28 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΟΡΘΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ. (Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ...ΑΠΕΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ) 

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΛΙΤΗ.

Η ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 18ον ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΩΝ. ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ.

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ. 

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ. ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ! ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ. 

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών  
http://amphiktyon.blogspot.comShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.