14 Ιανουαρίου 2009

Μια καλή εκπομπή απο τον κ. Χαρδαβέλλα, για τον "φάκελλο της Κύπρου" και τους "Αετούς του Αιγαίου".


Παρακολούθησα χθές την αρκετά καλή εκπομπή του Κωστα Χαρδαβέλλα "Αθέατος Κόσμος", με θέμα το άνοιγμα του Φακέλλου της Κύπρου.

Ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα λίγο πολύ γνωστά, για την προδοσία του αγώνα των Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αγωνιστών τον Ιούλιο και τον Αυγουστο του 1974.

Μίλησε ο αρχηγός του επιτελείου της τότε ΚΥΠ στην Κερύνεια, ο οποίος απο τον Απρίλιο του 1974, λόγω των συνεχών Τουρκικών ασκήσεων, γνωριζε και ενημερωνε με αλλεπάλληλα σήματά του για την επικείμενη τουρκική εισβολή. Μαλιστα λίγες ημέρες αλλά και ωρες πριν την εισβολή τα σήματά του εντάθηκαν καθώς πλεόν ηταν ορατα τα εχθρικά σκάφη εξω απο τις ακτές της Κύπρου μας.

Φυσικά όλα τα σηματα εμειναν αναπάντητα.!!! Ενα πάνοπλο τάγμα της Εθνικής Φρουράς που βρισκόταν στο Πέντεμίλι (οπου έγινε η απόβαση) διατάχθηκε λιγες ώρες πριν να αναχωρήσει για την Πάφο στα πλαίσια της αναζήτησης Και καλά, του Μακαρίου!!! Μην ξεχνάμε ότι απο 15 Ιουλιου ειχε γινει πραξικόπημα κατά του Μακαρίου.
προδοσία έγινε και σε πολλές μάχες κατα την διάρκεια της εισβολής, οπου ελληνικές δυναμεις κλήθηκαν να εγκαταλείψουν αμαχητί εδάφη τα οποία ειχαν καταλάβει με αγώνα και θυσίες απο τους Τούρκους.

Στην προδοσία ειχαν αναμιχθεί ανώτατοι Ελληνες (αν μπορείς να τους πεις ετσι) αξιωματικοί και πολιτικοί οι ΗΠΑ, η Τουρκία, η Αγγλία καθώς και το ΝΑΤΟ. Ο 6ος Αμερικανικός στόλος έπλεε καθόλη την διάρκεια της εισβολής μεταξύ Ρόδου και Κυπρου με διαταγές να μην επιτρέψει την αποστολή ελληνικών αεροπερικών δυνάμεων προς την Κύπρο.
Εδω φυσικά υπάρχει και μια μομφή προς τον κ. Χαρδαβέλλα οποίος δεν ανέφερε κανενα όνομα προδότη αξιωματικού ή πολιτικού.
Αυτά προς συμμόρφωση και αποφυγή στο μελλον.......όπως τόνισε κι ο Χαρδαβέλλας.

Στο πρωτο μερος της εκπομπής εγινε και εκτενής αναφορά για τους "Αετούς του Αιγαίου", τους Ελληνες ήρωες πιλότους που εδρεύουνστην αεροπορική βαση της Σκύρου, και καθημερινά κυνηγούν τους Τούρκους στο Αιγαίο. Διαπιστώθηκε το υψηλό φρόνημα τους, η ελληνική ψυχή τους καθώς και η ξεφτίλα του "ελληνικού" κράτους που τους πληρώνει χειρότερα κι απο καρεκλοκενταυρους του Δημοσίου !!!!
Αισχος.!!!!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.