10 Νοεμβρίου 2019

Αλληλοσυγκρούονται οι ισλαμιστές που κουβάλησε η Νέα Τάξη στην Νορβηγία με τους νεοταξίτες Νορβηγούς.... (μιλάμε για μεγάλη πλάκα)

Η είδηση έχει ως εξής:

Το Νορβηγικό Ισλαμικό Συμβούλιο (IRN), μια οργάνωση που εκπροσωπεί 33 μουσουλμανικές ομάδες με συνολικά 65.000 μέλη, πρότεινε πρόσφατα τη δημιουργία ξεχωριστών μουσουλμανικών υπηρεσιών για τη μέριμνα των μικρών παιδιών, προκειμένου, με αυτόν τον τρόπο, να διαφυλάσσεται ο πολιτισμός, η γλώσσα και η θρησκεία τους.

«Γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία Πρόνοιας για τα Παιδιά πάσχει στο θέμα της εμπιστοσύνης, εν μέρει λόγω έλλειψης γνώσεων και ενημέρωσης για αυτά τα παιδιά. Η δημιουργία δομών, Μουσουλμανικών Θεσμών Πρόνοιας, θα έκανε τους γονείς να αισθάνονται πιο σίγουροι ότι τα παιδιά τους λαμβάνουν μια εκπαίδευση που είναι σύμφωνη με τις αξίες που οι ίδιοι υποστηρίζουν», δήλωσε ο ηγέτης του Νορβηγικού Ισλαμικού Συμβουλίου, Abdirahman Diriye, στην εφημερίδα Vårt Land της Νορβηγίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Παιδιών και Οικογένειας της Νορβηγίας επεξεργάζεται αυτήν την περίοδο μία πρόταση για σχέδιο νόμου για την προστασία των παιδιών, ο οποίος θα υποχρεώνει το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας να λαμβάνει υπόψη το «πολιτιστικό, γλωσσικό και θρησκευτικό υπόβαθρο» του παιδιού. Το Ισλαμικό Συμβούλιο πιστεύει ότι ούτε αυτή η πρόταση που εξετάζεται δεν προσφέρει επαρκή προστασία, ειδικά όταν τα παιδιά πηγαίνουν σε ανάδοχες οικογένειες.

«Σήμερα θεωρούμε ότι δεν λαμβάνεται υπόψη το ιστορικό των παιδιών της μειοψηφίας. Έχουμε δει παραδείγματα παιδιών σε ιδρύματα που δεν μπορούν να αρθρώσουν ούτε μια λέξη στη μητρική τους γλώσσα όταν μεγαλώσουν. Έτσι, αισθάνονται αποξενωμένοι από τη βιολογική τους οικογένεια. Έχουμε επίσης διαπιστώσει ότι στα παιδιά των μουσουλμάνων σερβίρουν χοιρινό. Είναι στο καθημερινό τους γεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα», εξηγεί ο Diriye.

Η πρόταση απορρίφθηκε ως «αντιπαραγωγική, που προωθεί τον διαχωρισμό» 

Η πρόταση που προωθούσε το αρμόδιο υπουργείο της Νορβηγίας δεν κατάφερε τελικά να αποκομίσει θετικές εντυπώσεις, ούτε από τους πολιτικούς, αλλά ούτε από τη μουσουλμανική κοινότητα. 

Ο φιλελεύθερος βουλευτής Abid Raja, πρώην αντιπρόεδρος του νορβηγικού κοινοβουλίου και ο πρώτος Νορβηγός που είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου στη χώρα και προέρχεται από μειονότητα, είναι κατηγορηματικά αντίθετος.
«Δεν μπορούμε να έχουμε στη Νορβηγία μία Υπηρεσία για τα παιδιά των Χριστιανών, μια άλλη για τα παιδιά των Εβραίων και άλλη για τα παιδιά των μουσουλμάνων», δήλωσε ο Ράτζα στον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NRK, τονίζοντας ότι οι δημόσιες υπηρεσίες δεν μπορούν να διαιρεθούν ανάλογα από την εθνότητα ή τη θρησκευτική προέλευση.

