Τελευταίες αναρτήσεις

26 Φεβρουαρίου 2017

Τα «βρήκε» με τους Ρώσους για να εξουθενώσει τις προφητείες των ΑΓΙΩΝ μας.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

«-Και όμως τελικά εξουθένωσε την ψυχοδυναμική του και συμπεριφέρεται με χαρακτηριστική ανισορροπία. 
- πιστεύει στο κισμέτ και το ¨παρακολουθεί με πολλούς τρόπους ¨ 
- όπως γνωρίζεις είναι τουρκολαζικής καταγωγής από την Ριζούντα του Πόντο έχοντας παιδιόθεν κατατρυφήσει στις Ελληνικές δοξασίες των κρυπτοχριστιανών  της περιοχής αυτής που μετοίκησαν στην ΠΟΛΗ  με τους οποίους μεγάλωσε μαζί στην ίδια γειτονιά . 

- Από τον Μάρτιο του 1994 που ανέλαβε επίσημη θέση ως δήμαρχος Κωνσταντινούπολης το πρώτο πράγμα που επιδίωξε ήταν να  συνάψει φιλικές σχέσεις με πρόσωπα της Ελληνικής Πολιτικής σκηνής αλλά  μέχρι και στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ έστελνε δικούς του ανθρώπους για να μάθει από κοντά τα προρρηθέντα των ΑΓΙΩΝ της Ορθοδοξίας ως αναφορά την πορεία της Τουρκίας. 

- αυτά που άκουγε από τους Πατέρες  δεν ταίριαζαν με όσα είχε στο μυαλό του και ταίριαζαν με το κατά παραγγελία κισμέτ του. 
- από τότε που άκουσε  τα προρρηθέντα των ΑΓΙΩΝ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ δεν μπορεί να αναπαυθεί, ούτε να ησυχάσει. 

- Τον απασχολούν τόσο όσο τον απασχολεί το Κουρδικό και όλα τα φλέγοντα θέματα της χώρα του. 
- όταν λόγω της Συρίας είδε την αυξανόμενη επιθετικότητα της Ρωσίας με τις επιβαλλόμενες κυρώσεις μετά την πτώση του ρωσικού μαχητικού στην Συρία ανησύχησε και πίστεψε ότι ήρθε «η ώρα των Προφητειών των Ελλήνων». 
- Βλέποντας τον Ρώσο πρόεδρο τον περασμένο Μάιο στα τηλεοπτικά παράθυρα να προσκυνάει το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, του ήλθε κόλπος κάτι σαν κολπική μαρμαρυγή. 

- το αποκορύφωμα  ήταν όταν σε λίγες μέρες έζησε το καλοκαιρινό πραξικόπημα εναντίον του. 
- τότε  αποφάσισε  να ρίξει τον εγωισμό του με σκοπό να εξουθενώσει και να απαλείψει τον κίνδυνο της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ που αισθανόταν ότι κρεμόταν πάνω στο κεφάλι του. 
- δούλεψε η τουρκική πονηριά βλ. διπλωματία, μπορεί και ο τουρκικός χρυσός για να δελεάσει τον Ρώσο και τον περασμένο Αύγουστο κίνησε για την μεγάλη συνάντηση στην Πετρούπολη. 

- ακόμα και μετά τα χαμόγελα της συνάντησης αυτής δεν μπόρεσε να ησυχάσει γιατί στα πρόσωπα των Ρώσων δεν είδε φίλους και συμμάχους αλλά εκμεταλλευτές της φοβερής  αδυναμίας του που δεν κρυβόταν κάτω από το κιτρινισμένο προσωπείο του. 
- τον είδες καθόλου  να ηρεμεί;
- χειρότερος έγινε και βγάζει τα απωθημένα του τσαλακωμένου εγωισμού του ειδικά αυτές τις μέρες στο ΑΙΓΑΙΟ απαιτώντας παράλογα πράγματα. 

- η συνείδηση  του παιδί μου και αυτό που έρχεται τον καίει σαν φωτιά ηφαιστείου. 
- η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ παιδί μου δεν εξουθενώνεται, ούτε απαξιώνετε, ούτε κατευθύνεται, ούτε παραποιείται γιατί ζεματάει ακόμα και πριν εκπληρωθεί. 

- η προφητεία παιδί μου είναι η ΩΡΑ του ΘΕΟΥ μέσα στον πεπερασμένο χωροχρόνο μας. 
- για να κατανοήσεις την προφητεία πρέπει να παρακολουθείς τα σημάδια των καιρών κάτω από το Ορθόδοξο πρίσμα της νήψης και της πνευματικής  εγρήγορσης και όχι μέσα από την γεωπολιτική των εφήμερων ανθρώπινων συμφερόντων που θα καούν σε 24 ώρες όταν θα έρθει η ΩΡΑ του ΟΥΡΑΝΟΥ. 

