20 Δεκεμβρίου 2020

Το προσωπικό της FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) συνιστά: Να παρακολουθείτε τους λήπτες των εμβολίων της Moderna και Pfizer για την ασθένεια της παράλυσης Bell!!!

Δημοσιεύτηκε την 16 Δεκεμβρίου 2020 δείτε το άρθρο εδώ: FDA Staff Recommends Watching for Bell’s Palsy in Moderna and Pfizer Vaccine Recipients https://humansarefree.com/2020/12/fda-staff-recommends-watching-for-bells-palsy-in-moderna-and-pfizer-vaccine-recipients.html 
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
(Children’s Health Defense Team) - Το προσωπικό της FDA συνιστά να παρακολουθείτε το Bell's Palsy (παράλυση) Στους Εμβολιασθέντες με τα Εμβόλια Της Moderna Και Pfizer, ανέφερε το CNBC:
 
«Το προσωπικό της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ συνιστά την παρακολούθηση ατόμων που εμβολιάζονται με τα εμβόλια της Pfizer ή της Moderna για τη COVID-19 για πιθανές περιπτώσεις Παράλυσης του Bell (Bell’s palsy) λέγοντας ότι δεν είναι απαραίτητα παρενέργεια αλλά αξίζει να προσέξετε επειδή μερικοί από τους εθελοντές προσεβλήθησαν από την ασθένεια μετά τα δοκιμαστικά στους οποίους το μισό του προσώπου τους γέρνει.» 
 
Το εμβόλιο COVID-19 της Moderna ξεπερνά το πρώτο εμπόδιο FDA των ΗΠΑ, ανέφερε το Al Jazeera: 
 
«Το εμβόλιο COVID-19 της Moderna φάνηκε να έχει οριστεί για κανονιστική έγκριση αυτή την εβδομάδα, αφού τα μέλη του προσωπικού της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) δεν εξέφρασαν σημαντικές νέες ανησυχίες σχετικά με αυτό σε έγγραφα που κυκλοφόρησαν την Τρίτη.  
 
Οι ελεγκτές της FDA είπαν ότι δύο δόσεις του εμβολίου της Moderna ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην πρόληψη επιβεβαιωμένων περιπτώσεων COVID-19 και δεν εγείρει συγκεκριμένα ζητήματα ασφάλεια η χρήση του εμβολίου σε ενήλικες ηλικίας άνω των 18. » 
 
Πρέπει οι έγκυες γυναίκες να λάβουν;  
 
Η FDA και το CDC δηλώνουν ότι εναπόκειται σε αυτές να επιλέξουν, ανέφερε το Intelligencer: 
«Το Σαββατοκύριακο, μετά από αρχικούς φόβους ότι οι έγκυες και οι θηλάζουσες εργαζόμενες στην υγειονομική περίθαλψη απαγορεύεται να λάβουν το εμβόλιο COVID-19 λόγω έλλειψης δεδομένων ασφαλείας από κλινικές δοκιμές, το FDA και το CDC άφησαν την πόρτα ανοιχτή για να επιλέξουν οι ίδιες. Στη συνέχεια, τα ιδρύματα που διανέμουν τα εμβόλια και οι εργαζόμενοι, ατομικά, στον τομέα της υγείας πρέπει να αποφασίσουν νωρίς την επόμενη εβδομάδα εάν θα εμβολιασθούν με το εμβόλιο αυτό επί τη βάσει περιορισμένων πληροφοριών.» 
 
Η έρευνα δείχνει την αντιμετώπιση από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες όσον αφορά τα εμβόλια,αναφέρει η Medical Economics ανέφερε:
 
«Η πλειοψηφία των τριών νεότερων ομάδων αναφοράς (56 τοις εκατό του Gen Z, 57 τοις εκατό των Millennials και 60 τοις εκατό του Gen X) ανησυχούν για τη ταυτόχρονη λήψη των εμβολίων της γρίπης και της COVID-19. Εν τω μεταξύ, λιγότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες ηλικίας κάτω των 65 ετών έλαβαν το εμβόλιο της γρίπης πριν από την έρευνα σε σύγκριση με το 70% μεταξύ των ατόμων άνω των 65 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση. 
 
