29 Ιανουαρίου 2021

Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα (Β μέρος)

συνέχεια από το Α μέρος
 
 
Παγκόσμιες ημέρες και διαρκής τρομοκρατία 
 
Ένα λοιπόν σημαντικό μέσο υλοποίησης του Magnum Opus / Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι και οι λεγόμενες Παγκόσμιες Ημέρες του ΟΗΕ που είναι κατά βάσιν θρησκευτικές εορτές, και οι οποίες τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιάζονται εκθετικά.  
 
Οι Παγκόσμιες Ημέρες εκφράζουν κατηγορηματικά τόσο τη θεολογία, όσο και τη θεουργία των μυστικών εταιρειών που προαναφέρθηκαν, οι οποίες μετατρέπουν τη πολιτική της παγκοσμιοποίησης σε νέα θρησκεία.  
 
Δεν εκφράζουν απλώς μια αθεϊστική ή αγνωστικιστική, εκκοσμικευμένη κοσμοθεώρηση, αλλά μία βαθειά αντιχριστιανική θέση. Αυτό σημαίνει η φράση ο πόλεμος είναι πνευματικός.  
 
Ο κατάλογος των εκδηλώσεων «τιμής» των παγκόσμιων ημερών όλο και θα διευρύνεται και είναι βέβαιο ότι αν αυτή η νοσηρή κατάσταση της καταδυνάστευσης της ανθρωπότητας από τη Παγκόσμια Ιεραρχία δεν ανατραπεί, σύντομα θα συμπεριλάβει ημέρα μνήμης των διωχθέντων κτηνοβατών και παιδεραστών και ό,τι άλλο σάπιο σκαρφιστούν οι συμμορίτες, προκειμένου να κυλιστεί η ανθρωπότητα σε απύθμενο βούρκο. 
 
Συνοπτικό σχεδιάγραμμα των μυστικών εταιρειών που είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Η θέση της Lucis Trust είναι κυρίαρχη. Τα τμήματα των βαθμίδων τους δεν είναι στατικά. Μια οσμωτική ανταλλαγή μεταξύ των διαφόρων τμημάτων των κατωτέρων επιπέδων τα διαπερνά και τα ελέγχει διακριτικά. Βασισμένο στο βιβλίο «Maçonnerie et sectes secrètes: Le côté caché de l’histoire», Epiphanius, εκδ. Courrier de Rome, 2005, σελ. 630. © Διασκευής σχεδιαγράμματος, μετάφρασης και τεχνικής επεξεργασίας: aperopia.fr.  
 
Διότι σύμφωνα με τα πιστεύω τους, μόνο έτσι θα επιταχυνθεί η ανοικοδόμηση του τρίτου ναού του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ, πάνω ή δίπλα στο μουσουλμανικό τέμενος Αλ Ακτσά, και η έλευση του εβραϊκού Μεσσία, που ως παγκόσμιος ηγέτης θα φέρει χιλιετή ειρήνη, κάνοντας τη Γη παράδεισο.  
 
Μόνο που για τους χριστιανούς, αυτός ο Μεσσίας δεν είναι ο Ιησούς Χριστός, αλλά ο Αντίχριστος και η ανοικοδόμηση του τρίτου ναού, αν αυτός χτιστεί εκεί που λένε, θα φέρει τη κόλαση επί της Γης, δηλαδή παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο πριν από την εποχή της χιλιετούς ειρήνης.  
 
Οι Παγκόσμιες Ημέρες αποτελούν λοιπόν μια σχιζοφρενική εμμονή των συμμοριών-συγκοινωνούντων δοχείων στις ιδεοληψίες τους και ένα αποτελεσματικό μέσο λαοκτονίας.  
 
Όταν παρατηρήσουμε προσεκτικά πότε θεσπίστηκαν οι περισσότερες, διαπιστώνουμε ότι αποφασίστηκαν μετά το 2001, την υποτιθέμενη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης και την εισαγωγή του δυτικού κόσμου στη νέα Τρομοκρατία.  
 
Ιδού γιατί:  
 
Μετά το 2001, και ειδικά μετά το 2008 και τη παγκόσμια οικονομική κρίση που προέκυψε από τη χρεοκοπία της Λίμαν Μπράδερς (Lehman Brothers), με παγκόσμιες; συνέπειες στους λαούς, επειδή το ISIS, o κληρονόμος της Αλ Κάιντα, είχε πλέον ξεθωριάσει ως εχθρός, έπρεπε πάσει θυσία να επινοηθεί ο αντικαταστάτης του, ώστε να κρατιούνται οι κοινωνίες σε καθεστώς διαρκούς φόβου.  
 
