1 Μαΐου 2010

Κατάργηση των στρατιωτικών σχολών με δημιουργία "Στρατιωτικού Πανεπιστημίου". Κίνδυνος για την άμυνα της Ελλάδας.

Κατάργηση των παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή της Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Ικάρων και την αντικατάστασής του από ένα «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο», σχεδιάζει η κυβέρνηση προκειμένου να ... κάνει οικονομία! Στο «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο» θα εισάγονται και φοιτητές από άλλες πανεπιστημιακές σχολές.

Το σχέδιο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των μονίμων στελεχών αφού θεωρούν ότι «Καταργείται η στρατιωτική εκπαίδευση, δημιουργούν ακαδημαϊκούς και όχι αξιωματικούς με επακόλουθα που θα είναι τραγικά για την ασφάλεια της χώρας».

Η χθεσινή παραίτηση του υποναυάρχου Στυλιανού Φενέκου, μετά το λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, φαίνεται ότι σχετίζεται και με αυτό το θέμα. Ο διευθυντής Κλάδου Πόρων και Εκπαίδευσης του ΓΕΝ, ανέλυε γιατί το «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο» είναι ανέφικτο και πως λειτουργούν οι παραγωγικές σχολές των Ε.Δ. για να δεχθεί την επίπληξη - με ανοίκειες εκφράσεις - του υπουργού και να ακολουθήσει η παραίτησή του.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ

Πόσο ακόμα θα περιμένετε Ελληνες στρατιωτικοί; Πόσο ακόμα θα ανέχεστε τον εξευτελισμό σας από τον προδοτικό ανθελληνικό συρφετό;

Αφού δεν είστε άξιοι να τους ανατρέψετε τουλάχιστον παραιτηθείτε μαζικά.......

Ο λαός είναι μαζί σας..

Φίλοι μου δημοκράτες συγχωρήστε μου την παρότρυνση για πραξικόπημα αλλά έφθασε πια ο κόμπος στο χτένι. Η κυβέρνηση έιναι πλέον αντισυνταγματική. Ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό με πλήθος ψέματα αλλά τώρα με ομολογία του ίδιου του πρωθυπουργού η εξουσία παραδόθηκε στην τρόϊκα..... Αρα καταλύεται το σύνταγμα που όλοι μας ορκιστήκαμε να φυλάμε.

Ηρθε η ώρα για λειτουργία του τελευταίου άρθρου του ελληνικού Συντάγματος:

ΤΜΗΜΑ Δ'

Ακροτελεύτια διάταξη

ΑΡΘΡΟ 120ο

1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν Θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία.



Share

5 σχόλια:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

"ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΕΙ, ΑΘΕΤΕΙ, ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ Ή ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ, ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ"

[Επαναστατική προκήρυξις Ρήγα Φεραίου]

http://www.pa-sy-a.gr/epiloges/osyndesmos/osyndesmos.htm

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

"Πατρίδα μου"

Κι οι περισπούδαστοι πισωπατήσαν, στης ντροπής τα έδρανα καθήσαν, να μιλήσουν, τάχα, να κρυφτούν.

Κι όμως, να κι οι ανδρειωμένοι.

Τα φτερά ανοίξαν.

Στις κερκόπορτες μπροστά σταθήκαν, και βροντοφώναξαν ξανά.

«Μολών Λαβέ»!

Δεν είναι μύθος, μην γελιέστε, στις μέρες μας χαθήκατε μα δεν ξεχνιέστε, σε τούτους, τους άμοιρους καιρούς.

Που είστε παλικάρια; Γιατί και πως μπορείτε να είστε ξεχασμένοι; Αυτό είναι το παράπονο που οργή στα χείλη φέρνει.

Παλέψαμε, δώσαμε μάχες, τις κερδίσαμε, στην κορφή της γνώσης, να! σταθήκαμε.

Κι ήταν τότε που πάνω μας πέσαν βάρβαροι, κι όλοι οι μικροί φτωχοί κι ανόητοι για να μας λιώσουν.

Μα γεννήσαμε τον Γέρο του Μωριά και τον Καραϊσκάκη.

Ποιούς αναστήσαμε ξανά; Που είστε παλικάρια;

Γιατί και πως μπορείτε να είστε ξεχασμένοι; Αυτό είναι το παράπονο που οργή στα χείλη φέρνει.

Στις Ελλάδος τον κόρφο, ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες;

....Οι ήρωες που μας ζητάνε να μην δώσουμε να φάνε κι άλλο μερτικό.…Πατρίδα μου....



Νότις Σφακιανάκις

Εμπειριών Συλλέκτης - Μόνο για φίλους

"Πατρίδα μου"

Στίχοι, Μουσική: Χρήστος Μαυράκης, Κείμενα: Θεόδωρος Δουλάμης Αφηγητής: Μανώλης Σορμαϊνης


http://ypertomeis.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_ypertomeis.htm

Ανώνυμος είπε...

MIA EINAI H ΛΥΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΟΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΧΟΣ ΟΙΚΤΟ, ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Κ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΤΙΧΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, 2ΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 Η 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. 3ΟΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΟΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ. 4ΟΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΙΧΕΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΞΕΝΕΣ ΜΚΟ Κ ΛΗΠΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ 5ΟΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΜΕ , ΣΚΥΛΙΑ ΝΑΡΚΟΘΕΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΧΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.6ΟΝ ΕΞΟΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Κ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΑΝΙΑ. 7ΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Κ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΙΣΕΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΗΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΙΑΧΟΒΑΔΕΣ ΜΟΥΦΤΙΔΕΣ ΚΛΠ. 8ΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΜΕΡΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΔΩΤΕΣ,ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΒΙΑΣΤΕΣ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ,ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,ΜΑΣΟΝΟΥΣ,ΣΙΟΝΙΣΤΕ ΚΛΠ. 9ΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΤΕΚΝΟΠ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΛΠ. 10 ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΣΗΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΗ ΑΞΙΩΠΡΕΠΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ' ΕΜΕΙΣ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. /ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ/

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν αγαπητοί φίλοι πατριώτες. Ο ενθουσιασμός σας είναι βεβαίως σεβαστός αλλά... Ας μην λέμε ανοησίες έτσι! Αν γίνει κάτι τέτοιο και γίνει σωστά τότε ένα τηλέφωνο μένει για την διάλυση της Ελλάδας(Τουρκία, Γαλλία, η υπόλοιπη ΕΕ) Ο αρχηγός του ΚΙΣ(κεντρικού ισραηλιτικού Συμβουλίου) είναι ξάδερφος του Σαρκοζί(άλλο εβραιόσκυλο) για κάντε ένα σερτσ στο γκουγκλ να το δείτε ιδίοις όμμασι. Οπότε ας μην λέμε ότι θέλουμε έτσι. Η Ελλάδα ΜΟΝΗ ΤΗΣ δν μπορεί να κάνει τίποτα. Σκύψτε @@ και αναμένετε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!!!!!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.