16 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ

Είμαι Έλληνας νομοταγής πολίτης, που υπηρετούσα το Κράτος, με σεβασμό στην Αλήθεια και το Δίκαιο. Πρόσφατα όμως υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας σε διαμαρτυρία Ελλήνων στο Τυμπάκι της Κρήτης, που με έκανε να συνειδητοποιήσω την Αλήθεια. Πως η δουλειά δηλαδή των Αστυνομικών είναι να προστατεύουν τους πολίτες και όχι να τους συλλαμβάνουν εκτελώντας ανενδοίαστα εντολές ανθελληνικών κυβερνήσεων. Αυτό ακριβώς κάνουν κάποιοι επίορκοι υπάλληλοι χωρίς Ελληνική Συνείδηση και πατριωτισμό.

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας συνέβησαν αξιόλογα επεισόδια, τα οποία οφείλω να περιγράψω όπως τα έζησα, για αποκατάσταση της Αλήθειας. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για την υποχρεωτική συνύπαρξη των Πακιστανών στον τόπο τους. Έχουν μαθευτεί οι εχθρικές επιθέσεις τους σε Έλληνες εργαζόμενους στο Συσκευαστήριο, οι βιασμοί γυναικών, οι κλεψιές τους κλπ… 

Οι οργανωτές άρχισαν την εκδήλωση αναφερόμενοι στα συμβάντα, όχι μόνο σε όσα έγιναν γνωστά αλλά και σε άλλα που αποκρύπτονται πιθανώς σκοπίμως. Στην συνέχεια πήραν τον λόγο κι άλλοι κάτοικοι, εκδηλώνοντας τις ανησυχίες τους για την επιζήμια παρουσία των παράνομων αλλόθρησκων και κατ’ επίφαση μεταναστών. Μάλιστα μια νεαρή ντόπια γυναίκα μίλησε ξεκάθαρα, πως έπρεπε να απαλλαγούν απ’ αυτούς και παρότρυνε τους κατοίκους να υπερασπιστούν τον τόπο τους. Χειροκροτήματα επιβεβαίωσαν, πως και ο κόσμος συμφωνούσε μαζί της.

Κατόπιν οι οργανωτές εξέδωσαν ένα ψήφισμα με τα αιτήματά τους, το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα δια ανατάσεως της χειρός, για να παραδοθεί στις Αρχές. Μέχρι εκεί όλα κυλούσαν ήρεμα, αλλά κάποιοι έριξαν την ιδέα να πάνε στο κτίριο που στεγάζεται το τζαμί τους (ο χώρος λατρείας τους, όπως τον λένε τα συστημικά κανάλια), για να τονίσουν πως είναι ανεπιθύμητοι στο χωριό τους. 

Από εκεί και πέρα χάθηκε ο έλεγχος… Οργισμένοι οι κάτοικοι πέταξαν πέτρες στο τζαμί σπάζοντας τζάμια κι έτσι έδωσαν το έναυσμα για να επέμβουν οι ματατζήδες, οι οποίοι κατέφτασαν πάνοπλοι και αλαλάζοντας. Οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να οχυρωθούν πίσω από τους κάδους, αλλά οι ματατζήδες (Έλληνες είναι αυτοί που ορμούν σε Ελληνες;) απάντησαν με δακρυγόνα, αναγκάζοντας τον κόσμο να τρέχει σαν τρελός για να πάρει αέρα… ενώ οι ματατζήδες τους χτυπούσαν με τα γκλόπς λυσσαλέα! 

Δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο όπως ήταν φυσικό και οι κάτοικοι διαλύθηκαν προς τα γύρω δρομάκια. Όταν καθάρισε ο αέρας και έφυγαν τα ΜΑΤ, οι κάτοικοι ανασυγκροτήθηκαν και άρχισαν να συσκέφτονται, ποια θα είναι η επόμενη κίνηση τους. Τότε ο κ. Αλέξανδρος Μουζουράκης από την Ιεράπετρα, όπου είναι Δημοτικός Σύμβουλος και εξαίρετος οικογενειάρχης πρότεινε, να επιδιώξουν την απελευθέρωση των συλληφθέντων πέριξ του χώρου της διαδήλωσης. Οι κάτοικοι συμφώνησαν και ζήτησαν την βοήθεια του Αστυνομικού Διευθυντή. Εκείνος καλοπροαίρετα δέχτηκε να επιλυθεί το θέμα ειρηνικά, με το να πάει ο κ. Μουζουράκης με δυο δικούς του στο Αστυνομικό Τμήμα στις Μοίρες, για να παραλάβει τους κρατούμενους συλληφθέντες. 

Πράγματι 2-3 άνθρωποι πήγαν μαζί του στις Μοίρες και μέσα σε ήρεμο κλίμα ελευθερώθηκαν επτά νεαροί Κρητικοί, που είχαν συλληφθεί, μόνο επειδή παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο. Στην επιστροφή στο Τυμπάκι οι κάτοικοι υποδέχτηκαν τους «ελευθερωμένους» χαρούμενοι με ζητωκραυγές και ευχαρίστησαν όπως ήταν φυσικό τον Αστυνομικό Διευθυντή. Μετά και από το αίσιο τέλος οι κάτοικοι άρχισαν σιγά-σιγά να αποχωρούν.

Μαθεύτηκε όμως ότι πέραν αυτών είχαν μεταφερθεί και κάποια άλλα άτομα στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Τότε έπεσε η ιδέα, να ελευθερώσουν κι αυτούς ειρηνικά. Έτσι ξεκίνησε ένα κομβόι από μερικά αυτοκίνητα με κατεύθυνση το Ηράκλειο… Από αυτή την στιγμή αρχίζουν τα δύσκολα… Ενώ τα αυτοκίνητα είχαν προχωρήσει και είχε μείνει τελευταίο το αυτοκίνητο του κ. Μουζουράκη, τέσσερις μηχανές της ΔΙΑΣ μπλοκάρισαν το αυτοκίνητο με την διαταγή: «Βγείτε όλοι έξω», λέγοντας απλά πως είχαν εντολή να τον συλλάβουν. 

Τον έβγαλαν έξω βίαια, τον κόλλησαν στο αυτοκίνητο και του έβαλαν χειροπέδες, ενώ ο ίδιος ρωτούσε, αν έχουν εντολή από τον Εισαγγελέα για να τον συλλάβουν και με ποια κατηγορία. Χωρίς απάντηση, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο περιπολικό. Η συνέχεια στα κρατητήρια του Τμήματος Ηρακλείου, όπου τού απαγγέλθηκαν οι πιο αυστηρές και ανυπόστατες κατηγορίες. 

Την άλλη ημέρα έμαθα, πως στο Τμήμα του Ηρακλείου κρατούνταν κι άλλοι αγωνιστές, στους οποίους φόρτωσαν ασύστατες κατηγορίες. Τις πιο πολλές τις φόρτωσαν στον πατριώτη αγωνιστή Μουζουράκη, ο οποίος από πατριωτικό ενθουσιασμό… έγινε το εξιλαστήριο θύμα. Την επόμενη τον άφησαν ελεύθερο λόγω συμφόρησης μέσα στα κρατητήρια, για να δικαστεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020. Να δικαστεί ως τί;

Αναρωτιέμαι σαν ένας απλός πολίτης αυτού του Κράτους (Κράτους!), είναι παράνομος ο ταλαίπωρος κάτοικος αυτού του τόπου, που διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των ατομικών δικαιωμάτων του και την υποχρεωτική συμβίωση με αλλοδαπούς εποίκους του τόπου του; Είναι παράλογη η απαίτησή του να ζει ελεύθερος και ασφαλής στην χώρα του, χωρίς την παρουσία ύποπτων ξένων εισβολέων; Είναι λογικό το Κράτος να δίνει δικαιώματα στους λαθραίους εισβολείς και να τους προστατεύει ενάντια στον ντόπιο πολίτη, που κινδυνεύει η ζωή του; 