- ΑΥΤΑ… 
- Ούτε ο Ρώσος μπορεί να καταλάβει ότι μέσα σε λίγα 24 ώρα ετοιμασίας  το ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ θα τον κάνει πύρινη λαίλαπα για τους υιούς της Άγαρ… 
- Ούτε ο τούρκος μπορεί να κατανοήσει πως μπορεί να βγει έξω και από αυτό το περιθώριο της ιστορίας… 

- η επαλήθευση και ο φόβος της πραγματοποίησης της προφητείας καίει μόνο τα σωθικά του νεοφερμένου σουλτάνου των ημερών μας… για αυτό όσο περνάει ο καιρός και δημιουργεί ρωγμές στην δήθεν ρωσοτουρκική φιλία η αδιαλλαξία του Ερντογάν θα στρέφεται εναντίον της Ελλάδος. 

- ένα μεγάλο λάθος έκανε ο Ερντογάν, προσπάθησε επί των ημερών του να εξουθενώσει την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ και την φέρνει μια ώρα αρχύτερα έξω από την πόρτα του.»

Προσπάθησα τον παραπάνω διάλογο με τον Λευίτη  υπερηλικιωμένο Γέροντα με Ποντιακές Ρίζες να τον αποτυπώσω όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Στην ερώτηση μου στο Γέροντα, αν παρακολουθεί διαδίκτυο ή αν τον πληροφορεί κάποιος για τα τεκταινόμενα, μου απήντησε ότι είναι χρήστης ενός άλλου «διαδικτύου». 

Πήρα την ΕΥΧΉ του και με συνέστησε να διαβάσω πρώτα το βιογραφικό του κ. Ερντογάν πριν γράψω για τα παραπάνω. 

Πράγματι σήμερα που άρχισα να γράφω τον γενόμενο διάλογο έμαθα μαζί με τα άλλα  βιογραφικά στοιχεία ότι ο Ερντογάν γεννήθηκε σαν σήμερα στις 26 Φεβρουαρίου 1954, στην περιοχή Κασίμπασα της Κωνσταντινούπολης. 

«Η οικογένειά του είχε τουρκική και λαζική καταγωγή και διέμενε αρχικά στην περιοχή της Ριζούντας, στην οποία επέστρεψαν όταν ο Ρετζέπ Ταϊγίπ Ερντογάν ήταν ακόμα μωρό.

Η καταγωγή της οικογένειας είναι από την τουρκική φυλή των Bağatlιoğlu ή Bakatoğlu, τους οποίους εγκατέστησε στην περιοχή ο Σουλτάνος Μεχμέτ Φάτιχ (Μωάμεθ ο Πορθητής) όταν κατέκτησε την Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας. 

Ο παππούς του Ερντογάν λεγόταν Τεγιούπ (Ταϊγίπ) Μεμίς Μπακάτογλου (και το Μπακάτογλου ήταν περισσότερο ένα εθνονύμιο/παρατσούκλι και όχι επίσημο επώνυμο).

Ο Τεγιούπ - που ήταν τουρκικής και λαζικής καταγωγής - είχε πολεμήσει εναντίον των ρωσικών στρατευμάτων, όταν είχαν καταλάβει τον ανατολικό Πόντο (μέχρι την Τραπεζούντα) και τραυματίστηκε στην περιοχή του Αρνταχάν. 

Γεωργιανής καταγωγής ήταν η Χαβουλί, η πρώτη σύζυγος του πατέρα του Ερντογάν.  
Η μητέρα του Ερντογάν και 2η σύζυγος του πατέρα του, ήταν Τουρκάλα και λεγόταν Τενζιλέ.  

Στα 13 του επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, όπου παράλληλα με τα μαθήματα σε μια από τις θρησκευτικές σχολές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (σχολές İmam Hatip) αναγκαζόταν να δουλεύει στον δρόμο για να εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα.

Τελικά το ΠΡΟΦΗΤΕΥΌΜΕΝΟΝ φυγείν αδύνατον μου διαμήνυσε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ και συμπλήρωσε η πνευματοκίνητη Προφητεία των ΑΓΙΩΝ μας δεν έχει καμία σχέση με το τουρκικό κισμέτ. 

Με την ευκαιρία της αρθρογραφίας αυτής να ευχηθώ σε όλους τους αδελφούς ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 

Με πίστη και ελπίδα 
Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.