28 Ιουλίου 2009

Νέες περίεργες ενέργειες της κυβέρνησης Χριστόφια. Η Κύπρος μπαίνει σιγά - σιγά στο στόμα του Αττίλα 3. Ανοιχτή επιστολή στους Κύπριους αδερφούς μας.

Δεν προλαβαίνει να στεγνώσει το "μελάνι" της μιας ανάρτησης με την προδοσία που συντελείται την εποχή αυτή στην Κύπρο μας και νέα στοιχεία βγαίνουν στο φώς που ενισχύουν τα κακά μαντάτα.......

Η πρώτη είδηση.....


Το κεντρικό στρατηγείο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, το οποίο θα λειτουργήσει σε περίπτωση σύρραξης βρέθηκε παραβιασμένο και αποψιλωμένο από εξοπλισμό.

Μόνιμα στελέχη της Εθνικής Φρουράς, τα οποία στο πλαίσιο άσκησης πήγαν για να επιθεωρήσουν το μυστικό κεντρικό στρατηγείο του ΓΕΕΦ, πάγωσαν όταν αντίκρυσαν τις χοντρές μεταλλικές του πόρτες παραβιασμένες με οξυγόνο και από μέσα να λείπουν κρεβάτια, γραφεία, συστήματα κλιματισμού, ακόμα και καλώδια απαραίτητα για τη λειτουργία του στρατηγείου!

Το πρώτο σοκ διαδέχθηκε το δεύτερο, όταν και πάλι μόνιμα στελέχη του στρατεύματος βρήκαν παραβιασμένες τις πόρτες του μυστικού στρατηγείου του Πυροβολικού και το στρατηγείο λεηλατημένο!

Αρκετοί στην Εθνική Φρουρά διερωτήθηκαν πως έγινε αυτό, αφού και στις δύο περιπτώσεις φυλάσσονταν από φρουρά.

Και τότε εξεπλάγησαν για μια ακόμη φορά δυσάρεστα, αφού έμαθαν ότι από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση Χριστόφια τα μυστικά στρατηγεία έπαψαν να φρουρούνται!

Η υπόθεση καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία και απ΄ ότι πληροφορούμαστε πρόκειται για διαρρήξεις του κοινού ποινικού κώδικα. Αυτό όμως δεν έχει σημασία και δεν είναι παρήγορο, αν βρέθηκαν κάποιοι ανεγκέφαλοι ή εγκληματικά στοιχεία να διαρρήξουν τα νευραλγικής σημασίας στρατηγεία.

Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε τούρκος ή πράκτοράς τους να το κάνει και να γεμίσει το χώρο με εκρηκτικά ή με κοριούς για να παρακολουθεί τα πάντα.

Δεύτερη είδηση....

Σύμφωνα με πληροφορίες το 40% των πυρομαχικών της Εθνικής Φρουράς έχει είτε χρησιμοποιηθεί σε ασκήσεις, είτε έληξε ο χρόνος ζωής τους, αλλά δεν έχει αναπληρωθεί!

Ενώ, η πρακτική που ακολουθείται διεθνώς από όλους τους στρατούς του κόσμου, είναι να υπάρχει είναι να υπάρχει πέραν του 100% διαθεσιμότητα σε πυρομαχικά, στην Ε.Φ. υπάρχει μόνο 60% και η κυβέρνηση Χριστόφια δεν δείχνει καμία διάθεση να καλύψει τις απώλειες.

Επίσης δεν γίνονται παραγγελίες για προμήθεια ανταλλακτικών οπλικών συστημάτων, με αποτέλεσμα να εκδηλώνεται ο λεγόμενος κανιβαλισμός, δηλαδή για να φτιαχτεί ένα οπλικό σύστημα να ξηλώνονται άλλα και φυσικά να καταστρέφονται!

πηγή Defence Net


ΣΧΟΛΙΟ
Οι ειδήσεις που μόλις διαβάσατε δεν είναι μια δυσφημιστική προπαγάνδα κατά του ΑΚΕΛ. Είναι από το εγκυρότατο για όσους γνωρίζουν Defence Net. Μια επίσκεψη θα σας δώσει να καταλάβετε την σοβαρότητα του site και την εγκυρότητα των ειδήσεων που μεταδίδει.