Η πρόταση ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή ούτε από το Δίκτυο Μουσουλμανικού Διαλόγου, του οποίου ο ιδρυτής, Αρσάντ Τζάμιλ, προειδοποίησε για περαιτέρω διαχωρισμό. «Η πρόταση θα ενισχύσει το στερεότυπο έναντι των Μουσουλμάνων και θα προωθήσει τον διαχωρισμό», είπε χαρακτηριστικά, απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους τους αρμόδιους φορείς να συνεργαστούν για την επίλυση των προκλήσεων.

Κάποιοι το τράβηξαν πολύ και κατηγόρησαν το Συμβούλιο ότι επιχειρεί να διαδώσει τον ισλαμισμό. «Αυτό είναι ο Ισλαμισμός στην πράξη, δηλαδή το Ισλάμ με τη Σαρία είναι πάνω από τους νόμους της Νορβηγίας», γράφει σε ένα άρθρο γνώμης στη διαδικτυακή εφημερίδα Nettavisen, η Δανά Μανουχέρι, Γενική Γραμματέας της ΜΚΟ «Ισότητα, Ένταξη, Διαφορετικότητα» (LIM).

Η Μανουχέρι κατηγορεί το Ισλαμικό Συμβούλιο ότι εργάζεται συστηματικά για να «δημιουργήσει μια κοινωνία διχοτομημένη σε “εμάς” και σε “εκείνους”» και τονίζει ότι η θρησκεία δεν έχει θέση ούτε στις δημόσιες υπηρεσίες, ούτε στην κοινωνία. Ο Υπουργός Παιδιών και Οικογένειας της χώρας, Kjell Ingolf Ropstad, από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, δήλωσε ότι η πρόταση για τη δημιουργία ξεχωριστών μουσουλμανικών θεσμών ήταν «δεν ήταν σχετική».

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Εδώ μιλάμε για μεγάλο γέλιο....
Οι νεοταξίτες εξουσιαστές που με πολέμους, πείνα και φτώχεια σπρώχνουν εκατομμύρια ανθρώπους μέσα από ελεγχόμενους διαδρόμους (που περνούν και από την Ελλάδα) στις ευρωπαϊκές χώρες, έχουμε πει πολλές φορές ότι στο βάθος τους ενδιαφέρει η πολτοποίηση των εθνών και η παγκοσμιοποιήση και αν είναι δυνατόν ο πόλεμος των πολιτισμών ώστε να φέρουν στο τέλος την Παγκόσμια Διακυβέρνηση που θέλουν....

Στην Νορβηγία λοιπόν μια χώρα που όπως όλες οι σκανδιναβικές, κυβερνάται εδώ και δεκαετίες από "προοδευτικές" νεοταξίτικες κυβερνήσεις τύπου Συριζα (αλλά και ΝΔ όπως φαίνεται), έρχονται εδώ και λίγα χρόνια μαζικά μουσουλμάνοι μετανάστες που φυσικά, όπως σε όλες τις χώρες αρνούνται να ενσωματωθούν στην τοπική κοινωνία....

Θέλουν να ζουν (και δικαίωμά τους) με τον δικό τους ισλαμικό τρόπο ζωής...
Αυτό άλλωστε υποτίθεται ότι πρεσβεύει και η Νέα Τάξη που της αρέσει η διαφορετικότητα....
Ελα όμως που η ΝΤΠ (μυστικές λέσχες και στοές) και η οπαδοί της ουσιαστικά είναι ένα υποκριτικό ελιτιστικό σύστημα, που στην πραγματικότητα ενδιαφέρεται για την πολτοποίηση των λαών και την εξαφάνιση των εθνών....

Ετσι ενώ στην Ελλάδα σκοτώνονται όλοι οι νεοταξίτες προοδευτικοί να μας αποδείξουν ότι οι μουσουλμάνοι και οι συνήθειές τους, πρέπει να γίνονται σεβαστοί και να βοηθήσουμε όλοι να ενσωματωθούν με την διαφορετικότητά τους, στην ελληνική κοινωνία, σε μια χώρα όπως η Νορβηγία που όλα αυτά έχουν ξεπεραστεί και ήδη η κοινωνία βρίσκεται σε αυτό το στάδιο έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω....

