19 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ

Δεν ανήκουμε στη Δύση. Ανήκουμε εκεί όπου είναι το απόλυτο συμφέρον της Πατρίδος μας…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

“Ανήκουμε στη Δύση”! Αυτό είχε πει – πολλές φορές - ο Κωνσταντίνος Καραμανλής! Και δεν εννοούσε γεωγραφικά, αλλά πολιτικά και στρατιωτικά! Στη “Δύση” των ΗΠΑ, της Γερμανίας που δημιούργησε δυο Παγκόσμιους Πολέμους και της Αγγλοσαξονικής ανθελληνικής αυτοκρατορίας! Όλων αυτών, που ενώ η Ελλάς είναι μέλος του ΝΑΤΟ, “ισότιμος” εταίρος στην ΕΕ, πολέμησε στο πλευρό της Δύσης σε όλους τους Πολέμους, εν τούτοις όλοι αυτοί, από δικό τους συμφέρον, από φθόνο και μίσος για την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, από την ανεπάρκεια όλων των κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης και ειδικότερα των Μνημονιακών κυβερνήσεων, είναι μονίμως απέναντί μας και φιλικοί προς τον εχθρό μας την Τουρκία, η οποία σε όλους τους Πολέμους ήταν ουδέτερη και απέναντι στο συμφέρον της Δύσης! 

Μιας Δύσης, που ελέω της πολιτικής ανεπάρκειας, της δουλικότητας θα έλεγα, όλων των Πρωθυπουργών μας, λέμε σε όλα Ναι, άσχετα εάν δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα, αλλά τα συμφέροντα της Δύσης! 

Αντίθετα με την Τουρκία, την πάντα ουδέτερη και η οποία μπορεί και χειραγωγεί τις δυο υπερδυνάμεις του Πλανήτη! Τις ΗΠΑ και την Ρωσία! Αποκομίζοντας πάντα ιδιαίτερα οφέλη για την ίδια! 

Συγκλόνισαν τα άρθρα μου για την παραχώρηση του Έβρου στον Αμερικανικό παράγοντα… 

Ανάδειξα πριν από λίγες ημέρες με δυο άρθρα μου, πως οι ΗΠΑ τορπιλίζουν οποιαδήποτε συμμαχία – συμφωνία μας με τους Ρώσους, έχοντας σύμμαχο τη δουλικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων και την υποταγή τους στο ψευδεπίγραφο δόγμα: “Ανήκουμε στη Δύση”!

Αυτά τα άρθρα μου ήταν, το πρώτο με τον τίτλο: «Η Σαμοθράκη και η Αλεξανδρούπολη θύματα της αντιρωσικής εκστρατείας του Σόρος» και το δεύτερο είχε τον τίτλο: «Πλήγματα στην Εθνική Ασφάλεια από την αντιρωσική επίθεση στον Έβρο»!

Σε αυτά αποδεικνυόταν επίσης, πως το “γεράκι των ΗΠΑ” στην Ελλάδα, ο Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, είχε αντικαταστήσει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά εξ όσων φαίνεται και την κυβέρνηση της ΝΔ!

Η επιβεβαίωση της απόλυτης υποταγής της ελληνικής Πολιτείας στον Αμερικανικό παράγοντα, ήλθε λίγες ημέρες μετά τις αποκλειστικές αποκαλύψεις μου μέσω των δυο άρθρων μου, από δημοσιογραφικό πόρταλ του Έβρου! Το Evros-news.gr το οποίο στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 δημοσίευσε το παρακάτω αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Το οποίο ειλικρινά πιστεύω πως τρομάζει τον κάθε υγιή Έλληνα! 

Ο Τοψίδης κατάργησε την συμφωνία με το Επιμελητήριο Συμφερούπολης Κριμαίας, όπως ζήτησε πέρυσι ο Αμερικανός Πρέσβης…

Την διάλυση της συμφωνίας αδελφοποίησης του Επιμελητηρίου Έβρου με το Επιμελητήριο της Συμφερούπολης στην παράνομα κατεχόμενη Κριμαία από τους Ρώσους, γνωστοποίησε ο Χριστόδουλος Τοψίδης στον Αμερικανό Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, στη σημερινή τους συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Έναν χρόνο μετά την προηγούμενη επίσκεψη του κ. Πάιατ στο Επιμελητήριο Έβρου, στις 3 Οκτωβρίου 2018, όταν και είχε εκφράσει στον κ. Τοψίδη την έντονη δυσαρέσκεια του για το θέμα της αδελφοποίησης με το Επιμελητήριο της Συμφερούπολης, στην προσαρτημένη από τους Ρώσους και μη αναγνωρισμένη από καμιά χώρα παγκοσμίως Κριμαία, τον άκουσε σήμερα να ενημερώνει, πως η συγκεκριμένη συμφωνία καταργήθηκε. Πρόκειται για την αδελφοποίηση που είχε υπογράψει ο Χριστόδουλος Τοψίδης σε εκείνο το ταξίδι του 2016 με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Κωνσταντίνο Γκαμπερίδη στην Κριμαία, την οποία μάλιστα ανακοίνωσαν δημόσια με θριαμβευτικό τρόπο.

