21 Μαΐου 2019

«Είναι πασιφανές κατά 99,9% ότι μας έδωσαν, το 0,1% είναι αυτό που θα κάνει ο ΘΕΟΣ 100% για να μας γλυτώσει»

Το Γεωπολιτικό test drive τελείωσε σε λίγο θα βγουν τα αποτελέσματα. 
Θανάσιμο αμάρτημα η ΕΚΤΡΩΣΗ της Ιστορίας από την μήτρα του Έθνους μας δηλ. η εν ψυχρώ δολοφονία της ιστορικής μνήμης. Αυτό πληρώνουμε σήμερα. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Σφίγγουν οι ζέστες και βγαίνουν με την σειρά να μας αναγγείλουν σίγουρο ατύχημα στο ΑΙΓΑΙΟ, αν και το μόνο σίγουρο ατύχημα είναι αυτοί οι πολιτικοί που προέκυψαν στις ζωές μας. 

Όταν οι «σωτήρες» και με τα δύο χέρια σηκωμένα ψήφιζαν ΝΑΙ σε όλα, στα μνημόνια της ντροπής ξεχνούσαν ότι μέσα σε αυτά επικύρωναν δραματικές περικοπές στις στρατιωτικές δαπάνες και ότι άλλο συνεπάγεται στην Εθνική Ασφάλεια της χώρας. 
Ήταν σίγουροι τότε ότι ο τούρκος θα καθόταν φρόνιμα; 

Υπέγραψαν μήπως τίποτε μαζί του για να καθίσει φρόνιμα ο αγαρηνός, ώστε να μας πατούν οι τοκογλύφοι με την ησυχία τους και αυτοί οι άχρηστοι και οι ανεπαρκείς να κρατούν κυβερνητικές θέσεις; 

Υπέγραψαν μνημόνια για το δημόσιο συμφέρον και έρχεται το ΔΝΤ και εξομολογείτε ότι έκανε λάθη στην Ελλάδα κοινώς την σκότωσε. Το ίδιο το διεθνές ταμείο δίνει στεγνά τους υπαλλήλους του 
Ο τελικός όμως λογαριασμός θα πληρωθεί αυτό το καλοκαίρι. 
Τα μνημόνια απεργάστηκαν μεθοδικά όπως φαίνεται μελλοντική μεγάλη εθνική τραγωδία; 
Ο τούρκος τους κρατάει στο χέρι και σήμερα έχει και βοηθούς –συνεταίρους, του ίδιους τους τοκογλύφους που μας ρούφηξαν το αίμα.

Ένα λαό που τον πάτησε κάτω και τον στράγγισες, πώς θα τον καλέσεις στα όπλα να υπερασπιστεί την πατρίδα εσύ που τον κυβέρνησες και τον κυβερνάς τόσο στυγνά όταν θα κινδυνέψει από τον άρπαγα τούρκο; 

Ένα πράγμα σου μένει πολιτικέ της μεταπολίτευσης, να φύγεις το γρηγορότερο δυνατόν για να γλυτώσεις από άσχημα πράγματα. 

Μια πετυχημένη επισήμανση: 
«Συζητώντας “Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης” με τον επίδοξο “δολοφόνο” σου! Ήρθαν Τούρκοι για κουβέντες…» 

Την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, τουρκική αντιπροσωπεία στην Αθήνα για συζητήσεις, με αντίστοιχη ελληνική, με σκοπό τη διερεύνηση δραστηριοτήτων ενεργειών στο πλαίσιο υλοποίησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ)”, αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ.  
https://www.militaire.gr/syzitontas-quot-metra-oikodomisis-empistosynis-quot-me-ton-epidoxo-quot-dolofono-quot-soy-irthan-toyrkoi-gia-koyventes/ 

Αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς; 
Βρετανία και Τουρκία "ακυρώνουν" την κυπριακή ΑΟΖ 

«Αποκάλυψη-σοκ από τον ευρωβουλευτή, Κώστα Μαυρίδη, ο οποίος τόνισε πως το Λονδίνο έχει μοιράσει χάρτη που παρουσιάζει την Κύπρο να έχει αποκτήσει ... αγγλική ΑΟΖ υφαρπάζοντας το θαλάσσιο οικόπεδο 12 με το κοίτασμα «Αφροδίτη»! 

