3 Οκτωβρίου 2010

Σκλαβιά. τρομοκρατία και Ισλάμ.

Το Ισλάμ δεν είναι κάποια θρησκεία, ούτε είναι καμία λατρεία. Στην πληρέστερη μορφή του, είναι ένα πλήρες, συνολικά, το 100% του συστήματος της ζωής.

Το Ισλάμ έχει θρησκευτικά, νομικά, πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και στρατιωτικά στοιχεία. Το θρησκευτικό στοιχείο είναι μια γενικοποίηση για όλα τα υπόλοιπα στοιχεία.
Εξισλαμισμός αρχίζει όταν υπάρχουν επαρκείς μουσουλμάνοι σε μια χώρα που να μπορούν να ασκούν πιέσεις για τα όποια θρησκευτικά προνόμια τους.


Σε μια ανεκτική και πολυπολιτισμική κοινωνία, που ανέχεται τις μουσουλμανικές απαιτήσεις για τα θρησκευτικά προνόμια τους, κάποιαστιγμή θα υποστεί και τις παραπέρα απαιτήσεις τους, που θα προσπαθήσουν να περάσουν κάποια στιγμή, με κάθε τρόπο, θεμιτό η αθέμιτο.

Όσο ο μουσουλμανικός πληθυσμός παραμένει γύρω ή κάτω του 2% σε οποιαδήποτε χώρα, θα θεωρείται ως φιλειρηνική μειονότητα, και όχι ως απειλή για τους άλλους πολίτες.
Τέτοιες περιπτώσεις είναι:


Ηνωμένες Πολιτείες - Μουσουλμάνοι 0,6%, Αυστραλία - Μουσουλμάνοι 1,5%, Καναδάς - Μουσουλμάνοι 1,9%, Κίνα - Μουσουλμάνοι 1,8%, Ιταλία - Μουσουλμάνοι 1,5%, Νορβηγία - Μουσουλμάνοι 1,8%.

Γυναικεία ομάδα μουσουλμανικής χώρας που αποκλείστηκε από διεθνείς αγώνες για τους λόγους που βλέπετε.....

Στο 2% έως 5%, αρχίζουν να προσηλυτίσουν άτομα από άλλες εθνοφυλετικές μειονότητες και δυσαρεστημένες ομάδες, συχνά προχωρώντας σε μεγάλη προσύληση ατόμων από τις φυλακές και ατόμων μεταξύ των συμμοριών του δρόμου.

Αυτό συμβαίνει στις χώρες:


Δανία - Μουσουλμάνοι 2%, Γερμανία - Μουσουλμάνοι 3,7%, Ηνωμένο Βασίλειο - Μουσουλμάνοι 2,7%, Ισπανία - Μουσουλμάνοι 4%, Ταϊλάνδη - Μουσουλμάνοι 4,6%.

Από 5%, ασκούν μια ασυντόνιστη επιρροή κατ 'αναλογία προς το ποσοστό του πληθυσμού. Για παράδειγμα, θα πιέσουν για την εισαγωγή των halal (καθαρά για τα ισλαμιστικά πρότυπα) στα τρόφιμα, γεγονός που θα διασφαλίσει θέσεις εργασίας για την παρασκευή τροφίμων για τους μουσουλμάνους. Θα αυξήσουν την πίεση στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ για να αναρτήσουν halal τρόφιμα στα ράφια τους - μαζί με συνηθισμένες απειλές σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης.
Αυτό συμβαίνει στα κράτη:


Γαλλία - Μουσουλμάνοι 8%, Φιλιππίνες - Μουσουλμάνοι 5%, Σουηδία - Μουσουλμάνοι 5%, Ελβετία - Μουσουλμάνοι 4,3%, Οι Κάτω Χώρες - Μουσουλμάνοι 5,5%, Τρινιντάντ & Τομπάγκο - Μουσουλμάνοι 5,8%.

Σε αυτό το σημείο, θα επιδιώξουν να πάρουν την απόφαση της κυβέρνησης ώστε να τους επιτρέψει να αποφασίζουν μόνοι για τον εαυτό τους (στο γκέτο τους) στα πλαίσια της Σαρία, δηλαδή, του ισλαμικού νόμου. Μην ξεχνάτε ποτέ, πως, ο απώτερος στόχος όλων των επί της γης ισλαμιστών είναι να θεσπίσουν τον νόμο της Σαρία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μικρό παιδί στο Ιράν που τιμωρήθηκε με τον απάνθρωπο τρόπο πυ βλέπετε γιατί έκλεψε....ψωμί!!!

