10 Μαΐου 2011

Κι άλλο ελληνικό αίμα χύθηκε από τα αιμοβόρα χέρια αλλοδαπών δολοφόνων!

Ετοιμαζόταν να πάει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο...

Στο χέρι του κρατούσε μία κάμερα για να καταγράψει τις όμορφες στιγμές που θα ακολουθούσαν. Κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του περιμένοντας την ετοιμόγεννη γυναίκα του να κατέβει για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο.

Σήμερα θα κρατούσαν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί τους.

Η κάμερα αυτή τράβηξε την προσοχή τριών αγνώστων που επιτέθηκαν στον 44χρονο άνδρα για να του την πάρουν.

Το πώς ακριβώς η απόπειρα ληστείας κόστισε τη ζωή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Αλλά οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου προκαλούν σοκ.

Όταν η γυναίκα κατέβηκε για να πάει στο μαιευτήριο, μαζί με τη μητέρα της, βρήκε τον σύζυγό της μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές που στοίχισαν τη ζωή του. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, προκύπτει πως οι δράστες ήταν τρεις, μελαψοί και πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

από το Σύνδεσμος 71

ΣΧΟΛΙΟ
Ο δολοφονικός ρατσισμός των αλλοδαπών κατά των Ελλήνων συνεχίζεται....
Το αίμα που χύθηκε να κοκκινίζει τα όνειρα των καθαρμάτων πολιτικών που τους έφεραν στην πατρίδα μας....

Εγκληματικά βρωμόσκυλα που στις ισλαμικές χώρες τους η αξία της ζωής του ανθρώπου δεν υφίσταται καθώς πεθαίνουν με το παραμικρό και αλληλοσκοτώνονται για "ψύλλου πήδημα"....

Φυσικά το ανθελληνικό κρατός ψάχνει να βρεί χώρο να κτίσει το τζαμί τους για να μπορούν να προσεύχονται στον Αλλάχ και να παίρνουν την ευχή του προφήτη τους πριν σφάξουν τους άπιστους χριστιανούς.....

Και μέσα στην γενικότερη κατακραυγή έχουμε και την ξεπουλημένη εντολοδόχο της Νέας Τάξης, την Στεφανίδου να μας λέει στην εκπομπή της, για το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε στις διατυπώσεις μας για να μην προκαλούμε κοινωνικό ρατσισμό....
Και αντί να μιλάει για το φρικιαστικό έγκλημα και την άτυχη ετοιμόγεννη μητέρα αυτή αναφερόταν συνέχεια στον ρατσισμό!!!!

Κυρία Στεφανίδου και οι όμοιοί σου χωνέψτε το οι Ελληνες δεν είμαστε ρατσιστές και πάντα αποδειχθήκαμε καλοί και φιλόξενοι οικοδεσπότες από αρχαιοτάτων χρόνων...
Ομως κάποιοι προδότες πολιτικοί, υποστηρικτές της Νέας Τάξης όπως κι εσυ και οι οποίοι προωθούν με κάθε τρόπο τα διατάγματά της για πολυπολιτισμικές κοινωνίες, βάλθηκαν να φέρουν νέους οικοδεσπότες στην πατρίδα μας.....

Βάλθηκαν να μας διώξουν δημιουργώντας τεχνητή οικονομική κρίση αλλά επειδή οι νεοέλληνες αντιστεκόμαστε και δεν λέμε να ξεκουμπιστούμε βρήκαν τον καλύτερο κόλπο...
Το κόλπο που έφαρμοσαν και οι Τούρκοι στην Ιμβρο για να διώξουν τους Ελληνες κατοίκους.
Εφεραν και φέρνουν κατά χιλιάδες τα αποβράσματα των ισλαμικών τριτοκοσμικών κρατών...
Και δεν εννοώ φυσικά μόνο τις ασιατικές αλλά και μια "ευρωπαϊκή" την οποία όλοι ξέρουμε....

Πόσες ελληνικές οικογένειες πρέπει να ξεκληριστούν ακόμα πριν διώξουμε τους αλλοδαπούς από την πατρίδα μας;
Πόσες ελληνικές οικογένειες πρέπει να ξεκληριστούν ακόμα πριν κρεμάσουμε τους προδότες πολιτικούς που τους έφεραν;
Σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά μας;

Φίλοι και φίλες το έχω πεί δεκάδες φορές. Οσοι αλλοδαποί έχουν έρθει στην πατρίδα μας με τις οικογένειές τους και δουλεύουν για ένα μεροκάματο είναι ευπρόσδεκτοι να μείνουν να εργαστούν για κάποια χρόνια με την προστασία του κράτους και την φιλόξενη αγάπη των Ελλήνων. Οι υπόλοιποι πρέπει να φύγουν.....
Και πιστέψτε με οι λαθραίοι τεμπέληδες και οι εγκληματίες είναι πολύ περισσότεροι....

Αν δεν με πιστεύετε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα καθημερινά αστυνομικά δελτία και στους φυλακισμένους.....
Και να ξέρετε ότι τα περισσότερα εγκλήματα δεν αναφέρονται καν, αλλά και με διαταγή της προδοτικής κυβέρνησης αποκρύπτεται, όπου είναι δυνατόν, η αλλοδαπή καταγωγή των δραστών...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.