Αυτός δεν θα μπορούσε να είναι παρά ένας παγκόσμιος υγειονομικός κίνδυνος που με τη βοήθεια της κοινωνικής μηχανικής, θα καθίστατο μόνιμος.  
 
Γι’ αυτό και οι νέοι της Δύσης, που είναι και ο υπ’ αριθμόν 1 στόχος των ιερατείων, ανατρέφονται από το 1991 και εντεύθεν, να μην είναι ικανοί να αντιδρούν σε όσα γίνονται εις βάρος τους, αλλά τελικά να γενοκτονηθούν αυτοβούλως.  
 
Μεθοδικά, οι επιχειρήσεις των μετα-σιωνιστικών και των αγγλοσαξονικών ιερατείων της εξουσίας, σάπισαν τα εθνικά θεμέλια των δυτικών κρατών στη ρίζα τους: στην εκπαίδευση και στη χριστιανική τους πίστη.  
 
Εκατομμύρια παιδιά ανατράφηκαν και ανατρέφονται με το αφήγημα της Νέας Εποχής της θεοσοφίας, του υδροχοϊσμού, του παγκόσμιου χωριού, και πάνω απ’ όλα, των δικαιωμάτων του ανθρώπου.  
 
Ωστόσο, αυτά τα εκατομμύρια παιδιά του δυτικού κόσμου μέχρι το 1945 και τη δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών, ανατρέφονταν με τα ιδεώδη του πατριωτισμού και της χριστιανικής πίστης. Τι συνέβη λοιπόν;  
 
Μετά το 1948 −που όλως παραδόξως συμπίπτει με τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ από το σιωνιστικό κίνημα− άρχισαν αργά αλλά σταθερά να υφίστανται μια μεθοδευμένη επίθεση που υπέσκαπτε τα θεμέλια των χριστιανικών κοινωνιών.  
 
Αυτή είχε τα εξής χαρακτηριστικά: διοχέτευε διαρκές μίσος και χλεύη προς τον χριστιανισμό, τον Ιησού Χριστό, τη πατρίδα, το έθνος, την οικογένεια, την ετεροφυλοφιλία, τα γηγενή ήθη και έθιμα, τον πολιτισμό και την ιστορία, εις όφελος ενός παγκόσμιου αποκρυφιστικού και σήμερα πια, μετανθρωπιστικού χυλού.  
 
Με τη πάροδο των ετών εισήχθησαν στις κοινωνίες οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ιακωβίνων που αιματοκύλισαν τη Γαλλία τη περίοδο της Τρομοκρατίας, και παρεισέφρησαν οι ανατολικές θρησκείες, η γιόγκα, ο διαλογισμός, η θεοσοφία, ο παγανισμός, ο καμπαλισμός, η λατρεία της Γαίας, ο εσωτερισμός, η οικοτρομοκρατία, τα ανοιχτά σύνορα, και τα δικαιώματα των μειονοτήτων υπεράνω των δικαιωμάτων των εθνών, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων, τον δούρειο ίππο των Παγκόσμιων Ημερών.  
 
Έτσι φτάσαμε στο σημερινό φαινόμενο της έλλειψης κριτικής ικανότητας των νεώτερων μπροστά στη παραβίαση των πολιτικών τους ελευθεριών εκ μέρους των ελίτ, με το επιχείρημα του νέου εχθρού της ανθρωπότητας, τη πανδημία του κορωνοϊού.  
 
Αυτός ο αλχημικός μετασχηματισμός της δυτικής νεολαίας εξηγεί και την έλλειψη αντίδρασης εκ μέρους της για τις παραβιάσεις των συνταγματικών ελευθεριών της, που δεν είναι εις θέσιν να αναγνωρίσει και οι οποίες από το 1991 συνθλίβονται συστηματικά κάτω από μία εντελώς αυθαίρετη ερμηνεία των δικαιωμάτων του ανθρώπου που επιβάλλουν ο ΟΗΕ και όσες κυβερνήσεις είναι αλωμένες από τη Συντεχνία. 
 
Μασονικά σύμβολα στο Μνημείο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, που εγκαινιάστηκε για τα 200 χρόνια από τη Γαλλική Επανάσταση, το 1989 επί του τέκτονος προέδρου Φρανσουά Μιτεράν.  
 