Τώρα τι να σχολιάσω. Φαίνεται ότι η αγαπημένη μας Κύπρος έχει πέσει θύμα μιας κομματικής παράταξης που θυμίζει ένα "δικό μας" κόμμα που οργανώνει και υποκινεί κουκουλοφόρους, λαθρομετανάστες και συμμαχεί με όποιον απέργάζεται οτιδήποτε ανθελληνικό.

Η Κύπρος ατύχησε να δεί ένα τέτοιο κόμμα, που στις δικές μας εκλογές έλαβε πολυ μικρά ποσοστά και συρρικνώθηκε, να κυβερνά. Ετσι ζεί πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Απαξίωση της Εθνικής Φρουράς. Διάλυση της αμυντικής διάταξης των δυνάμεων της Πράσινης Γραμμής (εγκατάλειψη φυλακίων, μη επάνδρωση μάχιμων μονάδων κλπ).
Αφελληνισμός των σχολικών βιβλίων. Διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους (φερέφωνα της Τουρκίας) της Β. Κύπρου σε συνθήκες εσχάτης προδοσίας με αποδοχή απίστευτων ανθελληνικών θέσεων. Προσπάθεια επαναφοράς ενός νέου Σχεδίου Ανάν με επαχθείς όρους για την Ελληνική πλευρά.

Τα άσχημα μαντάτα είχαν αρχίσει να διαφαίνονται από τον εορτασμό του αγώνα της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση και ένωση του νησιού μας με τον Εθνικό κορμό όταν ο Χριστόφιας στο μικρό λογίδριό του δεν ανέφερε ούτε μια φορά τις λέξεις Ελλάς, Ελληνας.
Συνεχίστηκαν όταν Ελληνας Εθνοφρουρός έκλεψε τουρκική σημαία και τιμωρήθηκε με φυλάκιση και μάλιστα κατά την εορτή του Πάσχα!!!
Συνεχίστηκε με την προ ολίγων ημερών τιμωρία των Κυπρίων εκπαιδευτών που παρότρυναν τους Εθνοφρουρούς να λένε Ελληνικά πατριωτικά και αντιτουρκικά συνθήματα αντί να παίζουν τσιγκολελέτα!!!!

Να δείτε που στο μέλλον θα πούν ότι και οι στρατιωτικές παρελάσεις πρέπει να καταργηθούν γιατί είναι εθνικιστικές και φανατίζουν τον λαό............. θυμηθείτε το αν προλάβουν..... (οι αντίστοιχοι δικοί μας εδώ το λένε μερικά χρόνια τώρα).

Τώρα ξεσπά νέο σκάνδαλο που δείχνει τον τρόπο σκέψης του Χριστόφια.
Η Εθνική Φρουρά έχει πρόβλημα πυρομαχικών που δεν αναπληρώνονται και το κορυφαίο, άγνωστοι διέρρηξαν τα μυστικά κεντρικά πολεμικά στρατηγεία, επειδή δεν φυλάγονταν!!!!!


Αρματα της ηρωικής μας Εθνικής Φρουράς. Σύντομα ο Χριστόφιας θα απαιτήσει την υποστολή της Σημαίας μας.

Αδέρφια μου Κύπριοι,

Απευθύνομαι σε εσάς. Αρκετά είπαμε στους πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο. Εφθασε η ώρα να αρχίσουμε να αναλογιζόμαστε που βαδίζουμε σαν Ελληνες.
Τα χρόνια πέρασαν. Λάθη έγιναν. Αδελφοκτόνες καταστάσεις και διχόνοιες έφεραν τον Τούρκο στο νησί μας. Ομως έφθασε η ώρα να αφήσουμε πίσω το παρελθόν. Εφθασε η ώρα αδελφομένοι χέρι-χέρι να φέρουμε ελευθερία στην Κύπρο μας. Εφθασε η ώρα του αγώνα. Δεν υπάρχει ποιά κανένας λόγος να μην γίνει η Ενωση που οραματίζονταν τα παλικάρια της ΕΟΚΑ και οι πατεράδες και οι παπούδες σας.
Η Ελλάδα έχει δημοκρατία εδώ και 35 χρόνια (θελει λιγο συζητηση αυτό αλλά τέλοσπάντων). Η Κύπρος αν εξαιρέσουμε τα τελευταία θλιβερά χρόνια Χριστόφια, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μπήκε στην Ε.Ε. και είπε ένα παλικαρίσιο ΟΧΙ στους Τούρκους και τους Αμερικανούς που επεδίωκαν τον αφελληνισμό του νησιού με το κατάπτυστο Σχέδιο Ανάν.

