16 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση αντιδράσεων για τις γελοίες γιορτές των τραβεστί στην Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 18 Μαΐου στην πόλη του Αγίου Δημητρίου και των χιλιάδων νεομαρτύρων θα γίνει η συγκέντρωση των κάθε είδους τραβεστί, που νομίζουν ότι επειδή φούσκωσαν τα στήθια τους με σιλικόνη έγιναν και γυναίκες.

Πραγματικά μόνο λύπη μπορεί να νιώσουμε για αυτές τις ψυχές που έχουν κυριευτεί και αυτοδιασσύρονται από το δαιμονικό πάθος της ομοφυλοφιλίας.

Δυστυχώς όμως το δαιμονικό πάθος τους δεν τους αφήνει σε ησυχία και εκτός ότι τους οδηγεί στην αυτοκαταστροφή -αφού αρκετοί από αυτούς είναι ναρκομανείς που εκδίδονται και συνήθως και φορείς σεξουαλικών νοσημάτων κτλ -όπως ο Ζακ Κωστόπουλος που είναι τιμώμενο πρόσωπο στο φετινό gay pride,προσπαθούν και να μας επιβάλλουν την διαστροφή τους ζητώντας μάλιστα να μεγαλώνουν και παιδιά σε "οικογένειες" με δύο που παριστάνουν τους "μπαμπάδες" ή δύο που παριστάνουν τις "μαμάδες"!

Αρωγός τους σε αυτή την προσπάθεια είναι φυσικά η παγκόσμια νέα τάξη πραγμάτων (φιλελεύθερα κράτη, οικονομικοί κολοσσοί, ΜΜΕ, ξένες πρεσβείες κτλ) που προβάλλοντας επίμονα την ομοφυλοφιλία προσπαθεί να απογυμνώσει από κάθε ηθική αξία και υψηλά ιδανικά τον σύγχρονο άνθρωπο, ώστε να τον καταστήσει ένα άβουλο και πειθήνιο υποχείριο στα σχέδια τους.

Άμοιροι των ευθυνών τους δεν είναι όμως και όλοι όσοι θα έπρεπε θεσμικά να αντιδράσουν.
Που είναι η επίσημη εκκλησία (Ιεραρχία) να βγει στους δρόμους και να κηρύξει τι πραγματικά λέει το Ευαγγέλιο;

Που είναι οι εισαγγελείς να ελέγξουν εάν γίνεται προσβολή της δημοσίας αιδούς;
Που είναι η αστυνομία να επέμβει;
Όλοι απόντες και βολεμένοι στον μικρόκοσμο τους.

Που είναι όμως και ο Ελληνικός Λαός που πιστεύει σε Χριστό και Πατρίδα να βγει στους δρόμους;
Και αυτός ως επί το πλείστον απών.


Απόντες όμως δεν μπορεί να είναι οι Έλληνες Εθνικιστές γι αυτό για ακόμη μία φορά ο Σύλλογος μας διοργανώνει δημόσια ανοιχτή συζήτηση στην Θεσσαλονίκη με θέμα τις επιπτώσεις της ομοφυλοφιλίας στην κοινωνία, την ίδια ώρα που οι γκέι με την υπόλοιπη δήθεν φιλελεύθερη πλέμπα της πόλης μας θα διαδηλώνουν την "υπερηφάνεια" τους (περήφανοι γιατί;;;).

ΚΑΜΜΙΑ συμμετοχή στις γελοίες υποκινούμενες διεθνιστικές παρελάσεις των gay.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ!
Πλήρη ανακοίνωση για το πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ανοικτή συζήτηση και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων θα ανακοινωθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββατου 18/5.

Μείνετε συντονισμένοι στο μπλοκ μας! 

Ιερός Λόχος 2012



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.