25 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕ ΤΟΝΟ ΜΑΤ;

Γράφει το σποράκι

Τώρα που πήρα φόρα κι άρχισα να αποκαλύπτω τα ύπουλα σχέδια των υποψήφιων (μόνιμα) επικυρίαρχων, δεν με σταματά κανείς. Τώρα θα σας αποκαλύψω, πως και ΓΙΑΤΙ χάσατε την μοναδική ευκαιρία, που είχατε εσείς οι Έλληνες πατριώτες να απαλλαγείτε, απ' την ρυπαρή παρουσία τους στην πατρίδα σας. Μερικά σκαλιά σας χώριζαν απ' την κατάληψη του Ναού της Δημοκρατίας σας και την απαλλαγή σας απ' τα τρωκτικά της. Τι; Πότε έγινε αυτό; Δεν το θυμάστε έ; Βέβαια… με τόσα δραματικά συμβάντα που βιώσατε από τότε, φυσικό είναι να δέχτηκε πλήγματα η ψυχοσύνθεσή σας και να μην θυμάστε. Και γιατί είμαι εγώ κοντά σας; Μα για να μην ξεχνάτε τις εμπειρίες σας και τα παθήματα, να σας γίνονται ΜΑΘΗΜΑΤΑ! 

Σαν σήμερα λοιπόν -θυμάμαι- (εγώ δεν ξεχνώ) πριν από μερικά χρόνια έγινα αυτόπτης μάρτυρας, σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός, που συνέβη στην χώρα σας και δεν του δόθηκε η ανάλογη σημασία. Θα σας το περιγράψω όμως,  για να σας μεταφέρω στο κλίμα της ιστορικής ημέρας για την πατριωτική ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗ σας,  που γευτήκατε μεν τον αέρα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, δεν την αποκτήσατε δε! Ναι, ήμουν κι εγώ εκεί κι ας μην με "βλέπατε". Δεν φυτεύτηκα εκεί τυχαία… πάντα έχω τον λόγο μου για τις… σπορές μου. Είμαι σοβαρό σποράκι και δεν έχω καρπούς για χάσιμο. Φύτρωσα εκεί, για να σας παρακολουθήσω και να σας συμπαρασταθώ στην εξέλιξη της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ σας… Και μη μου πείτε: "σε τι είναι χρήσιμο ένα σποράκι, στις διαμαρτυρίες πολιτών εναντίον των επίορκων πολιτικών". Η παρουσία του και μόνο ήταν ένας παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας για τον ΑΓΩΝΑ σας.

Χαιρόμουν να βλέπω αφ' υψηλού την ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ όπως την λέτε, να πλημμυρίζει την Πλατεία Συντάγματος. Πολίτες που έρχονταν για να διαδηλώσουν για το ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ που ψηφιζόταν στην Βουλή, απ' τα υποχείρια των τοκογλύφων. Πρωτοφανές θέαμα για μένα και για την Ιστορία σας, πιστεύω. Γυναίκες άντρες και παιδιά με πανό και κατσαρόλες κατέκλυσαν τους γύρω δρόμους. Φώναζαν τα συνθήματά τους ρυθμικά, για να ακουστούν μέσα στην Βουλή, πως θα μείνουν εκεί ακόμα κι αν ψηφιστούν τα μέτρα λιτότητας και θα έρχονται κάθε μέρα, μέχρι να πέσει η κυβέρνηση. Τι ένοιωθα; Μα υπερηφάνεια βέβαια για το θάρρος των διαδηλωτών και συγχρόνως ζήλευα, που δεν είχα την τύχη να γεννηθώ κι εγώ ΕΛΛΗΝΑΣ! 