Περισσότερο από το ένα τέταρτο των νεότερων ερωτηθέντων δηλώνουν ότι δεν σκοπεύουν να λάβουν το εμβόλιο της γρίπης φέτος, ενώ η πλειοψηφία εκείνων που δεν είχαν λάβει το εμβόλιο (68 τοις εκατό του Gen Z, 80 τοις εκατό των Millennials και 78 τοις εκατό των Gen X) λένε ότι συνήθως δεν λαμβάνουν εμβόλιο γρίπης, σύμφωνα με την έρευνα.» 
 
Μετά από συνομιλίες με την Pfizer, οι ΗΠΑ συμφώνησαν για 100 εκατομμύρια περισσότερες δόσεις εμβολίου για τη COVID-19 από τη Moderna, ανέφερε η Fierce Pharma: 
 
«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εκμεταλλεύτηκε την Παρασκευή την επιλογή της να αγοράσει επιπλέον δόσεις του υποψήφιου εμβολίου COVID-19 της Moderna, mRNA-1273, επιτυγχάνοντας 100 εκατομμύρια περισσότερες δόσεις για περίπου 1,68 δισεκατομμύρια δολάρια. Η συμφωνία αυξάνει την παραγγελία των ΗΠΑ σε 200 εκατομμύρια δόσεις, αρκετές για τον εμβολιασμό 100 εκατομμυρίων ανθρώπων. Το πλάνο είναι έτοιμο για αναθεώρηση σε συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής της FDA την Πέμπτη. 
 
«Η τελευταία σειρά των εμβολίων της Moderna πρόκειται να παραδοθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Πριν από αυτό, η Moderna σκοπεύει να αποστείλει περίπου 20 εκατομμύρια δόσεις αυτόν τον μήνα και να παραδώσει 80 εκατομμύρια περισσότερες το πρώτο τρίμηνο, δήλωσε η εταιρεία - υπό την προϋπόθεση ότι θα κερδίσει μια άδεια έκτακτης ανάγκης FDA όπως αναμενόταν.» 
 
Ο Trump απορρίπτει το σχέδιο το οποίο προέβλεπε το κορυφαίο προσωπικό του Λευκού Οίκου να είναι μεταξύ των πρώτων εμβολιασμών κατά του COVID-19, αναφέρει το CBS News: 
 
«Ο Πρόεδρος Τραμπ είπε την Κυριακή ότι ανακαλεί μια διοικητική οδηγία για τον εμβολιασμό των ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων κατά του COVID-19 , ενώ η δημόσια διανομή του εμβολιασμού περιορίζεται στους πρώτους υπαλλήλους υγείας και τα άτομα σε γηροκομεία και σε εγκαταστάσεις μακροχρόνιας περίθαλψης. 
 
Ο Τραμπ έκανε την ανακοίνωση λίγες ώρες αφότου η κυβέρνησή του επιβεβαίωσε ότι ανώτεροι αξιωματούχοι των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων βοηθών του Λευκού Οίκου που εργάζονται πολύ κοντά στον κ. Τραμπ και τον αντιπρόεδρο Pence, θα τους χορηγηθούν εμβόλια κοροναϊών το συντομότερο αυτήν την εβδομάδα υπό την ομοσπονδιακή συνέχεια των κυβερνητικών σχεδίων.» 
 
Έκθεση: Το Πανεπιστήμιο Cornell καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τη γρίπη - αλλά μόνο για λευκούς φοιτητές, ανέφερε Law Enforcement Today  
 
«Ένα πανεπιστήμιο της Ivy League απαιτεί από τους λευκούς φοιτητές να εμβολιάζονται κατά της γρίπης ετησίως, παρέχοντας παράλληλα εξαίρεση για φοιτητές που ανήκουν σε οποιαδήποτε άλλη φυλή. 
 
Λόγω των «ιστορικών αδικιών και των σημερινών γεγονότων», το Πανεπιστήμιο Cornell θα χορηγήσει στους «έγχρωμους ανθρώπους» απαλλαγή από την απαίτησή του να κάνουν όλοι οι φοιτητές εμβολιασμό κατά της γρίπης.» 
 
Ένας αιώνας μετά το 1918 όταν πανδημία σκότωσε 675.000 Αμερικανούς, οι ΗΠΑ παραμένουν μια χώρα διαιρεμένη για το εμβόλιο COVID-19, ανέφερε η New York Daily News: 
 
«Μια δημοσκόπηση του Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research έδειξε το έντονο σχίσμα μεταξύ των Αμερικανών για τα εμβόλια, ακόμη και όταν οι επιπτώσεις του δεύτερου κύματος της πανδημίας συνέχισαν να καταστρέφουν ολόκληρη τη χώρα. 
 
