13 Μαΐου 2010

Το Αυγό του Κούκου. (μέρος 1ο)

Της Θωμαϊδος Παριανού.

Αύγουστος 2009

Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ
Μέχρι τώρα οι ‘αριστερο-προοδευτικοί’ μας μιλούσαν για το αυγό του φιδιού (τίτλος ταινίας του Ινγκμαρ Μπέργκμαν, 1977) και εννοούσαν τα εθνικο-πατριωτικά κινήματα των λαών που αντιστέκονται στην Νέα Τάξη πράγμάτων, της οποίας αυτοί είναι τα τσιράκια και τα παπαγαλάκια. Στην πατρίδα μας, απώτερος σκοπός τους είναι, όπως όλοι γνωρίζουμε, η πραγμάτωση των επιταγών του ‘σφαγέα της Κύπρου’ Αμερικανο-Εβραίου Henry Kissinger, ειδικά για την Ελλάδα, «Χτυπήστε τον Ελληνικό Λαό στις ρίζες του, στην γλώσσα του, στην Ιστορία του, στις παράδόσεις του…».

Εμείς θα τους μιλήσουμε για το αυγό του κούκου. Ο κούκος είναι ένα παρασιτικό πουλί, το οποίο δεν φτιάχνει δική του φωλιά, αλλά αφίνει τα αυγά του μέσα στις φωλιές των άλλων πουλιών/ξενιστών. Τα 25 αυγά που γεννά κατά την διάρκεια της αναπαραγωγικής του περιόδου λέγονται μιμητικά , επειδή μιμούνται τα αυγά των ξενιστών τόσο καλά, που δεν ξεχωρίζουν από τα γνήσια. Τα περισσότερα πουλιά/ξενιστές δεν καταλαβαίνουν την διαφορά , ακόμα και όταν εκκολαφθεί το κουκάκι και σε λίγες μέρες αποκτήσει πολλαπλάσιο μέγεθος από αυτά, χάρη στο μόνιμα ανοιχτό στόμα του, που ζητάει συνέχεια τροφή. Το κουκάκι είναι ένας γεννημένος δολοφόνος, ο οποίος εκκολάπτεται νωρίτερα από τα γνήσια αυγά, και η πρώτη του δουλειά είναι να τα πετάξει από την φωλιά, χάρη σε ένα ειδικό κοίλωμα που φέρνει στην ράχη του. Αλλά ακόμα και αν υπάρχουν και άλλα πουλάκια στην φωλιά, τα πραγματικά παιδιά του ζευγαριού, το κουκάκι, σαν ογκωδέστερο και απαιτητικότερο, φροντίζει να τους αρπάζει την τροφή από το στόμα των φυσικών γονιών τους και τέλος να τα πετάει έξω από την φωλιά. Πραγματικά, συγκλονιστήκαμε, όταν είδαμε ένα τέτοιο ντοκυμαντέρ, ειδικά όταν έδειχνε τα πεταμένα στο έδαφος μικρά πουλάκια να υψώνουν τα κεφαλάκια τους με το στοματάκι τους ανοιχτό, ζητώντας μάταια τροφή, βοήθεια, ζωή….

Αυτό συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα μας, με τα δικά μας παιδιά, τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ μας. To σύγχρονο αριστεροκρατούμενο Ελληνικό κράτος, είτε δεν τους δίνει σημασία, είτε κοιτάζει να παραμορφώσει τον ψυχισμό τους. δημιουργώντας τους ανθελληνικά συναισθήματα, αρριβισμό και ωχαδελφισμό και έχει σαν απώτερη φιλοδοξία να τα δει ναρκομανείς και ομοφυλόφιλους. Αντίθετα, οι παντός είδους πρασινοκοκκινομπλέ ανθρωπιστές κόπτονται για τα παιδιά των λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν στην χώρα μας, ισχυριζόμενοι ότι πρέπει να πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια και να γίνουν Ελληνες πολίτες, ανταμοίβοντας έτσι την εισβολή και τον εποικισμό της χώρας μας, από τους αλλοδαπούς γονείς τους. Και, γιατί όχι, ενθαρρύνοντας τους αλλοδαπούς, όπου γης, να μας κουβαλιώνται εδώ και να γεννοβολάνε, αλλοιώνοντας την εθνική μας φυσιογνωμία και κλέβοντας τα δικαιώματα των φυσικών μας παιδιών. Κατά την γνώμη τους, όπως και για τα αυγά του κούκου, έτσι και εμείς,οι ‘ξενιστές’ Ελληνες πρέπει να πετάξουμε τα φυσικά μας παιδιά και να αναθρέψουμε τα αλλοδαπά. Ενώ τόσο οι φυσικοί τους γονείς, που δεν ξέρουμε από πούθε κρατάει η σκούφια τους και πως και γιατί μπήκαν στην Ελλάδα, όσο και η χώρα προέλευσής τους, σφυρίζουν αδιάφορα. Και, συμπτωματικά, η συντριπτική τους πλειοψηφία στις μέρες μας είναι αγράμματοι και ανειδικευτοί μουσουλμάνοι, Αφροασιτικής καταγωγής.

ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Υπάρχει ήδη το προηγούμενο των κρατών της Μ.Βρετανίας και της Γαλλίας, που έχουν πολύ Αφρο-Ασιατικό στοιχείο στο έδαφός τους, οι οποίοι όμως. είναι λίγο-πολύ νόμιμοι και προέρχονται από τις πρώην αποικίες των κρατών αυτών. Τους επετρέπεται η είσοδος και η διαμονή, σαν ένας εναλλακτικός τρόπος να διαιωνισθεί η κυριαρχία των Ευρωπα’ι’κών κρατών στα εδάφη καταγωγής τους.Τα παιδιά αυτών των Αφρο-Ασιατών θέωρούνται Ευρωπαίοι πολίτες και απολαμβάνουν ό,τι και τα παιδιά των γηγενών, ενώ αν έμεναν στις χώρες καταγωγής τους, πιθανώτατα να ζούσαν όπως και οι υπόλοιποι ομοεθνείς τους, μέσα στην παντός είδους αθλιότητα.

Ας δούμε τώρα ποιό είναι το ‘ευχαριστώ’ τους απέναντι στους ‘ξενιστές’ τους. Μίσος και πάλι μίσος, αλλά και μίσος μεταξύ τους, σε περίπτωση που προέρχονται κυρίως από διαφορετικούς τόπους καταγωγής, ή θρησκευτικά δόγματα.

Στην Αγγλία τους είδαμε να κάνουν θανατηφόρες επιθέσεις στο μετρό του Λονδίνου και είχαν σκοπό να συνεχίσουν το δόλοφονικό τους έργο, αν δεν τους προλάβαινε η Αγγλική αστυνομία. O επικεφαλής τους ήταν γεννημένος στην Μ.Βρεταννία, Βρετανός πολίτης και γιατρός, απόφοιτος Βρετανικού Πανεπιστημίου. Αφήστε που ‘σκοτώνονται’ οι ’μελαμψοί’ Βρετανοί και μεταξύ τους, ανάλογα το θρησκευτικό τους δόγμα [Σιίτες, Σουνίτες κλπ] ή τον τόπο καταγωγής της ‘μακρινής’ τους πατρίδας [Ινδία, Πακιστάν κλπ].

Στην Γαλλία είδαμε τους ’μελαμψούς’ Γάλλους να καίνε τις πόλεις σαν λαμπάδες και να καταστρέφουν περιουσίες, μέρες ολόκληρες, έτσι για πλάκα. Σε δημοσιογραφικές έρευνες που έγιναν, οι ‘μελαμψοί’ αυτοί νεαροί [μεταξύ αυτών πολλοί ανήλικοι], δήλωναν μέλη συμμοριών και περήφανοι για τις παντός είδους εγκληματικές τους δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων ληστειών μετά φόνου, διακίνησης ναρκωτικων, σωματεμπορίας κλπ. Και στις περιοχές που διαμένουν αυτοί και οι οικογένειές τους δεν τολμάει να πατήσει κανένας γηγενής/ξενιστής Γάλλος, ή κανείς άλλος, που δεν είναι ‘δικός τους’.

Στην Ελλάδα,όχι μόνο δεν έχουμε κανένα όφελος από δαυτούς ή τα κράτη προέλευσής τους, αλλά και παράνομα μπαίνουν στην χώρα μας και τους πληρώνουμε και από πάνω τα πάντα, από την άδεια τσέπη μας. Η δική μας ιστορία για την μεθόδευση απώλειας των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας ξεκίνησε από τις σημαίες των μαθητικών μας παρελάσεων, τις οποίες σύμπαν/άπαν το αριστερό θολοκουλτουραριό επέμενε να κρατούν αλλοδαποί. . Πρώτος και καλύτερος ‘σημαιοφόρος’ αυτής της προσπάθειας ήταν ο Θ.Πάγκαλος, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλέσει ‘ηλιθίους’ τους κατοίκους της Ν.Μηχανιώνας, όταν αυτοί δεν θέλησαν να κρατήσει την Ελληνική σημαία ο Αλβανός Οδυσσέας/Οντίν Τσενά’ι’, ο οποίος, σημειωτέον, προαλείφεται από τους Αμερικάνους για υποψήφιος αρχηγός Αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα. Εκτοτε και ο ίδιος ο Θ.Π.και όλοι οι ομο’ι’δεάτες τους δηλώνουν ‘αγανακτησμένοι’ και ότι ‘ντρέπονται’ επειδή δεν ξεπουλάμε την εθνική μας ταυτότητα και δεν κάνουμε ισότιμους Ελληνες, όποιους μας κουβαλούν εδώ οι μαφίες των δουλεμπόρων επειδή «Είναι πολλά τα λεφτά, Αρη!».