Τι λοιπόν μας εμποδίζει; Το αγωνιστικό φρόνημα υπάρχει σε εμάς και στα παιδιά μας. Κι αν θεωρούμε ότι έχει πέσει εμείς οφείλουμε να ξυπνήσουμε μέσα στα στήθια μας την φλόγα της Ελευθερίας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ιστορία γράφεται στα πεδία των αγώνων κι όχι στα τραπεζάκια και στα γεύματα των πολιτικών.
Στα τραπεζάκια και εν μέσω γευμάτων γράφτηκε το ανθελληνικό Σχέδιο Ανάν που σταμάτησε όμως με σθένος ο Κυπριακός Ελληνισμός.

Ο Ευαγόρας, ο Αυξεντίου, ο Σολωμός και ο Ισαάκ δεν κάθονταν σε τραπεζάκια.

Από το 1821 η πατρίδα πέρασε δύσκολες ώρες, ώρες θριάμβου, ώρες ηρωισμού και προδοσίας και σιγά αλλά σταθερά απελευθερώθηκαν σχεδόν όλες οι σκλαβες πατρίδες της κυρίως Ελλάδας. Εχουν φυσικά μείνει η Β. Ηπειρος, η Ανατ. Θράκη με την Πόλη μας, η Μ. Ασία και ο Πόντος αλλά που θα πάει το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Μην θεωρείτε ότι τα λόγια μου είναι ουτοπικά και ονειροπαρμένα.
Ενας από τους κύριους κανόνες που ισχύει στην Ιστορία και κάθε ιστορικός ξέρει είναι ο "κανόνας του απροσδόκητου".

Για παράδειγμα ποιός από εμάς ή και από τους ιστορικούς του ίδιους, θα πίστευε το 1980, κάποιον που θα έλεγε, ότι στα επόμενα 10 χρόνια η πανίσχυρη Σοβιετική Ενωση θα διαλυθεί και θα φτάσει στο χείλος της καταστροφής; Οτι το πανίσχυρο Κομμουνιστικό κόμμα της Ρωσίας θα πάψει να υπάρχει; Ολοι θα τον κορόϊδευαν και θα τον έλεγαν γραφικό.......όμως....

Οι Εβραίοι (όσο κι αν τους αντιπαθούμε) επί 2000 χρόνια έλεγαν "και του χρόνου στην Ιερουσαλήμ". Ποιοί αυτοί που δεν είχαν καν κράτος. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ πίστευαν βαθιά μέσα τους ότι θα νικήσουν και θα εκδιώξουν εκατομμύρια Αράβων από τις πατρογονικές τους εστίες. Και το πέτυχαν.

Εμείς με ποιό δικαίωμα όχι μόνο σταματήσαμε να διεκδικούμε αλλά πλέον συρρικνώνουμε τον Ελληνισμό;

Συνθήματα όπως "και του χρόνου στην Πόλη" ή "και του χρόνου στην Κερύνεια" δεν πρέπει ποτέ να λείπουν από τα χείλη και την καρδιά μας.

Ολοι έτοιμοι για τον αγώνα.

Ειδάλλως αφήστε τον Χριστόφια να κάνει την δουλειά του. Και να δημιουργήσει από το πουθενά την εθνικότητα "Κύπριος". Ελληνόφωνος ή Τουρκόφωνος δεν τον ενδιαφέρει...........

Και μετά το μόνο που θα μένει θα είναι οι Κρητικοί να πουν είμαστε άλλη εθνικότητα, οι Ζακυνθινοί, οι Μακεδόνες, οι Θράκες, οι Πελοποννήσιοι και οι λοιποί Ελληνόφωνοι κάποιες άλλες εθνικότητες......

Κι ας ζήσουμε όλοι μαζί το ψέμα των παγκοσμιοποιημένων αφεντικών του Χριστόφια και των παρομοίων δικών μας πολιτικών.
Κι όσοι αισθανόμαστε Ελληνες στην καρδιά ας μείνουμε με τα δάκρυα στα μάτια τις μαύρες νύχτες που θα έρθουν για το αλλοτριωμένο Γένος μας.





Share

6 σχόλια:

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

Ότι και να πεις για τους Κομουνιστές είναι λίγο. Το ίδιο πάντως θέμα με την αναπλήρωση των πυρομαχικών, ιδικά των τεθωρακισμένων γίνεται και στην Ελλάδα.