Και η παράσταση άρχισε… με τα ΟΡΓΑΝΑ να παίζουν το αυτοσχέδιο τραγουδάκι μου: "Θα κάνω ΝΤΟΥ μες στη Βουλή…" Δεύτερη μέρα της διήμερης πανεργατικής απεργίας και η μεγαλειώδης προσέλευση των εργαζομένων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έβαλε σε κλοιό με το παλλαϊκό της δίχτυ του ΟΧΙ, περικυκλώνοντας την περιοχή γύρω απ' την Βουλή του ΝΑΙ. Οι άνδρες των ΜΑΤ ήταν ακόμα στο περιστύλιο της Βουλής και με τις ασπίδες στο έδαφος ΑΤΕΝΙΖΑΝ τον όγκο των διαδηλωτών. Όμως δεν έμελλε να έχει θετικό αποτέλεσμα η ειρηνική διαμαρτυρία των πολιτών, γιατί ανάμεσά τους "φυτεύτηκαν" και αντιδραστικά στοιχεία, που σκοπό είχαν να την ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΜια άλλη ομάδα ΜΑΤ όμως χτυπούσε αλύπητα όποιον διαδηλωτή επιχειρούσε να πλησιάσει τον Αγνωστο Στρατιώτη. Οι εθελοντές τραμπούκοι του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ σε ρόλο μπάτσων με πλήρη εξοπλισμό (ρόπαλα και κράνη) τον έπαιξαν καλά, αποκαλύπτοντας το πραγματικό τους πρόσωπο. Αντί να προστατεύουν τους πολίτες απ' τα ΜΑΤ… προστάτευαν τους πολιτικούς απ' την οργή του λαού, επειδή  μέσα στο Κοινοβούλιο ψήφιζαν την διάλυση της Χώρας. Οι διαδηλωτές αηδίασαν με τους τραμπούκους του Περισσού, έσπασαν τον κλοιό κι άρχισαν οι μάχες σώμα με σώμα με τα ΜΑΤ. Τότε έκαναν την εμφάνισή τους απ' το πουθενά οι γνωστοί άγνωστοι με τις κουκούλες, πετώντας πέτρες και μολότοφ στο ΠΑΜΕ. Το σύνθημα ελήφθη κι αμέσως οι σιδηροκέφαλοι ματατζήδες πήραν στο κυνήγι τους αναρχικούς, που τους πετούσαν πέτρες κι αυτόματα η πλατεία μεταβλήθηκε σε πεδίο ΜΑΧΗΣ. 

Το ειρηνικό κλίμα που επικρατούσε μέχρι τότε, δυναμιτίστηκε κι άρχισαν οι πρώτες συμπλοκές, όταν μια ομάδα του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κινήθηκε προς τον φράχτη της Αστυνομίας στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Μπροστά όμως απ' τον φράχτη υπήρχαν ομάδες περιφρούρησης του ΠΑΜΕ και οι δυο πλευρές ήρθαν στα χέρια. Αμέσως τα ΜΑΤ άρχισαν να κάνουν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Τότε οι διαδηλωτές του Κινήματος απωθημένοι απ' το ΠΑΜΕ, κινήθηκαν προς τον Άγνωστο Στρατιώτη, όπου συνάντησαν τους διαδηλωτές των άλλων Κινημάτων. Ενωμένοι προχώρησαν προς τις σκάλες, πιστεύοντας πως εύκολα θα τις ανέβαιναν, για να φτάσουν στην Βουλή και να μπουκάρουν, για να κάνουν ΚΑΤΑΛΗΨΗ. 

Δεν πρόλαβαν όμως, γιατί απρόσμενα κατέβαιναν απ' τις σκάλες οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ με τις κόκκινες σημαίες τους. Στάθηκαν μπροστά τους απειλητικοί προστατεύοντας με την πλάτη τους τα ΜΑΤ, που ήταν ακόμα στο περιστύλιο. Σκόπιμα δηλαδή εμπόδιζαν τους διαδηλωτές να ανέβουν στην Βουλή! Απίστευτο μα αληθινό γεγονός, που το έζησα και δεν σηκώνω αντιρρήσεις, γιατί θα αγανακτήσω και θα σας… αποχαιρετήσω. Ο μόνος λόγος που είχε η παρουσία του ΠΑΜΕ εκεί, ήταν για να προσφέρει εκδούλευση στα ΜΑΤ. Δηλαδή ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ πήγε να φυλάξει τον ΛΥΚΟ απ' τα ΠΡΟΒΑΤΑ; Και από ποιόν κινδύνευαν τα πρόβατα; Μήπως απ' τα ίδια αφεντικά, που σκηνοθέτησαν αυτή την παράσταση, για να ξεγελάσουν τον αφελή ελληνικό λαό; Μα έχετε τόσο τιποτένιους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; 

"ΚΑΠΑ ΚΑΠΑ Ε, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ" φώναζαν οι διαδηλωτές δυσανασχετώντας, που δεν καταλάβαιναν γιατί το ΠΑΜΕ (ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ) είχε το πρόσωπό του στραμμένο προς αυτούς και τις πλάτες του γυρισμένες στα ΜΑΤ! Προστάτευαν τα ΜΑΤ απ' τον λαό; Αυτή η πρόκληση σε συνδυασμό με την φήμη που ακουγόταν, πως κάποιες περιφρουρήσεις του ΠΑΜΕ δημιουργούσαν σκόπιμα επεισόδια με τους διαδηλωτές… δεν άφηνε καμιά αμφιβολία πως το σύνθημά τους ήταν: "Η απειλή είναι οι διαδηλωτές της Πλατείας!" «Εμπρός, λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι...», φώναζαν οι ντουντούκες του, "βγάζοντας το μεροκάματο του δρόμου"… που καθάρισε. Κι ανενόχλητο ξεκίνησε την πορεία του προς την Ομόνοια αφήνοντας πίσω του ΟΡΓΗ, ΠΙΚΡΑ και ΑΗΔΙΑ! 