Σε μία κρίση ειλικρινείας, ο ‘προοδευτικός’ δημοσιογράφος κ.Κώστας Χαρδαβέλας είπε ότι υπάρχουν ειδικές σχολές προπαγάνδας για ‘πείθουν’ εμάς τους Ελληνες, αλλά δεν μας απεκάλυψε όμως τις μεθόδους τους. Όμως δεν χρειάζεται, γιατί τα τελευταία 20 χρόνια τις ζούμε στο πετσί μας:

- πλήρης απαξίωση της Ελλάδας ως χώρας και ως έθνους, από τις προδοτικές ηγεσίες, την θολοκουλτουριάρικη ‘τέχνη’, την έντυπη και τηλεοπτική δημοκρατία των διαφόρων ‘Εισαγγελάτων΄,

- φίμωση των πατριωτικών φωνών μέσω της συκοφαντίας και της λοιδωρίας [φασίστες, ρατσιστές, ξενόφοβοι κλπ] και άλλα τέτοια.

-Αλλά αυτό που είναι ‘όλα τα λεφτά’ (για να μιλήσουμε στην γλώσσα τους) είναι να μας δημιουργούν ενοχές και τύψεις για την ‘δυστυχία’ των ανθρώπων στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, που, ενώ υπήρχε ανεκαθεν, την ανακάλυψαν ταυτόχρονα και σε συνεργασία με τις δουλεμπορικές μαφίες. Η μόνη λύση που προβάλλουν για να την ‘ανακουφίσουν’ είναι να μας κουβαληθούν ΟΛΟΙ στην Ελλάδα και να τους περιθάλπτουμε δια βίου, εμείς μεν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, αυτοί δε να πλουτίζουν και να θησαυρίζουν ‘εις υγείαν του κορόιδου΄, μεταχειριζόμενοι είτε την έκκληση είτε την κατηγορία προς τα δημοκρατικά και τα φιλανθρωπικά μας αισθήματα. Ο πρώτος διδάξας είναι ο πρώην αρχηγός του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος μας έλεγε, με μισοκακόμοιρο ύφος να περιθάλψουμε, χωρίς ανταλλάγματα και χάριν φιλανθρωπίας, τις ορδές των ‘καημένων’ Αλβανών που έμπαιναν ανεξέλεγκτα στην χώρα μας κλέβοντας, σκοτώνοντας, πουλώντας ναρκωτικά…..

Ηδη οι Αλβανοί μαθητές των Ελληνικών σχολείων έχουν εξελιχθεί σε ‘κράτος εν κράτει΄, μέσα και έξω από τα σχολεία. Από την αρχή της εγκαταστάσεώς τους εδώ είχαν καταλάβει τις διάφορες πλατείες και χώρους παιγνιδιών και δεν άφιναν τα Ελληνόπουλα να παίζουν. Ενας παππούς κατήγγειλε, μπροστά στις κάμερες, ότι οσάκις αυτός και οι φίλοι του συνοδεύουν τα εγγονάκια τους στους παιδότοπους , ορμούν τα Αλβανάκια και, κυριολεκτικά, τους διώχνουν με τις κλωτσιές. Ένα ακόμη τέτοιο κρούσμα αποκαλύφθηκε προ καιρού στο λεηλατημένο από τους Αλβανούς σχολείο στο Παγκράτι. Το σχολείο αυτό είχε δύο αυλές και την μία αυλή την είχαν καταλάβει τα Αλβανόπουλα και δεν άφιναν τα Ελληνόπουλα να πάνε να παίξουν εκεί, γιατί, λέει, ήταν δική τους.

