5 Μαΐου 2010

Χρονικό πορείας και επεισοδίων σήμερα στην Αθήνα.

Σας παραθέτω ένα χρονικό της πορείας όπως την είδαμε στο τροκτικό.....

11:17 "Έχει πολύ μα πολύ κόσμο αυτή τη στιγμή στην Ομόνοια! ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ! "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

11:33 "Δείτε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στη Πατησίων. Παιδιά αλήθεια έχει πολύ κόσμο"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
11:41 "Φασαρία πριν απο 10 λεπτα εξω απο το κτιριο του οτε στην πατησιων, μεταξυ αλλοδαπων μικροπωλητών και μεριδα διαδηλωτων. Aποτι εμαθα ο κοσμος που περναγε εξω απο το κτιριο είδε τους αφρικανους να τους δειχνουν και να γελανε. ο κοσμος αντεδρασε με αποτελεσμα τον..
ξυλοδαρμο καποιων αλλοδαπων και να σκορπιστουνν τα "εμπορευματα" στον δρομο.
δλδ εκει φτασαμε να μας κοροιδευουν οι μαυροι που διαδηλωνουμε για τα δικαιωματα μας, την ιδια στιγμη που αυτοι παρανομουν!
Αστυνομια πουθενα θα μπορουσαν ανετα να ειχαν λιντσαριστεί"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

11:51 "Έχει πολύ κόσμο συγκεντρωμένο και στην Ομόνοια"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
11:54 Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την ώρα ο κόσμος κάνει καταλήψεις σε κτίρια. Μάλιστα όπως ακούγεται βρίσκεται ήδη υπό κατάληψη το...το υπουργείο οικονομίας.
11:57
"Στην ΑΣΟΕΕ μικροσυμπλοκες αυτη τη στιγμη για την συμμετοχη στην πορεια "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
12:01 Δείτε εικόνες απο τις διαδηλώσεις που βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη. Μιλάμε για πολύ κόσμο...
12:09 "Έντονο γιούχαίσμα στον Παναγόπουλο μόλις βγήκε να μιλήσει στην πορεία! Δεν ακουγόταν απο τις αποδοκιμασίες"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

12:13 "30 κουκουλοφόροι μολις περάσαν μεσα από το μουσείο και μπήκαν στο σώμα των διαδηλωτών!
Στο δρόμο χτυπήσαν με καδρόνια 1 νεαρό..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
12:26 Σύμφωνα με πληροφορίες πριν απο λίγο έγινε γυαλιά καρφιά η εφορία πίσω απο το μουσείο.
12:33 "Ο χαμός γίνεται αυτή τη στιγμή στο κέντρο! όλος ο κόσμος έχει κατέβει στο Σύνταγμα!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

13:04 "Σήμερα μύρισε άνοιξη η Αθήνα! Γίνεται ο χαμός στο κέντρο της Αθήνας!"
aftoiasis.wordpress.com
13:08 Μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη κουκουλοφόροι έστησαν προβοκάτσια στο ΚΚΕ. Πετάχτηκαν απο θάμνους έκλεψαν τις σημαίες απο τον κόσμο και επιτέθηκαν στους φρουρούς της Βουλής για να φανεί και καλά πως είναι του ΚΚΕ. Μπροστά... στο περιστατικό ήταν βουλευτές του κόμματος.
13:13
Όταν η κεφαλή της πορεία του ΠΑΜΕ έφτασε έξω απο τη Βουλή, βλέποντας τους υπάλληλους του κοινοβουλίου με τους 16 μισθούς ξεκίνησαν να φωνάζουν...συνθήματα εναντίον τους. Το είπαμε από χθες να είναι διακριτικοί οι υπάλληλοι και να μην αναγνωρίζονται γιατί θα φάνε κράξιμο.
13:27
"Συμπλοκές στη Βουλή "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

13:34 ΤΩΡΑ
Διαδηλωτές που προσπαθούν αυτή την ώρα να μπουν στη Βουλή, συγκρούονται με τα ΜΑΤ. Πέφτουν πολλά χημικά. Η αστυνομία έχει δημιουργήσει ένα ανθρώπινο...φράγμα για να εμποδίσει τους διαδηλωτές.
13:45
ΜΑΤ έχουν φτιάξει αλυσίδα στην είσοδο της Βουλής, ενώ στο σημείο φτάνουν όλο και περισσότεροι αστυνομικοί. Ο κόσμος που περνάει φωνάζει...συνεχώς ΚΛΕΦΤΕΣ.

