26 Μαΐου 2019

Ο Ν. Λυγερός για τις εκλογές την κυβέρνηση, την προδοσία της Μακεδονίας και την Τουρκία.

Γράφει ο Νίκος Λυγερός 

Κανένας δεν ξεχνά τα ψέματα των Πρεσπών 

Όταν ακούγαμε για μήνες για την πίεση των ξένων για την επίλυση του Σκοπιανού και τώρα ανακαλύπτουμε από το στόμα του ίδιου του Πρωθυπουργού ότι το όλο θέμα ήταν μια ιδεολογική πρωτοβουλία που ήθελε να υλοποιήσει το όνειρό της εις βάρος του Ελληνισμού, ξέρουμε πια ότι το όλο θέμα ήταν ένα άλλο ψέμα της προπαγάνδας. Όσοι έλεγαν ότι πρόκειται για μια συμφωνία υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, τώρα άκουσαν από την εξομολόγηση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών ότι όλα έγιναν σε διμερές επίπεδο χωρίς παρέμβαση άλλων. Έτσι τελειώνουν τα ψέματα των πολιτικάντηδων. 

Και αυτά τα ψέματα ο ελληνικός λαός δεν τα συγχωρεί, διότι έχουν ως στόχο να προκαλέσουν πληγές στον Ελληνισμό και στην Ιστορία. Έτσι όσοι έπεσαν στην παγίδα αυτού του ανθελληνικού κόμματος με αποτέλεσμα να το ακολουθήσουν, τώρα έχουν περάσει στο στάδιο της αντεπίθεσης και θα το πολεμήσουν έως το τέλος σε κάθε επίπεδο των εκλογών. Όσους ξεγελάς με παραπληροφόρηση και σ' έχουν εκλέξει από λάθος, δεν ξανακάνουν το λάθος να σε πιστέψουν. Τα προβλήματα που προκαλεί το Προσύμφωνο των Πρεσπών, τα εντοπίζουν όλο και περισσότεροι. Έτσι είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που μιλούν για την ακύρωσή του, ενώ στην αρχή φαινόταν εντελώς αδιανόητο, επειδή δεν είχαν μελετήσει το θέμα εις βάθος. Έτσι τα ψέματα των Πρεσπών δεν θα συγχωρεθούν σε κανένα από όσους τα έλεγαν και αυτό θα φανεί στις επόμενες εκλογές. 

πηγή

Μετά το έγκλημα των Πρεσπών έρχεται η τιμωρία των εκλογών 

Η φανατική και ιδεολογική προώθηση του Προσυμφώνου των Πρεσπών ήταν και είναι εγκληματική. Με αυτήν την έννοια θα έρθει και η τιμωρία των εκλογών σε όλα τα επίπεδα, γιατί κανείς δεν ξεχνά ποιοι προκάλεσαν αυτές τις πληγές στον Ελληνισμό. Διότι το όλο θέμα δεν είναι μόνο μακεδονικό αλλά εθνικό. Το ψέμα των Πρεσπών δεν αφορά μόνο τους Μακεδόνες, αλλά όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στον Ελληνισμό και στην Ιστορία. Διότι το έγκλημα που διέπραξε η κυβέρνηση στις Πρέσπες είναι μια ιδεολογική εκδίκηση ενάντια στην ιστορία του Έθνους και τίποτα λιγότερο. Δεν είναι το αποτέλεσμα ξένων πιέσεων, όπως αποδεικνύεται, αλλά ο στόχος προσωπικών πρωτοβουλιών που ακολούθησαν κατά γράμμα μια αρρωστημένη ιδεολογία, που προσπαθεί ακόμα και τώρα να επιβληθεί, ενώ η Ιστορία και μάλιστα στο επίπεδο της Ανθρωπότητας έχει δείξει ότι το καλύτερο που έχει πετύχει είναι οι γενοκτονίες σε όλο τον κόσμο. 

Ο Ελληνισμός όμως είναι της αντίστασης και τώρα έχει περάσει στη φάση της αντεπίθεσης, επειδή φτάνει πια αυτή η απαράδεκτη και προκλητική πολιτική ενάντια των αθώων. Τώρα οι Δίκαιοι έχουν ανέβει στο μέτωπο κι έχουν πάρει θέση ενάντια σε αυτή τη βαρβαρότητα που κρύβεται πίσω από τις λέξεις, διότι θέλει να αλλάξει την πραγματικότητα. Όμως τώρα είναι αργά, διότι είναι πολλοί αυτοί που αντιλήφθηκαν το μέγεθος του εγκλήματος και με την πολλαπλή ψήφο τους θα τιμωρήσουν όσους τόλμησαν να τα βάλουν με την Ιστορία και τον Ελληνισμό.

