Τελευταίες αναρτήσεις

18 Σεπτεμβρίου 2010

Στήνουν καταυλισμό τσιγγάνων από την Βουλγαρία στην Κερατέα;

Τα αναδημοσιεύουμε από 2 ιστολόγια μιας κι εχουν σχέση όπως θα δείτε:

Τους διώχνει ο Σαρκοζί τους παίρνει ο Giorgos.

Την εβδομάδα που πέρασε, ήλθαν στο φως της δημοσιότητας (Χρόνος και Ελεύθερη Ώρα) πληροφορίες που ήθελαν πολλούς από τους Ρομ που απελαύνονται από την Γαλλία και την Ιταλία, να βρίσκουν τον δρόμο τους, προς την Ελλάδα. Μάλιστα, σε συνέντευξή του εκπρόσωπος των τσιγγάνων της Κομοτηνής μιλούσε για 100.000 περίπου Ρομ εκ Βουλγαρίας και Ρουμανίας που θα εγκατασταθούν στην χώρα μας.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν.

Την ίδια εβδομάδα, στην εφημερίδα μας πραγματοποιήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής της Κερατέας καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες ένας συγκεκριμένος χώρος, λίγο πιο έξω από την Κερατέα κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως νέος καταυλισμός για τους Ρομ που θα έλθουν από αυτές τις χώρες. Πρόκειται για έναν ανοικτό χώρο, (όπως βλέπετε στην φωτογραφία) που μέχρι πρόσφατα ήταν ελεύθερος. Υπήρχε μάλιστα και πωλητήριο. Αυτό κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και μετά από λίγες ημέρες, μια μπουλντόζα ήλθε και ίσιωσε τον χώρο. Μετά από λίγο καιρό, λίγο πριν τον Ιούλιο, στην συγκεκριμένη έκταση εμφανίσθηκαν με φορτηγά Ρόμ εκ Βουλγαρίας, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στον χώρο και οι οποίοι όπως πληροφόρησαν τους κατοίκους, περιμένουν και άλλους συμπατριώτες τους να εγκατασταθούν εκεί.

Οι συγκεκριμένοι, παρόλο που απασχολήθηκαν σε εποχιακές εργασίες, δεν δείχνουν καμία διάθεση να αποχωρήσουν. Επίσης οι κάτοικοι πιθανολογούν βασίμως, ότι εκεί ίσως εγκατασταθούν και τσιγγάνοι από ένα καταυλισμό στο Μαρκόπουλο, από τον οποίο έχουν φύγει. Αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων του Μαρκοπούλου, η περιοχή είχε μεταβληθεί σε «παζάρι ναρκωτικών». Εάν ακόμη και ένα μικρό ποσοστό των 100.000 Βουλγάρων Ρομά που πιθανολογείται ότι θα έλθουν στην χώρα μας εγκατασταθεί στην περιοχή, θα προκληθούν αντιδράσεις.
Η ευρύτερη περιοχή της Κερατέας αλλά και ολόκληρη η Ανατολική Αττική, υποφέρουν εδώ και καιρό από την υποβάθμιση της περιοχής τους, αλλά και την τρομακτική αύξηση της εγκληματικότητας, ιδιαίτερα όσον αφορά στις διαρρήξεις σπιτιών. Οι κάτοικοι έχουν απελπιστεί. Κάτοικοι που τους έχουν ληστέψει δύο και τρείς φορές, δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν ακόμη και με τα όπλα την περιουσία τους.

Ποιος άνθρωπος, στα λογικά του, αποφασίζει εν μέσω αυτής της καταστάσεως, να επιτρέψει σε μια ακόμη ομάδα Ρόμ να εγκατασταθεί; Πόσο άλλο να αντέξουν οι ντόπιοι; Πόσα ακόμη πρέπει να ανεχθούν; Ακόμη η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει και ελπίζουμε ότι αν κάποιοι «φωτεινοί εγκέφαλοι» κάνουν τέτοιου είδους σχέδια, να το ξανασκεφτούν και να αλλάξουν ρότα!

