Τελευταίες αναρτήσεις

28 Δεκεμβρίου 2017

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ


Του Δημήτρη Βαλασίδη(*).

Μετά την δήλωση του κου Μητσοτάκη στο "ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ", διαλύθηκε κάθε αμφιβολία για την εκποίηση από το σύνολο του πολιτικού καθεστώτος του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του κόμματος στο ίδιο μήκος κύματος. Και το χειρότερο, εκβιάζεται και ο κ. Καμμένος να υπερψηφίσει με το πρόσχημα της "δεδηλωμένης".

Αυτό που κερδήθηκε με ποταμούς αίματος κατά τον μακεδονικό αγώνα και τους βαλκανικούς πολέμους παραδίδεται άνευ ουσιαστικών όρων στα Σκόπια με μια υπογραφή.

Ποιες είναι βασικότερες συνέπειες μια τέτοιας ενδοτικής στάσης των ελληνικών κομμάτων;
Η θέση μας στο σκοπιανό αποτελεί την λύδια λίθο της πολιτικής μας έναντι όλων των γειτόνων μας. Εάν ενδώσουμε στις παράλογες απαιτήσεις τρίτων, θα χάσουμε τον σεβασμό "φίλων" και "εχθρών". Και το χειρότερο, θα ανοίξει ο δρόμος των πάσης φύσεως διεκδικήσεων από την Τουρκία, την Βουλγαρία και την Αλβανία. Οι ΗΠΑ και ΕΕ θα συμπεράνουν, και όχι άδικα, ότι είμαστε ενδοτικοί και σε άλλες παράλογες απαιτήσεις.

Αν δεχθούμε σύνθετη ονομασία, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι οι σκοπιανοί θα παραβούν την συμφωνία αμέσως μετά την υπογραφή της.

Θα συνεχίσουν τον αλυτρωτισμό, την "μακεδονική" ονομασία των προϊόντων τους, των τοπωνυμίων, των αεροδρομίων και την παραποίηση της ιστορίας και του πολιτισμού τους.

Πιστεύει κάποιος, ότι θα ονομάζουν τα κρασιά τους "βορειομακεδονικά "ή το τυρί τους "νεομακεδονικό"; Θα συστήνονται ως "βορειομακεδόνες" ή "νεομακεδόνες" κι εμείς οι γνήσιοι Έλληνες Μακεδόνες "νοτιομακεδόνες" ή "παλιομακεδόνες";

Όλοι εμείς, οι Έλληνες Πατριώτες που αγωνιστήκαμε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας τι θα πούμε στον εαυτό μας, στα παιδιά μας και κυρίως τους αθάνατους προγόνους μας, μακεδονομάχους και πολεμιστές του 1912-13; Ότι κάναμε τραγικό λάθος και ότι η Μακεδονία δεν είναι μία και Ελληνική, αλλά δύο, η μία Ελληνική και παλιά και η άλλη σκοπιανή και νέα ή βόρεια;

Έναντι της τυχόν ολέθριας ελληνικής κυβερνητικής θέσης, η μόνη υποχώρηση που ακούσαμε προ ημερών από τον σκοπιανό πρόεδρο είναι ότι "Τα Σκόπια δεν είναι ο "μοναδικός" κληρονόμος του Μεγάλου Αλεξάνδρου".

Αν τολμήσουν Έλληνες βουλευτές να ψηφίσουν την μεγαλύτερη προδοσία από συστάσεως του Ελληνικού κράτους, η τιμωρία τους θα είναι βαριά και διαρκής. Θα καταδικαστούν για την ατιμωτική τους πράξη από την ιστορία και τον λαό. Δεν θα ξαναψηφιστούν από τους Έλληνες και δεδομένου ότι στην πλειοψηφία τους είναι επαγγελματίες πολιτικοί, θα παραμείνουν άνεργοι για το υπόλοιπο του βίου τους.

Τις κρίσιμες αυτές για το Έθνος μας στιγμές καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη συγκρότησης ενός πατριωτικού συνασπισμού για να αγωνιστεί πρωτίστως για τα εθνικά μας θέματα.

(*) Ο Δημήτρης Βαλασίδης είναι Αξιωματικός εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας και Γεν. Γραμματέας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.