Τελευταίες αναρτήσεις

30 Δεκεμβρίου 2018

Επάγγελμα αριστερός ή γιατί ο Σύριζα είναι ακόμη στο 20%

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου

Πολλοί Έλληνες και ξένοι αρθρογράφοι έχουν επισημάνει ότι η ιδιότητα του αριστερού, έχει αποκτήσει κατά τα τελευταία τουλάχιστον είκοσι χρόνια χαρακτηριστικά επαγγελματικής ιδιότητας. Από την εποχή που τα διάφορα ιδρύματα των νεοφιλελεύθερων ανθρωπιστών (των μεγαλύτερων δηλαδή απάνθρωπων εκμεταλλευτών του ανθρώπου και για αυτό τον λόγο και απόλυτα αντίχριστων) με πρώτο και καλύτερο το Open Society του Σόρος άρχισαν να χρηματοδοτούν όχι μόνο την αριστερή ελίτ (αυτό το έκαναν από έναν τουλάχιστον αιώνα νωρίτερα) αλλά και προλετάριους της αριστεράς, απλούς στρατιώτες δηλαδή, σχεδόν το σύνολο των αριστερών εργαλειοποιήθηκαν μέσα στα προγράμματα και τις δράσεις των ιδρυμάτων αυτών και έναντι, ενίοτε πινακίου φακής, άρχισαν να εργάζονται για την επικράτηση του φιλελευθερισμού κρατώντας όμως πάντα ως εργασιακή πλέον ταυτότητα, αυτή του αριστερού. 

Αυτοί είναι που πολεμούν τον μεγάλο εχθρό του εθνικισμού, ενώ ζουν σε έναν κόσμο όπου τους έχει αγοράσει και τους έχει ως δουλοπάροικους ο φιλελεύθερος διεθνισμός. Δεν επιτρέπεται να ρωτήσουν, ως δουλοπάροικοι, ούτε να αμφισβητήσουν την απόλυτη κυριαρχία του μεγάλου κεφαλαίου, αλλά τα βάζουν με τον εθνικισμό, ο οποίος δεν είναι η κυρίαρχη ιδεολογία στον κόσμο σήμερα και σίγουρα δεν είναι αυτός που τους εμποδίζει να ακολουθήσουν κάποιους από τους πολλούς δρόμους τους προς τον σοσιαλισμό. Αυτός που τους εμποδίζει είναι ο κυρίαρχος φιλελευθερισμός, αλλά αυτοί, είπαμε, τα βάζουν με τον εθνικισμό. Δεν τολμούν να δαγκώσουν το χέρι που τους ταίζει. 

Έτσι, βλέπεις τριαντάρηδες, που δεν εργάζονται αλλού, παρά μόνο στις χρηματοδοτούμενες από τον Σόρος ΜΚΟ των δικαιωμάτων (λες και τα νεωτερικά ανθρώπινα δικαιώματα δεν τα θέσπισαν αποκλειστικά και μόνο φιλελεύθεροι διανοητές, αλλά ψιλά γράμματα αυτά, όταν ο άλλος πλερώνει) να μοιράζουν φυλλάδια της Ανταρσύας και άλλων εξωαριστερών οργανώσεων. Έτσι, βλέπεις τους ίδιους να κατεβαίνουν ως μπαχαλάκηδες για να διαλύσουν κάθε πραγματική αντίδραση προκαλώντας και δικαιολογώντας την επέμβαση της αστυνομίας σε κάθε διαδήλωση. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι άνεργοι. Εργάζονται για τον μεγαλοκεφαλαιούχο Σόρος, τον Γκαίητς και άλλους του συναφιού τους, που χρηματοδοτούν τις ΜΚΟ που τους πληρώνουν. 

Θα μου πείτε, βέβαια, καλά αυτοί είναι τόσοι πολλοί ώστε από τέτοιους ανθρώπους να προέρχεται αυτό το 20% που εξακολουθεί να έχει στις δημοσκοπήσεις η κυβέρνηση που έκανε πραγματικά κωλοτούμπα σε όλα μα όλα που είχε εξαγγείλει; Ο πρωθυπουργός που έκανε τον Ανδρέα να μοιάζει συνεπής στις υποσχέσεις του; Η απάντηση είναι πώς παρότι ο αριθμός τους δεν είναι καθόλου μικρός, δεν είναι αυτοί μόνο το 20% του Σύριζα. 

Ο επαγγελματίας αριστερός έχει κυριαρχήσει και στο δημόσιο. Εκεί βέβαια δεν χρηματοδοτείται άμεσα από τον Σόρος, αλλά και εκεί υποστηρίζει με ιερό ζήλο την πολιτική ορθότητα (δηλαδή τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που θέτουν τα ατομικά δικαιώματα πάνω από το κοινό συμφέρον, πρώτο και βασικό χαρακτηριστικό κάθε δημοκρατικής κοινωνίας). Εκεί, ο επαγγελματίας αριστερός δεν έχει σημασία εάν εργάζεται, εάν εκτελεί τα καθήκοντα για τα οποία έχει προσληφθεί, αλλά μόνο εάν αγωνίζεται για την επικράτηση των φιλελεύθερων αρχών, τις οποίες ενίοτε βαφτίζει σοσιαλιστικές!!! Εάν καταφέρεται λοιπόν με ζήλο κατά την ορθοδοξίας και του έθνους, εάν μισεί κάθετι πατριωτικό και θεωρεί την Ευρωπαϊκή Ένωση την πεμπτουσία της δημοκρατίας, δεν χρειάζεται να δουλεύει. Κανείς δεν θα τον ελέγξει, ενώ ταυτόχρονα, όποιος συγκεντρώνει τα ανωτέρω χαρακτηριστικά έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προαχθεί! 

Από τα παραπάνω γίνεται, νομίζω, σαφές ότι το επάγγελμα του αριστερού είναι αυτό που καταστρέφει την Ελλάδα και δίνει στον Σύριζα ακόμη και τώρα 20%!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.