6 Μαΐου 2011

Θλιβερή η κατάσταση για τον Ηρακλή. Το αίσχος της Ε.Π.Ο. αντιμετωπίζεται από τους οπαδούς με εθνική προδοσία!

Το ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εδώ και χρόνια είναι ένα σιχαμερό συνοθύλευμα εντολοδόχων των νονών του ελληνικού ποδοσφαίρου το γνωρίζουμε όλοι οι Ελληνες που ασχολούμαστε με τα αθλητικά δρώμενα. Γνωρίζουμε την μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, που φέρει μαζί φυσικά με τους για τα πάντα, ευθυνόμενους προδότες πολιτικούς....

Στημένα παιχνίδια, ολόκληρα πρωταθλήματα, εξυπηρετήσεις παντώς είδους προς τις λεγόμενες "μεγάλες ομάδες" και τους προέδρους τους.....

Και τώρα μια απόφαση που εξαντλεί την αυστηρότητα του νόμου πάνω σε ένα ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης, τον "Γηραιό" Ηρακλή!

Αφού ξελάσπωσε ψευδώς και με τεχνητώς κατασκευασμένα οικονομικά στοιχεία τις μισές καταχρεωμένες ΠΑΕ και έδωσε τις πολυπόθητες άδειες για συμμετοχή στην επόμενη αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στην "Σούπερ Λίγκα", απέβαλε την ομάδα του Ηρακλή και την υποβίβασε στην Β Εθνική Κατηγορία!!!

Μέχρι εδώ όλοι καταλαβαίνουμε την αδικία εις βάρος του ιστορικού σωματείου.

Κατόπιν όπως είναι φυσιολογικό οι οπαδοί του Ηρακλή ξεσηκώθηκαν και δικαίως, έχοντας στο πλευρό τους κάθε Ελληνα φίλαθλο.

Τώρα βγήκε μια περίεργη ανακοίνωση διαφόρων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας που καλεί σε συστράτευση όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή και στην οποία αναφέρονται κατά λέξη τα παρακάτω:

"Μετά τη συνέλευση της συντονιστικής επιτροπής των οπαδών του Ηρακλή καθώς και πλήθος κόσμου, καταλήξαμε σε κάποιες προτάσεις τις οποίες απευθύνουμε σε συγκεκριμένους θεσμούς του Ηρακλή.

Προτείνουμε - παρακαλούμε - απαιτούμε από τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής αύριο Παρασκευή 6/5 να συγκαλέσει σύσκεψη μεταξύ της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, πρώην παραγόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και κάθε ενδιαφερομένου που τυχόν να υπάρχει, έτσι ώστε να συσταθεί άμεσα ένα άτυπο Δ.Σ. το οποίο θα είναι δυναμικό αλλά και κοινά αποδεκτό πίσω από το οποίο θα στρατευθεί ολόκληρος ο λαός του Ηρακλή και θα προχωρήσει προς την ανατροπή της απόφασης της Ε.Π.Ο.

Προτείνουμε - παρακαλούμε - απαιτούμε από τον Γ.Σ. Ηρακλής το Σάββατο 7/5 να καλέσει ονομαστικά στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, όλους τους βουλευτές της Μακεδονίας, όλους τους περιφερειάρχες, όλους τους δημάρχους του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, όλα τα μέλη (πρώην και νυν) των διοικήσεων της ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΓΣ, όλους τους αθλητές (πρώην και νυν) του συλλόγου, όλους τους δημοσιογράφους αλλά και κάθε επιφανή οπαδό του Ηρακλή, με σκοπό τη δημιουργία ενός σώματος το οποίο θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, νομικές και πολιτικές, τόσο για την ανατροπή της απόφασης της Ε.Π.Ο. όσο και για το άνοιγμα των φακέλων όλων των ΠΑΕ από τη διακομματική επιτροπή της βουλής.
Προτείνουμε σε όσους απαρτίσουν αυτό το σώμα να στηρίξουν την πρωτοβουλία των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου για τη μη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA.

Προτείνουμε - παρακαλούμε - απαιτούμε από τον ΓΣ Ηρακλής να διοργανώσει την Τρίτη 10/5, ένα τεράστιο ειρηνικό συλλαλητήριο στη πλατεία Αριστοτέλους στο οποίο θα παραστούν όσοι θα βρίσκονται στη σαββατιάτικη συγκέντρωση στο Βελλίδειο.

Προτείνουμε - παρακαλούμε - απαιτούμε από το ΓΣ Ηρακλής να συναντηθεί άμεσα με τον πρόξενο της FYROM στη Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε - παρακαλούμε - απαιτούμε από τη συσταθείσα επιτροπή γηπέδου να συνεδριάσει άμεσα και να προβεί σε διερευνητικές επαφές μέσω του τούρκικου προξενείου με κατασκευαστικές επιχειρήσεις της γειτονικής χώρας για την ανέγερση γηπέδου με το όνομα «Κεμάλ Ατατούρκ» στη Μίκρα.