Στην περσινή επίσκεψη του στο Επιμελητήριο Έβρου και κατά την συνάντηση τους παρουσία όλου του διοικητικού συμβουλίου, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κατσάδιασε τον κ. Τοψίδη λέγοντας του:

“Θέλω να θέσω ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί. Είναι απαράδεκτο το Επιμελητήριο Έβρου παραμένει αδερφοποιημένο ακόμα με αυτό της Συμφερούπολης, μιας περιοχής όπου υπήρξε εισβολή ξένης χώρας και κατάκτηση της. Κάτι πρέπει να γίνει για το συγκεκριμένο θέμα”. Τότε αυτός εμφανώς αμήχανος, ίδρωνε και ξαναΐδρωνε και παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος εκείνη η ενέργεια και το ταξίδι και θα φρόντιζε να διορθώσει τα πράγματα. “Ήταν σοβαρό λάθος αυτό και θα κοιτάξουμε να το λύσουμε, για να πάψει να υπάρχει αυτή συμφωνία σε ισχύ”.

Το θέμα είχε αποκαλύψει το Evros-news.gr αποκλειστικά και αναδημοσιεύτηκε σε πολλά αθηναϊκά ΜΜΕ. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας έβριζε στις κατ ιδίαν συζητήσεις του, ενώ βγήκε την άλλη μέρα και έκανε δηλώσεις διαψεύδοντας το ρεπορτάζ μας, που φυσικά σήμερα δικαιώθηκε απόλυτα, γιατί ήταν όπως ακριβώς τα γράψαμε. Παράλληλα, τηλεφωνούσε και… απειλούσε κάποιους απ’ όσους βρισκόταν στην συνάντηση, θεωρώντας τους ότι ήταν οι πληροφοριοδότες μας.

Στην σημερινή συνάντηση πάντως με τον Τζέφρι Πάιατ, τον ενημέρωσε ότι από τις αρχές του 2019 έπαψε να ισχύει η συγκεκριμένη συμφωνία με το Επιμελητήριο της Συμφερούπολης στην παράνομα κατεχόμενη Κριμαία και αυτό το υποδέχθηκε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση ο Αμερικανός Πρέσβης, όταν πληροφορήθηκε ότι η δυσαρέσκεια του πέρυσι έπαιξε ρόλο και το γνωστοποίησε επίσημα με ένα Tweet όπου έγραψε:

“Εξαιρετική συζήτηση στο Επιμελητήριο Έβρου με τον Πρόεδρο Τοψίδη, σχετικά με τις προοπτικές περιφερειακής ανάπτυξης και τις προσπάθειες εμβάθυνσης των εμπορικών δεσμών των ΗΠΑ. Επίσης, εξέφρασα την ικανοποίησή μου για την απόφαση του Επιμελητηρίου να διαλύσει τη σχέση του με το Επιμελητήριο της Συμφερούπολης σε παράνομα κατεχόμενη Κριμαία”!

https://www.evros-news.gr/wp-content/uploads/2019/09/111-1.png
Καμιά αναφορά στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Έβρου για την συνάντηση με τον Αμερικανό Πρέσβη…

Στην ανακοίνωση πάντως που εξέδωσε το Επιμελητήριο Έβρου για την σημερινή συνάντηση με τον Αμερικανό Πρέσβη, δεν υπάρχει καμιά αναφορά στο συγκεκριμένο, πολύ σοβαρό ζήτημα και την ενημέρωση του Χριστόδουλου Τοψίδη στον κ, Πάιατ ότι φρόντισε να υλοποιήσει αυτό που του ζήτησε. Το δελτίο Τύπου αναφέρει μόνο ότι:

«Στο Επιμελητήριο Έβρου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου κ. Χριστόδουλου Τοψίδη με τον Πρέσβη των Η.Π.Α. κ. Geoffrey R. Pyatt, ο οποίος συνοδευόταν και από τον Γενικό Πρόξενο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη, κ. Gregory Pfleger. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διημέρους συνεργασίας, όπως η δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η αξιοποίηση των ιαματικών λουτρών με την προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων στο χώρο αυτό, καθώς επίσης και η πρόταση του Επιμελητηρίου Έβρου για την προσέλκυση και εγκατάσταση στο Βόρειο Έβρο, Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας στο αντικείμενο της αγροτικής παραγωγής και διατροφής, από Αμερικανική εταιρία του κλάδου. Καταλήγοντας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί μια νέα συνάντηση στο εγγύς μέλλον προκειμένου να συζητηθούν και να επανεκτιμηθούν οι όποιες επενδυτικές και αναπτυξιακές προτάσεις προκύψουν για την ευρύτερη περιοχή»!

https://www.evros-news.gr/wp-content/uploads/2019/09/DIMO_9345-853x1024.jpg
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν φίλες και φίλοι, πως η Ελλάς πλέον δεν είναι κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος! Ανήκει στη Δύση, μεταφορικά και ουσιαστικά!

Βέβαια εμείς, δεν πρεσβεύουμε και δεν αποδεχόμαστε το δόγμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το οποίο μετέπειτα δουλικά αποδέχτηκαν όλοι οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος!

Εμείς σε αντίθεση με αυτούς, είμαστε με ό,τι έπραξε ο Ιωάννης Καποδίστριας και ο Χαρίλαος Τρικούπης! Δηλαδή, δεν ανήκουμε στη Δύση! Ανήκουμε εκεί όπου είναι το απόλυτο συμφέρον της Πατρίδος μας! Τελεία και παύλα κ. Τζέφρι Πάιατ!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.