Τελευταίες αναρτήσεις

11 Νοεμβρίου 2009

Ο Τρεμόπουλος σε νέες περιπέτειες....τώρα αναγνωρίζει Τουρκοκυπριακό κράτος!!!!!!!

Διαβάστε τα νέα κατορθώματα του Τρεμόπουλου στον "ανένδοτο" αγώνα, που ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούνιο κατά της Ελλάδας.......

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΙΛΚΕΡ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ

Βρυξέλλες, 9 Νοεμβρίου 2009

Προς τον Στρατηγό Ιλκέρ Μπασμπούγ, Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων,

Κύριε Αρχηγέ,

Σε επιστολή που μου έστειλε ο τουρκοκύπριος δημοσιογράφος και πολιτικός κύριος Μουράτ Κανατλί, μου εξιστορεί τα γεγονότα σχετικά με τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του από την τουρκοκυπριακή αστυνομία, μετά από διαδήλωση στις 28.10.2009 μπροστά στην Τουρκική Πρεσβεία στη Λευκωσία.

Ο κ. Κανατλί ήταν ανάμεσα στους διαδηλωτές οι οποίοι πιστεύουν ότι το πρόσφατο πακέτο οικονομικών μέτρων που αποφάσισε η τουρκοκυπριακή κυβέρνηση, επεβλήθη από την Άγκυρα και γι’ αυτό αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν στην Τουρκική Πρεσβεία.

Συνάγεται, λοιπόν, ότι η εις βάρος του δίωξη μπορεί να εκληφθεί ως εκδικητική ενέργεια, καθώς οι τουρκοκυπριακές αστυνομικές αρχές είναι υπόλογες στον αρχιστράτηγο του τουρκοκυπριακού στρατού, τον οποίο διορίζετε εσείς.

Κύριε Αρχηγέ,

Θεωρώ ότι οι ανησυχίες τις οποίες εκφράζει ο κ. Κανατλί είναι εύλογες. Ενδιαφέρουν όχι μόνο τον ίδιο και τους υποστηρικτές του, αλλά και όλους τους ευρωπαίους πολίτες που θεωρούν την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες των ευρωπαϊκών αξιών.

Κύριε Αρχηγέ,

Έχω παραδοσιακά ταχθεί κατά της απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων. Κι ένας από τους λόγους είναι επειδή πιστεύω ότι στις αρχές του 21ου αιώνα δεν πρέπει να αφήνουμε κανένα περιθώριο συμπεριφορών, όπως αυτή που καταγγέλλει ο τουρκοκύπριος πολιτικός και δημοσιογράφος, τον οποίο γνώρισα και προσωπικά κατά την πρόσφατη επίσκεψη μου στην Κύπρο.

Θα το εκτιμούσα εάν δίνατε τις αναγκαίες διευκρινίσεις για τις καταγγελίες και αν η εξέλιξη της υπόθεσης διέψευδε τις ανησυχίες μας.

Με τιμή

Μιχάλης Τρεμόπουλος / Ευρωβουλευτής

από το Greek National Pride

ΣΧΟΛΙΟ
Οπως βλέπετε πέρα από το θέμα του κειμένου το οποίο είναι καθαρά ενδοτουρκικό (και δεν μας ενδιαφέρει) τι βλέπουμε;

Ο κύριος Τρεμόπουλος "Ελληνας" Ευρωβουλευτής ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Τουρκοκυπριακή αστυνομία, Τουρκοκυπριακό στρατό, Τουρκοκυπριακή κυβέρνηση και κατ' επέκταση Τουρκοκυπριακό Κράτος!!!!!!!!!

Δηλαδή την στιγμή που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γενικά η Ε.Ε. δεν αναγνωρίζει Τουρκοκυπριακή κρατική οντότητα παρά μονο κοινότητα, ο Τρεμόπουλος ακολουθώντας τον δικό του προδοτικό δρόμο, τους έχει όλους γραμμένους. Οχι μονο την Ελλάδα (αυτό το ξέραμε άλλωστε) αλλά και τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.......ακόμα και τον ΟΗΕ!!!

Φυσικά προχωρώντας ακόμα παραπέρα και γλύφοντας (ως σκουλήκι) τον Τούρκο, του τονίζει την υποστήριξή του στην πάγια τουρκική επίσημη θέση, κατά της απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων!!!!!!!!

Παράλληλα μάθαμε με τι ασχολούνταν ο Τρεμόπουλος την 28η Οκτωβρίου όταν όλοι οι Ελληνες ασχολούνταν με τα της Εθνικής μας επετείου.......

Συγχαρητήρια σε όσους τον ψήφισαν για το Ευρωκοινοβούλιο.........
Ελπίζω να τα βλέπουν αυτά οι αδερφοί μας Κύπριοι και να τον υποδεχθούν καταλλήλως αν και όταν ποτέ τολμήσει να πατήσει το πόδι του στα Αγια χώματα της μαρτυρικής Κύπρου μας.

Παράκληση προς όλους τους Ελληνες: Οπου τον βλέπεται δημοσίως καλό θα ήταν να χαλάτε λίγο σάλιο.............Share

9 σχόλια:

I-DIADROMI είπε...

δυστηχως δεν μου επιτρεπεται να εκφραστω ελευθερα
ενα μονο μπορω να πω
εκανε η μυγα...
αλλα δεν φταιει αυτος
τα ΜΜΕ τον εκαναν σταρ

Μαιρη Σάββα είπε...