Ιδού λοιπόν κάποιες από τις Παγκόσμιες Ημέρες που ενισχύουν στο συλλογικό ασυνείδητο των ευρωπαϊκών λαών την εδραίωση της ομοσπονδοποίησης των ηπείρων, που τόσο ονειρευόταν ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπεν Γκουριόν, και οι πάμπλουτοι Μέγκελε του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας και των λοιπών συμμοριτών.  
 
Για οικονομία χώρου δεν τις παραθέτουμε όλες, αλλά μερικές, τη χρονιά της ανακήρυξής τους, και με σκούρο κόκκινο χρώμα μία σύντομη επεξήγηση. Αν θέλετε να τις δείτε όλες πατήστε εδώ.  
 
IANOYAΡΙΟΣ  
 
24 Ιανουαρίου  
Διεθνής ημέρα εκπαίδευσης, 2018. 
Το ψήφισμα υπονοεί βασικά την τηλεκπαίδευση, όπως την ονειρεύεται ο Στόχος 4 του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη, που πιθανότατα θα σημάνει και τη κατάργηση των σχολικών κτιρίων.  
 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ  
 
4 Φεβρουαρίου  
Διεθνής ημέρα της ανθρώπινης αδελφοσύνης, 2020. 
Υπονοεί ομοσπονδοποίηση των ηπείρων εν όψει παγκόσμιου κράτους.  
 
20 Φεβρουαρίου  
Παγκόσμια ημέρα κοινωνικής δικαιοσύνης, 2007. 
Υπονοεί πάντα προς τις μειονότητες.  
 
ΜΑΡΤΙΟΣ  
 
21 Μαρτίου  
Διεθνής ημέρα του Νεβρόζ (Nowruz), 2010.
 
Αυτή η παγανιστική γιορτή αφορά την εαρινή ισημερία που γιορτάζεται στις στέππες της Ασίας από τους Αφγανούς, Aζέρους, Πέρσες, Τουρκμένους, Τατζίκους, Κιργίσιους, Καζάκους, και Τούρκους. Γιατί αντ’ αυτής δεν ανακηρύσσεται διεθνής ημέρα μία χριστιανική εορτή;  
 
22 Μαρτίου  
Παγκόσμια ημέρα νερού. 
Εννοείται σε συνάρτηση με το αφήγημα ότι πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί.  
 
25 Μαρτίου  
Διεθνής ημέρα αλληλεγγύης προς τους κρατούμενους και αγνοούμενους υπαλλήλους του ΟΗΕ, 1993.
 
Όχι παίζουμε! Πώς θα εμπεδώσουν τα παιδάκια ότι τα στελέχη και οι υπάλληλοι του ΟΗΕ είναι οι σύγχρονοι άγιοι και ιερομάρτυρες;  
 
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
 
7 Απριλίου  
Ημέρα μνήμης των θυμάτων της γενοκτονίας στη Ρουάντα το 1994. 
Γιατί οι γενοκτονίες των Γάλλων της Βανδέας, και των Αρμενίων, των Ποντίων και των Ασσυρίων από τους Τούρκους δεν αξίζουν να μνημονεύονται;  
 
20 Απριλίου  
Ημέρα κινεζικής γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη, 2017. 
Η κινεζική ανώτερη της ελληνικής; Και μόνο γι’ αυτό το ψήφισμά του, ο ΟΗΕ αξίζει την απόρριψη και τη χλεύη των Ελλήνων.  
 
23 Απριλίου  
• Ημέρα αγγλικής γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη 
• Ημέρα ισπανικής γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη
 
Ισχύει η εφαρμογή της ανωτέρω χλεύης.  
 
ΜΑΙΟΣ
 
8-9 Μαΐου  
Ώρα μνήμης και συμφιλίωσης γι’ αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, 2004.  
Για να μην ζητούν πια κάποιοι ενοχλητικοί όπως οι Έλληνες, πολεμικές αποζημιώσεις από τους Γερμανούς των οποίων το όνομα αποσιωπάται πλέον επισήμως ως υπευθύνων των μαζικών ολοκαυτωμάτων των Ελλήνων και για να μην τους αντιπαθούν οι νεώτεροι Ευρωπαίοι επειδή σήμερα τσακίζουν οικονομικά όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.  
 