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, Κ.Μαυρίδα, ο χάρτης έχει ήδη μοιραστεί από τον Ιούνιο του 2017 όμως κανείς δεν του έδωσε σημασία με αποτέλεσμα η Κύπρος να σύρεται πίσω από τις εξελίξεις.» 

Σε μια νέα άκρως ανθελληνική και προκλητική κίνηση προχώρησε η Βρετανία η οποία βάζει "ασπίδα" απέναντι στην Ε.Ε. με σκοπό την διασφάλιση της Τουρκίας και του "Αττίλα" στην Κυπριακή ΑΟΖ.
Πληροφορίες της κυπριακής εφημερίδας «Φιλελεύθερος» αναφέρουν ότι το Λονδίνο επιδίδεται σε μια προσπάθεια εξάλειψης των όποιων συνεπειών των μελλοντικών κυρώσεων, ούτως ώστε η Τουρκία να μην κληθεί να καταβάλει κόστος εντός της Ε.Ε., είτε σε πολιτικό, είτε σε οικονομικό επίπεδο.
https://www.pronews.gr/kypros/773877_vretaniki-aspida-ston-attila-olokliroste-tin-eisvoli-stin-kypriaki-aoz-tha-mplokaroyme 

Ευτυχώς όμως που ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν κάνει γεωπολιτική, απλώς γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ γιατί είναι ο Αρχηγός και ο Τελειωτής της ανθρώπινης ιστορίας. 

Έγινε δημοσκόπηση στον Ουρανό και οι προρρήσεις νέων και παλαιών ΑΓΙΩΝ έδειξαν κάτι μετά όσα θα βιώσουμε και ήδη βιώνουμε. 

«μετά την διάλυση της τουρκίας (φαίνεται) μετά το κατέβασμα των Ρώσων (εξυπακούεται) μετά την σύγκρουση των ισχυρών για τα Στενά του Βοσπόρου (θεωρείτε αυτονόητο), ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ, οι κλειδοκράτορες της ιστορίας, περιμένουν το ΕΘΝΟΣ τους στην Κωνσταντινούπολη» 

Οι πραγματικοί φίλοι του ΧΡΙΣΤΟΥ, οι Άγιοι μας ίστανται κοντά μας και μάλιστα τώρα στα δύσκολα. 
Για έναν τέτοιο θα μιλήσουμε που είναι Μέγας Φίλος του ΧΡΙΣΤΟΥ και διαχρονικός αγγελιοφόρος της Ρωμιοσύνης. 

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ. 

Δεν θα πραγματευθούμε τις παρακάτω θέσεις μας από τις θολές βιβλιογραφικές πηγές της Δύσης, όσον αφορά την προσωπικότητα του Αγίου και Μεγάλου Κωνσταντίνου που πολλές φορές στάζουν χολή και ιστορικό δηλητήριο με στόχο να απομειώσουν το Παγκόσμιο κύρος του. 

Αλλά θα καταθέσουμε τα νάματα των πηγών της Ελληνικής καρδιάς και της Ρωμαίικης παράδοσης που ξέρει να τον τιμάει εδώ 1500 χρόνια με ύμνους και ωδές πνευματικές σε πείσμα των Καρλομάγνιων εργατών της ανέραστης από ΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗ σημερινής προσπάθειας της παγκοσμιοποίησης. 

Ο Μέγας Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη η μητέρα αυτού απαρτίζουν το κατεξοχήν γεωπολιτικό δίδυμο της Παγκόσμιας ιστορικής ανατροπής, όχι μόνο για την απελθούσα ιστορία αλλά κυρίως για τις δικές μας ημέρες. 

Πόσες μεταγενέστερες αυτών Αυτοκρατορίες-Δυνάστες και Τύραννοι προσπάθησαν να τους μιμηθούνε ακόμη και μέχρι σήμερα, όλες όμως γκρεμίζονται στα τάρταρα της παραφροσύνης και του εωσφορικού εγωισμού τους και αυτό γίνεται κατεξοχήν γιατί δεν αναγνώρισαν το Μυστήριο του Ζωοποιού Σταυρού και το Παγκόσμιο Γεγονός της Ανάστασης του Θεανθρώπου Κυρίου μας Ιησού Χριστού. 

Η ωραία Ελένη της Σπάρτης πήρε τον εκλεκτό της σαρκικής καρδιάς της τον Πάρι και τράβηξε προς την Τροία. 

