, Σταύρο Μαλά, πνευματικό παιδί και φερέφωνο εκείνου που είναι υπεύθυνου για την έκρηξη στο Μαρί και την είσοδο της Κύπρου στον Μηχανισμό στήριξης δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε...

Ο Αναστασιάδης, με το πρόσφατο ιστορικό βάρος του ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν (για να μην πάμε παραπίσω...), προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους ότι αποτελεί τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα που καλλιέργησε και δημιούργησε ο Χριστόφιας.  Ενεργοποιεί ξεπερασμένα ιδεολογικά αντανακλαστικά και προσπαθώντας να πείσει για το σήμερα, θέλει να κάνει τους πάντες να ξεχάσουν το χθες.  Ένα χθες τόσο σκοτεινό που αν οι ψηφοφόροι στην Κύπρο ξανακάνουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά λάθος, θα φαντάζει σε σχέση με αυτό που έρχεται, με ηλιόλουστη πρωινή βόλτα σε κεντρική πλατεία.

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος, ο τελευταίος Έλληνας πολιτικός που τίμησε τα παντελόνια που φορούσε, είπε εκείνο το περήφανο ΟΧΙ.  Κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Κόντρα σε απειλές και υστερικές κραυγές. Είπε ΟΧΙ.  Και τίμησε την ιστορία ενός λαού.

Και φυσικά ακολούθησε τη μοίρα κάθε μεγάλου. Ο λαός για τον οποίο αγωνίστηκε, του φύλαγε για το τέλος την απόρριψη. Κι ύστερα, αντί για τις μέλισσες, ήρθε η λαίλαπα, ενός ανθρώπου που ντρέπεται για την εθνική του καταγωγή.  Ενός ανθρώπου που ξεστόμισε ότι η Ελλάδα εισέβαλε στην Κύπρο (!!!). Ενός ΛΙΓΟΥ.

Οι ψηφοφόροι πρέπει να προσέξουν. Εκτός κι αν πάσχουν από αυτοκτονικό ιδεασμό...

Οι ορφανοί βρυκόλακες του σχεδίου Ανάν περιφέρονται στην Κύπρο !!!

Και δεν θέλουν μόνο αίμα.

Θέλουν το απόλυτο ξεπούλημα το φυσικού πλούτου και την οριστική υποταγή.

Κριός ο Πολιορκητικός
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.