Τι ρωτάω όμως κι εγώ ο αφελής, αφού οι Έλληνες έχασαν πια τα δικαιώματά τους και προορίζονται για μετανάστες στον τόπο τους; Αυτά τα ολίγα από έναν αυτόπτη μάρτυρα και για αποκατάσταση της Αλήθειας, την οποία πρέπει να γνωρίζουν οι κύριοι Δικαστές, που θα δικάσουν αγνούς Έλληνες αγωνιστές. Αυτούς που δεν ανέχονται την αδικία και τρομοκρατία, που επιβάλλουν οι απάνθρωποι πολιτικοί. Είναι ντροπή για όλους τους Δημόσιους Λειτουργούς, που γνωρίζουν τις πολιτικές επιδιώξεις, να υπηρετούν ένα υπό Κατοχήν Κράτος, μόνο και μόνο για να μην χάσουν τον μισθουλάκο τους και να αδιαφορούν για το μέλλον του Έθνους. Είναι ντροπή και αίσχος να είναι ακόμα καθηλωμένοι στις θέσεις τους, νομίζοντας πως είναι «τυχεροί», αλλά αγνοούν πως όπως στρώνουν θα κοιμηθούν. Και δυστυχώς για αυτούς δεν έχουν στρώσει καλά και δεν θα έχουν καλό τέλος. Οι επικυρίαρχοι πρώτα αυτούς θα ξεκληρίσουν, όταν καταφέρουν να διαλύσουν τα πάντα. Γιατί όλοι αγαπούν την προδοσία… μα τους προδότες κανείς! 

Αυτά προς επήκοον όλων των Ελλήνων, που ακόμα διαβάζουν και ενημερώνονται από το διαδίκτυο, επειδή αγαπούν την πατρίδα τους. Δεν είμαι δημοσιογράφος για να σας τα γράφω ωραία και… συνταρακτικά, αλλά ελπίζω να σας ενημέρωσα για τα επεισόδια στο Τυμπάκι, τα οποία παρουσίασαν τα πουλημένα κανάλια ανάλογα με τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Και όσοι αφιέρωσαν χρόνο να με… διαβάσουν, ας σκεφτούν με ποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν τους λεβέντες Κρητικούς, που δικάζονται επειδή αγαπούν την πατρίδα τους. Γιατί έτσι όπως μας έχουν εγκλωβισμένους μέσα στο δικτατορικό τους δίχτυ… ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα έρθει η σειρά του να βρεθεί στο Δικαστήριο. 

Ελπίζω πως αυτή η περιορισμένη έστω πατριωτική αντίσταση στο Τυμπάκι να δώσει το κίνητρο να ξυπνήσουν οι υποδουλωμένοι Ελληνες και στην υπόλοιπη Ελλάδα και να αντιδράσουν στον συμφωνημένα πραγματοποιούμενο εποικισμό της πατρίδας μας. Γιατί τώρα γνωρίζουμε πως τους λαθραίους εισβολείς τους στέλνει ο παρανοϊκός Σουλτάνος, για να δημιουργήσει Πέμπτη φάλαγγα στο εσωτερικό της Ελλάδας. 

Κι εγώ ο… Υπηρέτης του Κράτους που βίωσα αυτή την αδικία, δεν άντεξα πια και έκανα την δική μου επανάσταση ως δόκιμος κειμενογράφος, κάνοντας το χρέος μου προς την σκλαβωμένη πατρίδα μας. Ως γνήσιο τέκνο της είπα και ελάλησα κι εσείς αποφασίστε αν θα συνεχίσετε να αδιαφορείτε… εγώ αμαρτίαν ουκ έχω και κρατήστε την εσείς, αν σας αρέσει. Εγώ κρατώ στην ψυχή μου την δοξασμένη Ελλάδα μου και ορκίζομαι πως θα συνεχίσω να την υπερασπίζομαι κι ας με διώξουν από την Υπηρεσία κι ας με δικάσουν σαν ΑΓΩΝΙΣΤΗ! ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.