9 Σεπτεμβρίου 2019

Ο «άγγελος» που έρχεται για τον πλανήτη – Η μεγάλη συνάντηση στην Γερμανία – «Παρών» ο Βαρθολομαίος

Στα ψιλά πέρασε η είδηση... 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 

Η 10η Συνέλευση για την Παγκόσμια Ειρήνη έλαβε χώρα κατά τα τέλη του περασμένου Αυγούστου στο Lindau της Γερμανίας. 

Το κάλεσμα ήταν ένα: «Οι θρησκείες οφείλουν να αναλάβουν δράση σε σχέση με τις διεθνείς γεωπολιτικές διαμάχες και να καθιερώσουν την διαθρησκειακή συνεργασία». 

Με άλλα λόγια να συμβάλλουν στην εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης με συγχώνευση των θρησκειών. 

Σχεδόν κάθε θρησκευτικός ηγέτης έλαβε τον λόγο. Μεταξύ αυτών και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ένας εκ των ταγών στον δρόμο για την Πανθρησκεία. 

«Τίποτα δεν θα πετύχουμε, αν δουλέψουμε χωριστά», ανέφερε, ενώ ο Kosho Niwano, επικεφαλής της ιαπωνικού βουδιστικού κινήματος «Rissho Kosei-kai» ύμνησε την διαθρησκειακή συνεργασία, στον δρόμο, προφανώς, για την υποδοχή τους ενός παγκόσμιου ηγέτη-πατριάρχη των θρησκειών. 

Ως ηγέτιδα της Συνέλευσης επιλέχθηκε μία γυναίκα μουσουλμάνα. 
Πρόκειται για την Azza Karam του Ο.Η.Ε. με αρμοδιότητες σε θέματα θρησκειών. 

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Θρησκειών για την Ειρήνη, Tarunjit Singh Butalia, δήλωσε πως το γεγονός πως μία γυναίκα θα ηγηθεί της παγκόσμιας προσπάθειας «θα αποτελέσει παράδειγμα πίστης στην φυλετική ισότητα για τα νεαρά αγόρια και κορίτσια.

Ισότητα προς τα κάτω φυσικά, καθώς το σύστημα επιδιώκει την πνευματική αποχαύνωση και των δύο φύλων. 

Είναι προφανές πως με πρόσχημα τις θρησκευτικές διαφορές, οι θρησκευτικοί ηγέτες οδηγούν τον πλανήτη σε μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία δεν θα ενώνει αλλά θα στριμώχνει τους ανθρώπους σε μία υποτιθέμενη «ειρήνη», χωρίς αντίπαλο να την απειλεί.

Ποιος θα ηγείται αυτής της… «ειρήνης»;

Στο Lindau της Γερμανίας παρατηρήσαμε την εξής εικόνα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες από την παγκόσμια συνέλευση.

Όπως αναφέρει η Deutsche Welle πρόκειται για τον «άγγελο των πολιτισμών». «Τα σύμβολα του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλάμ τον σχηματίζουν», όπως θα παρατηρήσετε κοιτώντας προσεκτικά την εικόνα.

Ποιος είναι άραγε αυτό ο άγγελος; Αυτός που θα έρθει αντί του Χριστού, για όσους δέχονται όλα αυτά; Ένας… έκπτωτος άγγελος;

Τα σχόλια δικά σας:

ΠΗΓΗ: Deutsche Welle 
el.gr 
Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.