Τελευταίες αναρτήσεις

3 Ιουνίου 2018

ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ, ΤΑΪΛΑΝΔΟΙ, ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ

Συμμετέχει στο deal ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Βέβαια, μπορεί να γλύτωσε τον υποβιβασμό στη football league η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ελέω της “ευγενικής χορηγίας” του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά ο διασυρμός και η ξευτίλα συνεχίζονται για τον ποδοσφαιρικό - ιστορικό Παναθηναϊκό! Αφού, “κατάφερε” ο ιδιοκτήτης του Γιάννης Αλαφούζος, για πρώτη φορά στην πολυετή ιστορία του, ο Παναθηναϊκός να αδυνατεί να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από τη στιγμή που έχει τιμωρηθεί από την UEFA με ετήσιο αποκλεισμό, αφού δεν κατέστη δυνατόν να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς αυτήν! Και φυσικά για να εξαλειφθεί η ατιμωτική αυτή τιμωρία, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να βγει στο νέο Πρωτάθλημα στις πρώτες πέντε θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Έρχεται τσουνάμι στον ΠΑΟ…

Πώς όμως είναι δυνατόν να γίνει αυτό, όταν:
Θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της περιόδου 2018-2019 με -6 βαθμούς!
Θα μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, Έλληνα ή ξένο (στη θερινή μεταγραφική περίοδο), όμως ελεύθερο ή δανεικό, γιατί απαγορεύεται η όποια αγορά!

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα μπορεί να αποκτήσει όσους Έλληνες θέλει κάτω των 23 ετών και μόνο έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, αλλά κανέναν ξένο!

Θα έχει δικαίωμα για δύο ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους. Σ' αυτές τις ανανεώσεις απαγορεύεται η αύξηση των αποδοχών στους ποδοσφαιριστές!

Σε όλες τις μεταγραφές απαγορεύεται τα συμβόλαια των νέων παικτών να ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ!

Εκτός όλων των παραπάνω δεσμεύσεων, έχασε τον προπονητή του Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος σε όλη τη δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε, κράτησε τις ευαίσθητες ισορροπίες της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών, αποφεύγοντας ο ΠΑΟ τα πολύ χειρότερα. Και όλα αυτά, μένοντας επί μήνες ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του απλήρωτοι! Ως αποτέλεσμα είχε αυτή η κατάσταση, ο ικανότατος πρώην προπονητής του ΠΑΟ να βρεθεί σε ανταγωνιστική ομάδα προς τον ΠΑΟ, την ΑΕΚ!

Έχασε πρόσφατα, τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή του ο ΠΑΟ, τον Βραζιλιάνο Λουτσιάνο Νέβες, αφού η διοίκηση των “πράσινων” του Γιάννη Αλαφούζου αδυνατούσε να τον κρατήσει στο δυναμικό της Ομάδας!

Και βεβαίως έπεται συνέχεια του δράματος…

Πολλοί οι “Μνηστήρες” του Παναθηναϊκού...

Πρώτοι χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς να εξυπηρετούμε επιχειρηματικά συμφέροντα, σας αποκαλύψαμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε προ αυτής της καταστάσεως να πουλήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Τούρκους επιχειρηματίες, που σημαντικό ρόλο σε αυτήν την αγοραπωλησία έπαιζε ο παραγωγός του Survivor (σ.σ. που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου), Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί! Ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν και κατά δήλωση του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, είναι ο επικοινωνιολόγος του Τούρκου Σουλτάνου!

Σε ένα πλαίσιο αγοράς όλης της Αθήνας από τους Τούρκους!

Στη συνέχεια και όταν εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον αγοράς του ΠΑΟ από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ εκ μέρους της Pan Asia Investments, σας αποκαλύψαμε ότι πίσω από αυτό το deal είναι οι Κινέζοι! Οι οποίοι τα τελευταία χρόνια επενδύουν αφειδώς στην Ελλάδα, έχοντας ως κυρίαρχο στόχο τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδος! Όπως άλλωστε και οι ΗΠΑ και η Ρωσία!