Μάλιστα αγαπητοί φίλοι (δεν είμαστε;) Έλληνες πατριώτες, που χάσατε την μεγαλύτερη ευκαιρία σας να μπείτε στην Βουλή και να πιάσετε στα πράσα τους προδότες, που υπέγραφαν την καταδίκη σας. Και γι' αυτό ακόμα είστε υπόδουλοι στους δανειστές σας. Μία απ' τις αιτίες είναι ο βρώμικος ρόλος που είναι ταγμένο να παίζει το υποτιθέμενο ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…  Στην πραγματικότητα είναι ΑΠΟΚΟΜΜΑ της κάθε κυβέρνησης, που για τα δικά του συμφέροντα υπηρετεί. Κι αυτό είναι το πιο  ενδιαφέρον θέμα της ιστορικής νύχτας, που σκόπιμα το "έθαψαν", για να το υποβαθμίσουν τα Μέσα Μαζικής (υποθετικής) Ενημέρωσης, ο ΤΥΠΟΣ κι όλοι οι ΤΥΠΟΙ της σκόπιμης  παραπληροφόρησης. Κι από υποθέσεις άλλο τίποτα, αφού οι θέσεις είναι πιασμένες απ' τους πιασμένους ΠΡΟΔΟΤΕΣ! 

Και σας άφησα τελευταίο το πιο ωραίο, για να σας ταρακουνήσω απ' τον λήθαργο της αδιαφορίας, μήπως κι αρχίσετε να αναζητάτε τους υπαίτιους της γενοκτονίας σας, για να τους ΔΙΚΑΣΕΤΕ. Όταν λοιπόν οι πατριώτες απογοητευμένοι απομακρύνθηκαν απ' το πεδίο της μάχης, τα καλόπαιδα του ΠΑΜΕ ξέρετε τι έκαναν; Πήγαν κι έπιασαν κάποια άλλα καλόπαιδα με τις κουκούλες κι αφού τα απομόνωσαν… έλεγξαν τις ταυτότητές τους. Σε δύο απ' αυτούς βρήκαν πως κατείχαν υπηρεσιακές ταυτότητες της Ελληνικής Αστυνομίας. Φυσικά αυτό το "ασήμαντο" γεγονός το διέψευσε κατηγορηματικά η ΕΛ.ΑΣ. τονίζοντας πως δεν υπάρχει "κανένα στοιχείο, που να επιβεβαιώνει ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχαν σε προβοκατόρικες ενέργειες οποιουδήποτε είδους".

Ανακοίνωσε μάλιστα πως τραυματίστηκαν 32 αστυνομικοί και έγιναν 79 προσαγωγές και 12 συλλήψεις. Μα την άλλη μέρα - ως συνήθως - αφέθηκαν άπαντες ελεύθεροι. Και στο τέλος της παράστασης μοιράστηκαν πυροτεχνήματα, για να παίξουν ανταρτοπόλεμο τα πληρωμένα απ' τους επικυρίαρχους προδοτικά μιάσματα της πολιτικής μαφίας! Και ξύπνησαν αυτοί καλά κι εσείς ακόμα κοιμάστε τον ύπνο της ΑΓΝΟΙΑΣ και γρηγορείτε όταν μπορείτε, γιατί δεν σας βλέπω καλά για πολύ καιρό ακόμα. Η αδιαφορία έχει και τα όριά της… και η ΠΑΤΡΙΔΑ κινδυνεύει να χάσει τα σύνορά της. Μα οι μανάδες των παραπλανημένων οργανωμένων νεαρών γενικώς… πού κοιμούνται; Σε άλλη χώρα; Κι εσείς είστε ξύπνιοι, στον εντός ΜΑΤΡΙΞ κόσμο σας; ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ! Εγώ σας χαιρετώ…

Το σποράκι

(της Μαίρης Καρά)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.