15 Μαΐου  
Διεθνής ημέρα οικογένειας, 1993. 
Αγιοποίηση στα μάτια των παιδιών και των νέων των επανενώσεων των οικογενειών των λαθρομεταναστών και των επιδομάτων που λαμβάνουν με έξοδα των Ευρωπαίων φορολογουμένων. Το σχετικό ψήφισμα τονίζει ότι «αφορά κυρίως στη προώθηση των γυναικών και των οικογενειών των αναπτυσσόμενων χωρών». Μεταφράστε: στην εισβολή στην Ευρώπη πληθυσμών χωρών με μεγάλη γεννητικότητα με έξοδα των φορολογουμένων, και όχι της Συντεχνίας που σκαρφίστηκε την ιδέα της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη και συνήθως φοροδιαφεύγει.  
 
26 Μαΐου 2021  
Θα ξεκινήσει ο διεθνής εορτασμός της ημέρας του Βεζάκ, δηλαδή της Πανσελήνου του Μαΐου, και της ημέρας του Βούδα, στην έδρα του ΟΗΕ και σε άλλα γραφεία του, 2000. 
Πρόκειται για τη βουδιστική εορτή της Πανσελήνου, που τιμά τη γέννηση, τη φώτιση και τον θάνατο του Βούδα, που σύμφωνα με το σχετικό ψήφισμα του ΟΗΕ «η ανθρωπότητα του είναι ευγνώμων για τη πνευματικότητα που της προσφέρει εδώ και περισσότερα από δυόμισυ χιλιάδες χρόνια». Η γιορτή σίγουρα εισηγήθηκε από τη Lucis Trust, η οποία αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι είχε υπαγορευθεί από τον Κύριο της Σοφίας, Θιβετιανό διδάσκαλο Ντζβαλ Κουλ (Djwal Khul) στην Αλίκη Μπέιλι προκειμένου να προσεγγισθεί Ανατολή και Δύση και να επιταχυνθεί η άφιξη του …Μεσσία. Σε κάθε περίπτωση, βολεύει ιδιαίτερα τη Κίνα… 
 
ΙΟΥΝΙΟΣ 
 
3 Ιουνίου 
Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου, 2018. 
Για να συνηθίζουν οι νεώτεροι στη φτώχεια και στη μη κατοχή ΙΧ μεταφορικού μέσου, πάντα με τη δικαιολογία της προστασίας του περιβάλλοντος.  
 
5 Ιουνίου  
Διεθνής ημέρα για τη καταπολέμηση της παράνομης, μη καταγγελόμενης και μη ρυθμιζόμενης αλιείας, 2018. 
Φιέστα για πλύση εγκεφάλου των ελληνοπαίδων, ενοχοποιώντας το ψάρεμα των μικρών παραδοσιακών μας βαρκών, καϊκιών και τρατών, ως εγκληματική πράξη που καταστρέφει το οικοσύστημα, αγιοποιώντας τα ψάρια ιχθυοτροφείου των πολυεθνικών (τα γεμάτα διοξίνες, αντιβιωτικά, και ορμόνες), όπως επίσης και αυτά που ψαρεύονται από τα πλοία-εργοστάσια του Βορείου Ατλαντικού που καταστρέφουν την ιχθυοπανίδα στο πέρασμά τους. Οι απαγορεύσεις του ψαρέματος κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι πιλοτική εφαρμογή της βιώσιμης αλιείας.  
 
7 Ιουνίου  
Παγκόσμια ημέρα για την ασφάλεια τροφίμων, 2019. 
Δαιμονοποίηση των φυσικών τροφών της ελληνικής υπαίθρου και ενοχοποίησή τους ως ανασφαλείς, έτσι ώστε οι νεώτεροι να θεωρούν κανονικότητα τα τυποποιημένα τρόφιμα των πολυεθνικών και μάλιστα τα τεχνητά κρέατα, που αναμένεται να κατακλύσουν τη παγκόσμια αγορά.  
 
16 Ιουνίου  
Διεθνής ημέρα οικογενειακών εμβασμάτων. 
Υπονοεί τα τραπεζικά εμβάσματα των λαθρομεταναστών της Ευρώπης προς τους συγγενείς τους στις χώρες καταγωγής τους, τα οποία οφείλονται στα επιδόματα που επωμίζονται οικονομικά οι φορολογούμενοι πολίτες.  
 