πηγή

Ελληνισμός ενάντια στη βαρβαρότητα 

Σε αυτές τις εκλογές θα δούμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αντιπαράθεση του Ελληνισμού με τη βαρβαρότητα, και την αρχή της απελευθέρωσης από ένα δικτατορικό ζυγό που θεωρούσε ότι θα διαρκούσε για χρόνια. Όμως αυτή η ιδεολογία είναι αντίθετη στον Ελληνισμό, επειδή αποτελεί αντιπαράδειγμα των θεωριών της. Οι Έλληνες σε αυτές τις εκλογές δεν θα εκφραστούν μόνο σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά κι ενώπιον της Ιστορίας τους, διότι το θέμα της Μακεδονίας δεν είναι μόνο τοπικό, αλλά εθνικό και μάλιστα με την έννοια του διαχρονικού. Έτσι δεν μπορούν ν’ αφήσουν ανενόχλητη μια παράταξη να πληγώσει οριστικά τον Ελληνισμό, επειδή εκμεταλλεύτηκε τους ψήφους ανθρώπων που δεν ήξεραν τι επρόκειτο να κάνουν.
 

Τώρα όμως όλοι ξέρουν την αλήθεια πέρα από κάθε ψέμα της προπαγάνδας, όσο αποτελεσματική και να ήταν για όσους δεν ήξεραν το σταλινικό ύφος. Τώρα όμως οι πλατείες των συγκεντρώσεων του κόμματος έχουν αδειάσει, διότι οι δικοί μας αντιστέκονται πια. Έτσι όσα ειπώθηκαν για το μέλλον με τη σιγουριά του ψέματος καταρρέουν, για να φανεί επιτέλους η αλήθεια της ιστορίας του Ελληνισμού. Έτσι αυτές οι εκλογές είναι η αρχή μιας γνήσιας επανάστασης που δεν θέλει άλλο ένα κόμμα αλλά, την ίδια την πατρίδα να παλεύει ενάντια σε όσους θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν, την ιστορία, τους αθώους και τους δίκαιους που θυσιάστηκαν για να είμαστε ελεύθεροι ως έθνος. 

πηγή

Δεν πιάνουν πια τα κόλπα του κομματισμού 

Ειδικά στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών εκλογών, δεν πιάνουν πια τα κόλπα του κομματισμού που προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση μέσω των μέτρων αλλά και του εκβιασμού που αξιοποιεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, λες και μιλά σε παιδιά που δεν ξέρουν τι είναι πολιτικάντικες κινήσεις. Απλώς η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να γεμίσει τις πλατείες όπως πίστευε. Έτσι η ίδια που δεν έδινε καμία σημασία στα Συλλαλητήρια, διότι δεν είχαν δήθεν αρκετό κόσμο, αλλά τώρα έχουμε φτάσει στο επίπεδο του γελοίου τόσο για το μέγεθος όσο και τον τρόπο. 

Ο Πρωθυπουργός θέλει να μάς εξηγήσει ότι αν δεν κερδίσει τις εκλογές θα υποστούμε επιπτώσεις. Το πιο αστείο είναι ότι όλοι οι Έλληνες θέλουν να τις δουν, διότι έχουν σιχαθεί αυτόν τον κομματισμό και δεν αντέχουν πια ούτε το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται για να πεισθούν. Καταλαβαίνουμε όμως ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός φοβάται τα αποτελέσματα γιατί καμία από τις απεγνωσμένες προσπάθειές του δεν έχει καταφέρει να κλείσει την ψαλίδα των δημοσκοπήσεων. 

πηγή

Η Ανατολική Μεσόγειος θωρακίζει το Αιγαίο 

Οι υδρογονάνθρακες της Ανατολικής Μεσογείου έχουν αλλάξει την γεωοικονομία της περιοχής, αλλά έχουν επίσης αλλάξει τη γεωπολιτική της. Βλέπουμε τώρα ότι ενεργοποιούνται οι συμμαχίες με την Αίγυπτο και το Ισραήλ, έτσι η Ελλάδα και η Κύπρος δεν παίζουν πια μόνες τους ως χώρες. Ταυτόχρονα υπάρχει και η στήριξη των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Ιταλίας λόγω των πετρελαϊκών εταιρειών. 

