26 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΧ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ;;;

Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς

Η είδηση:

Την Ελλάδα επισκέφθηκε ο Τζαν Γιαμάν, ο σέξι Τούρκος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε επιτυχημένη σειρά η οποία προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Ωστόσο, ο φακός τον κατέγραψε τη στιγμή που ενώ είχε φόντο την ελληνική σημαία σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο. Οι αντιδράσεις των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου ήταν άμεσες και εξέφραζαν την απογοήτευσή τους από την άσεμνη χειρονομία του αγαπημένου τους ηθοποιού. 

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ

Θα ξεκινησω με το ΣΟΦΌ απόφθεγμα και πάλι του μεγάλου Σολωμού…ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ, ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ. ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ.

Εν συντομία…Έχω μια πολύ καλή φίλη την Μαρία, η οποία εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθεί τα τουρκικά σήριαλ…. Ακούστε τι μου είπε κάποια στιγμή ….
Μα γιατί εμείς οι Έλληνες δεν συμπαθούμε τους γείτονες μας Τούρκους….;;;; Από ότι βλέπω στις τουρκικές ταινίες είναι τόσο *καλοί, συμπονετικοί και αγαπούν τους Έλληνες…… Εμείς το 1821 δεν τους κυνηγήσαμε….; 

Αυτή είναι η Πέμπτη Φάλαγγα κύριοι…ΝΑΙ…. Άσε που όταν μιλάμε μου πετάει και τούρκικα Bir Allah…. κ.ά. Ενώ παλαιότερα έλεγε Παναγιά μου, Θεέ μου….. Πιθανόν να μην μελέτησε ιστορία…400 χρόνια δουλείας και γενοκτονίας τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο….. Μικρασιατική καταστροφή…. Σμύρνη …. 1974 Τραγωδία της Κύπρου κλπ…κλπ…

Συνεχίστε κύριοι να προβάλλετε αυτά τα προπαγανδιστικά Γκαιμπελικά έμμεσα τουρκικά σήριαλ…και αυτοί οι πρωταγωνιστές τα ινδάλματα σας, να μας …. εξευτελίζουν στο ιερότερο σημείο του Ελληνισμού τον ιερό βράχο και ενώπιον της Ελληνικής σημαίας….
Θα αφανισθούμε Έλληνες… αν συνεχίσουμε αυτό το παράφωνο βιολί, όπως αφανίστηκαν όλες οι Ελληνικές και αδελφές χριστιανικές μειονότητες στην Μικρά Ασία…..


Και η δεύτερη Πεμπτη Φάλαγγα:… Οι Μουσουλμάνοι πρόσφυγες που ο Ερντογάν .. θα μας τους κάνει δώρο.. εκατομμύρια…. για να αλώσει ότι Χριστιανικό και Ελληνικό…. Και ας διαλογισθούμε ειδικά οι Έλληνες Χριστιανοί…. (Σενάριο) πως λόγω φυσικών καταστροφών θα είμαστε αναγκασμένοι να μεταναστεύσουμε σε Μουσουλμανικές χώρες…. Ποιάς υποδοχής θα τυγχάναμε άραγε; …. Πάντως όχι της υποδοχής και φιλοξενίας, που δέχονται σήμερα οι μετανάστες Μουσουλμάνοι πρόσφυγες από τον φιλόπονο Ελληνικό Λαό…. Το αντίθετο και το αυτονόητο…Δεν θα προλαβαίναμε να αποβιβαστούμε…. ΘΑΡΣΕΙ. ΛΕΓΩΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΥ ΣΦΑΛΕΙ ΠΟΤΕ…….