13:48 Μεγάλη ποσότητα χημικών έχει πέσει στη Σταδίου. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
13:51 "Εικόνα από τη Βουλή αυτή την ώρα"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
13:54 Αυτό το σύνθημα φωνάζει ο κόσμος που περνάει μπροστά από τη Βουλή. Το φωνάζει ο απλός κόσμος, όχι κουκουλοφόροι και...συνδικαλιστές. "Να καεί, να καεί το μπο... η βουλή". Απλά πράγματα ζητάει ο κόσμος. Όχι σαν το ΔΝΤ.

13:56 "Αυτή την στιγμή μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ στη Συγγρου στο υψος του σταθμού του μετρό στο FIX"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
14:01 H φωτογραφία του κόσμου που προσπάθησε να μπει στη Βουλή!
14:02 Πάνω από 150.000 κόσμος λένε οι πληροφορίες ότι μετέχουν στην πορεία της Αθήνας και μάλιστα έξω από την βουλή είναι διαδηλωτές που φωνάζουν: "Τρεις και εξήντα παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε" ενώ πριν από λίγο έψαλλαν και τον εθνικό ύμνο ανοίγοντας την Ελληνική σημαία.
Ο κόσμος έχει εξεγερθεί προ πολλού απλά δεν το πήραν χαμπάρι στην Βουλή. Καλά το φωνάζουν: "Να καεί, να καεί το μπο... η βουλή"


14:02 "Αιόλου και Πανεπιστημίου σπάσανε το σουπερμάρκετ Bazzar. Είναι ανοιχτό "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
14:06 "Καίγεται κατάστημα στην Σταδίου.Η πορεία δεν έχει μειωθεί σε ένταση και κόσμο. "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
14:08 "Αυτή τη στιγμή βίαιο κράξιμο σε Κίμωνα Κουλούρη από διαδηλωτές έξω από τα Προπύλαια με φωνές και εκτόξευση μπουκαλιού. Από μακρία ακούγονται κρότοι... "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

14:15 ΤΩΡΑ
"Κουκουλοφόροι και ετοιμάζονται να ανέβουν στην βουλή τώρα βγάζουν τους λοστούς και τα ξύλα σε παγκάκια και ετοιμάζουν την επίθεση."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
14:17 "ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ! ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ !! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ!! "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
14:21 Καίγεται τράπεζα στη Σταδίου!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

14:23 ΤΩΡΑ
Πολλά χημικά αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, ενώ μεγάλη αστυνομική δύναμη κατευθύνεται προς τη Σταδίου, οπού γίνονται συμπλοκές.
14:24 Καίγεται η Εγνατία bank στη Σταδίου!Μέσα υπάρχει κόσμος που είναι εγκλωβισμένος!
14:27 Ο κόσμος που εργάζεται στη Τράπεζα Εγνατία της Σταδίου που καίγεται αυτή τη στιγμή,έχει βγει στα μπαλκόνια!Ας πάει κάποιος εκεί να σώσει τους εργαζόμενους!

14:34 ΤΩΡΑ
Πετροπόλεμος αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, ενώ οι αστυνομικοί απαντούν με κρότου λάμψης. Ο κόσμος όλος έχει σταματήσει.
14:36 Αυτή τη στιγμή πολλά δακρυγόνα στο Σύνταγμα.
14:38 ΤΩΡΑ
Αυτή την ώρα έχει αρπάξει φωτιά ακόμη μια τράπεζα στη Σταδίου. Παιδιά καίγεται το κέντρο.
14:40 Πριν από λίγο διαδηλωτές προσπάθησαν να μπουν στην Βουλή και απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ.
Δείτε πως περιγράφει ο Βρετανός δημοσιογράφος, που όπως λέει χαρακτηριστικά, δεν έχει ξαναδεί τέτοια επεισόδια
14:42 "Καίγονται δυο αυτοκίνητα στη Μπενάκη τώρα"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
14:45 Ποιους προστατεύουν στην βουλή τα ΜΑΤ; όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση. Αγνοούν την λαϊκή κυριαρχία, κλεισμένοι στο κλουβί που λέγεται Βουλή. Όμως πόσο..θα αντέξουν; Δεν ξέρουν ότι τίποτα δεν τους γλιτώνει από την λαϊκή οργή; εκτός και αν έχουν μαζί τους πάντα τα ΜΑΤ.
14:47
ΤΩΡΑ
Η πορεία ουσιαστικά έχει σταματήσει, ενώ αυτή την ώρα γίνονται συμπλοκές στην Καρ. Σερβίας.
14:51 Η δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου, μεταδίσει τα επεισόδια έξω από την Βουλή.


συνεχίζεται.......



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.