18 Ιουνίου  
Ημέρα βιώσιμης γαστρονομίας. 
Άλλη μια επιχείρηση εναντίον των παραδοσιακών, φυσικών τροφίμων, προκειμένου να ανοίξει το δρόμο προς τις συνθετικές τροφές εργαστηρίου, τις κάμπιες, τις κατσαρίδες και τα σκουλήκια.  
 
19 Ιουνίου  
Διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της σεξουαλικής βίας σε ένοπλες συγκρούσεις, 2015. 
Ο ΟΗΕ δεν δικαιούται να μιλάει για εξάλειψη της σεξουαλικής βίας διότι οι Κυανόκρανοί του έχουν κάνει τους πιο κτηνώδεις βιασμούς γυναικών, ανδρών και μικρών παιδιών στα μέρη όπου πήγαν, υποτίθεται για να τα προστατεύσουν από συγκρούσεις.  
 
20 Ιουνίου  
Παγκόσμια ημέρα προσφύγων, 2001. 
Το αφήγημα της προσφυγιάς δεν έπιασε όσο θα ήθελαν. Γι’ αυτό ήρθε η πανδημία, ώστε να γονατίσει και τους πιο απείθαρχους στο Magnus Opus.  
 
21 Ιουνίου 
Παγκόσμια ημέρα γιόγκα, 2014. 
Αγαπημένη πρακτική των γυναικών στελεχών του ΟΗΕ, των αλληλέγγυων ΜΚΟ και των Στοών.  
 
Διεθνής ημέρα εορτασμού του θερινού ηλιοστασίου, 2019. 
Το σχετικό ψήφισμα είναι απαύγασμα της μπουρδολογίας των Στοών. Στη πραγματικότητα προέρχεται από την επιθυμία επιβολής της ιερής εορτής τους που τιμά ιδιαιτέρως και το δικό μας Τεκτονικό Ίδρυμα και οι Στοές του πανελλαδικά και παγκυπριακά. Δελτίο Πυθαγόρας, Σελ. 292. 
 
Αστρονομικά, αλχημικά σύμβολα, και ιερή γεωμετρία στη πύλη της εισόδου του Μνημείου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που παραμένει πάντοτε κλειστή. Μηδείς ἀγεωμέτρητος εἰσίτω μοι τῇ θύρᾳ! Εκάς οι βέβηλοι!  
 
30 Ιουνίου  
Διεθνής ημέρα κοινοβουλευτισμού. 
Μεθοδευμένη εξαπάτηση των πεφωτισμένων για να νομίζουν τα παιδιά και οι νέοι ότι οι αστικές δημοκρατίες είναι πραγματικές δημοκρατίες.  
 
ΙΟΥΛΙΟΣ 
 
18 Ιουλίου  
Διεθνής ημέρα Νέλσον Μαντέλα, 2009. 
Σύντομα και ο εορτασμός της μνήμης του …Χιράμ Αμπίφ, αν όχι αυτού, πάντως σίγουρα κάποιου Κινέζου ηγέτη.  
 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 
 
9 Αυγούστου  
Παγκόσμια ημέρα των αυτοχθόνων λαών του κόσμου, 1995. 
Άθλια εξαπάτηση των νέων διότι ως αυτόχθονες λογίζονται μόνον οι ιθαγενείς όλων των ηπείρων, πλην της Ευρώπης.  
 
22 Αυγούστου  
Διεθνής ημέρα μνήμης των θυμάτων πράξεων βίας που βασίζονται στη θρησκεία ή την πίστη, 2019. 
Αγιοποίηση των αφροασιατών ομοφυλόφιλων λαθρομεταναστών στα μάτια των Ευρωπαίων ως αντιρρησιών συνείδησης, κάτι που επικαλούνται διαρκώς, δασκαλεμένοι από τις ΜΚΟ για να παίρνουν άσυλο.  
 
30 Αυγούστου  
Ημέρα για τα θύματα των βίαιων εξαφανίσεων. 
Κωμωδία για αφελείς. Τις εξαφανίσεις των πολιτών τις οργανώνουν όσες κυβερνήσεις εξυπηρετούν τη Συντεχνία, κάτι που, για παράδειγμα, έκανε η Τουρκία το 1974.  
 
31 Αυγούστου  
Διεθνής ημέρα ατόμων με αφρικανική καταγωγή, 2020. 
Το ψήφισμα υπογράφηκε μετά τα γεγονότα των εκλογών στις ΗΠΑ. Τα σχόλια περιττεύουν...
 
συνεχίζεται στο Γ μέρος
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.