Το ίδιο αυτό Ελληνικό όνομα που ακούγεται στα Ομηρικά Έπη της Ιλιάδος φέρει η Αγία Ελένη, δείγμα της αδιάσπαστης ιστορικής συνέχειας και γενετικής συνάφειας του λαού μας.
Με την μόνη διαφορά η Ισαπόστολος Αγία Ελένη παίρνει τον αγαπημένο υιό της τον Άγιο Κωνσταντίνο και συμβαδίζουν στον δρόμο προς την ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ, δρόμο που τους χάραξε ο Εκλεκτός της Καρδιάς τους Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ με Θεοσημεία (ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ). 

Με μία απλή κίνηση και ευλογημένη πορεία μεταφοράς της πρωτεύουσας της Αυτοκρατορίας στο μεταίχμιο δυο ηπείρων-μέχρι και σήμερα γεωπολιτικών πόλων, τίναξαν τότε στον αέρα το παγκόσμιο μυστήριο της ανομίας που ήδη ενεργούσε και θεμελίωσαν Κρατική Υπόσταση πνευματικής Αυτοκρατορίας, όπου στο διάβα των αιώνων αυτή ¨χώνεψε¨ με συναλληλία, ισοτιμία και σεβασμό λαούς, φυλές και γλώσσες δια του Μυστηρίου της ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ και ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. 

Η Αγία Ελένη παρόλο το προχωρημένο της ηλικίας της συνέχισε την Γεωπολιτική της ειρηνική εκστρατεία στην Παλαιστίνη και ΘΕΙΑ ΝΕΥΣΗ έφερε στην Παγκόσμια επιφάνεια του πλανήτη μας τα αδιάψευστα ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ της πνευματικότητας της Νέας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ από τότε ήταν τα φυλακτήρια της τότε πρώτης πνευματικής και πραγματικής παγκοσμιοποίησης των Λαών που έφερνε το Υπέρ Πάν Όνομα του ΧΡΙΣΤΟΥ και οριοθετούσε τα σύνορα της στις πορείες που χάραξαν ¨οι ωραίοι πόδες των Ευαγγελιζόντων την ΕΙΡΗΝΗ ¨ Αποστόλων και κυρίως επί των Ιεραποστολικών διαδρομών του ΘΕΙΟΥ Παύλου.

Το γεγονός ότι επί Μεγάλου Κωνσταντίνου η επίσημη γλώσσα ήταν τα λατινικά δεν αποστερεί την ουσιαστικής σημασίας συμβολή της Ελληνίδας μητέρας του Αγίας Ελένης στην Ελληνιστική παιδεία του υιού της και στην επίγνωση εκ μέρους του Αυτοκράτορα των στρατηγικών-πολιτισμικών επιλογών του άλλου Μεγάλου της Ιστορίας μας, Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Μετά το παγκόσμιας ιστορικής σημασίας διάταγμα των Μεδιολάνων όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ όπου αναδυόταν η Νέα Ρώμη και ταυτόχρονα στην Δύση της παλαιάς Ρώμης κάποιοι έσπερναν σπόρους φθόνου και διχόνοιας για να αναρριχηθούν αργότερα νοητές τσουκνίδες με τα δηλητήρια των σχισματικών αιρέσεων, των δολοφονικών δήθεν σταυροφοριών και άλλων μέχρι σήμερα ενεργειών που δείχνουν απύθμενο μίσος και ιδιοτέλεια. 

Άραγε υπάρχει εκ μέρους των Δυτικών ίχνος ειλικρινούς καταλαγής πέρα από τις συγνώμες και τα προσποιητά χειροφιλήματα;

Το πόσο αγαπάμε οι Δυτικοί τον Μέγα Κωνσταντίνο συνιστά από μόνο του το γεγονός αυτό δείκτη της ειλικρίνειας τους απέναντι στην Εκκλησιαστική Ιστορική διαδρομή της Ορθοδοξίας. 

