25 Ιανουαρίου 2009

Το MEGA βλάπτει σοβαρά την υγεία.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ

Τελικά, ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη η απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου. Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο εφοπλιστής είπε πως το μόνο κανάλι που μπορούσε να δει ήταν το Mega. Είναι ολοφάνερο πως οι απαγωγείς δεν ήθελαν να μαθαίνει ο εφοπλιστής τι συμβαίνει στον έξω κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της 8ημερης ομηρείας του, ο Περικλής Παναγόπουλος παρακολουθούσε Mega "επί 24ωρου βάσεως" και "θέλοντας και μη", όπως δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους μετά την απελευθέρωσή του. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε στις φωτογραφίες. Μη βλέπετε Mega γιατί θα γεράσετε γρήγορα. Όσοι όμως θεωρούν πως υπάρχει η πιθανότητα να πέσουν θύματα απαγωγής, καλό θα ήταν να παρακολουθούν λίγες ώρες Mega κάθε ημέρα, ώστε να συνηθίσουν και να μην πάθουν σοκ όταν οι απαγωγείς θα τους δέσουν χειροπόδαρα μπροστά σε μια οθόνη που θα δείχνει την Τρέμη, τον Πρετεντέρη και τον Σόμπολο. Υπάρχει ο κίνδυνος να σας απελευθερώσουν οι απαγωγείς αλλά να μη σας βάζουν στο σπίτι σας οι δικοί σας επειδή δεν θα σας αναγνωρίζουν.

Προβληματισμό δημιούργησε η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε ο Πάνος Σόμπολος ότι η οικογένεια του κυρίου Παναγόπουλου τον υποχρέωσε να φάει με το ζόρι κοτόσουπα. Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του κ. Παναγόπουλου, η κοτόσουπα είναι το τέλειο αντίδοτο στις 8 μέρες παρακολούθησης Mega που υπέστη ο άτυχος εφοπλιστής. Η κυρία Παναγοπούλου δήλωσε πως ο σύζυγός της δεν ήθελε να φάει με τίποτα την κοτόσουπα, και τελικά -για να τον αναγκάσουν να την φάει- υποχρεώθηκαν να τον απειλήσουν πως θα τον βάλουν να δει Mega. Ο κ. Παναγόπουλος πεινούσε σαν λύκος αλλά δεν ήθελε κοτόσουπα - μετά από 8 μέρες σε ένα δωμάτιο με μια τηλεόραση που έδειχνε μόνο Mega, ήθελε να φάει τον Γιάννη Πρετεντέρη με πατάτες στο φούρνο.

από το pitsirikos.blogspot.com
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.