Όταν οι μουσουλμάνοι προσεγγίσουν το 10% του πληθυσμού, έχουν την τάση να αυξάνουν την παρανομία, ως μέσο διαμαρτυρίας, ως πρόσχημα για τις συνθήκες ζωής τους. Στο Παρίσι, βλέπουμε ήδη να καίνε αυτοκίνητα. Οτιδήποτε και οποιοσδήποτε που δεν ανήκει στο Ισλάμ, εάν θεωρηθεί πως προσβάλλει το Ισλάμ και τα σχετιζόμενα με αυτό, οδηγεί σε εξεγέρσεις και απειλές κατά της ζωής ανθρώπων, όπως στο Άμστερνταμ, μετά την παρομοίωση κινουμένων σχεδίων με τον Μωάμεθ και κάποιες ταινίες για το Ισλάμ. Τέτοιες εντάσεις φαίνονται καθημερινά, ιδίως σε μουσουλμανικά τμήματα:

Γουιάνα - Μουσουλμάνοι 10%, Ινδία - μουσουλμάνοι 13,4%, Ισραήλ - Μουσουλμάνοι 16%, Κένυα - Μουσουλμάνοι 10%, Ρωσία - Μουσουλμάνοι 15%.

Μετά την αύξηση του πληθυσμού τους σε τάξη του 20%, τα έθνη μπορούν να περιμένουν άγριες ταραχές, τζιχάντ, σχηματισμούς πολιτοφυλακής, σποραδικές δολοφονίες, καθώς και το κάψιμο των χριστιανικών εκκλησιών και των εβραϊκών συναγωγών, όπως:
Αιθιοπία - μουσουλμάνοι 32,8%


Στο 40%, τα έθνη θα δοκιμάσουν την εμπειρία από εκτεταμένες σφαγές, χρόνιες τρομοκρατικές επιθέσεις, και πολεμικές διαμάχες, όπως:
Βοσνία - Μουσουλμάνοι 40%, Τσαντ - μουσουλμάνοι 53,1%, Λίβανος - μουσουλμάνοι 59,7%
.

Σε ποσοστό 60% , τα έθνη θα νοιώσουν την εμπειρία από την απρόσκοπτη δίωξη των μη πιστών όλων των άλλων θρησκειών (συμπεριλαμβανομένων των μη συμμορφούμενων μουσουλμάνων), σποραδικές εθνοκαθάρσεις (γενοκτονίες), την χρήση του νόμου της Σαρία ως όπλο, και Jizya, ο φόρος που επιβάλλεται στους απίστους, όπως συνέβη και στα κράτη:
Αλβανία - Μουσουλμάνοι 70%, Μαλαισία - μουσουλμάνοι 60,4%, Κατάρ - Μουσουλμάνοι 77.5%, Σουδάν - Μουσουλμάνοι 70%.


Μετά από 80%, τα έθνη ζουν έναν καθημερινό εκφοβισμό και βίαιες τζιχάντ, κάποιες κρατικές εθνοκαθάρσεις, και μάλιστα ορισμένες είναι καθαρές γενοκτονίες, ώστε αυτά τα έθνη να διώξουν τους απίστους, και να καταντήσουν, έστω και με τη βία, 100% μουσουλμανικά, όπως έχει παρατηρηθεί μέχρι σήμερα, και που κατά κάποιο τρόπο συμβαίνουν στα κράτη:

Μπανγκλαντές - Μουσουλμάνοι 83%, Αίγυπτος - Μουσουλμάνοι 90%, Γάζα - μουσουλμάνοι 98,7%, Ινδονησία - μουσουλμάνοι 86,1%, Ιράν - μουσουλμάνων 98%, Ιράκ - Μουσουλμάνοι 97%, Ιορδανία - Μουσουλμάνοι
92%, Μαρόκο - Μουσουλμάνοι 98,7%, Πακιστάν - Μουσουλμάνοι 97%, Παλαιστίνη - Μουσουλμάνοι 99%, Συρία - Μουσουλμάνοι 90%, Τατζικιστάν - Μουσουλμάνοι 90%, Τουρκία - μουσουλμάνοι 99,8%, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Μουσουλμάνοι 96%.

Ο σύζυγος έκοψε την μύτη της γυναίκας του .....

