12 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ;

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός- Ερευνητής

Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ!!!

Μόλις αναλάβατε τα καθήκοντα σας, δηλώσατε δημόσια ότι θα σεβαστείτε τις δύο αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, με τις οποίες, τα προγράμματα Σπουδών στο μάθημα των Θρησκευτικών και τα βιβλία των Θρησκευτικών (που είναι οι εφαρμογές των προγραμμάτων Σπουδών), κρίθηκαν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και δεν πρόκειται ξανά να μπουν στις αίθουσες διδασκαλίας!!!

Όμως, Κυρία Υπουργέ, οι δηλώσεις σας αυτές, με λύπη, σας το λέγω, ήταν "έπεα πτερέοντα (δηλαδή: "λόγια που πετούν")!

Αφού επιτρέψατε να μπουν ξανά κατά τη νέα Σχολική χρονιά, μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, αυτά τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, που εξισώνουν ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, με τους θνητούς ηγέτες των άλλων Θρησκειών (Βούδα, Μωάμεθ, κ.ο.κ).

Σας ερωτώ, Κυρία Υπουργέ, ποιές σκοτεινές δυνάμεις μεσολάβησαν και σας έκαναν να αλλάξετε την αρχική σας απόφαση;

Δυστυχώς, Κυρία Υπουργέ, (όπως και ο προκάτοχος σας, Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου), ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ τις αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου και κατά τη νέα Σχολική χρονιά, οι μαθητές μας, μέσα απ' αυτά τα βλάσφημα και αντισυνταγματικά βιβλία των Θρησκευτικών, θα μυηθούν στην Πανθρησκεία και χιλιάδες μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, θα διδαχθούν και θα δουν σε εικόνα (που υπάρχει σε επαίσχυντο βιβλίο των Θρησκευτικών μικρής τάξης του Δημοτικού), Τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να παραδίδει ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ στο Μωάμεθ!!!.

Κυρία Υπουργέ!!!

Η απόφαση σας αυτή, να μπουν ξανά στα Σχολεία, κατά τη νέα Σχολική χρονιά, τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, με τα οποία, οι μαθητές μας θα συνεχίσουν ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (κατά παράβαση του άρθρου 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας), είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική, οπότε Η ΕΥΘΥΝΗ αυτή τη φορά είναι δική σας και μόνο δική σας!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.