30 Σεπτεμβρίου 2020

Ότι μείνει από Ελλάδα και Χριστό για τους επόμενους θα είναι επειδή εμείς παλεύουμε, εμείς αντιστεκόμαστε

Κάποια στιγμή θα τελειώσει κι αυτό το αστείο με το "τι θα μας πουν οι επόμενες γενιές".

Γελάνε και τα κοτόπουλα και τα παρδαλά κατσίκια με την σκέψη και μόνο ότι μπορεί ποτέ μια οποιαδήποτε μελλοντική "νέα γενιά", των iphones του facebook των social media των τατουάζ και των amateur πορνοβίντεο και της εύκολης ξενιτιάς-απόδρασης στην πολιτισμένη δύση, να δείξει ενδιαφέρον ή πόνο ψυχής ή κριτικό λόγο και ευκρίνεια σκέψης ώστε να ασκήσει κριτική σε εμάς τις παλιότερες γενιές που δήθεν τα ανεχθήκαμε όλα αυτά αμαχητί.
 
 
Γέλιο προκαλεί και θράσσος οι άθεοι και άθρησκοι και εναγκαλιστές της ηλεκτρονικής ευκολίας να κρίνουν έστω και μία μόνο γενιά παλαιότερη.  
 
Ειδικά την γενιά της μεταπολίτευσης όλων ημών που γεννηθήκαμε μέσα σε οικογένειες με Χριστό, με πατέρα και μάνα, με δάσκαλο και πληθυντικό ευγενείας, και αναγκαστήκαμε να ζήσουμε με σοσιαλισμό, καφρίλα, μπουζουκοτσιφτετέλια, τηλεοπτικές ξεβρακωμένες γλάστρες. Που αναγκαστήκαμε να ανεχθούμε ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα πλήρως διεφθαρμένο και απόλυτα υποτακτικό σε κάθε μικρό γείτονα βρωμιάρη που έτρωγε ψωμί από εμάς και σε κάθε μεγάλο δυνάστη που μας διέταζε πόσα κομμάτια από την σάρκα μας να κόψουμε.
 
Ένα σύστημα που δεν είχε πρόβλημα να ικανοποιεί κάθε χαμηλό ένστικτο, κάθε ματαιοδοξία, κάθε ψέμμα και εύκολο πλουτισμό, που δεν είχε πρόβλημα να σκοτώνει κάθε μέρα το δίκαιο και το ορθό ώστε να γίνουν όλοι απατεώνες και ψεύτες και υποκριτές και κυνηγοί της αρπαχτής και της προστυχιάς.
 
Ένα σύστημα που δεν είχε ενδοιασμούς να πει ψέμματα για το χρηματιστήριο, ψέμματα για το ευρώ, ψέμματα για τους ολυμπιακούς, ψέμματα για τα διακοποδάνεια, ψέμματα για το μεταναστευτικό, ψέμματα για το χρέος, ψέμματα για τα μνημόνια, ψέμματα για το δημοψήφισμα, ψέμματα για τις εκλογές.....ψέμματα για κάθε μικρό και μεγάλο θέμα προκειμένου αυτοί να μένουν αιώνια στην εξουσία και ο λαός να απογυμνώνεται από κάθε ηθική κάθε αξία κάθε δίκαιο κάθε λογικό μέτρο και πολιτισμένο τρόπο ζωής.
 
Ένα σύστημα ολόκληρο αποτελούμενο από δειλούς και φιλοτομαριστές πολιτικούς, από κανάλια, από αμόρφωτους ψευτοεπιχειρηματίες, από ματαιόδοξους κολαούζους, και στηριζόμενο από πακτωλό χρημάτων και διαφθοράς από το δυτικό σύστημα "αξιών" δηλαδή διαίρει και βασίλευε και τάιζε τους πρίγκηπες για να ξεσκίζουν τον λαό τους.
 
Ενάντια σε αυτήν την πραγματικότητα παλεύει έστω ένα μικρό τμήμα αυτού του λαού εδώ και δεκαετίες.
 
Ενάντια σε αυτή την πραγματικότητα με νύχια και με δόντια κρατιόμαστε στον Χριστό, στην παράδοση και τα ιερά της πατρίδας μας σε έναν κόσμο χυδαίο και σατανικό όπου η φυσιολογική αγάπη προς το οικείο και το πάτριο ονομάζεται φασισμός και εθνικισμός από όλα ατά τα σιχαμένα καθάρματα. 
 
