19 Νοεμβρίου 2019

Γιατί δρομολογείται η αντικατάσταση των πληθυσμών;

Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών που αποβιβάζονται στην Ελλάδα δεν είναι Σύριοι κάποιος αξιολογικά ουδέτερος παρατηρητής δίχως εμπάθεια θα αποκαλούσε το φαινόμενο είτε «λαθρομεταναστευτικό» είτε «εισβολικό». Όταν δε διαχέονται από τα νησιά σε όλη την επικράτεια οι άνθρωποι αυτοί όχι απλά δεν λύνεται το πρόβλημα αλλά γιγαντώνεται. Και όταν έχεις δημογραφικό πρόβλημα ενώ αυτοί θα αυξάνονται και θα πληθύνονται τότε το αποτέλεσμα είναι η αντικατάσταση πληθυσμών.

Στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ υπό τον τίτλο «Μετανάστευση Αντικατάστασης: Είναι η λύση για τους μειούμενους και τους γηράσκοντες πληθυσμούς;» αναφέρονται τα εξής:
«Οι προβλέψεις των Ηνωμένων Εθνών δείχνουν ότι κατά τα επόμενα 50 χρόνια, οι πληθυσμοί σχεδόν όλων των χωρών της Ευρώπης καθώς και της Ιαπωνίας θα αντιμετωπίσουν μείωση και γήρανση. Οι νέες προκλήσεις των φθινόντων και γηρασκόντων πληθυσμών απαιτούν εκτεταμένες επαναξιολογήσεις πολλών καθιερωμένων πολιτικών και προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν τη διεθνή μετανάστευση. Εστιάζοντας σε αυτές τις δύο εντυπωσιακές και κρίσιμες τάσεις του πληθυσμού, η έκθεση εξετάζει τη μετανάστευση αντικατάστασης για οκτώ χώρες με χαμηλή γονιμότητα (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Δημοκρατία της Κορέας, Ρωσική Ομοσπονδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες) και δύο περιφέρειες την Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση). Η μεταναστευτική μετανάστευση αναφέρεται στη διεθνή μετανάστευση που θα χρειαζόταν μια χώρα για να αντισταθμίσει τη μείωση του πληθυσμού και τη γήρανση του πληθυσμού λόγω χαμηλών ποσοστών γονιμότητας και θνησιμότητας».
Τι εξετάζει εν ολίγοις αυτή η μελέτη του ΟΗΕ; Εξετάζει σενάρια αντικατάστασης γηγενών πληθυσμών από πρόσφυγες, μετανάστες κλπ με στόχο – από όσα αντιλαμβάνεται ο γράφων τουλάχιστον – να μην καταρρεύσουν οι χώρες που υποφέρουν από δημογραφική γήρανση οικονομικά. Στην περίπτωση που συμφωνήσουμε με την αριστερά και τους φιλε – left ιδεολογικούς της συνοδοιπόρους στο ότι δεν υπάρχουν Έθνη διότι είναι «φαντασιακά κατασκευάσματα» τότε δεν θα πρέπει να μας ενοχλεί αυτή η εξέλιξη. Ότι ήδη δηλαδή διεξάγονται έρευνες που να εξετάζουν σενάρια κυριολεκτικής αντικατάστασης πληθυσμών.

Εάν όμως όπως η συντριπτική πλειοψηφία των φυσιολογικών ανθρώπων πιστεύει ότι τα Έθνη αποτελούν την ιδιοπροσωπεία ενός λαού η διαφορετικότητα και ο πολιτισμός του οποίου είναι μοναδικά τότε αρχίζει κανείς να ανησυχεί για τα σχέδια και τα σενάρια που εξυφαίνονται δίχως την δική του συγκατάθεση.

Στις αρχές της εβδομάδας το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη μας ενημερώνει ότι:

– Από το τέλος Αυγούστου έχει μεταφέρει 4000 λαθρομετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα και ως το τέλος Νοεμβρίου θα φέρει άλλους 12000.
– Θα χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση 40000 ατόμων σε διαμερίσματα.
– Θα εισαγάγει 16000 στην αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας για τα επόμενα 30 χρόνια προδιαγράφεται για τη χώρα μας ένα ζοφερό μέλλον, όπου τα παιδιά και οι έφηβοι δεν θα ξεπερνούν το 12% του πληθυσμού, η μέση ηλικία των κατοίκων θα αγγίζει τα 50 έτη και οι οικονομικά ενεργοί πολίτες θα είναι στην καλύτερη περίπτωση 3,7 εκατομμύρια.

Κρατώ δε πολύ προσεκτικά και αθροίζω στα ως άνω αυτό που είπε ο καθηγητής Μάζης γιας τον λόγο που το Ισλάμ εξυπηρετεί τους «παγκοσμιοποιητές». Διότι το Ισλάμ δεν δέχεται το Έθνος – Κράτος αφού το τελευταίο αποτελεί εμπόδιο απέναντι στην ενιαία και ιερή «Ούμα» την ευρύτερη εκείνη περιοχή στην οποί οι λαοί πρέπει να ζουν με το Ισλάμ και όχι με τα έθνη. Η ενιαία αυτή περιοχή βέβαια στην οποία θα κατοικούν άνθρωποι με δημογραφική άνθηση (περισσότεροι καταναλωτές προϊόντων) δεν θα έχει δασμολογικούς περιορισμούς που δημιουργούν προβλήματα στις πολυεθνικές.

Η μαζική λαθρομετανάστευση, η μαζική εισβολή συντελείται σχεδόν αδιαμαρτύρητα διότι η πολιτισμική προπαγάνδα είναι επίμονη, αδιάκοπη. Ο Αχιλλέας σε τηλεοπτική σειρά παγκόσμιας εμβέλειας παρουσιάστηκε ως … μαύρος. Οι ευχές για Χριστούγεννα σε πολλές χώρες της Δύσης δίνονται ως «καλές γιορτές». Στα πανεπιστήμια ο «κακός» λευκός δυτικός είναι ο υπαίτιος κάθε δυστυχίας και τραγωδίας στην ανθρωπότητα. Η πυρηνική οικογένεια με θηλυκή μητέρα και αρσενικό πατέρα βρίσκεται σε μόνιμη άμυνα ως «πατριαρχικό κατασκεύασμα». Συνδυαζόμενα όλα αυτά δημιουργούν μία κουλτούρα ενοχής η οποία αδιαμαρτύρητα αφήνει να εκτυλίσσεται ο εποικισμός και αντικατάσταση πληθυσμών.

Στην Ελλάδα πλην λίγων πολιτικών δεν υφίσταται καμία βούληση κλεισίματος της κερκόπορτας. Μία οριστική πτώση του Δυτικού Πολιτισμού σε περίπτωση επικράτησης των παγκοσμιοποιητών θα βρει την Ελλάδα πρώτη να «απολαμβάνει» τα «αγαθά» της παγκοσμιοποίησης.
Εάν δε η Τουρκία αποκτήσει πυρηνικό εργοστάσιο εκεί τελείωσαν όλα. 

Ραφαήλ Καλυβιώτης
The Righter

το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.