S.O.S ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 

Παρά τα όσα αναφέρωνται πιο πάνω περί σφαγών και γενοκτονιών, θα επισημανθεί ο βασικώτερος κίνδυνος επιβολής του Ισλάμ υπόγεια, με ..ειρηνικά μέσα με γεννητούρια. Ο Ισλαμιστής Μουαμάρ Γκαντάφι προτού εκτελεσθεί είχε πει..Ο Αλλάχ μου έδωσε αισιόδοξα μηνύματα ....Το Ισλάμ δεν έχει πλέον ανάγκη να επιβάλει την θρησκεία μας δια πυρός και σιδήρου...κλπ Ο Αλλάχ ευλογεί τις γεννήσεις ...( Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και ...κατακυριεύσατε τον κόσμο....) Ο Ισλαμικός πληθυσμός σε 20-25 χρόνια, θα υπερκεράσει με βάση την αυξανόμενη Μουσουλμανική πολυσπερμία, όλους τους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς και θα είναι κυρίαρχος ..Και τι εννοουσε;

The world is changing - Changing demographic.  
Μια Ευρωπαϊκή δημογραφική έρευνα ντοκουμέντο αναφέρει για το δημογραφικό μέλλον της Ευρώπης....

Για να διατηρηθεί ισορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια....Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον.

Προσέξτε δείκτες γεννητικότητας σε ενδεικτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Γαλλία 1.9, Αγγλία 1.6, Κύπρος 1.4, Ελλάδα 1.3, *Γερμανία 1.3, Ιταλία 1.2....33 χώρες της Ευρώπης έχουν μέσο όρο από 1.3 μέχρι 1.6...με τάση προς τα κάτω..

Ρυθμός γεννήσεων Μουσουλμανικών οικογενειών που ζούν στην Ευρώπη αγγίζει το 5.1. Στην Τουρκία το 4.1...Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπη σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική ... 

Το ερευνητικό κέντρο PEW Research center ( Search, Demographic PEW.) αναφέρει: Από τα 4,7 μεταναστών το 2016, στην Ευρώπη 2.8 εκ, ήταν Μουσουλμάνοι, ( Κατά προσέγγιση.) ανεβάζοντας το ποσοστο των Μουσουλμάνων Ευρωπαίων κατοίκων, προσθέτοντας και τις πολυάριθμες γεννήσεις απο το 4,1% που ήταν το 1990 σε άνω του 7-8% μέχρι σήμερα....με τάση να φθάσει μέχρι το 2020 στο 10%....Σήμερα υπολογίζετε ότι το 75-80% των μεταναστευτικών ροών είναι Μουσουλμάνοι.

Το συμπερασμα αυτονόητο... Δίκαιο είχε ο Γκαντάφι...... Άλωση εκ των έσω.... Και ας μην ρίχνουμε το φταίξιμο, ούτε στους ταλαίπωρους πρόσφυγες μετανάστες, ούτε στην Τουρκία, που ανοικτές σκόπιμα τις πύλες της πρός Ελλάδα και Κύπρο έχει για τους Μοσυσουλμάνους πρόσφυγες..... Αυτή κάνει την δουλειά της... Aς αναλάβουμε και εμείς μια φορά τις ευθύνες μας και τις εθνικές και τις οικογενειακές. Αντίθετα πλέον φαίνετε ότι πάσχουμε, από έλλειψη Libido δηλ. Libi τo Libido(;)

Λαοί και Φυλαί της Μ. Ασίας, του διαπρεπoύς Γ. Σκαλιέρη.

Μεταξύ 1913 και 1922, ο πληθυσμός της Τουρκίας ήταν 9.868.706, συμπ. 2.660,316 εκ. της Ελληνικής μειονότητας και άλλα περίπου 3 εκ. Αρμένιοι, Νστοριανοί, Ιουδαίοι κλπ. Τόσον οι Έλληνες όσον και οι υπόλοιποι αγνοούνται μέχρι σήμερα. Άρα περέμειναν περίπου 6,940.060 Τούρκοι.... Σε ένα αιώνα, το 2008 εκτοξεύθηκαν στα 79.517.100 και το 2018 στα +82.007.882 ....!