πηγή elkosmos.gr

Γ. Παπανδρέου «Ανοίγουμε τις πόρτες στους διωγμένους Ρομά»… Το κερασάκι στην σάπια τούρτα της σημερινής μεταναστευτικής αθλιότητας βάζει ο ΓΑΠ

«Τη στιγμή που άλλες χώρες της Ευρώπης διώχνουν τους μετανάστες και τους Ρομά, εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες», δήλωσε χθες ο Γ. Παπανδρέου στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο επισκέφτηκε το πρωί εκτός προγράμματος, για να παραστεί στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του νοσοκομείου και της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα». Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και τόνισε ότι το άνοιγμα των δομών του κράτους σε Ρομά και μετανάστες αποτελεί προτεραιότητα, τόσο δική του όσο και της κυβέρνησης. Η συνεργασία του «Θεαγένειου» με την οργάνωση, αφορά τον προληπτικό έλεγχο για καρκίνο ατόμων που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες όπως οι Ρομά και οι μετανάστες. Οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» θα προωθούν τον πληθυσμό προς το νοσοκομείο, ώστε να ελέγχονται προληπτικά για διάφορες μορφές καρκίνου. Ο άνθρωπος δυστυχώς μας επιβεβαιώνει συνεχώς, είναι πολύ επικίνδυνος και εκτός τόπου και χρόνου.

Η Ελλάδα και οι ιθαγενείς κάτοικοι της, ζουν κάτω από τον φόβο των νεοεισερχομένων κακοποιών, τον φόβο αν θα έχουν αύριο να φάνε ή ακόμα αν θα έχουν ρεύμα στο σπίτι τους.Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο. Ανεργία, θλίψη, απογοήτευση και σιχαμάρα για όλο το πολιτικό σκηνικό. Η εγκληματικότητα και η δολοφονική δράση πάρα πολλών λαθρομεταναστών έχει σαν αποτέλεσμα την γκετοποίηση πόλεων και περιοχών, ενώ ταυτόχρονα έχουμε και την έξαρση του φανατισμού και του ρατσισμού και από τους Έλληνες προς τους αλλοδαπούς αλλά και από τους αλλοδαπούς προς τους Έλληνες.

Οι γέροι μας που πλήρωσαν με 40 και 50 χρόνια δουλειάς τα ταμεία και την υγεία, νιώθουν προδομένοι και παραπεταμένοι και σακατεμένοι στο ξύλο από τις ληστείες μέσα στα σπίτια τους.

Η υγεία κατέρρευσε και παρόλα αυτά οι μόνοι που συνεχίζουν να την πληρώνουν είναι οι Έλληνες και μερικοί αλλοδαποί υπάλληλοι που έχουν κανονικές δουλειές.

Τα ΜΜΕ προσπαθούν εναγωνίως να κάνουν το άσπρο μαύρο και δεν αναφέρονται με πολύ έντεχνο τρόπο στα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός μας κοιτάει να μας φέρει τους Ρομά που διώχνουν όλοι από τις χώρες τους (λέτε να είναι όλοι χαζοί ή φασίστες),σαν το κερασάκι σε μια σάπια τούρτα της σημερινής παράλογης μεταναστευτικής αθλιότητας. Σε μια τούρτα που και ο ίδιος έβαλε το χεράκι του για να γίνει.

πηγή Εγκληματικότητα

ΣΧΟΛΙΟ

Δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει κανενός είδους ρατσισμός κατά των συνανθρώπων μας τσιγγάνων. Και πραγματικά δεν γίνεται εμείς, ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι αλλά και ως Ελληνες (που η φιλοξενεία είναι στις αρχές μας από αρχαιοτάτων χρόνων) να καταφερόμαστε κατά συνανρθώπων μας που σίγουρα έχουν ανάγκη.

Ομως η βοήθεια μας αυτή μπορεί να δοθεί μόνο σε συνανθρώπους μας που την θέλουν και θα την χρησιμοιποιήσουν προς το δικό τους συμφέρον αλλά και του κοινωνικού συνόλου.

Ετσι ποτέ δεν δημιουργείται πρόβλημα από τσιγγάνους οι οποίοι σπούδασαν και έγιναν νοικοκύρηδες χρήσιμοι άνθρωποι στο κοινωνικό σύνολο και στις οικογένειες τους.

