9 Απριλίου 2011

Ο ρημαδιασμένος προδότης που κάποιοι συμπολίτες μας αποφάσισαν ότι πρέπει να μας εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο σε νέες ανθελληνικές δηλώσεις....

Απρίλιος 8, 2011.
Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει ο σκοπιανός δημοσιογράφος παρουσιάζοντας τον Μιχάλη Τρεμόπουλο (σ.σ. ένταξη χωρίς,φυσικά, καμία αλλαγή στη γλώσσα, στην ονομασία της χώρας κλπ)

Σε συνέντευξή του μάλιστα, βρισκόμενος στα Σκόπια, στο αδελφό κόμμα των Σκοπίων DOM, (το οποίο υποστηρίζει την ένταξη των Σκοπίων ως ‘Μακεδονία’ στην Ευρωπαϊκή ‘Ενωση και τίθεται κατά οποιαδήποτε άλλης ονομασίας και γλώσσας εκτός της ‘μακεδονικής’) ο Μιχάλης Τρεμόπουλος έδωσε συνέντευξη στο σκοπιανό Κανάλ 5 υποστηρίζοντας τη θέση του κόμματος του, των Πρασίνων, όπως είπε, υπέρ της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ.

Πρόκειται , σημειώνει το σκοπιανό κανάλι, για τον πρώτο άνθρωπο στην Ελλάδα του Πράσινου Κόμματος, ο οποίος σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις έχει πραγματικές πιθανότητες να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο, υποστήριξε, μάλιστα, προς το Κανάλ 5, ότι, τίθεται υπέρ της αυτοδιάθεσης των λαών, της ονομασίας αυτών όπως επιθυμούν και στις σχέσεις καλής γειτονίας , στοιχεία τα οποία αποτελούν τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες κινείται το ελληνικό Κόμμα των Πρασίνων.

Ο Τρεμόπουλος χαρακτήρισε την σημερινή εποχή του Γιώργου Παπανδρέου, ως πολύ καλή από ότι του Κώστα Καραμανλή σε σχέση με το σκοπιανό ζήτημα.

Υποστήριξε, επίσης, ότι η λύση μεταξύ των χωρών πρέπει να δοθεί σύμφωνα με τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.
--
Τίτλος: «Интервју со Тремопулос»
Канал 5 Телевизија, 8 Απρ. 11, 14:51

από το trikalagr

Ποσειδώνας

Δείτε παλιότερες αναρτήσεις μας για να καταλάβετε τι είδους άνθρωποι απαρτίζουν το Κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων....

http://koukfamily.blogspot.com/2009/05/blog-post_21.html





Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε την επιστολή απάντηση του Μ. Τρεμόπουλου στην ψευδή και παραποιημένη συνέντευξη στο κανάλι 5 των Σκοπίων που δημοσιεύετε.

http://www.tremopoulos.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=579%3A2011-04-09-17-04-55&catid=11%3Apress-releases&Itemid=23

Επίσης την επιστολή του Πάβλε Φλίποφ-Βοσκόπουλου (Ουράνιο Τόξο), στον Daniel Cohn Bendit με την οποία κατηγορεί τον Έλληνα ευρωβουλευτή ότι συνέβαλε στο να απαλειφθούν από την έκθεση που ψηφίστηκε ο όρος "μακεδονική" γλώσσα και αντί αυτού να υπάρχουν οι όροι «η κρατική γλώσσα», «η επίσημη γλώσσα» και η «η τοπική γλώσσα» της FYROM.

http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_8615.html

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Την προδοτικη σταση του Τρεμοπουλου στα εθνικά μας θεματα δεν περιμεναμε καμια επιστολή, βίντεο ή άλλη ενεργεια για να την γνωρισουμε.

Το σχόλιο σου δημοσιευτηκε.

cummulus είπε...