Και τώρα βλέπουμε μια απίστευτη κίνηση να υλοποιείται και η Ανατολική Μεσόγειος να θωρακίζει ακόμα και το Αιγαίο. Έτσι ενεργοποιείται κι ένα στρατηγικό νοητικό σχήμα του Θουκυδίδη αφού είναι πια η θάλασσα που προστατεύει την ξηρά. Αυτό δείχνει επίσης τη σημαντικότητα της έννοιας της ΑΟΖ για όλες αυτές τις χώρες που βρίσκονται στην περιοχή ακόμα κι αν η Ελλάδα καθυστερεί να το καταλάβει λόγω φοβιών. Όμως τώρα που βρισκόμαστε αντιμέτωποι προκλήσεων είναι ακόμα πιο απαραίτητο να ενεργοποιήσουμε την ελληνική ΑΟΖ, για να έχουμε ένα ξεκάθαρο πλαίσιο και για το Δίκαιο της Θάλασσας.

πηγή

Η εκτόνωση της Τουρκίας

Η Τουρκία λόγω του δικτατορικού καθεστώτος της που δεν μπορεί να λειτουργήσει με μια πραγματική οικονομία, δέχεται πιέσεις από παντού. Βέβαια τις προκάλεσε, διότι δεν έχει στρατηγική βάθους και θεωρεί ότι με εντυπωσιακές κινήσεις μπορεί να παράγει και πράξεις. Όμως το πρόβλημα που δημιούργησε με τα S-400 της Ρωσίας, ενώ περίμενε τα προβληματικά F35 των ΗΠΑ, ενεργοποίησαν πολλές αντιδράσεις. Επίσης λόγω των εσωτερικών εκλογών έχει και άλλες πιέσεις που προέρχονται από τους Κούρδους αλλά όχι μόνο. Έτσι προσπαθεί να εκτονωθεί και να δείξει ότι κάτι κάνει με την Κύπρο και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου επειδή εκμεταλλεύεται την υποχωρητικότητα της ελληνικής κυβέρνησης. Έχει όμως προβλήματα τόσο με τις πετρελαϊκές εταιρείες που έχουν υπογράψει συμβόλαια με την Κύπρο και την Ελλάδα όσο και με τις συμμαχικές χώρες όπως είναι το Ισραήλ και η Αίγυπτος. Γι’ αυτό τον λόγο η Τουρκία λειτουργεί στο φαίνεσθαι επί της ουσίας, για να πείσει εσωτερικά τους ίδιους τους Τούρκους.

πηγή

Οι εκλογές και η προστασία μας 

Επειδή όλοι είδαμε πώς λειτουργεί η ελληνική κυβέρνηση με τα Σκόπια αλλά και με την Αλβανία κανείς δεν την εμπιστεύεται για το πώς μπορεί να διαχειριστεί πρόβλημα με την Τουρκία. Έτσι οι ευρωπαϊκές εκλογές έχουν μετατραπεί σε πλαίσιο προστασίας για την Ελλάδα. Διότι η Τουρκία, θέλει δεν θέλει η ελληνική κυβέρνηση, είναι όλο και πιο προκλητική και δεν υπάρχει ποτέ σοβαρή απάντηση εκ μέρους μας. Οι ψηφοφόροι λοιπόν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι με αυτήν την κυβέρνηση που θα εξασφαλίσουν την άμυνα της πατρίδας μας. Με τα νέα δεδομένα της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και του Αιγαίου πρέπει η Ελλάδα να γίνει πιο ανθεκτική και οι εκλογές αποτελούν μία αλλαγή φάσης για τον ελληνικό λαό. Δεν αποτελούν πια μόνο και μόνο ένα εσωτερικό διακύβευμα αλλά και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τα έξω και ειδικά προς την Τουρκία για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Δεν πρόκειται μόνο για μία κομματική αντιπαράθεση αλλά για μία εθνική στάση απέναντι σε προκλήσεις. Και δεν μπορούμε να έχουμε μόνο την υποχώρηση ως στρατηγική άμυνα. Για αυτόν τον λόγο σε αυτές τις εκλογές δείχνουμε και την αξία και την αντίσταση του Ελληνισμού. 