Εκεί οι νεοταξίτες Νορβηγοί προσπαθούν πλέον να πολτοποιήσουν την κοινωνία τους, υποχρεώνοντας τους μουσουλμάνους να δεχθούν να εγκαταλείψουν την θρησκευτική κι εθνική διαφορετικότητά τους με πρόσχημα....... την διαφορετικότητα!!!!!!!

Σας φαίνεται τρελό;
Ναι είναι...

Οι μουσουλμάνοι δικαίως, θέλουν για παράδειγμα, τα ανήλικα εγκαταλελειμένα μουσουλμανάκια να πηγαίνουν σε μουσουλμανικές ανάδοχες οικογένειες κι όχι σε χριστιανικές ή άθεες (όπως αυτές που υπάρχουν στην Νορβηγία)....
Δεν θέλουν τα παιδιά τους να τρώνε χοιρινό....
Και θέλουν να μαθαίνουν την μητρική τους γλώσσα και τα εθνικά και θρησκευτικά ήθη και έθιμά τους...

Ομως οι Νορβηγοί οπαδοί του Σόρος, διαβλέποντας ότι κάτι τέτοιο δυναμώνει τα εθνικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά των μεταναστών, προσβάλωντας την πολτοποίηση που θέλει η Παγκοσμιοποίηση, αρνούνται αυτά τα δίκαια αιτήματα με επιχείρημα ότι θέλει το Ισλάμ να "δημιουργήσει μια κοινωνία διχοτομημένη σε “εμάς” και σε “εκείνους” και ότι η πρόταση είναι αντιπαραγωγική, που προωθεί τον διαχωρισμό..... (εδω γελάμε)


Μην μας διαφεύγει το γεγονός ότι η Νορβηγία είναι μια χώρα κόλαση για τις οικογένειες ειδικά όσων ΔΕΝ είναι Νορβηγοί.... (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Γι αυτό μην απορείτε με το ότι υπάρχει εκεί Υπουργός Παιδιών και Οικογένειας....
Οι Νορβηγοί "δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους" στο να μεταβάλουν τα μικρά παιδιά σε όργανα της Νέας Τάξης.... 

Η πλύση εγκεφάλου ειδικά στα παιδιά της Νορβηγίας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο...

Πάντως μην εφησυχάζουμε διότι στην Ελλάδα οδεύουμε ραγδαία προς τα εκεί....
Οπως λένε και οι στατιστικές στην Ελλάδα σε καμιά 20αριά χρόνια θα υπάρχουν 30% μουσουλμάνοι...
Αυτό φυσικά είναι χονδροειδές ψέμα αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι σήμερα που μιλάμε οι μουσουλμάνοι ΜΟΝΙΜΟΙ και ΝΟΜΙΜΟΙ (λόγω της προδοσίας) κάτοικοι στην Ελλάδα πλησιάζουν ή και ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ήδη με αυξανόμενους ρυθμούς.... 

Προσωπικά θεωρώ ότι αν συνεχιστεί αυτό που γίνεται σήμερα, δηλαδή η αθρόα κι ανεξέλεγκτη είσοδος και η προδοτική διασπορά των λαθρομεταναστών σε όλη την επικράτεια, σε μια 10ετία το πολύ οι μουσουλμάνοι θα πλησιάζουν το 50% του πληθυσμού...

Δυστυχώς αδέρφια μου βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολους καιρούς να κυβερνώμαστε από προδοτικά πολιτικά αποβράσματα ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας, που υπηρετούν πλήρως τις επιδιώξεις της Νέας Τάξης, αφελληνίζοντας και αποχριστιανίζοντας ραγδαία την ελληνική κοινωνία...

Ας παραδειγματιστούμε από την Νορβηγία και ας προσπαθήσουμε να σταματήσουμε με κάθε τρόπο το αίσχος που μας ετοιμάζουν ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και όλοι οι υπόλοιποι προδότες.... 

ΘΑΝΟΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.