Τέλος καλούμε ολόκληρο το λαό του Ηρακλή να οπλιστεί με υπομονή και κουράγιο και να συμμετάσχει κατά χιλιάδες με συγκροτημένο μπλοκ στη γενική απεργία της Τετάρτης 11/5.

Ψηλά το κεφάλι, πίστη και περηφάνια!
103 χρόνια Ηρακλής εκτός κατεστημένου!!!

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή - Apache Club - Athens Club - Σ.Φ.Η.Σ.Ε. - Σ.Φ.Η.Ε.Λ. - Σ.Φ.Η. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ "IMMORTAL" - BLUE BOYS - Αυτόνομη Θύρα 10"


Φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε την οργή των οπαδών του "Γηραιού" αλλά κάποιες θέσεις άσχετες με το συγκεκριμένο πρόβλημα του υποβιβασμού αποτελούν εσχάτη προδοσία για την Ελλάδα και κυρίως για την Μακεδονία μας.

Κάποιοι ανεγκέφαλοι τύποι που σίγουρα κρύβουν ανθελληνικό μίσος κατάφεραν μέσα στην γενική πίκρα των οπαδών να περάσουν αιτήματα που θα στρέψουν όλους τους Ελληνες φιλάθλους αλλά και απλούς πολίτες κατά του Ηρακλή....

Η Εσχάτη προδοσία δεν συγχωρείται και δεν συγκρίνεται με αθλητικά ζητήματα.

Τι δουλειά κύριοι έχετε με τον πρόξενο των Σκοπιανών;

Τι δουλειά έχετε κύριοι με τους Τούρκους;

Πως τολμάτε να αναφέρετε σαν όνομα γηπέδου για το τιμημένο σωματείο σας το όνομα του σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ;!!!!!!!!

Τι είναι αυτά τα αίσχη;

Να γνωρίζετε ότι από εδώ και πέρα ότι και να συμβεί τελικώς στην ιστορία του σωματείου σας αλλά και στο συγκεκριμένο πρόβλημα που εύχομαι ολόψυχα να λυθεί υπέρ του Ηρακλή, ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΥΣ που θα σας συνοδεύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Η προδοσία είναι η έσχατη ατιμία κατά του Γένους μας και δεν συγχωρείται από οτιδήποτε άδικα συμβαίνει στην ομάδα σας....

Η προδοσία θα σας συνοδεύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και θα σφραγίσει τους οπαδούς σας σύγχρονους και μελλοντικούς....

Ο Ηρακλής από ομάδα τιμής και ιστορίας ντροπιάζεται από την συμπεριφορά σας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Γιατί τα γραπτά μένουν κι όσα κι αν πείτε αργότερα για την δικαιολογημένη οργή σας θα είναι λόγια κούφια και ανούσια...

Καλύτερα να σας έβγαινε το μάτι που λέει κι ο λαός μας παρά το όνομα.....

Ο επίσημος Ηρακλής οφείλει πλέον να σας διαγράψει δια παντώς αλλοίως η ρετσινιά της προδοσίας θα τον συνοδεύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....

ΘΑΝΟΣ



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτό πέφτει κατηγορία ο Ηρακλής. Γιατί τέτοιοι κρετίνοι διαφεντεύουν την ύπαρξή και λειτουργία του. Τίποτα δεν είναι τυχαίο .

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Εδώ και μερικά χρόνια έχουν "αναλάβει" ή έχει δοθεί η κερκίδα του Ηρακλή σε αναρχικούς.
(Το ίδιο έγινε και στον Άρη.
Και εκεί η διοίκηση της ομάδος πίεζε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Γι αυτό οι αναρχικοί ονομάζουν την θύρα 10 του Ηρακλή "Αυτόνομη" και γι αυτό εδώ κ χρόνια προσπαθούν να ψαρέψουν πιτσιρικάδες που έχουν αγνό ζήλο να στηρίξουν την ομάδα της περιοχής/πόλης τους (ομοίως για τη super3 του Άρη, ομοίως προσπαθούν να κάνουν κάτι τέτοιο κ στην 4 του ΠΑΟΚ χωρίς ακόμη να το έχουν καταφέρει).

Ήταν λοιπόν αναμενόμενο να φτάσουμε εδώ (να εκδίδονται τέτοιες ανακοινώσεις).

Βέβαια είναι ανυπόγραφες (οι αναρχικοί, τα τσιράκια της "Νέας Τάξης" αποφεύγουν να γράφουν τα ονοματεπώνυμά τους, θέλουν προφανώς να κρύψουν την ιδιότητα των πατεράδων τους)

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.