Ας τα σκεφθούν αυτά, εκείνοι που τον έστειλαν να μας εκπροσωπεί στην Ευρωβουλή. Τί σχέση έχει αυτός ο κύριος με το οικολογικό κίνημα? Μπράβο μας!

apneagr είπε...

Τα νέα κατορθώματα του κ. Τρεμόπουλου

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΙΑΛΤΕΣ δυστυχώς αυτός ο τόπος, στα χιλιάδες χρονια ιστορίας του,είχε και περίσσευμα.
Πίσσα, Πούπουλα και δημόσια διαπόμπευση στον ΑΛΗΤΗΡΙΟ,τίποτε άλλο.

Ο.Πειραιώτης είπε...

Γιατί όλο το συνάφι που απαρτίζει το κόμμα τους νομίζετε πώς διαφέρει στις απόψεις??

Κάτι τέτοιοι έχουν καταβαραθρώση την Ελλάδα μας και καθοδηγούν τούς κυβερνώντες σε σκοτινά σοκάκια και που μας οδηγούν στο να κοντεύουμε να γίνουμε εμείς μετανάστες στην ίδια μας την πατρίδα..

Ενώ χαρίζουμε σπίτια στους κλεπτο-ιθαγένειας λαθραίους, οι κυβερνώντες προς χάριν εντυπωσιασμού γκρέμισαν και ένα καλυβάκι μιας φτωχής κυράς...
Το έδειχναν με τυμπανοκρουσίες και στο σχετικό κανάλι.
Δεν ντρέπονται.. ουστ από εδώ...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν μάθατε καλά ανάγνωση. Το κείμενο μιλά για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου, το οποίο όπως είναι γνωστό διαθέτει και αστυνομία και στρατό. Ελεγχόμενα από την Τουρκία αλλά διαθέτει. Και το κείμενο Τρεμόπουλου ξεσκεπάζει αυτόν τον έλεγχο. Αν το κείμενο ήταν υπερ των τουρκικών θέσεων φυσικά και θα είχαν απαντήσει οι Τούρκοι. Αν νομίζετε ότι ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να έχουν μόνο οι έλληνες ... ε πρόβλημά σας. Αλλά για ξανασκεφτείτε το

ΘΑΝΟΣ είπε...

Και αναγνωση ξερουμε φίλε ανωνυμε και τον ρόλο που παιζει ο Τρεμόπουλος και οι "οικολόγοι" του γνωρίζουμε.....

Μάλλον εσυ δεν καταλαβες ή δεν θες να καταλάβεις το σχόλιό μας....

Δεν ασχολούμαστε καθόλου με το θέμα της επιστολής του Τρεμόπουλου το οποίο άλλωστε αφορά ενδοτουρκικό ζήτημα.

Ασχολούμαστε με την αναφορά του Τρεμόπουλου στο τουρκοκυπριακό ψευτο-κράτος που στηρίζεται πάνω στις τουρκικές δυνάμεις εισβολής...
Μηπως κι εσύ αναγνωρίζεις (όπως ο Τρεμόπουλος) το κράτος αυτό; Ειναι καλό να μας το διευκρινήσεις για να καταλάβουμε πίσω από την ανωνυμία σου τουλάχιστον ποιός κρύβεται.....

Κιόσο αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως καλα θα κάνει ο Τρεμόπουλος και το κόμμα του να μην ασχολούνται μόνο με τα δικαιώματα Τούρκων και Σκοπιανών.....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πού το είδες οτι μιλάει για τυρκοκυπριακή Κυβερνηση. Η επιστολή του είναι αναρτημένη στο http://www.oikologoiprasinoi.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=141:2009-11-09-14-50-40&catid=11:press-releases&Itemid=23 και μιλάει για τουρκοκυπριακές αρχές. Τώρα περί τουρκοκυπριακής αστυνομίας και στρατού πρέπει να ξέρεις ότι υπήρχαν κι όταν το Κυπριακό κράτος ήταν εναίο. Βασική αρχή της οικολογίας είναι η ειρήνη και ο σεβασμός του άλλου. Μόνη οδός επίλυσης διαφορών είναι η συζήτηση με αυτούς που επίσης αποδέχονται τις ίδιες αρχές και υψώνουν το μικρό τους μπόι στο Τουρκικό Κράτος.

ΘΑΝΟΣ είπε...

Ας μην κοροϊδεύομαστε φίλε ανωνυμε. Ακόμα κι αν έχει μεταφερθεί εσφαλμένα πράγμα για το οποίο αμφιβάλω και μάλλον πιστεύω πως μετά την φασαρία που σηκώσαμε την άλλαξε στο ιστολόγιό τους, αυτό δεν σημαινει πως οι θέσεις που περιγραφονται δεν ειναι ανθελληνικές και δέιχνουν ότι έχει ενστερνιστεί ο εν λόγω την τουρκική επιχειρηματολογία......
Οσο για το αν υπήρχε στην Κύπρο τουρκοκυπριακός στρατός και αστυνομία αστο καλύτερα....καίει.

Μόνη νόμιμη στρατιωτική αρχή ήταν και είναι η Εθνική φρουρά. Υπήρχαν η ΕΛΔΥΚ όπως και τωρα και η ΤΟΥΡΔΥΚ που από 650 αντρες αριθμεί σημερα 40.000!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.