Ελλάδα 27/10/1907 2.631.957 (Αργότερα ίσως να προστεθούν και οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας.) Απογραφή 2011 10.816.286...., 2017 - 2018 - 10.738.000

Ελλάδα... σήμερα. Γεννήσεις 88553, θάνατοι 124000. Γεννήσεις την προηγούμενη 10ετία άγγιζαν τις 120000..Στα ίδια αχνάρια και η Κύπρος.

* Στοιχεία του Ληξιαρχείου Βερολίνου και αλλων 8 μεγάλων πόλεων της Γερμανίας, όπου ζούν Τούρκοι μετανάστες. Οι γεννήσεις των νεογέννητων από τουρκικές οικογένειες το 2018, έχουν υπερκεράσει τις γερμανικές γεννήσεις και το δημοφιλέστερο όνομα είναι το Μοχάμετ (Μωάμεθ).

SOS: ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

21η Απριλίου 2019. Σρι Λάνκα. Παγκόσμια θλίψη από το φρικτά τρομοκρατικά κτυπήματα φανατικών Μουσουλμάνων (ISIS και NTJ National Thowheeth Jama'ath.) σε εκκλησίες Χριστιανών εν ώρα προσευχής λόγω Πάσχα. Άνω των 290 νεκρών και 500 τραυματιών.....

Οι σημερινοί διωγμοί των Χριστιανών σε όλες τις Μουσουλμανικές χώρες, τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους προ αιώνων καταδιώξεις και γενοκτονίες των πιστών Χριστιανών.

Ενδεικτικά και ολίγα θα αναφερθούν, διότι είναι αδύνατο να καταγραφούν. Η διαπρεπής συγγραφέας και πολιτικός Αnna Eshoo γράφει... Ο Χριστιανισμός είναι υπό υπαρξιακή απειλή.

Τουρκία, εξαφανίσθηκαν όλες οι Χριστιανικές μειονότητες, Αίγυπτος σφαγιασθέντες Χριστιανοί Κόπτες, 42 εκκλησίες τα τελευταία λίγα χρόνια καταστράφηκαν από φανατικούς Μουσουλμάνους, Λιβύη, Πακιστάν, Ιράκ, Νιγηρία, Νεπάλ κ.ά.π Ισλαμικές χώρες τα ίδια απεχθή θρησκευτικά εγκλήματα.... κ.ά.π.

Στη Μ. Ανατολή πριν λίγες δεκαετίες οι Χριστιανικές μειονότητες αριθμούσαν περί το 15% του συνολικού πληθυσμού. Σήμερα είναι κάτω του 4%.

Το ISIS όταν κραταιό ήταν στις περιοχές ευθύνης του εξαφάνισε όλους τους Χριστιανούς. Αυτός είναι και ο βασικώτερος λόγος που ανάμεσα στους Μουσουλμάνους πρόσφυγες ούτε δείγμα Χριστιανού δεν βρίσκουμε. Εξ άλλου αυτοί οι ίδιοι Μουσουλμάνοι, που αποζητούν φιλοξενία από τα Χριστιανικά κράτη (Αγάπα τον πλησίον σου), θεωρούσαν ανεπιθύμητους τους έστω ολίγους διασωθέντες Χριστιανούς..... Πάντως εδώ προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα το οποίο είναι βέβαιο ότι έχει αυτονοήτη απάντηση. Εάν οι Χριστιανοί αναγκασθούν στο μέλλον να μεταναστεύσουν προς Μουσουλμανικές χώρες σαν πρόσφυγες ..ίσως λόγω λιμού, καταστροφών κλπ... Ποιά θα είναι η αντιμετώπιση τους;

Τέλος το το διεθνές ερευνητικό κέντρο PEW μετά από εντατικές έρευνες εξάγει το συμπέρασμα ότι ....ότι οι Χριστιανοί είνα τώρα αντιμέτωποι με θρησκευτικές διώξεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά , από τις αρχές της ιστορίας τους...... 

(Αποπασματικές πληροφορίες: Eliza Grisworld, Michael Snyder, Nur Kino κ.ά. διαπρεπείς συγγραφείς ερευνητές.)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.