22 Σεπτεμβρίου 2017

Βραζιλία: Δικαστήριο ενέκρινε «θεραπεία» για τους ομοφυλόφιλους. Καλή σφαλιάρα στην διαστροφή.... Φρίκαραν οι νεοταξίτες.

Δικαστής στη Βραζιλία τάχθηκε υπέρ μιας ψυχολόγου που χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία «ασθένεια» και ενέκρινε «θεραπεία» για αυτήν… 

Την καταδίκη ακτιβιστών και διασήμων της Βραζιλίας έχει προκαλέσει δικαστήριο της χώρας που ενέκρινε «θεραπεία» για τους ανθρώπους που είναι ομοφυλόφιλοι.

Ο ομοσπονδιακός δικαστής Waldemar de Carvalho, στην πρωτεύουσα Μπραζίλια, τάχθηκε υπέρ μιας ψυχολόγου η οποία είχε χάσει την άδειά της επειδή πρόσφερε μια «θεραπεία» μεταβολής της σεξουαλικής ταυτότητας. Η Rozangela Justino είχε χαρακτηρίσει την ομοφυλοφιλία «ασθένεια».

Πολλοί χαρακτήρισαν την απόφαση του δικαστή υπέρ της ψυχολόγου «αναχρονιστική» και ιατρικά αβάσιμη.

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο Ψυχολογίας της Βραζιλίας έχει απαγορεύσει από το 1999 στους ψυχολόγους να προσφέρουν θεραπείες που υποστηρίζουν πως αλλάζουν τη σεξουαλική ταυτότητα.

Σε ανακοίνωσή του, το συμβούλιο τονίζει πως η απόφαση «ανοίγει την επικίνδυνη πιθανότητα της χρήσης θεραπειών μεταβολής φύλου» και προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη. 

«Δεν πρόκειται για ένα σοβαρό, ακαδημαϊκό ζήτημα, είναι ένα θέμα που συνδέεται με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις ή τις συντηρητικές θέσεις» σχολίασε ο πρόεδρος του συμβουλίου, τονίζοντας στη βρετανική εφημερίδα Guardian πως δεν υπάρχει καμία ιατρική βάση για έναν τέτοιο ισχυρισμό.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Μπράβο μαγκιά ο δικαστής.....
Να πάει κόντρα στην Νέα Τάξη με την απόφασή του...

Να θυμίσουμε ότι εδώ και μερικές δεκαετίες οι ομοφυλόφιλοι και οι φίλοι τους με την πλήρη υποστήριξη της Νέας Τάξης (μυστικές λέσχες και στοές) που ελέγχει όλους τους μεγάλους διεθνείς και παγκόσμιους οργανισμούς, απαίτησαν και πέτυχαν να φιμώσουν τις φωνές των επιστημόνων που υποστήριζαν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια ψυχοπαθολογική κατάσταση....

Εκτοτε στον δυτικό κόσμο η σεξουαλική διαστροφή αναφέρεται ώς διαφορετικότητα και σαν κάτι φυσιολογικό!!!!!!

Και σήμερα η προπαγάνδα υπέρ της σεξουαλικής ανωμαλίας προωθείται ακόμα και στα σχολεία μας στην προσπάθεια ο αυριανός κόσμος να είναι αλλοτριωμένος και ανήθικος, διότι οι άνθρωποι αυτοί γίνονται εύκολα υποχείρια της άθεης και μηδενιστικής ιδεολογίας και της πλήρους υποταγής....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.