Εδώ πιάσανε στα πράσα πράκτορα στην Σαμοθράκη και το έχουν αποσιωπήσει

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε...
Μ' έκανες να κλάψω. Νά 'σαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Σημερινη 29/07/2009 | ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ του στρατού είναι η διασφάλιση της ελευθερίας, της κυριαρχίας, της εδαφικής ακεραιότητας, των συμφερόντων και της ασφάλειας του τόπου. Οφείλει να εκπαιδεύεται συνεχώς, ακριβώς για να εμποδίσει με κάθε μέσο και τρόπο εχθρούς ή επίβουλους γείτονες να απειλήσουν την πατρίδα, δηλαδή το άθροισμα ιστορίας, πολιτισμού, αγώνων, αξιοπρέπειας, τιμής, θυσιών, περηφάνιας, αξιών-αρχών και αγάπης για τις ρίζες και τις καταβολές μας. Ποια είναι η αποστολή της Εθνικής Φρουράς, ως της ζείδωρης έκφρασης των αγώνων και των θυσιών του κυπριακού Ελληνισμού; Είναι η υπεράσπιση της Κύπρου, με την ευψυχία των Ελλήνων, έναντι της τουρκικής επιβουλής. Όσοι υπηρετήσαμε στην Ε.Φ., κατά τη βασική μας εκπαίδευση αναφωνήσαμε άπειρες φορές συνθήματα για την αδελφούλα μας τη Βόρεια Ήπειρο, για την Αγιά Σοφιά, αλλά και κατά της Τουρκιάς. Πώς να το κάνουμε; Η Τουρκία κατέχει την πατρίδα μας. Θα την… αγαπήσουμε για να μη μας πουν σοβινιστές και ξενόφοβους;
Τα συνθήματα που αναφωνούνται από τους νεοσύλλεκτους δεν έχουν ξενοφοβικές ή ρατσιστικές προεκτάσεις, όπως ηλιθιωδώς υποβάλλουν ή γράφουν κομματικοί και δημοσιογραφικοί κάλαμοι. Αναφωνούνται για να τονωθεί το ηθικόν και το φρόνημα των εθνοφρουρών. Η απαίτηση η Ελλάδα να σκεπάσει κι εμάς, είναι επίσημη πολιτική. Γιατί ενοχλούνται το ΑΚΕΛ, η ΕΔΟΝ και η «Χαραυγή»; Εκπαίδευση, φρόνημα και πειθαρχία είναι το ισχυρό τρίπτυχο, που συμπληρώνει στο έπακρο αυτό που λέμε «ψυχή». Τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα είναι άχρηστα, αν οι χειριζόμενοι αυτά δεν έχουν ηθικόν ακμαιότατον, φρόνημα υψηλόν, σιδηρά πειθαρχία και άριστη εκπαίδευση, αλλά «να το λέει η ψυχή τους». Επειδή, λοιπόν, αναφωνήθηκε ένα σύνθημα, «Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος», όλοι οι αδελφοί των Τούρκων εξανέστησαν. Πιο πολύ απ’ όλους το ΑΚΕΛ, η ΕΔΟΝ, η «Χαραυγή», ο «Πολίτης» και άλλοι περίεργοι επαναπροσεγγιστές.
Ποιοι δεν αντέδρασαν καθόλου; Οι Τούρκοι! Ούτε ένα δημοσίευμα, ούτε μια δήλωση. Γιατί; Επειδή και οι Τούρκοι στρατιώτες εκπαιδεύονται για να σκοτώνουν, όπως εκπαιδεύονται οι Αμερικανοί, οι Ρώσοι, οι Βρετανοί, οι Ισραηλινοί, ακόμα και οι ουδέτεροι αλλά πανίσχυροι Ελβετοί. Όλες αυτές οι ολολύζουσες Ιερεμιάδες καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν σε ποιον κόσμο ζούμε. Θέλουν να κάνουν τους εθνοφρουρούς μας αγελαία μαμμόθρεφτα, στα οποία δίνεται τώρα και διά του Υπουργού Άμυνας το δικαίωμα να καταδίδουν, ως άθλιοι ρουφιάνοι, αξιωματικούς ή εκπαιδευτές τους! Τέτοιο κατάντημα και τέτοια ξεφτίλα. Με μαμμόθρεφτα και βουτυρόπαιδα δεν διασφαλίζεται η πατρίδα. Ασφαλώς κανείς δεν θέλει τον πόλεμο. Και κανείς δεν θέλει τα παιδιά του να σκοτωθούν. Αλλά δεν ζούμε σε ειρηνικό και αγγελικό κόσμο. Από την αυγή της ζωής και της ιστορίας οι άνθρωποι πολεμούν και σκοτώνονται. Δυστυχώς.
Το ΑΚΕΛ, όμως, η ΕΔΟΝ, η «Χαραυγή», ο «Πολίτης», ανακάλυψαν την τασιηνόπιττα του φανατισμού, της μισαλλοδοξίας και της ξενοφοβίας. Να το πούμε ξεκάθαρα και απλά για να το καταλάβουν: Οι στρατιώτες όλων των στρατών του κόσμου εκπαιδεύονται για να σκοτώσουν εχθρούς, αν χρειαστεί. Το ίδιο ακριβώς εκπαιδεύονται οι εθνοφρουροί, οι έφεδροι και οι εθνοφύλακες. Εκπαιδεύονται για να σκοτώσουν Τούρκους. Έτσι αντιστάθηκαν κατά την τουρκική εισβολή. Δεν προσέφεραν γαρύφαλλα στα μεχμετζίκ αλλά φωτιά και μολύβι, ακριβώς για να υπερασπίσουν και να διασώσουν αυτήν την πατρίδα, που οι νεόκοποι πουρκουάδες και κωμικοί ψευτοπασιφιστές τουρκολάγνοι και παραιτημένοι τη θέλουν ξεφτιλισμένη, απονευρωμένη και αναξιοπρεπώς χεσμένη μπροστά στον Τούρκο.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ είπε...