Ωστόσο, παρ΄ ότι έχει ανακοινωθεί και από την πλευρά Αλαφούζου, αλλά και την πλευρά Πιεμπονγκσαντ πως, μέχρι 30 Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία του ΠΑΟ, εν τούτοις δεν μας είπανε σε πια χρονιά θα γίνει αυτή…

Επίσης, διακινήθηκε από κυβερνητική πηγή, ότι πίσω από την Pan Asia Investments βρίσκεται ο Ισραηλινός μεγαλοεπιχειρηματίας εξόρυξης διαμαντιών και real estate Μπένι Στάινμετζ, που το περιοδικό Forbes τον κατατάσσει το έτος 2014 μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων του Ισραήλ!

Να γίνει “Οδυσσέας” του ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος…

Βέβαια, εμάς η άποψη είναι διατυπωμένη σε πολλά άρθρα μας! Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μείνει σε χέρια ελληνικά και αυτά δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα, από του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της οικογένειάς του, που έκαναν τον Μπασκετικό Παναθηναϊκό από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ονόματα!

Όμως, παρ΄ ότι εκδήλωσε πολλές φορές το ενδιαφέρον του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να περάσει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟ, εν τούτοις ο Γιάννης Αλαφούζος του έχει δείξει την πόρτα της εξόδου, με αποτέλεσμα να αγωνιούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για το μέλλον της ομάδος τους, αλλά και των σκεπτόμενων Ελλήνων - που δεν φορούν οπαδικές παρωπίδες - και δεν θα ήθελαν να δουν το ιστορικό Σωματείο της Αθήνας στα χέρια Τούρκων ή Εβραίων!

Συμμετέχει στο deal ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Τις τελευταίες ώρες μας ήρθε η πληροφορία – που δεν είναι δυνατόν να επαληθευτεί και γι΄ αυτό κρατάμε επιφυλάξεις – ότι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης παίζει ρόλο στην αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟ από τους Ισραηλίτες! Μας μετέφεραν πως, εάν γίνει η αγορά από τους Εβραίους, τότε θα του προταθεί επιτελική – κομβική θέση στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν πως είναι ορκισμένος βαζέλας!

Όπως επίσης, μας μετέφερε η πηγή μας, πως ο κ. Γεωργιάδης διατηρεί άριστες σχέσεις με την ισραηλινή κοινότητα και τον ισραηλινό παράγοντα επί γης και ως εκ τούτου τον εμπιστεύονται απόλυτα! Εξ ου, πέραν του θεσμικού του ρόλου στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως της ΝΔ, και η εγκαρδιότητα και η διαχυτικότητα εκ μέρους της πρέσβεως του Ισραήλ προς τον ίδιο, κατά την πρόσφατη δεξίωση για την 70η επέτειο ανεξαρτησίας του Ισραήλ, που έλαβε χώρα στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα!

Αλλά βέβαια, αν ενθυμούμαι καλά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν συμμετείχε στην πορεία διαμαρτυρίας των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Πεδίο του Άρεως, που σκοπό είχε για να αλλάξει χέρια ο Παναθηναϊκός, τον Απρίλιο του 2008;

Όταν το σύνθημα “Τζίγγερ φύγε, πούλα” δονούσε την ατμόσφαιρα;

 «Τζίγγερ, πούλα και φύγε»!
Αυτή η συγκέντρωση – διαμαρτυρία σηματοδότησε την αρχή των Μνημονίων για το Αθηναϊκό Σωματείο! Έφερε, αρχικά την πολυμετοχικότητα των ολίγιστων και τον ολετήρα, τουρκολάγνο Γιάννη Αλαφούζο στη συνέχεια! Έφερε την χρεοκοπία, ουσιαστική και τυπική του Παναθηναϊκού!

Πάντως πολύ αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωνε:
«Ζητάω συγγνώμη για τη στάση μου την περίοδο εκείνη. Παρασυρθήκαμε και τελικά καταστρέψαμε τον Παναθηναϊκό μας. Εκ μέρους μου ένα μεγάλο συγγνώμη στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη και στον Παναθηναϊκό. Ήμουν νεότερος δεν είχα αρκετό μυαλό». Εσείς θεωρείτε ότι ήταν ανώριμος; Και θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα; Ή πρέπει στα πολιτικά του σχέδια να μην έχει απέναντί του την οικογένεια Βαρδινογιάννη; 

#_CRON_JOB_#
Μια είναι λοιπόν η εθνική και παναθηναϊκή λύση!
Ακούει στο όνομα: Δημήτρης Γιαννακόπουλος...Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.