Αναρωτηθήκαμε πόσοι Ιεροί Ναοί είναι αφιερωμένοι στην μνήμη και την τιμή των Αγίων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Δύση; Αν ναι, πόσοι; 
Πόσοι δυτικοί φίλοι μας φέρουν το όνομα αυτό; 

Γιατί αντίθετα στην Ρωμαίικη Ελληνική Επικράτεια είναι τόσο πνευματικά δημοφιλείς αυτοί οι Άγιοι;

Η απάντηση είναι απλή. 
Οι πρόγονοι μας γνώριζαν πολύ καλά ποιοι ήταν οι στυλοβάτες της Ρωμιοσύνης και θεωρούσαν τους εαυτούς τους πνευματικά παιδιά του Μεγάλου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης.

Παράλληλα γνώριζαν ότι εξ αιτίας της αγάπης και της τιμής στα πρόσωπα των ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΩΝ υπέφεραν στο διάβα της ιστορίας από το μίσος και το κόμπλεξ των δήθεν Σταυροφόρων της Δύσης που με καταστροφές και βιαιοπραγίες προσπαθούσαν να βεβηλώσουν το τεράστιο πνευματικό έργο που επιτέλεσαν οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη στην οικουμένη.

Αντίθετα οι κατατρεγμένοι πρόγονοι μας σαν αντίδοτο της δυτικής μοχθηρής ζηλοτυπίας έσπειραν και ανήγειραν εκατοντάδες πάλλευκα εκκλησάκια στην μνήμη αυτών των δύο Αγίων σε όλη την ενδοχώρα της ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, δίνοντας και μάλιστα το όνομα αυτών των δύο Αγίων στα παιδιά τους κατά κόρον.

Μάλιστα στα χρόνια της Τουρκοκρατίας το όνομα Κωνσταντίνος ήταν συνυφασμένο με το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ του σκλαβωμένου γένους μας. 
Η προσωπική ζωή του Μεγάλου Κωνσταντίνου δεν ήταν ρόδινη, τον πολέμησαν από όλες τις πλευρές, αλλά δεν τον σάλεψαν από την Πίστη του. Άλλωστε το όνομα του στα Ελληνικά σημαίνει ΕΥ-ΣΤΑΘΙΟΣ, δηλ καλά σταθερός, αμετάβλητος από το λατινικό constant. 

Και αυτό το απέδειξε σε όλη την βιωτή του προασπίζοντας σταθερά το Δόγμα της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ με τους Άγιους Θεοφόρους και Οικουμενικούς Πατέρες, καθιερώνοντας μάλιστα την ανάγκη σύγκλισης Οικουμενικών Συνόδων όταν διακινδύνευε το πλήρωμα της Εκκλησίας από τους ¨βαρείς λύκους¨ των αιρέσεων. 

Είναι δυνατόν και εμείς σαν παιδιά της γνήσιας Ρωμιοσύνης του Μεγάλου Κωνσταντίνου να περάσουμε καλά στα χέρια της σημερινής Παναίρεσης των νεοποχιτών που ζήλεψε την Νέα Ρώμη και στην θέση της βάλθηκε να φτιάξει την Νέα Εποχή διασαλεύοντας τα θεμέλια του ανθρώπινου πολιτισμού με εκατόμβες Αθώων θυμάτων;; 

Όλες οι σημερινές κρίσεις (οικονομικές-κοινωνικές-γεωπολιτικές) ξεκινούν από την διαφημιζόμενη Παναίρεση της Νέας Εποχής που πολεμάει λυσσαλέα την Πνευματική Νέα ΡΏΜΗ δηλ την Ρωμιοσύνη του Μεγ. Κωνσταντίνου. 

Και όλες οι λύσεις θα δοθούν όταν ξεφτίσει το πνευματικό υπόβαθρο της διαφημιζόμενης Παναίρεσης και έχει στις μέρες μας ήδη ξεφτίσει γιατί αδυνατεί να δώσει καθαρές απαντήσεις στην χειμαζόμενη ανθρωπότητα των καιρών μας. 

Να λοιπόν γιατί ο Μέγας Κωνσταντίνος σήμερα είναι τόσο επίκαιρος περισσότερο από κάθε άλλη φορά!!! 
γιατί χάραζε και ασκούσε γεωπολιτική και γεω-στρατηγική πάνω σε ένα άλλο υπόβαθρο που είχε σαν σημείο αναφοράς τον πνευματικό άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ έδωσε το Πρόσταγμα, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις ΡΙΖΕΣ μας. 
¨ΕΛΛΑΔΑ Ο ΛΑΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ¨ 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.