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, περίπου ένας στους τέσσερις Αμερικανούς λέει ότι δεν θα εμβολιαστεί. Και ένας στους τέσσερις λέει ότι δεν είναι σίγουροι εαν θα εμβολιαστούν ή δεν θα εμβολιαστούν όταν το εμβόλιο διατίθεται μέσω του μεγαλύτερου προγράμματος εμβολιασμού στην ιστορία των ΗΠΑ.» 
 
Γιατί ένα εμβόλιο COVID-19 δεν σημαίνει ότι θα σταματήσετε να φοράτε τις μάσκες, ανέφερε το CNN: 
 
«Αυτό δεν το δείχνουν ακόμη οι μελέτες. Δεν έχουν εξετάσει εάν το εμβόλιο εμποδίζει κάποιον να μεταφέρει το COVID-19 και να το διαδώσει σε άλλους. Είναι πιθανό κάποιος να λάβει το εμβόλιο, αλλά θα μπορούσε να είναι ένας «ασυμπτωματικός(sic)» φορέας. Μπορεί να μην εμφανίζουν συμπτώματα, αλλά έχουν τον ιό στη ρινική τους οδό, έτσι ώστε εάν μιλούν, αναπνέουν, φτερνίζονται και ούτω καθεξής, μπορούν να το μεταδώσουν σε άλλους.» 
 
(Σημ.: Ανοησίες της Ψευδοεπιστήμης απυθυνόμενες σε ηλίθιους! Ομολογούν οι ίδιοι, ότι τα εμβόλια είναι άχρηστα για τον σκοπό που μας λένε, και οι μάσκες ως σύμβολο υποταγής στη διεστραμμένη ΝΤΠ θα παραμείνουν για πάντα, ανεξάρτητα πόσα εμβόλια, και οτιδήποτε άλλο, έχουν προγραμματίσει να μας κάνουν.) 
 
Δικτυογραφία: 
 
[1].-- FDA Staff Recommends Watching for Bell’s Palsy in Moderna and Pfizer Vaccine Recipients 
[2].--FDA staff recommends watching for Bell's palsy in Moderna and Pfizer vaccine recipients 
[3].--Moderna’s COVID vaccine clears first US FDA hurdle | Coronavirus pandemic News | Al Jazeera 
[4].--FDA, CDC: It’s Up to Pregnant People to Take the Vaccine 
https://nymag.com/intelligencer/2020/12/fda-cdc-its-up-to-pregnant-people-to-take-the-vaccine.html 
[5].-- Survey shows generational vaccine attitudes 
[6].--With Pfizer shot spoken for, U.S. snaps up 100M more Moderna COVID-19 vaccine doses | FiercePharma 
[7].--Trump scraps plan to have top White House personnel among first vaccinated against COVID-19 - CBS News 
[8].--Cornell University makes flu vaccination mandatory – but only for whites 
[9].--Why face masks are still needed if you get a Covid-19 vaccine - CNN 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

......................Γιατί ένα εμβόλιο COVID-19 δεν σημαίνει ότι θα σταματήσετε να φοράτε τις μάσκες, ανέφερε το CNN:

«Αυτό δεν το δείχνουν ακόμη οι μελέτες. Δεν έχουν εξετάσει εάν το εμβόλιο εμποδίζει κάποιον να μεταφέρει το COVID-19 και να το διαδώσει σε άλλους. Είναι πιθανό κάποιος να λάβει το εμβόλιο, αλλά θα μπορούσε να είναι ένας «ασυμπτωματικός(sic)» φορέας. Μπορεί να μην εμφανίζουν συμπτώματα, αλλά έχουν τον ιό στη ρινική τους οδό, έτσι ώστε εάν μιλούν, αναπνέουν, φτερνίζονται και ούτω καθεξής, μπορούν να το μεταδώσουν σε άλλους.»

Τις μασκες δεν θα τις φορανε μην τον μεταδωσουν ! θα τις φορανε μην κολλησουν !
Για 6 μηνες θα εχουν επισημα μεσα τους ενα πολυ πραγματικα αθωο ΠΡΩΤΟ εμβολιο ,που δεν θα εχει παρενεργειες κ θα καμψει την δυσπιστια των αρνητων ....ε ! μετα κλαινε ......
Μπα βλακεια ειπα .... τετοια ουτε στα ασχημα σεναρια δεν εχουν γινει ....ξεχαστε το .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.