πηγή  

Η ήττα της Τουρκίας 

Ένας από τους τομείς όπου η Τουρκία έχει υποστεί τεράστια ήττα, είναι αυτός των υδρογονανθράκων. Διότι παρόλο που είναι εναντίον του Δικαίου της Θάλασσας από την αρχή και μάλιστα χωρίς σοβαρά επιχειρήματα, όλοι οι άλλοι το ακολουθούν και ειδικά η Κύπρος. Διότι η τελευταία έχει ανακηρύξει την ΑΟΖ της, έχει κάνει 3 συμφωνίες οριοθέτησης και πολλά συμβόλαια με μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες. Ενώ η Τουρκία συνεχίζει να λέει τα ίδια και πάλι χωρίς στρατηγική. Προσπαθεί βέβαια να εκμεταλλευτεί τους Τουρκοκύπριους, αλλά μάταια αφού και αυτοί αντιλαμβάνονται ποιο είναι το μέλλον της Κύπρου. Όσον αφορά τις κινήσεις με τα σεισμικά και το γεωτρύπανο, το μόνο που έχει καταφέρει είναι να έχει εναντίον της όλη τη διεθνή κοινότητα, αλλά το πιο σημαντικό ακόμα για το πρακτικό επίπεδο, τα κράτη που είναι στην Ανατολική Μεσόγειο να αντιστέκονται ακόμα και στις δηλώσεις της. Έτσι η Τουρκία όσο και να πασχίζει δεν μπορεί να βγει από αυτό το πλαίσιο της ήττας που έχει προκαλέσει μόνη της με την παράλογη στρατηγική που έχει εδώ και δεκαετίες.  

πηγή

Η προγραμματισμένη ήττα της κυβέρνησης 

Όσο και να χτυπιέται, όσο και να προσπαθεί, η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα στάση του ελληνικού λαού μετά το έγκλημα των Πρεσπών μέσω των υπογραφών της. Διότι δεν είχε προβλέψει η κυβέρνηση ότι η Μακεδονία έχει τόση σημασία για τους Έλληνες και θεωρούσε ότι θα περάσει τις ιδέες της μέσω οικονομικών μέτρων. Δεν κατάφερε να δελεάσει τους ψηφοφόρους. Και παραμένει τώρα με τα κομματόσκυλα της, δίχως να μπορεί να διευρύνει το φάσμα της. Προετοιμάζεται λοιπόν για την προγραμματισμένη ήττα της που θα ξεπεράσει κάθε όριο. Αλλά ο στόχος της δεν είναι πια η κυβερνητική εξουσία, αλλά η κομματική.

Ο Πρωθυπουργός θέλει να παραμείνει πρόεδρος του κόμματος ακόμα και μετά την τεράστια ήττα του, διότι αυτό θα αποτελεί από μόνο του μία πολιτική καινοτομία. Βέβαια αυτός ο στόχος αποδεικνύει ότι ακόμα και μετά από χρόνια εξουσίας, η κυβέρνηση παραμένει ένα κόμμα που κοιτάζει αποκλειστικά το μέλλον του και όχι αυτό της πατρίδας μας. Έτσι το κόμμα απελευθερώνεται σιγά-σιγά για ν’ αποδεχτεί την ήττα του και να προστατέψει την ύπαρξή του. 

πηγή

Η ψήφος ενάντια στη βαρβαρότητα

Σε όλα τα επίπεδα αυτών των εκλογών, δηλαδή δημοτικών, περιφερειακών και ευρωπαϊκών, η ψήφος θα καταμετρηθεί ενάντια στη βαρβαρότητα που έχει καταπλακώσει την πατρίδα μας. Ήρθε επιτέλους η ώρα της απελευθέρωσης, για να διώξουμε όλους όσους υποσκάπτουν τον Ελληνισμό και την Ιστορία του. Δεν θα ακούσουμε καμιά δικαιολογία για οποιοδήποτε έντιμο συμβιβασμό, διότι όλοι ξέρουμε πια τι έχει γίνει και για ποιο λόγο έχει γίνει, αφού μερικοί δεν μπορούν να εκφραστούν διαφορετικά από τη γραμμή της ιδεολογίας τους. Δεν έχουμε ανάγκη από αυτούς τους φανατικούς που θέλουν να αλλοιώσουν και να εκφυλίσουν τον Ελληνισμό. 