Το 100% θα εγκαινιάσει την ειρήνη της «Νταρ-ες-Σαλάμ» - του Ισλαμικού Οίκου της Ειρήνης.
Εδώ υποτίθεται ότι υπάρχει ειρήνη, γιατί ο καθένας είναι ένας μουσουλμάνος, τα Madrasses είναι τα μόνα σχολεία, και το Κοράνι είναι η μόνη οδός, όπως:
Αφγανιστάν - μουσουλμάνοι 100%, Σαουδική Αραβία - μουσουλμάνων κατά 100%, Σομαλία - μουσουλμάνοι 100%, Υεμένη - μουσουλμάνοι 100%.


Δυστυχώς, η ειρήνη δεν έχει ποτέ επιτευχθεί, ούτε και σε αυτά τα 100% μουσουλμανικά κράτη, όπως δείχνουν αμέτρητες αναφορές. Οι πιο ριζοσπαστικοί μουσουλμάνοι, χρησιμοποιούν κάθε είδους εκφοβισμό, εκτρέφοντας μίσος και δολοφονώντας άλλους, λιγότερο ριζοσπαστικούς, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν την ακόρεστη δίψα τους για αίμα, σκοτώνοντας άλλους, για πολλούς και διάφορους λόγους.
. "Πριν ακόμα γίνω εννιά, είχα μάθει τον βασικό κανόνα της ζωής των Αράβων. Εγώ ήμουν εναντίον του αδελφού μου. Εγώ και ο αδελφός μου, εναντίον του πατέρα μας. Η οικογένειά μου ενάντια στα ξαδέλφια μου και την φυλή. Οι φατρίες εναντίον της φυλής. Η φυλή ενάντια στον κόσμο, και όλοι μας εναντίον των απίστων ». - Uris Leon, «The Haj»


Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι σε ορισμένες χώρες, με ποσοστό αρκετά κάτω από το 100% μουσουλμανικού πληθυσμού, όπως η Γαλλία, η μειονότητα του μουσουλμανικού πληθυσμού, ζουν σε γκέτο, εντός της οποίας είναι 100% μουσουλμάνοι, και στην οποία ζουν με το νόμο της Σαρία. Η εθνική αστυνομία δεν μπαίνει ποτέ σ' αυτά τα γκέτο. Δεν υπάρχουν εθνικά δικαστήρια, ούτε σχολεία, ούτε μη μουσουλμανικές θρησκευτικές εγκαταστάσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι Μουσουλμάνοι δεν συμβαδίζουν με το κοινωνικό σύνολο. Τα παιδιά τους παρακολουθούν madrasses. Μαθαίνουν μόνο το Κοράνι. Ακόμη και η σχέσεις με άπιστους, είναι έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο.

Κλειτοριδέκτομή σε ανήλικο κορίτσι.....η θηλυκή έκδοση της περιτομής!!!!

Ως εκ τούτου, σε ορισμένους τομείς ορισμένων εθνών, μουσουλμάνοι εξτρεμιστές Ιμάμηδες ασκούν περισσότερη επιρροή στις μάζες.1,5 δίς, σήμερα οι μουσουλμάνοι, αποτελούν το 22% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αλλά τα ποσοστά γεννήσεων που έχουν, υπερσκελίζουν τους ρυθμούς γέννησης των Χριστιανών, Ινδουιστών, Βουδιστών, Εβραίων, και όλων των άλλων πιστών. Οι Μουσουλμάνοι θα υπερβαίνουν το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού στο τέλος αυτού του αιώνα.

Πηγή A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο..
από το Ασυμπίεστος

ΣΧΟΛΙΟ
Τα περισσότερα από αυτά τα στάδια εμείς οι Ελληνες τα ζήσαμε στο πετσί μας στα 400 χρόνια τουρκοκρατίας.....κι ας θεωρούνται οι Τούρκοι Σουνίτες, ως κακοί μουσουλμάνοι από τον ισλαμικό κόσμο....

Σήμερα όμως και ειδικά τα τελευταία 30 χρόνια επανεμφανίζεται η ισλαμική απειλή στην Θράκη μας αλλά και με την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών από μουσουλμανικές κατά κύριο λόγο χώρες, οι οποίοι αυτομαστιγώνονται, δημιουργούν κρυφά τζαμιά και ενίοτε αλληλοσφάζονται με μπαλτάδες στο κέντρο της Αθήνας!!!!


Πιστεύω ότι οι περισσότερες εικόνες δεν χρειάζονται σχολιασμό....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.