Σε έναν πολιτικο-τηλεοπτικό κόσμο που αποσιωπά μισό εκατομμύριο ελεύθερους πολίτες διαμαρτυρόμενους για το άδικο εναντίον της πατρίδας μας... σε έναν πολιτικό κόσμο όπου όλοι οι οργανωμένοι θεσμοί (παρατάξεις, συνδικαλισμός, επιμελητήρια, υψηλή ιεραρχία) 8 χρόνια τώρα εξαφανίστηκαν αφού αποδείχτηκαν σκυλιά της εξουσίας και παντελώς ανίκανοι και απρόθυμοι να βοηθήσουν τον κοσμάκη.  
 
Ενάντια σε αυτή την πραγματικότητα της ύφεσης που η πολεμική της φύση είναι κρυμένη και ντυμένη με το ρούχο της οικονομικής πολιτικής και της δήθεν μοντέρνας αντιμετώπισης των πραγμάτων... ενάντια σε αυτήν ψήφισε ο κόσμος στο δημοψήφισμα.... ενάντια σε αυτήν κατέβηκε μισό εκατομμύριο κόσμος στο συλλαλητήριο... ενάντια σε έναν πόλεμο που δεν φαίνεται καν σαν πόλεμος, πολεμάει ο Έλληνας κόντρα σε όλα αυτά τα καθάρματα που θέλουν να φάνε τις σάρκες του ενώ συνεχώς του τραγουδάνε οι σειρήνες της ευκολίας, του χρήματος, του τσιπαρίσματος, των ηλεκτρονικών πληρωμών...  
 
Ναι είμαστε εύπιστοι. Ναι είμαστε επιρρεπείς στις υποσχέσεις και την ευκολία.  
Όχι όμως σε βαθμό που να ξεχνάμε ποιοι είμαστε και από που ερχόμαστε.  
Όχι σε βαθμό που να έχει το θράσσος το παιδί των τατουάζ, του facebook και του άθεου πολυπολιτισμού να αρθρώσει έστω μισή λέξη κριτικής απέναντι σε ανθρώπους που παλεύουν να καταλάβουν τι συμβαίνει στον τόπο τους, γιατί οι πολιτικοί τους συστηματικά τους υπονομεύουν και πως γίνεται πόλεμος χωρίς πόλεμο!
 
Εμείς με όλα τα προβλήματα και τα κουσούρια μας απέναντι σους άθεους και χρόνια διεφθαρμένους σταθήκαμε και φωνάξαμε Ελλάδα και Χριστός. Χωρίς σύστημα, χωρίς πολιτικούς, χωρίς αλήθεια, χωρίς στήριξη....με όλα και όλους εναντίον μας, εμείς παλεύουμε. Δουλειά του ανθρώπου είναι να παλεύει όπως μπορεί, όσο μπορεί. Όχι να εγγυάται στους επόμενους ότι η ζωή τους θα είναι καλύτερη.
 
Ότι μείνει από Ελλάδα και Χριστό για τους επόμενους θα είναι επειδή εμείς παλεύουμε, εμείς αντιστεκόμαστε. Επειδή μεσα στην λαίλαπα αυτή ο Έλληνας δεν ξέχασε ποιος είναι και από που προέρχεται.
 
Αφήστε λοιπόν την νέα γενιά να ζει ερμαφρόδιτη, να ξημερώνεται περιμένοντας να αγοράσει το νέο iphone και να αυνανίζεται με τεχνολογία VR. Δεν έχουν απολύτως καμία ικανότητα να κρίνουν, ούτε διάθεση να καταλάβουν, ούτε επιθυμία να ζουν Ελλάδα, Χριστό και παράδοση. Όσοι από αυτούς θέλουν να κρίνουν τότε μπορούν πρώτα να καταλάβουν τι ζούμε εμείς τόσα χρόνια... και μετά να τραβήξουν κουπί.  
 
Η μάχη είναι εδώ. Όποιος θέλει, μικρός και μεγάλος, δεν κρίνει.... απλά βουτάει και πολεμάει.
 
από έναν ανώνυμο Έλληνα  
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.