28 Μαρτίου 2020

Εν μέσω κορωνοϊού οι προδότες της ΝΔ έβαλαν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ σαν "Βόρεια Μακεδονία"... Τους χλευάζουν οι προδότες του Σύριζα....

Πριν από λίγες ώρες τα Σκόπια μπήκαν και επίσημα στο ΝΑΤΟ. Το ελληνικό ΥΠΕΞ με ανάρτηση του αποφάσισε να δώσει τα συγχαρητήρια του μόνο που... αναφέρεται σε «Δημοκρατία της Βόρειας Δημοκρατίας».

«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας» αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Την ένταξή των Σκοπίων χαιρέτισαν ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

«Η ένταξή σας θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για τα Δυτικά Βαλκάνια. Είναι καλό για την περιοχή και για την ευρωατλαντική ασφάλεια» τόνισε ο γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

Τα κυβερνητικά «συγχαρητήρια» ειρωνεύεται ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Χαρίτσης. 

«Καλωσορίζουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο μέτωπο της λογικής και του πατριωτικού συμφέροντος που χάραξε η συμφωνία των Πρεσπών»

Στην ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ακόμη: «Είναι θετικό ότι έστω και τώρα παραδέχεται πως κορόιδευε όλη την Ελλάδα όταν υποδαύλιζε το μίσος και τον εθνικό διχασμό για μικροκομματικά συμφέροντα. Στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία των γεωπολιτικών ανακατατάξεων και της όξυνσης της τουρκικής προκλητικότητας, είναι πια σαφές ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διασφάλισε τα εθνικά μας συμφέροντα στο Βορρά και εγγυήθηκε τη σταθερότητα στα Βαλκάνια».

Επίσης οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν την απόφαση που έλαβε η Ευρωπαϊκή Ένωση για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. 

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι δύο χώρες κάνουν το επόμενο τους βήμα στη πορεία τους προς τη Δύση και η Ουάσιγκτον προσβλέπει στην εμβάθυνση της στρατηγικής σχέσης που έχει μαζί τους.

«Η απόφαση αυτή εδραιώνει περαιτέρω το μέλλον της Αλβανίας και της Βόρειας Μακεδονίας. Υπογραμμίζει, επίσης, τη σημασία της ιστορικής Συμφωνίας των Πρεσπών που επιτρέπει στη Βόρεια Μακεδονία να προχωρήσει προς την υλοποίηση των ευρωπαϊκών και διατλαντικών της στόχων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παραμείνουν ένας σταθερός εταίρος, καθώς οι δύο κυβερνήσεις υιοθετούν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για την ενίσχυση του κράτους δικαίου, την περαιτέρω καταπολέμηση της διαφθοράς, την ανάπτυξη των οικονομιών τους και την ενίσχυση της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος», σημειώνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ανακοίνωση του.

Τέλος, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει ότι οι δύο χώρες πρέπει να παραμείνουν αφοσιωμένες στις αντίστοιχες μεταρρυθμιστικές τους ατζέντες και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις προσπάθειές τους προς αυτή την κατεύθυνση. 

πηγή 

Ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ γνωστοποίησε πως τα Σκόπια είναι πλέον το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ.

«Η Βόρεια Μακεδονία είναι μέλος της οικογένειας του ΝΑΤΟ, μίας οικογένειας 30 κρατών και σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου ανθρώπων. Μίας οικογένειας που βασίζεται στη βεβαιότητα ότι ανεξαρτήτως των προκλήσεων, θα είμαστε ισχυρότεροι και ασφαλέστεροι όλοι μαζί».

Μετά και την επίσημη ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ, η σημαία των Σκοπίων θα υψωθεί έξω από το κεντρικό κτήριο της Συμμαχίας, στις Βρυξέλλες, την προσεχή Δευτέρα.

«Είναι μία ιστορική επιτυχία ότι μετά από τρεις δεκαετίες ανεξαρτησίας, τελικά επιβεβαιώνεται η ασφάλεια και το μέλλον της χώρας. Συγχαρητήρια σ’ όλους. Το αξίζατε» ήταν το μήνυμα του προέδρου των Σκοπίων, Στέβο Πενταρόφσκι.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, διαμήνυσε ότι «η ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας θα στηρίξει την ενίσχυση της ενσωμάτωσης, της δημοκρατικής μεταρρύθμισης, του εμπορίου, της ασφάλειας και της σταθερότητας της χώρας». 

Και συμπλήρωσε: «Η είσοδος της Βόρειας Μακεδονίας επιβεβαιώνει ότι η πόρτα του ΝΑΤΟ παραμένει ανοικτή στις χώρες που θέλουν και είναι ικανές να υλοποιήσουν τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για τα υψηλά επίπεδα του ΝΑΤΟ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή εξέλιξη σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός εκ των βασικών στόχων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, δηλαδή την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

Την Πέμπτη, μάλιστα, οι ηγέτες της Ε.Ε. άναψαν το πράσινο «φως» και στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση των Σκοπίων. 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Αδέρφια μου Ελληνες μην αποδεχτείτε ΠΟΤΕ την ονομασία που έδωσαν οι προδότες δεξιάς και αριστεράς...
Για μας θα είναι παντα Σκοπιανοί και Σκόπια... ή Βαρδαρία, ή ότι άλλο θέλετε που να ΜΗΝ περιέχει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ονομασία "Μακεδονία"...

Στην μαύρη λιστα όσοι το αποκαλούν έτσι... πολιτικοί, ΜΜΕ, Τύπος κλπ....
Κανείς πατριώτης δεν έχει το δικαίωμα να βεβηλώνει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας...
Αυτό το κράτίδιο των απογόνων των βουλγαροκομμιτατζήδων (που έσφαζαν τους Μακεδόνες) ποτέ δεν θα αφήσουμε να σφετεριστεί το όνομα της Μακεδονίας μας για το οποίο έχυσαν το αίμα τους ήρωες όπως ο Παύλος Μελάς, ο Κώττας και χιλιάδες άλλοι πρόγονοί μας...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.