Ομως η πλειοψηφία των τσιγγάνων που ζουν σήμερα στην πατρίδα μας δεν έχουν τις αρχές αυτές. Ναρκωτικά, όπλα, παρανομία, αναλφαβητισμός και κάθε είδους παραβατικότητα είναι οι αρχές τους.

Πως λοιπόν να γίνουν αποδεκτοί;

Τι είδους προβλήματα θέλει να δημιουργήσει ο ΓΑΠ με την υποκριτική φιλανθρωπία του;

Η πατρίδα μας δεν μπορεί να φιλοξενήσει (εκ των πραγμάτων) τις χιλιάδες Ρομά που διώχνουν οι Ευρωπαϊκές χώρες. (και γιατι άραγε τους διώχνουν μήπως από ρατσισμό ή μήπως γιατί βλέπουν τις αρχές που αναφέραμε παραπάνω;)

Ετσι όλο το σχέδιο προφανώς στηρίζετε στον ανθελληνικό πολυπολιτισμικό αχταρμά στον οποίο θέλουν οι ξενόφερτοι κυβερνώντες να μετατρέψουν την όμορφη Ελλάδα μας....

Είναι μια ανίερη προσπάθεια να μας κάνουν να φαντάζουμε ρατσιστές.....

Αν ο ΓΑΠ θέλει τους (συγκεκριμένους) Ρομά στην Ελλάδα να τους φτιάξει έναν καταυλισμό στα Βόρεια Προάστια (Εκάλη, Κηφισιά κλπ).......
Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρίν μερικά χρόνια ο αρχηγός των τσιγγάνων από την Ρουμανία είχε ζητήσει από την κυβέρνηση της Γερμανίας αποζυμιώσεις για τις δολοφονίες εναντίον τους και να τους επιστρέψουνε τον χρυσό που τους κλέψανε.Τους έδωσε μάλιστα και μια ωρισμένη προθεσμία προειδοποιώντας πως αν δεν γίνουνε δεκτά τα αιτήματα του,10.000 ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ τσιγγάνοι θα χέζουνε μέρα νύχτα μέσα στην Γερμανική επικράτεια επί παντί τόπο και χρόνο.Οι Γερμανοί βέβαια δεν τους δώσανε καμία σημασία,αλλά ο αρχηγός των τσιγγάνων πραγματοποίησε την απειλή του!Οι Γερμανοί δεν προλαβαίνανε να μαζέβουνε σκατά από τις πλατείες,τις παιδικές χαρές,τα πανεπιστήμια,τους σιδηροδρομικούς σταθμούς,στα τράμ,ακόμη και μέσα σταλεωφορεία!Αυτό συνεχίστηκε για αρκετές ημέρες και κάποια στιγμή κόπηκε το τσιγγανοχέσιμο και ξεβρόμισε η Γερμανία.Αν γίνανε δεκτά τα αιτήματα των τσιγγάνων δεν μαθεύτηκε ποτέ.Όμως όταν ξανα φάνηκε ο αρχηγός των τσιγγάνων στην τηλεόραση το πρόσωπο του έλαμπε από χαρά!Τελικά αυτό να μας γίνει και εμάς μάθημα και να πηγαίνουμε να χέζουμε κάθε μέρα μπροστά στην βουλή!Στους θαρραλέους δεν θα υπάρχει ωράριο.Όσοι είναι ντροπαλοί και ντροπαλές ας πηγαίνουνε την νύχτα..Αρκεί όμως να πάνε.Λέτε ρε παιδιά το σκατό να είναι η καλύτερη λύση και για τους δικούς μας τους εβραιομασόνους;Μήπως χολοσκάμε τζάμπα πως θα τους αναγκάσουμε να ξεκουμπιστούνε από εκεί μέσα;Λέω μήπως;;;

Ανώνυμος είπε...

Φύγανε οι Έλληνες για να πάνε στην Ευρώπη,για να φέρουν τους τσιγγάνους για να μας γεμίσουν με φυσικά λιπάσματα;!Τόσο χέσιμο μας ρίχνουν οι πολιτικοί!Μπορούμε και μόνοι μας ! ! ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Φύγανε οι Έλληνες για να πάνε στην Ευρώπη,για να φέρουν τους τσιγγάνους για να μας γεμίσουν με φυσικά λιπάσματα;!Κατάντια!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι ψηφίζουμε παίρνουμε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.