Και για να μην ‘αδικούμε’ τους Αλβανούς, ας θυμηθούμε τα γεγονότα στον Εχίνο της Θράκης ΜΑΣ, με το λυντζάρισμα του κινηματογραφικού συνεργείου, το οποίο ξεκίνησαν νεαροί μουσουλμάνοι, αλαλάζοντας στα τούρκικα. Τα επεισόδια ξεκίνησε ένας 17χρονος μουσουλμάνος, ο οποίος διέδωσε στο χωριό ότι είδε 2 γυναίκες ηθοποιούς του ‘πολύ-πολιτισμικού’ σήριαλ ‘με το κυλοτάκι’ μέσα στο τζαμί του χωριού. Από ότι αποδείχθηκε, επρόκειτο για μία ερωτική παραίσθηση του νεαρού, ο οποίος και λόγω ηλικίας και λόγω σεξουαλικής πείνας ‘ονειρεύτηκε καρβέλια’. Πρόσφατα συνελήφθη ένας ακόμη νεαρός μουσουλμάνος [Ελλην πολίτης] στην Σαμοθράκη, ο Μεχμέτ Μποσταντζή, για κατασκοπεία, έχοντας φωτογραφίσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις και υψηλόβαθμα στελέχη του Ελληνικού Στρατού. Δήλωσε δε αυθόρμητα και ..υπερήφανα στους αστυνομικούς ότι ενεργούσε «υπέρ της μητέρας πατρίδας του, της Τουρκίας». Ο πατέρας του Ριφάτ, είναι όργανο των ψευτομουφτήδων της Θράκης στους οποίους οι δικοί μας ‘προοδευτικάριοι’ επιτρέπουν να ασχολούνται με την πολιτική, αν και ιερωμένοι, αντίθετα λυσσάνε αν κάποιος χριστιανός ιερωμένος εκφέρει γνώμη για τα εθνικά μας θέματα.[Βλέπε ΑΝΘΙΜΟΣ].

Kαι για να μην έχουμε παράπονο, τα ‘κουκάκια’ νέας εσοδείας που μας κουβαλάνε στην Ελλάδα μας οι ‘φιλάνθρωποι’, τα βλέπουμε

-να καίνε τις περιουσίες μας, να μας συκοφαντούν, να κάνουν πλιάτσικο, να πουλάνε ναρκωτικά και γυναίκες,

-να κατεβαίνουν στους δρόμους, μαζί με τους ντόπιους ‘ινστρούχτορές’ τους και να ζητάνε τα ‘δικαιώματά’ τους,

-να φωνάζουν «Αλλά(χ) ακμπάρ (ο Αλλάχ είναι μεγάλος)», ειδικά στις 29 Μα’ί’ου, ημέρα της Αλωσεως της Πόλης [ ο,τι ακριβώς φώναζαν τότε οι ορδές του Μωάμεθ], να…να…

Ενας μάλιστα, ο πιο ‘νόστιμος’ από όλους, αυτός που δημιούργησε το θέμα για τις δήθεν σκισμένες σελίδες του Κορανίου, μας είπε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι αυτός και οι ομόφυλοί του θέλουν να κάψουν τις εκκλησιές μας, αλλά δεν τους αφίνουν οι ιμάμηδες και, στο καπάκι, παραπονέθηκε ότι, λόγω τηλεοράσεως, τον αναγνωρίζουν και δεν του δίνουν πια δουλειά!

Και ένας πρώην φυλακισμένος Ελληνας μας πληροφόρησε ότι στις Ελληνικές φυλακές υπάρχουν πολλοί ανήλικοι αλλοδαποί σκληροί εγκληματίες, τους οποίους επισκέπτονται ανελλιπώς οι γνωστοί ‘φιλάνθρωποι’ και τους ενισχύουν παντοιοτρόπως. Αντίθετα, δεν δίνουν καμμία σημασία στους ανήλικους Ελληνες φυλακισμένους, που κρατούνται στον ίδιο χώρο για πολύ ελαφρότερα αδικήματα και είναι και άποροι.

συνεχίζεται.....

(δειτε το 2ο μέρος ΕΔΩ)




Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρα πολυ καλο.ελπιζω καποιο να αφυπνιστουν.


ΑΡΗΣ Χ

Ανώνυμος είπε...

Θάνο είναι όλα τόσο αληθινά αυτά που περιγράφεις και μακάρι να χες ένα ''βήμα ''πιο ανοικτο για να τα πεις....έτσι είναι τα πράγματα ακριβως και θλίβομαι που τα διαβάζω...μακάρι να έλεγες ψέματα η όλα να ήταν ένα κακό όνειρο....όμως την κλαίω την χώρα μου κι επειδη είμαι κι εγώ απο αυτους που μιλάνε κάθε φορά εισπράτω το ίδιο :ειμαι φασίστρια εθνικίστρια, δεν αγαπω το συνάνθρωπό μου και αυτά όλα .......δεν είναι έτσι όμως....

Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

pawlos είπε...

μα τη σχολη δημοσιογραφειΑΣ -προπαγαντασ υπερ μεταναστων την εχουμαι δυο φορεσ την εβδομαδα στα σπιτια μασ .φροντιζει για αυτο ο νονοσ του τσεναη (οδυσεασ ...ακουσον)ΜΕΓΑΛΟΣ ταρζαν...και βορινασ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.