Γιά δές ρέ Θάνο. Ο Τρεμόπουλος σέ λίγο θα μας βγεί καί...μακεδονομάχος.
Ποιός; Ο συν-παρουσιαστής του "(ψευτο)μακεδονικού αναγνωστικού". Ο συν-πανελίστας του ἑλληνόφωνου Κωνσταντινίδη, καί τού (ψευτο)εθνικά "Μακεδόνα" Βοσκόπουλου. Αυτός που δέχεται, κάποιοι να κλέβουν κάτι που ανήκει σέ άλλους. Αυτός που υποστηρίζει τούς "΄αλλους" σέ βάρος κάποιων "άλλων" νόμιμων κατόχων του "κάτι". Αυτός λοιπόν έρχεται σήμερα να μας πεί τι; Οτι πλέον -αφού τόν κριτικάρει ο Βοσκόπουλος- έχει ἑθνικές" θέσεις; Είναι ευκαιρία λοιπόν, ᾱν συντρέχει κάτι τέτοιο-να μας πει πανηγυρικά -όπως τώρα-άν δέχεται την ύπαρξη ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ή όχι; ΜΠΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

Unknown είπε...

Πάντως καλό είναι να την ψάχνετε λίγο παραπάνω. Το (ψευτο)μακεδονικό αναγνωστικό, δεν το έβγαλε ούτε ο Τρεμόπουλος, ούτε ο Βοσκόπουλος. Το Ελληνικο κράτος το έβγαλε το 1924, το τότε ΥΠΕΠΘ το τύπωσε για ποιούς άραγε, αναρωτηθήκατε ποτέ; Είναι αστείο εν έτη 2011 πια, να μην μπορούμε να μιλήσουμε για πράγματα που καλώς ή κακώς έγιναν πριν από 100 χρόνια και που πρέπει να βρούμε τρόπο να τα ξεπεράσουμε γιατί της φτώχειας, της ραδιενέργειας και της κλιματική αλλαγής τους φαίνονται αστεία τα σύνορα που οι άνθρωποι χαράζουν.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε Δημητριε...
Απορω με την σταση σου. Φιλε μου μας περνας για αφελείς;
Δηλαδη λεγοντας ότι το αναγνωστικο το εβγαλε το κρατος τι σημαινει;

Και ο πατριωτης Τρεμόπουλος γιατι πηγε στην παρουσίαση για να καταγγείλει το ανθελληνικο κρατος;
Να πει για την Μακεδονία και να υπερασπιστεί τους μονους Μακεδόνες που ειναι οι Ελληνες;

Ναι δεν αμφιβαλει κανεις ότι ειναι τρομερα τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανητη μας και μπορουν να αποβουν μοιραία για το ανθρωπινο γενος...
Ομως κατι είναι ακομα πιο τρομερό... Η Ατιμία.

Καλυτερα να πεθανω με τιμή και ως δίκαιος παρα να ζήσω ως ενας τιποτενιος άτιμος προδοτης του εθνους μου..... που αδίκησα σε καθε ευκαιρία την πατρίδα μου.

Και σε αυτους συγκαταλέγεται ο Τρεμόπουλος. Και δεν τον τοποθετησα εγω εκει μόνος του ανελαβε την ευθυνη των πραξεών του και της στασης του. Και δεν εχω σκοπο να κατσω να σου αναλυσω πόσες φορές μιλησε ή ενήργησε ανθελληνικά προδοτικά.... Κι ουτε εχω σκοπο να μιλησω κατα των σλαβοβούλγαρων απογόνων των κομμιτατζήδων που ξαφνικά αποφάσισαν να το παιξουν "Μακεδόνες" και να σφετεριστουν την ελληνική μας ιστορία....

Ολοι πλέον οι Ελληνες γνωρίζουμε το ποιος είναι ο Τρεμόπουλος. τι να κανουμε όταν εισαι υποψήφιος στις εκλογες τα λεγόμενα και οι πραξεις σου αρχίζουν να σε χαρακτηριζουν...

Και όλα αυτα δεν σου τα λέω σαν ενας εθνικιστης ή κατι άλλο στα λέω ως ενας απλός Ελληνας με μακεδονική καταγωγή.

Η συγκατοίκηση και μονο του Τρεμοπουλου με υποκείμενα σαν τον Βοσκόπουλο και τον ανεκδιήγητο ελληνοφωνο ευρωπαίο προεδρο της ΔΕΘ ειναι χαρακτηριστικα παραδειγματα της προδοτικης ελαφρότητος που αντιμετωπίζει τα εθνικά μας θέματα.

Κι οπως λέει ο λαός μας καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.