4 Μαρτίου 2020

Η Frontex είναι εδώ για να φέρνει τους λαθρομετανάστες και να τους παραδίδει στις ΜΚΟ... (είναι σατανικό ανθελληνικό σχέδιο στημένο από Τούρκους και Ευρωπαίους)

ΤΑ ...ΚΟΛΟΒΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ (ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ) 'FRONTEX'!!!!!!!

ΩΠΑ!
ΔΗΛΑΔΗ; ΔΗΛΑΔΗ;
ΟΙ (ΦΙΔΟ-) ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο (ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ;) ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ;

Μεταναστευτικό - Νέα κρίση - Παλιές συνήθειες -
Επειδή άλλα ακούμε στις ειδήσεις και άλλα γίνονται στην πραγματικότητα.
Δείτε αυτό το ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ έως ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ σκηνικό, που διαδραματίστηκε χθές στην Λέσβο, την ώρα που είχαν κλείσει τα σύνορα στον Έβρο και πείτε μου ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ειδικά εσείς αδέρφια από την Λέσβο... 

Νίκος Τριάντης 

Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές και σε συνδυασμό με τα στοιχεία των 'AIS' συστημάτων των σκαφών της 'FRONTEX', δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, μία φουσκωτή βάρκα με 13-15 άτομα φτάνει παρανόμως στην ακτή Σκάλας Συκαμνέος Λέσβου στην βόρεια πλευρά του νησιού.

Στο βάθος φαίνεται ένα σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής, απλά να παρατηρεί την διέλευση της βάρκας και σε ρόλο "επιτροπής υποδοχής" και όχι αποτροπής, ένα πορτογαλικό φουσκωτό σκάφος της FRONTEX με το όνομα "Arada". 

Στην οριογραμμή των χωρικών μας υδάτων, υπήρχε επίσης σύμφωνα με το σύστημα 'AIS' ένα δεύτερο πορτογαλικό σκάφος της FRONTEX με το όνομα ¨Tubarao".


ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ "ΥΠΟΔΟΧΗ" ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ.... 

Στην ακτή υπάρχει στό άκρο δεξιά της φωτογραφίας, μία κοπέλλα από την ΜΚΟ 'LightHouse Relief', όπως αναφέρει η φόρμα που φοράει, ώς επιτροπή υποδοχής και δύο τουλάχιστον επαγγελματίες φωτογράφοι.

Η κυβέρνηση ανέφερε λοιπόν, ότι σφραγίζει τα σύνορα και λόγω της Επιδημίας του κορωνοϊού, από ότι φαίνεται λοιπόν μόνο τα χερσαία σύνορα φαίνεται να κλείνουν και αυτό μάλλον μόνο στις ...Καστανιές. 

[ΓΙΑΤΙ ;
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ;
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΚΤΕΣ; ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ;]


Για να κλείσουν και τα θαλάσσια σύνορα θα πρέπει να ανακτηθεί η Εθνική Κυριαρχία, μέρος της οποίας έχει παραχωρηθεί στην FRONTEX σε όλη σχεδόν την έκταση των συνόρων μας.

Απο την άλλη θα πρέπει να ελεγχθεί ο ρόλος των ΜΚΟ, όπως είπε και ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους νησιώτες, καθώς οι κυβερνητικές υπηρεσίες φαίνεται ότι αδυνατούν, ή δεν έχουν την κυριαρχία να το πράξουν. 

Τότε κάτι μπορεί να γίνει και να είστε σίγουροι ειδικά για τους κυβερνώντες το μήνυμα, ότι θα σας σεβαστούν εχθροί και φίλοι....

ΣΟΥΗΔΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ 'ΦΡΟΝΤΕΞ'..... 

'freepen.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/blog-post_8908.html 

===================

ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ! 

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ (ΤΡΙΣΑΘΛΙΑΣ) 'FRONTEX', ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΞΕΧΕΙΛΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΦΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ! 

ΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! 
ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! 

ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ Η 'FRONTEX' ΩΣ ΠΛΗΡΩΜΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΛΙΘΟΥΑΝΟΥΣ, ΠΟΛΩΝΟΥΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ, Ή ΟΤΙ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΑΝ.....  

ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.