Πρέπει να δώσουμε μάχη με όλες τις δυνάμεις μας ενάντια σε ένα σύστημα που λειτουργεί μόνο με τον κρατισμό, πάνω στα χνάρια του σταλινισμού, λες και δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι αυτός έφερε μόνο γενοκτονίες στην Ανθρωπότητα. Με την ψήφο μας συνεχίζουμε τον αγώνα για τη Μακεδονία, αφού πρέπει να ακυρώσουμε το Προσύμφωνο των Πρεσπών, για να μην μείνει απολύτως τίποτα όρθιο από αυτό το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Είμαστε όλοι μαζί αντιπρόσωποι του Ελληνισμού που αντιστέκεται σε αυτή τη βαρβαρότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο ψηφίζουμε για την απελευθέρωση της Ελλάδας. 

πηγή 

Έγκλημα κατά του Ελληνισμού

Υπάρχουν τα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και τα Εγκλήματα Πολέμου. Με το Προσύμφωνο των Πρεσπών υπάρχει πια και Έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Δεν είναι μόνο μια απόπειρα κατά της Μακεδονίας, αλλά όλου του Ελληνισμού. Διότι οι υπογραφές που έπεσαν είναι του σταλινισμού, που ποτέ δεν αποδέχτηκε την ύπαρξη του Ελληνισμού. Έτσι όλοι οι φανατικοί αυτής της δικτατορίας τα έβαλαν με τη Μακεδονία λόγω των πεποιθήσεων τους, επειδή μισούν την Ελλάδα. Ακόμα και η απόρριψη της ελληνικής σημαίας είναι χαρακτηριστική. 

Έτσι όσοι έφυγαν γιατί δεν ήθελαν να ζήσουν σε ελληνικά εδάφη και πήγαν στα Σκόπια, θέλουν τώρα να πάρουν εκδίκηση από την Ιστορία, γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να χωνέψουν την ήττα τους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν μπόρεσαν επίσης να χωνέψουν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και στη συνέχεια της Γιουγκοσλαβικής Ένωσης. Όμως για τα πάθη τους δεν φταίει κανένας άλλος από το ίδιο το σύστημα που έχουν επιλέξει ως πρότυπο, αφού δεν λειτουργεί επί της ουσίας, διότι πολύ απλά οι λαοί αντιστέκονται στην εφαρμογή του, διότι καταπατά τα δικαιώματα τους. Έτσι ήρθε η ώρα ν’ αντισταθούμε έμπρακτα σε αυτή τη βαρβαρότητα, για ν’ αρχίσει επιτέλους η απελευθέρωση της Ελλάδας από αυτόν τον ζυγό.

πηγή 

Η μάχη της ψήφου

Πολλοί αναρωτιούνται τι μπορούν να κάνουν για να συμμετέχουν ενεργά στην ιστορία της Ελλάδας και φέτος έχουν επιτέλους τη δυνατότητα να την απελευθερώσουν από τον ζυγό μιας δικτατορίας που έχει ως μοντέλο τον σταλινισμό, γιατί ποτέ δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει τις εξελίξεις της ιστορίας. Το πρόβλημα για τους οπαδούς αυτής της ιδεολογίας είναι ότι πιστεύουν ότι η ιστορία πέθανε κι ότι δεν υπάρχει λόγος να αποτελεί σημείο αναφοράς για το μέλλον. Αυτή η χρονική καθυστέρηση έχει προκαλέσει κι ένα νοητικό κόλλημα που δυσκολεύεται να εξελιχθεί. Όλος ο κόσμος σε όλον τον πλανήτη έχει αντιληφθεί ότι αυτή η ιδεολογία είναι καταστροφική για την ίδια την Ανθρωπότητα. 

Και τώρα το ζήσαμε έμπρακτα και στην Ελλάδα, αφού χρησιμοποίησε και εδώ όλες τις τεχνικές της: λογοκρισία, προπαγάνδα και χειραγώγηση. Μάταια όμως γιατί ο Ελληνισμός δεν μπορεί να την ανεχθεί, επειδή πάντα ακολουθεί τη δικαιοσύνη και προστατεύει τους αθώους από τα εγκλήματα της βαρβαρότητας. Έτσι η μάχη της ψήφου δεν δίνεται μόνο ενάντια στον φανατισμό που προσπαθεί να πληγώσει τη Μακεδονία, αλλά για την απελευθέρωση της Ελλάδας από κάθε όργανο αυτού του συστήματος.

πηγή   

Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής Γεωστρατηγικής

Δείτε επίσης:

Συνέντευξη Ν. Λυγερού στο Hellas FM με τον Δ. Φιλιππίδη, 27/05/2019 ΕΔΩ

Ν. Λυγερός: Αποστολές Νέου Μακεδονικού Αγώνα, 01-2018/05-2019 ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.