Προσέξτε πόσες ομοιότητες υπάρχουν ανάμεσα στις πρακτικές του Χριστόφια για το νησί και στις αντίστοιχες των συνταγματαρχών το 1967-1974. Τότε αυτοί είχαν αποδυναμώσει την άμυνα του νησιού με την αποχώρηση της ελληνικής ταξιαρχίας (που κρυφά είχε στείλει εκεί με πολιτικά ο Γεώργιος Παπανδρέου από το 1964) και συνέβαλαν στο γενικό αφοπλισμό του νησιού με τα γνωστά αποτελέσματα του Αττίλα.

Τώρα η Κυβέρνηση Χριστόφια φαίνεται να απεργάζεται παρόμοια σχέδια (με άγνωστα αποτελέσματα;)!

Θυμηθείτε ότι δυστυχώς μπορεί να ξαναζήσουμε νέο Αττίλα....

Έλληνες, γρηγορείτε....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, ποιος σας είπε ότι οι Κύπριοι αδελφοί μας είναι λειψοί; Δεν έχουν μάτια και μυαλό; Εσάς περιμένουν να τους φωτίσετε;
Εφ' όσον αυτοί το 2007 καταψήφισαν τον αείμνηστο Παπαδόπουλο και ανέδειξαν τον Χριστόφια ΠτΔ και στις ευρωεκλογές καταψήφισαν το ΔΗΚΟ (κόμμα του Παπαδόπουλου) και υπερψήφισαν τον ανανικό ΔΗΣΥ του Αναστασιάδη, εμείς τι δουλειά έχουμε στις ... δουλειές τους; Δεν κατάλαβα. Σας είπε κανείς ότι μας θέλουν για κηδεμόνες;
Αφήστε τους Κυπρίους αδελφούς να κανονίσουν τα του οίκου των, όπως εκείνοι θέλουν και κοιτάξετε τα δικά μας χάλια.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ είπε...

@Ανώνυμε 09:41

Τα λόγια σου θυμίζουν τα "θεάρεστα" εκείνα λόγια του Μπονάνου στον Αττίλα 1:"Οι Τούρκοι χτυπούν τη Κύπρο και εμείς είμαστε...Ελλάς!"

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι θα επιβάλλουμε στους Κυπρίους αδερφούς πώς θα σκέφτονται, πώς θα ψηφίζουν κτλ.
Όμως ως ΕΘΝΟΣ κοινό που είμαστε δικαιούμαστε να ενδιαφερόμαστε γι'αυτούς και να ανησυχούμε για την τύχη τους, η οποία δε φαίνεται και η καλύτερη λόγω ακριβώς των πολιτικών τους επιλογών!!!
Ας προσπαθούμε, λοιπόν, ΟΛΟΙ να αφυπνιστούμε....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.